PDA

View Full Version : Споделям...

uSmivKaLovE
10-01-2009, 13:10
Здравейте пак... Бях пуснала преди няколко дни една тема, отнасяща се за това какво да правим, когато се разделим с някой и искаме да го потърсим, но знаем че не трябва...
Както и да е. Пускам тази тема само за да споделя някъде с някой, който би прочел това...
Щастливи... да. Бяхме много щастливи доста дълго време. Беше си сериозна връзка, в която имаше всичко... най-вече тръпка... Какво стана? Не знам. Всичко се срина за отрицателно време пред очите ми.
Опитах се... борих се, но без резултат. Оставях го... той се връщаше, а после пак ме оставяше. Ту имах моменти на слабост, ту на яд към него... Какво му стана? В какво се превърна...? В непознат за мен човек. Сега е с друга, което е най-важното. И с цялата си наглост... ми казва, че тя не е като мен, няма и да бъде. Ами тогава какво търсиш с нея??? :cry: Непознат.. това е той. Най-гадното е, че се чувствам адски предадена и излъгана. Някак си не разбирам как хората се променят и загърбват толкова време и емоции... и личи му, че е объркан, но това вече не ме грее. Достатъчно ме нарани фактът, че е намерил "утеха" при друга. А аз не мога... да си търся друг. Не ми идва от вътре да мисля за нови изживявания. Просто не съм от хората, които слагат край ей така и продължават напред.
Какво не му дадох... не знам. Мислех, че нашето си беше истинско. А най ме е яд, когато на фона на всички простотии, които направи... каже:липсваш ми.... с онзи негов глас... по онзи начин. :-x
Какво иска... предпочитам да ме отреже напълно, да ме отврати от себе си веднъж завинаги, за да мога да продължа напред. Но не... ту момент на радост, ту момент на тъга... надежди и после разбиване на надежди. :-x Знам, че животът продължава. Не е единствен. Иска ми се да можех като него. :? :cry:

Kukumqvka
10-01-2009, 13:14
И на мен ми се искат много работи ама .. Щом така е станало,значи така е трябвало.Някак си трябва да преодолееш всичко и да намериш друг,то друг начин няма.Стига сълзи и сополи.Още много любов,ако така може да се нарече те чака. :)

RaZzer
10-01-2009, 13:31
Според мен е безсмислено да се съсипваш за някой, който те измъчва по подобен начин - срещни се с него, кажи му, че искаш или да се събере отново с теб, или да спре с тези "липсваш ми" и подобни откровения... Ако избере втория вариант - ще се бориш със себе си!

PsychologicalDisorder
10-01-2009, 13:37
ддобре, майна, ние кво можем да направим.
излез с приятели и ще ти мине.

slun4ice_90
10-01-2009, 14:42
Пичът не е наясно със себе си.Отрежи го по най-гадния начин,защото си го заслужава. 8)

PurpleDream
10-01-2009, 16:46
не съм ти чела темата, извинявай, искам и аз да споделя....
понеже ме предупредиха да спра да пускам теми, които според модераторите и някви дрисльовци тука са тъпи и нз си какви още, таааа искам да знам къде ми е темата за любимите ми хапченца, искам да попитам, защо модераторите разчистват само в тоя раздел.....
щях да питам и още нещо ама го забравих... :(
както и да е, днес ми беше гаден ден и в момента не обичам нищо, но по късно ако се сетя за НЕЩО в което съм ВЛЮБЕНА, ще пусна темичка спокойно, ще ви споделя за любовта си... :wink:

сигурно ще ми изтрият мнението, ама ако може преди това някой модератор да ми отговори илии да мипише ЛС :)
АЕ със здраве....

авторкеее съжелявам, че ти усирам темата, ама ми е забранено да пиша отделни теми....така че докато ми разрешат отново ще ми търпите коментарите :D

smiirnoff
10-01-2009, 16:54
пърпъл дрийм, ти на щрудела ли почна да подражаваш ;/?
лтф ..

се едно ..
по темата:
ми познато ми е т'ва, ама няма смисъл да се обяснявам по ред причини ..
може да се случат 2 неща !
1: ако все още от време на време ти казва, че му липсваш, най - вероятно още има няк'ви чувства, дори и малко (казвам НАЙ - ВЕРОЯТНО, НЕ СЪС СИГУРНОСТ!)
щом като си е хванал друга е ясно, че цели да те забрави и си е 'взел' нова, за да му е по - лесно .. (аз така ги разбирам нещата)
ако двете неща по - горе са верни може да се случат пак 2 неща :Д
а)да осъзнае след време (говоря за месец - два), че иска да е с теб и да пожелае да се съберете

б) с тая новата да те 'забрай', да не иска да се съберете и etc.

2:ако все още от време на време ти казва, че му липсваш, то може би просто си 'ценна' по някакъв начин за него и той иска да сте приятели (така е според МЕН) ..

аз други алтернативи не виждам ..

..каквото и да направиш, Успех, не го мисли и направи като мен =>
намери НОВИ забавления
НОВИ хора
НОВИ неща ..
на мен новото в живота ми, ми помага да преодолея старото !

sl0w
10-01-2009, 16:57
Направи това което казваш че неможеш . Ще ти е трудно но трябва да продължиш , явно не си е струвал .

PurpleDream
10-01-2009, 17:03
^ тц тя оная няква ненормална...изобщо не я слуша главата....

vas4e3to0
10-01-2009, 17:26
И на мен ми се искат много работи ама .. Щом така е станало,значи така е трябвало.Някак си трябва да преодолееш всичко и да намериш друг,то друг начин няма.Стига сълзи и сополи.Още много любов,ако така може да се нарече те чака. :)
и аз съм на това мнение :)

kidwestern
10-01-2009, 19:01
не ме интересува,и искам да го знаеш.

PurpleDream
10-01-2009, 19:22
пак ми заключиха тематаааааааааааа :-x :-x :-x
не мога да разбера с какво темата ми беше по- различна от другите, все една и съща тема - ЛЮБОВ към нещо си..... :x

PurpleDream
10-01-2009, 19:24
сега, ако направя тема, че обичам брат си и нея ли ще ми заключат??????? :-x :-x

kidwestern
10-01-2009, 19:25
ами мойта ? заради някакъв сульо който е ебаси задръстения и решил че е спам :(

PurpleDream
10-01-2009, 19:30
да ве ебаси, тука да се пуснат 1,2 по - забавни теми или 1,2 по - забавни поста и си мислят, че е спам :-x

smiirnoff
10-01-2009, 19:32
забавни, едва ли :Д:Д

PurpleDream
10-01-2009, 19:33
ами забавни са, не са някви депресарски или филмаркси като повечето скучни и заебали теми на 13 годишни пикли....

kidwestern
10-01-2009, 19:34
ама и аз съм на 13
защо не ме изважавате?

PurpleDream
10-01-2009, 19:36
^ ти не се обаждай, че ще ти издам тайната самоличност :lol:

kidwestern
10-01-2009, 19:39
ама на толкова съм иначе никой няма да се досети !