Влез

View Full Version : Странни чувства ..

Kukumqvka
10-04-2009, 20:52
Не знам,защо точно пиша тази тема .. мисля,че ще ми олекне.

Напоследък се чуствам странно и някак си самотно..май малкото ми
ИСТИНСКИ приятели взеха да не ми стигат,трябва ми нещо ново,но как
да го получа като съм толкова дистанцирана? Да,знам .. че ако аз не си
помогна никой не може.Може би съм прекланено наранява и вече ме е страх.И аз не знам .. но съм убедена,че съм много променена.Връстниците
ми,ме мислят за някаква ограничена и не се опитват дори да ме опознаят.
Не искам да е така,защото знам,че под всичко се крие едно хубаво истинско '' АЗ '' ,но кой да го открие и обикне .. много взе да ми тежи на
душата.Мисля,че и за това не ходих на у-ще,сякаш исках да остана сама със себе си и да се убедя,че трябва да се ''разгърна'' пред другите..
Ама някак си не се получава.Търся внимание,не го намирам.Търся хубави емоции,намирам ги .. НО ги избягвам (странно).Искам,наистина много искам да намеря себе си и да вляза в пътя,гадно е да не знаеш точно кой си и точно какво чувстваш и искаш.

П.С:Ако ще ми казвате,колко съм зле... не се хабете

PurpleDream
10-04-2009, 20:54
ти беше на 14 нали?
имаш време...

Presley
10-04-2009, 20:57
На колко си ?

Kukumqvka
10-04-2009, 20:58
На 14 съм .. да знам,малка съм .Но това не пречи да се чувствам така.

beautifulstrangerfan
10-04-2009, 21:01
Не знам,защо точно пиша тази тема .. мисля,че ще ми олекне.

Напоследък се чуствам странно и някак си самотно..май малкото ми
ИСТИНСКИ приятели взеха да не ми стигат,трябва ми нещо ново,но как
да го получа като съм толкова дистанцирана? Да,знам .. че ако аз не си
помогна никой не може.Може би съм прекланено наранява и вече ме е страх.И аз не знам .. но съм убедена,че съм много променена.Връстниците
ми,ме мислят за някаква ограничена и не се опитват дори да ме опознаят.
Не искам да е така,защото знам,че под всичко се крие едно хубаво истинско '' АЗ '' ,но кой да го открие и обикне .. много взе да ми тежи на
душата.Мисля,че и за това не ходих на у-ще,сякаш исках да остана сама със себе си и да се убедя,че трябва да се ''разгърна'' пред другите..
Ама някак си не се получава.Търся внимание,не го намирам.Търся хубави емоции,намирам ги .. НО ги избягвам (странно).Искам,наистина много искам да намеря себе си и да вляза в пътя,гадно е да не знаеш точно кой си и точно какво чувстваш и искаш.

Нормално, всеки има такива "Хамлетовски" периоди на душевни терзания, в които иска да намери себе си и мястото си сред околните. В повечето случаи те преминават бързо, така че няма от какво да се притесняваш :]

Също така разсъждаваш много зряло и за мен е доста странно, че хората около теб те смятат за ограничена ..

LadyDi
10-04-2009, 21:06
Също така разсъждаваш много зряло и за мен е доста странно, че хората около теб те смятат за ограничена ..
В повечето случаи, хората отричат това, което не разбират. Дали ще го нарекат "ограничено", "смотано" или нещо от този род, няма значение.

Но си прав, че всеки има такива моменти. Интересното е, че авторката много рано е навлязла в такъв. Аз за първи път се почувствах така на 18.

NamelessRomantic
10-05-2009, 08:33
Добре,еми да имаш истински приятели и не ти стигат,а от връстниците с и търсиш разбиране...не мога да те разбера.Не цениш каквото имаш.

Re5peC7
10-05-2009, 09:49
Точно, защото си още само на 14 трябва да започнеш от сега, от сега нататък се градят навиците и характера.Трябва да се отвориш към другите, да си отворена винаги за разговор, защото с мълчане работите не стават, покажи им че и ти имаш собствена позиция и не отказвай предложения за някакви развлечения, ако не сега, кога ще живееш? Хубаво е че си решила да откриеш себе си, но си още малка за да стане това, трябва да мине доста време, но не се отказвай! Само в търсенето на това себе си да не се изгубиш на цяло, ако ме разбираш..

kkaammii
10-05-2009, 10:11
Като мине пубертета всичко ще си дойде на мястото.

RaZzer
10-05-2009, 13:14
Есенна депресия... Ще отмине бързо!

Но... бъди по-отворена към хората около теб... позволи им да те видят такава каквато казваш, че си... дори и на пук на себе си понякога!

PurpleDream
10-05-2009, 17:22
Есенна депресия...

ЕСЕНТА НЕ ДЕПРЕСИРА!!!!!!!!!!

LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:23
много даже :>

RaZzer
10-05-2009, 19:38
Есенна депресия...

ЕСЕНТА НЕ ДЕПРЕСИРА!!!!!!!!!!

Не мисля така...

PsychologicalDisorder
10-05-2009, 19:39
вие сте си депресирани по принцип, отрепки жалки. :lol:

PurpleDream
10-05-2009, 19:40
твой проблем.....

Kukumqvka
10-06-2009, 11:26
Мерси ви за милите постове .. както всяко нещо и това отмина бързо :)