View Full Version : Влюбване и загубване.... проблем!
Имам малък здравословен проблем и ще съм ви благодарен ако ми помогнете. Започвам отначало.
Преди повече от месец се запознах с едно момиче във форума на университета, в който бях приет. Карахме много безсънни нощи в стремежа си да комуникираме, защото, изглежда, си допаднахме. Разменихме си скайп и продължихме там. Споделихме си много тайни и станахме по-близки. Разменихме си и снимки и това допълнително ускори нещата. Лошото е, че тя е от друг град и се налага да пътува с железницата дотук. С брат си са в една квартира. Прибират се по уикендите. Когато миналата седмица пристигна в събота, ми прати SMS (да уточня - на различни мобилни оператори сме) с уговорката да се видим на следващия ден. Нямаше точен час, само каза за следобяд. Дойде неделята и стана обяд. Знам, че спи до късно, затова реших да изчакам със следващото съобщение. Пратих го, но получих отговора, че вече се е уговорила с колежки за кафе, тъй като трябва да опознае хората от групата си. Все пак беше деня преди откриването на уч. година. Дотук добре, задрасках неделята. Остана за понеделник, но покрай многото хора в двора не можахме и тогава да се видим. След края на занятията пратих SMS и получих отговор, че са пак на кафе тя и другите нейни колежки от другите градове. Като "малцинство" е нормално да се крепят. Разбрахме се да й звънна направо вторник след края на занятията. Обеща, че ще вдигне и така стана. Този път се срещнахме и бях много щастлив. Надмина всички мои очаквания. Обиколихме крайбрежието и седнахме на една буна под лунната светлина. Беше романтично. Тя много искаше да види морето. Показах й го. Спретнахме си разходка, която продължи повече от 2 часа. Държахме се под ръка, разменяхме си целувки и прегръдки. Дойде време за прибиране и стигнахме до същото място, където се срещнахме. Там запоследно се прегърнахме и целунахме и тогава тя ме пита "ти ли тръгваш първи или аз?" Отвърнах й с "ти" (дали не беше грешка?). Предварително ми беше кзала, че брат й е подготвил купон у тях, което не й харесвало много. След като й пратих SMS по-късно от вкъщи, че съм се прибрал и че й благодаря за хубавата вечер, отговор не получих. Притесних се, че може нещо да е станало, ако съквартирантите са употребили повече алкохол... На другия ден й пратих SMS с въпроса дали можем да се срещнем и да отидем на кафе. Не отговори. Звънях 3 пъти в интервал от 15 мин, пак нямаше отговор. Оставих нещата така. Реших да не досаждам. Прибрах се с не много добро настроение. Не бях гладен и хапнах много малко. Легнах си и по-рано. Следващия ден мина по същия начин, не съм я търсил, нито пък тя мен. Вечерта й пратих отново SMS с въпроса дали е добре и да не се е случило нещо, започнах да се притеснявам. След няколко минути пристигна отговора който гласеше "dobre sum ama taq sedmica po cql denq spq zaradi tiq lekcii sutrin. dnes bqh ot 7 30. moje6 da spi6 spokoino." В следващия SMS каза, че ще се прибира на следващия ден рано и да сме внимавали с телефоните, че сметките станали много големи. Е, очевидно е изтървала първите 2 влака, но по мои изчисления да се е прибрала най-късно в 23:00 h. Проверих във форума, фейсбука, изписваше, че не е влизала откакто е излязла от вкъщи. Пратих ЛС с въпроса "Къде си :( " Тая сутрин влизам и виждам, че късн0о снощи е имала login, но не ми е отговорила. Много ме притеснява ситуацията. Почва да ми пречи на концентрацията. Опитвам се да мисля за друго, но трудно става. Вариантите според мен са следните:
-или аз съм загубил търпение и броя всяка секунда
- или не струвам много в нейните очи
- или е била прекалено изморена
-друго
Чувствам се болен. Не знам как да пропъдя тия мисли от главата си. Освен това - чувствам се безпомощен в ситуацията. Не съм споделял на никого и това още повече ме затруднява. :(
Как да постъпя? Какво е вашето мнение?
valdesbg
10-03-2009, 05:59
С две думи - Needy AFC.
С малко повече - комбинация между първия и втория вариант, които си предложил. Насилил си супер мнго нещата с тия смс-и звъненета, ЛС-та и каквито щуротии е имало още. Да, бил си интересен в началото, допадал си и, обаче с непрестанното търсене си разгонил всякакво привличане от нейна страна.
С две думи - забрави за девойката, отдавна те е сложила в черния списък.
С малко повече - извади си поуки от тази случка.
Това с болестите и здравословните проблеми е самонавиване, и твое решение. Реално няма такъв проблем.
kidwestern
10-03-2009, 06:09
злетак
Priceless
10-03-2009, 06:28
Недей се вкопчва така в момичето, бе! Остави я. Тя ако има мерак да се видите - ще ти пише. ; )
Пише ми, но не отговаря страстно така, както преди. Като я питам за среща, казва, че не знае. Не ми пуска вече иконките с мечетата и целувките.... А наживо се познаваме само от 1 седмица :(
LoveRetroMusic
10-04-2009, 08:59
Щом не ти пуска тея 'икони' значи е сериозно :-o
valdesbg
10-04-2009, 09:00
Дааам, сериозно е вече....
Може да си има някое скайп гадже. Но недей се самоубива...все още. Искам да се посмея още малко на простотията ти :)
balon4eee
10-04-2009, 09:10
бате излез от тъпия филм в който си се вкарал иначе няма да ти е леко
Какво предлагате вие? Да си търся друга или да направя последен опит с тая?
valdesbg
10-04-2009, 09:18
С две думи - Needy AFC.
Четеш ли коментарите изобщо?
Пише ми, но не отговаря страстно така, както преди. Като я питам за среща, казва, че не знае. Не ми пуска вече иконките с мечетата и целувките.... А наживо се познаваме само от 1 седмица :(
Е ти к'во очакваш?!Да започне да ти се обяснява в любов ли?!
Пич ти я ЗАДУШАВАШ ... Нормално е да не ти отговаря ...
Прекалено бързо са се развили нещата при вас и най-вероятно тя се е стреснала или е объркана ... Може би не е очаквала още на първата ви среща да се прегръщате и целувате и сега й трябва време да осмисли нещата :)
Е ти к'во очакваш?!Да започне да ти се обяснява в любов ли?!
Пич ти я ЗАДУШАВАШ ... Нормално е да не ти отговаря ...
Прекалено бързо са се развили нещата при вас и най-вероятно тя се е стреснала или е объркана ... Може би не е очаквала още на първата ви среща да се прегръщате и целувате и сега й трябва време да осмисли нещата :) Но по скайп така се бяхме разбрали :( Още на първата среща :(
valdesbg
10-04-2009, 09:30
Но по скайп така се бяхме разбрали :( Още на първата среща :(
:shock: :lol:
Човече, осъзнаваш ли колко трагикомично-дебилен изглеждаш в момента? Само с тая реплика.
^^ :shock: И к'во ... Казахте си:"Утре като се видим ще се целуваме и прегръщаме ... все едно сме гаджета",а?! :shock: :lol:
PsychologicalDisorder
10-04-2009, 09:36
С две думи - Needy AFC.
Четеш ли коментарите изобщо?
чете ги.
гадно ли е да си игнориран? :)
valdesbg
10-04-2009, 09:39
Психо, пак се буташ където ти не е работата :)
И не, не ми е гадно. Happy now?
^^ :shock: И к'во ... Казахте си:"Утре като се видим ще се целуваме и прегръщаме ... все едно сме гаджета",а?! :shock: :lol: Не мога да намеря точния цитат, но се бяхме разбрали на прегръдка и целувка в случай, че се видим на откриването. Е, не се вияхме, затова на срещата на следващия ден.
PsychologicalDisorder
10-04-2009, 09:40
[-(
valdesbg
10-04-2009, 09:42
Писна ми да се самоцитирам, затова се оттеглям с една купа пуканки в ръка.
*хваща кака за ръчичка и я извежда на безопасно разстояние*
^ Пуканки не мога да ям!!! :smt018
А и тук ми е по-интересно 8-) Ти си стой на задните редове,но аз ще съм на първия 8-)
valdesbg
10-04-2009, 09:47
Me is owned. Are you guys happy now? :D
Остави момичето намира ,и не си търси друга.Остава и на нея да досаждаш .. първо си намери момиче ,което наистина те харесва ..Бях останал с впечатлението, че струвам нещо в нейните очи. Какъв глупак съм бил :(
о да наистина е много гадно така :(
и при мен е подобно, само че с момичето сме в един клас и определено незнам дали тя изпитва същото като мен
и ние се опознахме долу-горе по същия начин и за кратко време станахме близно, но явно аз не и изгледаждам интересен, че да се занимава с мен :(
т, по твоя проблем, може би иди до тях и виж какво прави, може да е малко тъпо, но може и да подейства :)
PurpleDream
10-04-2009, 12:31
много дълго бе...
balon4eee
10-04-2009, 12:35
Пичагата е яко загорал , радва се на забивката си като циганче на вафла , явно опита му е никакъв с момичетага - да си вземе поука от случката и до тука .
Доста отчаян и глупав изглеждаш само с репликата си как сте се разбрали по скайп като се видите ... явно си примрял за плът и направо си изплашил зверски момичето та не се лъжи надали имате шанс освен ако и тя не е някоя злетачка на която си единствената опция .
valdesbg
10-04-2009, 12:40
Балонче - аз съм по бруталните реплики... :)
Иначе добре се справяш :)
balon4eee
10-04-2009, 12:53
8-) добрече ни има да им кажеме хаха
MetalZone
10-04-2009, 13:04
Набушва ме на смях.... не знам защо.... темата е тъпа, автора също... а, аз си похабих клавиатурата с този коментар... :smt022
stupiddog
10-04-2009, 13:04
Ти си лепка.
Пичагата е яко загорал , радва се на забивката си като циганче на вафла , явно опита му е никакъв с момичетага - да си вземе поука от случката и до тука .
Доста отчаян и глупав изглеждаш само с репликата си как сте се разбрали по скайп като се видите ... явно си примрял за плът и направо си изплашил зверски момичето та не се лъжи надали имате шанс освен ако и тя не е някоя злетачка на която си единствената опция .Може би имаш право :(
balon4eee
10-04-2009, 14:02
споко пич от грешката можеш да се поучиш и другия път да не е така . ;]
Сещам се че на буната ми каза, че от другата седмица се прибира завинаги. Нищо не казах, само се учудих и изтръпнах. Може би е очаквала да кажа, че ще я посещавам. После каза, че се е пошегувала. Да не би това да е :( :(
balon4eee
10-04-2009, 14:33
късе де прибира за винаги ? И къде ти го е казалаа ? Е нали ще учи в тоя град вече къде ще се прибира или аз нещо не разбрах :D
късе де прибира за винаги ? И къде ти го е казалаа ? Е нали ще учи в тоя град вече къде ще се прибира или аз нещо не разбрах :DМного хора след първата седмица се отписаха.
balon4eee
10-04-2009, 14:40
ехаа начи сигурно ви е много готино там ... :D
Еми утре ще разбереш нали така ?
Не е лесно.
Какво ще разбера утре?
balon4eee
10-04-2009, 14:44
е вие утре сте на лекции или там къвто вид занятия имате нали ? Смисъл нали ставаше въпрос за уневерситет или даскало беше 8-) ?
Искам да кажа , че ако не дойде утре сигурно се е отписала . Абе на колко сте години ?
Имаме лекции утре.
Аз съм на 20, а тя на 18
balon4eee
10-04-2009, 14:50
звънни и сега ама само ако не си и звънял поне 1 ден :D
balon4eee
10-04-2009, 14:54
еми да тва е най-добрия вариант сигурно утре на лекциите ще се видите . ;]
balon4eee
10-04-2009, 15:02
разясни ми какво значи потоци ?
Ако е различни помещения или нещо такова намини с някой през нейния поток 8-)
Значи че лекциите ги караме в различни зали няколко специалности накуп. Към 200 човека. Нейната и моята не съвпадат. Освен това започва по-рано и свършва по-рано...
LoveRetroMusic
10-04-2009, 15:11
Лоренцо Ламас
balon4eee
10-04-2009, 15:15
охх еми отиваш при нея е така ама ако отидеш не е нужно да и се нахвърлиш и да почнеш ааа защо не дигаш не отговаряш на смс-ите и ЛС съобщения и още там ... :D а примерно нехайно отиваш с някой приятел и я питаш кво стааа ала бала или не искаш да отидеш ?
Е няма ли да нахалствам така :?
Може би не е очаквала още на първата ви среща да се прегръщате и целувате и сега й трябва време да осмисли нещата :)
Леле,дали не и е опрял някой револвер,эа да го целува и прегръща ?
Вие какъв ме изкарахте :(
balon4eee
10-04-2009, 15:29
Ми няма да нахалстваш ако го напрайш както тряяя Зимаш накой приятел и съвсем нехайно минаваш през нейния поток Не е нужно директно при нея да отидете Абе направи го така все едно просто наминаваш и междо другото виждаш нея ;]
Може би мацката има чувство эа хумор и эатова се е откаэала от теб.
И си много нерешителен.
Покаэал си и вече,че имаш интерес към нея.Сега я остави.Тя ако пожелае,повярвай,ще те потърси.Иначе само ще нахалстваш.
ае стига глупости бе,
виж от добрата страна - можеше да я чукаш и да си лепнеш хив :lol: 8-) са си здрав като бик и може по цял ден да лъскаш!
аз така правя, кво ще се занимавам с курви майна :booooomb:
Lincheto
10-04-2009, 16:36
Мхм. Просто не я търси. Тя ако има интерес, ще те потърси.
Може би мацката има чувство эа хумор и эатова се е откаэала от теб.
И си много нерешителен.
Покаэал си и вече,че имаш интерес към нея.Сега я остави.Тя ако пожелае,повярвай,ще те потърси.Иначе само ще нахалстваш.Такова решение съм взел. Ще видим след време какво ще стане. Може би съм просто нетърпелив :(
Много вероятно е да си направил доста грешки. Сега ще изредя доста неща и ми казвай къде греша. ОК, започваме. В началото още като сте си разменили снимки си и пишел доста и почти винаги ти си започвал скайп чатовете. Докато сте си писали си разкривал доста неща от живота си и тя е научила много за теб, още преди да сте се видяли наживо. Като най-накрая сте се срещнали още първата среща си и показал колко си влюбен в нея... особено след тези прегръдки и целувки. Бил си прекалено развълнуван и влюбен. След срещата си и пратил СМС, което е било грешка и като не си получил отговор си бил съкрушен. Показал си и не-знам-за-кой-път, че си многооо влюбен. Следващите обаждания и СМСи са те довършили тотално.
Сега малко логика от моя страна. Щом сте се целували и прегръщали това означава, че тя е била физически привлечена от теб. С една дума не си я отблъсквал. Проблемът е, че си показал уязвимост, отчаяност, слабохарактерност и тн. Не си пубертет и вече трябва да си ги превъзмогнал тия работи, но явно не си.
Единственото, което можеш да направиш е да спреш да и пишеш, да и се обаждаш и, ако тя го направи да отговаряш с кратки отговори. Като види, че си отдръпнат има шанс да прояви интерес, но е малък. Това, което задължително трябва да направиш е по някакъв начин да си я изтриеш от съзнанието и да се пробваш с някоя друга. И повярвай ми... в студентските години не ти трябва любов. Пречи на мисленето. Все пак главната ти цел е учението. Затова една препоръка... ходи по купони и гледай поне 1 път на 2 седмици да топиш чушката по студентски партита и ще си добре.
Благодаря на всички.
umri, допълваш картинката, благодаря.
valdesbg
10-05-2009, 10:48
Леле,дали не и е опрял някой револвер,эа да го целува и прегръща ?
Баш така ще е станало, усещам че ще се разплете тая мистерия :-D
Пич - имаш супер супер много работа по СЕБЕ си...... Девойките не са проблема в случая. Казаха ти го милион човека :)
balon4eee
10-05-2009, 11:49
хаха и кво стана после ... ? 8-)
Искам втори шанс. Втори и последен. :(
LoveRetroMusic
10-05-2009, 16:36
ЛОРЕНЦООООООО ЛАМАС :grin:
valdesbg
10-05-2009, 16:37
Искам втори шанс. Втори и последен. :(
:lol:
Човече, в тоя живот не става така.. :) Беше смешен преди няколко страници. Сега вече си жалък.
crazyall
10-05-2009, 16:54
много дълго бе... :lol:
Най-накрая разбрах, че с нея сме били просто несъвместими...
Заключете темата, не искам повече да се сещам за това.