View Full Version : Как да разбера?
DiDiChKa
10-04-2009, 12:02
Здравейте, искам само мнения по темата без спам ако може!!! И така ето и моята история: Имам приятел от почти три месеца (от 22 юли 2009) той е с 6 години по голям от мен не сме правили секс и той не ми е искал до сега (девствена съм). Той е мил с мен аз смея да кажа че го обичам ( имам чувства още от преди да тръгнем). Всичко беше супер но... на 11 септември той ми каза че трябва да замине за София за да работи и уж скъсахме вечерта един приятел имаше рожден ден отидох пих малко и му званнах казах му че го обичам и че живота ми няма смисъл без него (бях трезвена). След 1 седмица на 18 се видяхме на рождения ден ня 1 наша приятелка ии от началота само се гледахме след като и двамата бяхме пили той ми каза че ме обича и пак тръгнахме. Каза ми и че през тези 7 дни не е имал нищо с друга. Всичко беше супер. Обаче през последните дни тои се държи с мен според настроението си смисъл като му кажа обичам те и той ми отговаря "и аз" целува ме гуши ме но вече не настоява да излизаме така често като в началото след няколко дни заминава да работи и ще продължим да сме заедно ще се виждаме събота и неделя но имам чувството че някак си ме отбягва.... незнам вчера вечерта бяхме навйн и заваля тая сутрин като му звъннах ми каза че довечера няма да излиза защото му е студено и вали... Как да разбера наистина ли ми обича и защо ме отбягва ?? дайте някакви съвети той е много ревнив но едва ли не се виждаме само когато той каже...?? :(
*съжалявам ако има правописни грешки!!! :)
Shuushiii
10-04-2009, 12:04
намирисва ми на 'фалшива любов'..зарежи го!
може би си му омръзнала или си е намерил друга, а може и да се прави на интересен за да види дали ще издържиш без него ;)
Priceless
10-04-2009, 12:11
АААА без спам - НЕ МОЖЕ !
По темата: Замисляла ли си се, че може НАИСТИНА да му е студено. Аз на колко хора отказах днеска да излезем, не е истина просто. 8-)
DiDiChKa
10-04-2009, 12:13
и аз не мога да го разбера казва ми че ме обича а след 15 минути седи на 2 метра от мен или днес излизаме и не ми поглежда през цялото време а на другия ден не ме оставя на мира и постоянно е до мен :( :(
Поговори с него и се опитай да разбереш дали наистина те лъже или просто му е студено на човека .. 8-)
Thefrostless
10-04-2009, 12:43
И моята така се държи по някой път така . Остави , ако те обича наистина сам ще си дойде
shokoladdka
10-04-2009, 12:55
ами попитай го всичко наред ли е
LovelyGirl
10-04-2009, 13:06
То сега ви е студено, а като дойде зимата не излизате 3 месеца ли :-o
Ако иска да се видят, ще се видят.
Като гледам си малка, а 6 години са си доста.Явно той не иска да потдържа връзка от разстояние и т.н.(вмомента не ми се обяснява).
MakeMeLaugh
10-04-2009, 13:25
Ти си му гаджето само за твоя/вашия град за почивните дни, а иначе в София му е живота и съответно там ще е истинската връзка.
Връзка от разстояние и то с 6 години разлика във възрастта и не сте правили секс.. нещо не ми се вижда много надежно...
DiDiChKa
То сега ви е студено, а като дойде зимата не излизате 3 месеца ли :-o
Ако иска да се видят, ще се видят.
Като гледам си малка, а 6 години са си доста.Явно той не иска да потдържа връзка от разстояние и т.н.(вмомента не ми се обяснява).
говорихме по този въпрос и каза че ме обича ии не иска да се караме смисъл че иска да продължим не зависимо от обстоятелствата
Marinchety
една от най-големите грешки е да кажеш първи, че обичаш някой ... след това буквално ти се е качил на главата :)
MakeMeLaugh
10-04-2009, 13:27
^ Бла-бла...
Каза момичето с има-няма 2-годишен опит във връзките - я стига детинщини.
По твоята логика никой няма да каже на другия, че го обича за да не е пръв.
:)
mOBSCENE
10-04-2009, 13:28
Ами и аз понякога се държа така.Моментна съм,но това не значи ,че не обичам приятеля си.
Той ми отвръща със същото и като ми дойде яйцето на гъза ..сещаш се.
Всичко се оправя..Странно,но е така. 8-)
Може да си има проблеми ,човека.Моя приятел ,като се държеше така тяхните бяха на косъм да се разведът и не ми беше казал нищо и аз се побърках ест..
Нищо не се знае.
MakeMeLaugh
10-04-2009, 13:33
^ Да, но твоите случаи са един вид частни.
А тук нещата са постоянни и ще си останата за в бъдеще така.
Може и в труден период да е, но щом е правл сцени на скъсвания и тем подобни, значи не е искал да запази нищо.
Малко наивни истории ми се виждат.
PurpleDream
10-04-2009, 13:38
защо пак беее само питааам , поне ми отговоретееееееее :x
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение. MakeMeLaugh
Следва бан.
MakeMeLaugh
LovelyGirl
10-04-2009, 13:44
Малко наивни истории ми се виждат.
А, те да бяха малко :)
Авторке, щом не искаш да чуеш негативно мнение и се оправдаваш, тогава защо пускаш темата?Какво очакваш да чуеш? "Да, той те обича, явно е било за момента..."
Еми всеки ти казва какво мисли, а погледнато отстрани всичко се вижда много по-ясно, отколкото през твоите очи.Моля те, осъзнай се :)
0utrageous
10-05-2009, 14:53
Можеби ти се струва или наистина се държи така..питай го поговорете защо се е дръпнал от тебе и че ти е тъпо така.. :))
LoveRetroMusic
10-05-2009, 14:57
Без спам ?! Не се вкарвай в некфи филмии, братлеееее 8)
Ъм, говорете .. то никой не може да ти каже защо го е напрваил ..