PDA

View Full Version : Болест от свирка?!

ChocolateGirl
10-03-2009, 09:02
Преди няколко дни,правих свирка на гаджето ми..и му дадох да свърши в устата ми,след което го глътнах :(
Сега се появиха съмненията да не съм се заразила с нещо.Знам,че за спин е нужно да имаш раничка в устата,но аз нямах
Таа въпроса ми е може ли да съм се заразила защото съм му глътнала спермата?
Попринцип нямах намерение да гълтам,но така се получи..не ме съдете!!

ChocolateGirl
10-03-2009, 09:19
ами до колкото знам от нищо не е болен.. но аз винаги си имам едно наум пък и съм малко параноичка :?
Смисъл,ако случайно е болен от нещо има ли вероятност да ме зарази чрез глътнатата сперма?

loffgame
10-03-2009, 12:25
ами аз съм на мнението,че трябва първо да разбереш със сигурност ли не е болен от нещо... Тва си е...

nomusicnolife666
10-03-2009, 12:28
мен след свирка винаги много ме боли гърлото все едно съм настинала :(

t0d1t0
10-03-2009, 13:25
А бе всичко можете да хванете от свирка! Каквото се хваща от секс без предпазни средства това може да се хване и от свирка...http://img.zamunda.net/pic/smilies/locked.gif

TeeNageRa
10-03-2009, 13:35
за първи път ли правиш свирка? защото гледам че си се паникиосала. има 51% възможност да е болен и със сигурност ако е бил болен и ти си се заразила

Josefinne
10-03-2009, 14:16
Това дали гълташ или не няма отношение към това дали ще се заразиш или не. В смисъл, ако има вероятност да се заразиш от нещо по този начин, то ще е при самата свирка, независимо дали свършва или не, освен ако не му правиш свирка с кондом, в което се съмнявам. Напомням, че , за да се заразиш, прятелят ти първо трябва да е билен от нещо. Особено пък щом се опасяваш от СПИН...
:shock:
Като цяло повечето венерически болести се хващат по ПОЛОВ път, т.е. трябва да правите вагинален или анален секс. :-o

Тааа освен да не хванеш херпес, какво друго те притеснява?

Presley
10-03-2009, 14:46
Лейко,нали ти е гадже бе? 3аедно сте и би трябвало да сте наясно,ако единият има някаква болест предавана по полов път.Имала тя едно наум винаги.Гаххаха.

ChocolateGirl
10-03-2009, 16:19
Лейко,нали ти е гадже бе? 3аедно сте и би трябвало да сте наясно,ако единият има някаква болест предавана по полов път.Имала тя едно наум винаги.Гаххаха.

Я,престани да обиждаш.Искам да знам само дали има вероятност да се хване нещо.И много ясно,че трябва винаги да имаш едно наум,защото неможе да си на 100% :-x

Rebirthing
10-03-2009, 16:38

+1 000 000 :D

Presley
10-03-2009, 16:42

Я,престани да обиждаш.Искам да знам само дали има вероятност да се хване нещо.И много ясно,че трябва винаги да имаш едно наум,защото неможе да си на 100% :-x
И това едно наум се има преди да действаш.

Addiced
10-03-2009, 17:37

да болна си от по лоша болест от СПИН тази болест е наречена ТЪПА ПУТКА ! АЕ ХОИДИ СИ СРЕЖИ ВЕНИТЕ НЯКАДЕ ... ИМАЛА ЕДНО НА УМ ТФА ЕДНО НА УМ КАТ ГЛЕДАМ ЧЕСТО ГО БУРКАТЕ С "Х У Й" В УСТА

HouseEnergy
10-03-2009, 18:27

да болна си от по лоша болест от СПИН тази болест е наречена ТЪПА п***а ! АЕ ХОИДИ СИ СРЕЖИ ВЕНИТЕ НЯКАДЕ ... ИМАЛА ЕДНО НА УМ ТФА ЕДНО НА УМ КАТ ГЛЕДАМ ЧЕСТО ГО БУРКАТЕ С "Х У Й" В УСТА

+1

CwalkIn
10-03-2009, 23:20
като гледам вече те е хванала шизофренията, няма други опасности :razz: :razz: