Влез

View Full Version : Как е редно да постъпя?

Shuushiii
10-03-2009, 09:59
Имам си супер точен приятел. Но леко се дразни от моите момчета-приятели,а аз не искам,защото няма никакъв смисъл. Последно се издразни от едно момче от друг град,което виждам рядко,а и сме в чисто приятелски отношение. Днес за ужас тва момче се обади и след час някъде ще дойде с неговата компания да ме видят(и една приятелка също) та се чудя да поканя ли приятеля си с нас,за да разбере ясно,че нещата са съвсем приятелски или да си замълча? Найстинна не знам,кое е редното в случая..мерси!

valdesbg
10-03-2009, 10:01
Ако не го поканиш - ще дадеш повод за ревност. ЗАтова покани го и се дръж с приятеля ти като с гадже. В смисъл да знае че той е твоя човек, а другото момче си е само приятел.

И така.

Разсъждавам върху ситуацията.

ShtrudeL
10-03-2009, 10:06
Не е нужно от повече коментари по темата. ^^

MoOnLiGhT_ShAdOw
10-03-2009, 10:08
Дори да не са нужни, аз държа да направя един. :)

Защо не каниш приятеля си със себе си просто ей така, а би го поканила само за да му доказваш нещо?

vas4e3to0
10-03-2009, 10:08
Ако не го поканиш - ще дадеш повод за ревност. ЗАтова покани го и се дръж с приятеля ти като с гадже. В смисъл да знае че той е твоя човек, а другото момче си е само приятел.

И така.

И аз така мисля :grin:

Shuushiii
10-03-2009, 10:19
Аз поприцнип бих го поканила,но се страхувам да не излезне,така че нарочно го правя за да го дразня. Не знам как би реагирал той,вие откъде да знаете? не знам,може би има тук някой с подобен проблем и може д ами каже какво да направя

vas4e3to0
10-03-2009, 10:20
Аз поприцнип бих го поканила,но се страхувам да не излезне,така че нарочно го правя за да го дразня. Не знам как би реагирал той,вие откъде да знаете? не знам,може би има тук някой с подобен проблем и може д ами каже какво да направя
Аз ще ти кажа какво да направиш - говори с него за тоя проблем и като се изяснат нещата - покани го

valdesbg
10-03-2009, 10:21
Фейспалм... :-o

За горните две мнения.

ShtrudeL
10-03-2009, 10:21
Ако се държиш и с ония твой уж приятел като просто приятел защо да се дразни гаджето ти?
Ако не го поканиш пък ще се чуди какво правиш с приятеля си.

PsychologicalDisorder
10-03-2009, 10:22
Ако се държиш и с онИя твой уж приятел като просто приятел защо да се дразни гаджето ти?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Presley
10-03-2009, 10:23
Някой да ти каже какво да направиш?
Не те энам хубава ли си,гроэна ли си,ама да энаеш,че главата ти не е само эа украса.

ShtrudeL
10-03-2009, 10:23
Да?

PsychologicalDisorder
10-03-2009, 10:24
пише се оня, ретард. :smt091

fc
10-03-2009, 10:28
Гаджето и приятелите дръж далеч един от другите!

ShtrudeL
10-03-2009, 10:29
И?

П.П И вземи ги махни тея злобраско дразнещи емотки. Виждам,че си почервенял от яд ама не е нужно да са на всеки пост.

PsychologicalDisorder
10-03-2009, 10:30
не е ли ако искам? :smt091
и не ми викай "и?", а се научи да пишеш. :smt091

ShtrudeL
10-03-2009, 10:31
Ще ти викам както си искам.
И съм си се научила.

EcstazyBaby
10-03-2009, 10:33

И така.

И аз така мисля :grin:

:wink: :)

Shuushiii
10-03-2009, 10:38
главата ми не е за украса,знам! но до сега не съм попадала на ревниво момче и не искам да объркам нещата,съжалявам,че някой хора тука се издразниха...обаче като искам съвет пиша тука! Обадих му се,казах му,поканих го,зает е! Благодаря на тези,които се отнесоха сериозно към проблема!

valdesbg
10-03-2009, 10:41
Има и друг вариант - след като мине срещата да му разкажеш как е минало. Ест без да променяш нещата де. И после го попитай за неговата работа(бил е зает) кое как защо...

И така. Това също е знак, който показва че имаш желание да сте заедно. А и "обезоръжава" ревнивеца :)

lipsvashh_mi
10-03-2009, 20:04

И така.

+1
Не прави нещата по-лоши като криеш,че въпросният просто приятел ще идва..срещни ги и покажи ясно чрез действията си,че гаджето ти равнува безпочвено и няма нищо скрито-покрито както се казва :)

Hilary_
10-03-2009, 20:16
покани го иначе ще се филмира .. :?