View Full Version : Докога ?!
Здравейте и от мен.Момче на 15 години съм.Тренирам волейбол и съм девети клас..притеснявам се , че нашите нямат пълно доверие към мен.Следят доста често къде съм.Тъпото е , че ме карат да си лягам и рано , в 10 часа , а всички стоят до към 12-1 на компютъра.Мислят ме за малко дете.Заплашват ме , че при лоши оценки ще спра да тренирам , а наистина обичам този спорт и имам постижения.Мислят ме за малко дете, а в компанията ми не е така.Не ме пускат да стоя до късно навън,дискотеки,и така нататък.
:(
каква е ползата за седиш до посреднощите на компютъра?! ... представи си пък, че ти мислят доброто :-o
PiruBloodz
10-02-2009, 17:46
тренираш супер тъп спорт
LoveRetroMusic
10-02-2009, 18:30
тренираш супер тъп спорт
глупости, волейбола е един от най-яките спортове ;]
PurpleDream
10-02-2009, 18:36
тренираш супер тъп спорт
съгласна съм :D
еми чакай още 3 год и ще спрат да правят така
youloveme
10-02-2009, 18:40
За излизането по дискотеки и аз съм така наще просто ги е страх няма гаранция ,че като съм 1.85 и 90 кг ще се опазя и аз съм на 16
Dimana99
10-02-2009, 18:42
Не е гаранция, че като минеш 18 всичко ще е по друг начин. Тогава ще се оправдават не с това, че нямаш 18 ами с това, че живееш под техния покрив...
След време ще си им благодарен за това.
не може да се каже че те заплашват ..
просто искат да си добър ученик :)
а за компа-ми нормално .. особено ако си 1 смята не е много препоръчително да висиш до 1 :D :D
наистина вашите ти мислят доброто ;)
иначе едва ли биха те лишили от тренировка за някаква оценка :?
ако се оплескаш накъде (на всеки се случва ;) ) кажи им че ще се постараеш да си оправиш оценката и че ще учиш уперито ))
WaterLilly
10-03-2009, 05:10
Аз също си лягам в 10. Ако си първа смяна и решиш да седиш до 1 през нощта, на другия ден няма да можеш да станеш от леглото. Ако питаш мен, най-нормални родители си имаш, че и по-добри даже от повечето - интересува ги какво става с теб, грижат се да се наспиш, да учиш.
Наистина какъв е смисъла да висиш по цяла вечер на компютъра и на другата сутрииин ... :-D Иначе и на мен ми се карат за лошите оценки, но това прави ли ги гадни ?? :grin:
Интересно, ние как мислиш, че можем да помогнем...
трай си там, правят го за твое добро и на истина един ден ще им благодариш.Не губиш кой знай к'во като си лягаш в 10 имаш добри оценки и не седиш на компа до 1-2...
следят те къде влизаш , т'ва е нелепо ! О.о и аз съм на 15 стоя си редовно до 3 :lol: :lol: