View Full Version : Дали те се промениха ...
CrAzYanDlaZy
10-03-2009, 18:19
Здравейте ... нe мога да разбера какво става с моята компания :? в началото на лятото, когато се запознахме първите 1-2 месеца всичко беше супер, беше ни забавно и всеки път си изкарвахме супер яко, когато бяхме заедно. Сега обаче не е така ... постоянно стават интриги, някои се карат даже има две момчета, които не си говорят. А аз не мога да разбера защо стана така , след като всичко изглеждаше перфектно. Сега някакси всички са се променили и не мога да ги позная. Само най- добрият ми приятел си е същият. С него всичко винаги е хубаво. И двамата сме забелязали, че когато се съберем с другите и става кофти, затова вече избягваме да се срещаме с тях. Аз с никого не съм се карала и всички много си ги обичам, но не мога да се разбера какво толкова се промени ... вече не сме така сплотени, както преди ... даже с две от момчетата си мислихме да си направим троен рд имахме страхотен план, а накрая даже не се поканихме ... и какво ли още не сме планували заедно, толкова много неща и когато аз бях извън България си пишехме и те ми казваха, че когато се върна пак всичко ще е супер и ще се забавляваме всеки ден, както преди. Само, че става точно обратното ... Затова и на мен ми е гадно ... гадно ми е ,че преди беше толкова хубаво, а сега няма и следа от това прекрасно време... :( :(
различни хора -различни интереси
ние какво можем да направим?
desitoyoy
10-03-2009, 19:07
абе хората се променят всеки ден, де за хубаво, де за лошо, но е така. Излизай си с най-добрия ти приятел и не се ядосвай. Не можеш нищо да промениш
Запомни!
СЛЕД ВСЯКА ВАКАНЦИЯ ПРИЯТЕЛЧЕТАТА СЕ ПРОМЕНЯТ И НЕ СА СЪЩИТЕ!
Направо си търси нови... всеки се променя бла бла (не съм психолог ся)
ThePowerOfLove
10-03-2009, 19:16
Така е, хората се променят. Излизай с които се разбираш по-добре и така. :)
различни хора -различни интереси
ние какво можем да направим?
VIPkuklichka
10-04-2009, 15:38
Рано или късно всеки се променя.. :?
webmast3rche
10-04-2009, 15:42
И аз мисля така... :?
GodLovesYou
10-04-2009, 21:41
на хормонална основа е
lubomirky
10-04-2009, 22:01
За съжаление..
Sarafina
10-05-2009, 07:44
Страх ме е, че хората могат да се променят... много ме е страх :(
kkaammii
10-05-2009, 09:55
Не можеш да бъдеш най-добър приятел с всички. Концентрирай се върху тези, който заслужават твоето приятелство. На другите - майната им!
VIPkuklichka
10-05-2009, 15:28
Подбирай си 'приятелите' по-добре.. :( Съжелявам.. какво да ти кажа.. Плашещо е / това, че хората се променят /.. аз дори при самата мисъл на това.. :x Жалко, но ФАКТ !
Много мои 'приятели'.. / бяха.. и то доста близки / се промениха :( Едни станаха надути и самочувствието им надминава всякакви граници.. и т.н.. Нямам думи.. :o
VIPkuklichka
10-05-2009, 15:51
Отначало ще ти е трудно, няма как.. но с времето ще свикнеш с тази мисъл :( Бъди силен, не се предавай.. това не е края.. явно не са били 'приятелите', които ти търсиш.. ще се оправиш :) Бъди по-общителен.. да, трудно ще ти бъде да намериш сродна душа, но опитай :) Продължи напред ! :-)
slynchoo
10-05-2009, 15:56
Еми освен да поговориш с тях...