PDA

View Full Version : Непрекъснато се карам с майка ми.

yyoonnii
10-03-2009, 15:50
Така опирам на вас, защото просто вече немога. Почти постоянно се карам с майка ми, звъни ми непрекъснато и най гадното е че неразрешава някакви обикновенни неща да си изправям косата, да излизам на вън до късно дори до 7 не ми дава да стоя а съм на 15. Опитвах се да говоря с нея, но тя неразбира и веднага започва да вика че си има време за всичко. Незнам дори тя ми нарежда какви дерхи да си взема едни старомодни дънки една съм я накарала да ми купи и то само един чифт. Имам чуството, че тя е старомодна и незнае сега кои век сме :D ......
Моля ви за помощ защото вече всичнд опитах.

ameli
10-03-2009, 16:47
споко :) това тепърва ти предстои-отсега нататък ще почнете да се карате за дреболии, всички са така :) а и ти мисли доброто, да не си гориш косата, притеснява се-все пак е родител :) и моята не знае в кой век сме, но се свиква :P

Biskfitka
10-03-2009, 17:51
ОМГ...обясни и,че е нормално от време на време да си промениш прическата,да ползваш гланц например и спирала..Все пак си на 15 (не,че си мноого голяма,но на тая възраст е нормално..)

fc
10-04-2009, 10:45
Какво и да правиш не и се обеснявай! Не можеш да и промениш мисленето и неможеш да я накраш да ти позволи да правиш там каквото си изредила в темата. Решението е едно и ще ти отнеме време! Никога не трябва да се обесняваш на майка си "ама то сега всички това носят, бла бла стоят до късно всичките ми приятели бла бла" НИКОГА! Излизаш на вън и се прибираш когато си искаш, ще те накажат, после пак го направи и така докато свикнат! Бунтувай се и не се предавай, като ти се излиза ИЗЛЕЗ, като ти се носят някви работи там НОСИ, не искай позволение от ваще за всяка твоя стъпка! Прави каквото си искаш! Само амфети не паткай.

cherrygloss
10-04-2009, 15:06
И при мен беше така,мислех я за много лоша,за дето не ми даваше сенки или спирала... но всичко с времето си.Сега не ми дава да си изправям косата... :D

didivid
10-04-2009, 15:07
Така опирам на вас, защото просто вече не мога. Почти постоянно се карам с майка ми, звъни ми непрекъснато и най-гадното е че неразрешава някакви обикновени неща да си изправям косата, да излизам навън до късно дори до 7 не ми дава да стоя , а съм на 15. Опитвах се да говоря с нея, но тя не разбира и веднага започва да вика , че си има време за всичко. Не знам дори тя ми нарежда какви дерхи да си взема едни старомодни дънки една съм я накарала да ми купи и то само един чифт. Имам чуВството, че тя е старомодна и не знае сега коЙ век сме :D ......
Моля ви за помощ защото вече всичнд опитах.

Мисля, че майка ти първо иска да се научиш да пишеш! :)