View Full Version : Всеки с проблемите си, че и аз с моя ..
devildaughter
10-04-2009, 20:55
Амии .. знам, че повечето коментари на тези който ще прочетат темата няма да са съвети, а по - скоро упреци ама все едно..
Таа значи .. на 29 срещу 30 с приятеля ми правихме секс, но без презерватив .. на 2 трябваше да ми дойде, а ми закъснява.. той свърши навън, но мисля че остана и по панталона ми..таа въпроса ми е може ли да сме сгазили лука или просто си въобразявам ..
Съжелявам за поредната такава тема, нооо ..
Ии ще помоля без излишни спам коментари..
Ако панталона пропуска значи си бременна.
Те малките гадини са като бълхите 8-)
marsella
10-04-2009, 21:47
Не е възможно да сте згазили лука, спокойно мила ;)
Marinchety
10-04-2009, 21:48
че е останало по панталона ти ... от това няма как да си бременна, но самия факт, че сте правили секс без презерватив говори, че има вероятност :) направи си един тест, за да се успокоиш
devildaughter
10-04-2009, 22:48
За теста и аз си мислих, но нали за Sure chek трябваше да са минали 14 дни от акта ии за това не съм си направила още.. а това са вече 3 дена ии в такъв филм съм се вкарала, чеее .. :X:X
bqsna_teenagerka
10-05-2009, 06:08
Ако панталона пропуска значи си бременна.
Те малките гадини са като бълхите 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: какво точно определение за смерматозоидите!
Ох ами скъпа ти от спермата по панталоните,няма как да забременееш,ама има едно нещо наречено "предсеменна течност",която партньора ти няма вече как да контролира,защото не се усеща. Ако искаш да се успокоиш ...за Ескапел вече е късно,но след 2 седмици си вземи тест от Аптеката ;) демек 14 дена след там 29-30
bqsna_teenagerka
10-05-2009, 06:09
ако до тогава разбира се не ти дойде цикъла тогава всичко е тип-топ,ама той може да ти закъснява й защото,ти е гузно :lol: :lol:
хаха и на мен ми закъснява но се опитвам да съм спокойна защото самата паника и стреса влияят ;)
закъсняването може да се дължи на много други неща като времето или някакви лекарства ако си взимала такива.Не се панираи предварително.И успех :)
devildaughter - Женя ли се казваш 8-)
ти ли я е*а бе, хубавец 8-)
има един тест Presto мисля че той беши от 7-мия ден на закъснението пробвай от пробване глава не боли!
http://sofianci.com/media/uploads/42083/42083dyqvipg26yijkntv2veyz6j.jpg
sunnymoon
10-05-2009, 19:54
Теста може да го направи и сега защотто тест се прави след 14-тия ден след половия акт ИЛИ 1-вия ден след като и закъснее, а на нея както разбирам и закъснява....!!! тъй че скок до аптеката и веднага ще азбереш
marsella
10-05-2009, 19:57
devildaughter - Женя ли се казваш 8-)
ти ли я е*а бе, хубавец 8-)
хахахахаа :lol:
revolver
10-07-2009, 11:40
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)