View Full Version : Проблем след секс
bokodrujkata
10-04-2009, 19:05
здравеите искам да попитам един много важен вапрос.Може ли да сам хванал спин ако момчето което ме еба не е позитивно?Защото днес правихме секс,и на двамани е за пръв път.Много благодаря на тези които отговорят без да ме псуват!
naftex12
10-04-2009, 19:08
слабо :)
bokodrujkata
10-04-2009, 19:10
благодаря за отговора но възможно ли е все пак ? като и двамата сме отрицателни и не ползвахме презерватив
Хах :Д Как очакваш да хванеш СПИН без реален преносител? Синдрома на придобитата имунна недостатъчност се предава по кръвен или полов път само от HIV позитивен..
freak_girl
10-04-2009, 19:11
НЕЕЕЕЕЕЕЕ [-X
bokodrujkata
10-04-2009, 19:13
eто този отговор чаках благодаря ти много щото чесно да си кажа доста се притесних благодаря ти,много ми помогна
Ако беше с малко по-висока полова и здравна култура не би трябвало изобщо да се притесняваш. Вземи си отдели малко време и се информирай по някои теми.. Просто съвет ще ти спести мн неприятности
НЕ.
Преди да се наебеш с още некой,поограмоти се.
bokodrujkata
10-04-2009, 19:17
мисля че откакто го правихме до сега само чета но никаде не намерих дали е възможно нещо такова.а това важи ли и за други венерически болести?
Невъзможно.. С малко желание можеш да намериш в нета всичката информация, която ти трябва. Венерическите болести са различни и все пак има едно правило - няма как да се заразиш от незаразен човек! Все едно да хванеш грип от напълно здрав.. Нелепо е.
Поразрови се, ако искаш пиши в търсачката различни теми - СПИН, Трипер, болести предавани по полов път, Сифилис и чети..
Ако не отвори един учебник по биология за 8 клас, дори там доколкото помня се споменаваше най-основното, което имаш нужда да знаеш ;)
ПС. И друг път преди да направиш нещо, се убеди, че знаеш какво правиш, а не да се информираш след това ;)
bokodrujkata
10-04-2009, 19:24
ами мисля че си разбрах урока :) надявам се да няма никакви проблеми от сорта на гъбички и такива гадости
Ако момчето не е имало и ти поддържаш добра хигиена не би трябвало ;)
bokodrujkata
10-04-2009, 19:28
междудругото несам сигорен но вие маи помислихте че сам момиче,а всъщност ние сме хомо
GabisiTa
10-04-2009, 19:48
След като партньора ти не е заразен, как очакваш ти да се заразиш?
Все едно.. няма значение дали си хетеро или хомо, половите болести са еднакви за всички, както и механизмът на разпространяване и прихващане ;) Надявам се следващият път да не питаш, дали не си бременен :D
bokodrujkata
10-04-2009, 20:18
слаба вероятност и по-добре за теб защото ще ти надуя главата тогава :)
:lol: :lol: Riiight, айде успех, и отдели малко време за образоване в тази насока.