View Full Version : Много познати с много съвети как да се справиш сам !
balon4eee
10-04-2009, 13:53
Имате ли човек на който можете да звъннете в 4 през ноща и да му кажете "Човек , имам проблем и ми трябва помощ " и той да ви каже "идвам" и да дойде и да ви помогне независимо за какво става въпрос без да се замисли без да му пука да ви помогне ?
Шотото аз имам мнооого приятели сещате ли се ама не мисля че някой от тях ще го направи .
на тва твойто му се вика познат, не приятел ;)
имам един такъв човек, който знам, че ше направи всичко за мене.. и затва го уважавам толкова и ми е упора в живота!
ThePowerOfLove
10-04-2009, 14:11
Не съм сигурна, че има такъв човек. Но аз бих го направила за 2 определени лица.
Имате ли човек на който можете да звъннете в 4 през ноща и да му кажете "Човек , имам проблем и ми трябва помощ " и той да ви каже "идвам" и да дойде и да ви помогне независимо за какво става въпрос без да се замисли без да му пука да ви помогне ?
Шотото аз имам мнооого приятели сещате ли се ама не мисля че някой от тях ще го направи .
а заглавието е част от Wosh MC - Искам
много хубава песен ;)
balon4eee
10-04-2009, 14:30
;] ми да песента е хубава
balon4eee
10-04-2009, 14:31
и да познати ... значи изобщо нямам приятели ;] Но то приятелите ... хич ги няма вече
оо, познати бол :) докато всичко е розово сте първи дружки, ама стане ли напечено не го търси.. а и да го търсиш няма да го намериш.. дори и следобед да е в 5, ако кажеш, че те гонят цигани, той ше ти каже, че е с гаджето и не мое :? не че ми се е случвало, ама давам пример!
YourStar
10-04-2009, 15:04
Мисля,че има един-двама такива 8-) /поне силно се надявам,може и да ги пробвам някой път :D /
Blueberries
10-04-2009, 15:21
Едва ли.
Мисля, тоест надявам се да е така. Един човек в живота ми може би ще го направи за мен, а аз за него със сигурност!
ANTIHUMAN
10-04-2009, 16:17
Има да, но няма да каже : ,,Идвам'' защото е в друг град близко до моя!
Братчед ми би го направил!
И две приятелчета! Единия е от моя вход, а другото от съседния блок!
kukli4kata001
10-04-2009, 16:22
Ами честно казано сега ме накара да се замисля. Не знам дали моите приятели биха направили такова нещо.. наистина не знам :( :-o :-o
Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....
kukli4kata001
10-04-2009, 16:24
оо, познати бол :) докато всичко е розово сте първи дружки, ама стане ли напечено не го търси.. а и да го търсиш няма да го намериш.. дори и следобед да е в 5, ако кажеш, че те гонят цигани, той ше ти каже, че е с гаджето и не мое :? не че ми се е случвало, ама давам пример!
за тва с гаджето съм напълно съгласна, не ми се иска да вярвам,ама моята приятелка мисля,че така би казала :-k
и при мен е така, просто нямам доверие на никого, а и съм свикнала сама да се справям с проблемите си.
VIPkuklichka
10-04-2009, 17:34
Надявам се да си имам някой, който би го направил за мен.. :?
brokeninside13
10-04-2009, 17:37
нензам приятелката ми дали би го направила, но аз за нея определено! от тва ме боли най-много :(
webmast3rche
10-04-2009, 18:46
Преди няколко дена , може би бих казал да..
Но сега едва ли .. не мисля
balon4eee
10-04-2009, 18:58
е браво на вас Значи имате най-ценното нещо на света и тряя да сте много щастливи ;]
petinkataaa
10-04-2009, 19:02
само 2 ca ..
BrainPants
10-04-2009, 19:14
Имам 1... аз бих го направил и за човек, който не ми е приятел :? което за пореден път ми доказва.. i am not like YOU, but i can pretend
smiirnoff
10-04-2009, 19:16
Един път бившата ми приятелка ми се обади към 4 часа по телефона .Аз си спях ,а тя неможела да се прибере у тях .... Станах запалих си мотора и отидох при нея беше 4 часа ,студено ,мокро (беше валяло) аз тръгнах тя беше на 20 км от мен . Отидох останах при нея докато се успокои (беше се разплакала) и я закарах до баба й където остана до сутринта.Направих вичко това ,защото страшно много държах на нея и не ми пукаше от нищо, с нея и за нея и в ада щях да отида ..... Но тя си намери по-добър от мен .....
аз ако имах такова гадже, нямаше да го пусна за нищо на света <3
щях да си го обичам ии ляляля ^^
по темата: .. има 2ма, които биха направили това ^^
300 написа:
Е да ама има фактори като БМВ-та, пари, и т.н който я накараха да ме остави :)
Dreamscape
10-04-2009, 22:01
и при мен е така, просто нямам доверие на никого, а и съм свикнала сама да се справям с проблемите си.
r0ckst4r
10-04-2009, 22:10
И аз имах, но се променят времената за жалост. :-k
Sarafina
10-05-2009, 07:40
300 написа:
Е да ама има фактори като БМВ-та, пари, и т.н който я накараха да ме остави :)
Пич, забрави я. Не те заслужава. Ако имаше повече хора като теб, светът щеше да бъде по-добър :)
мии незнам смисъл има един човек който ще дойде веднага според мен н0о не от това може би че държи толкова на мен ами защото си е такъв нзз така да се каже той би го направил за всеки предполагам треа да го питам а пък имаше един друг н0о се съмнявам въпреки че е таака може и да дойде нзз
Unendlich
10-05-2009, 14:51
Да, определено имам такъв човек до себе си. :) И се радвам много за това 8)
courtney
10-05-2009, 15:36
И аз тъкмо тръгнах да си пиша поста с възхвала към 300. Евала, като го прочетох толкова се зарадвах, че още са останали такива хора, кофти за нея, че те е зарязала. :? Наистина трябва повече хора да последват примера ти. :)
Иначе като се замисля, имам до себе си една страхотна приятелка, която може и да не я бива в изразяването на чувства много много, но пък многократно ме е спасявала от кофти ситуации, сетих се, как една вечер през зимата се загубих в тъмницата, бях болна и всичко ми се размиваше пред погледа, допълнително и бях без телефон, а тя ходеше и обикаляше целия център да се чуди къде може да съм се дянала и накрая като ме намери, просто нямаше такова облекчение, което й се изписа по-лицето. :) Горе долу същото се случи и месец по-късно, когато тя каквато е шматка си объркала пътя за вкъщи и си изключила телефона и аз като ненормална й звъня и я търся и ме беше подплашила толкова много, че на сутринта както не бях мигнала, събудих всички и точно да направим акция за издирването й, тя се сети да ми звънне. :lol: Толкова не съм се стряскала през живота си. По принцип за всеки един от приятелите си бих направила много неща, просто защото съм такава по характер, не мога да оставя някой в затънено положение, дори да съм напълно наясно, че не би го направил за мен, мекушава съм си. А за нея.. всичко ще направя. И смея да вярвам, че е взаимно. :)
1 би го направил за мен, човек който наскоро буквално ми спаси живота.. аз бих го направила за доста хора..
webmast3rche
10-06-2009, 16:14
:grin: :grin: :grin:
fluffka1
10-06-2009, 16:51
има да, и то не е един, и съм много щастлива че е така :-D
Evanescense
10-06-2009, 17:40
Не нямам си никой в този живот. Много познати, ноо....
xcomplicatedx
10-08-2009, 18:11
.........