Влез

View Full Version : 16-годишно момче почина след побой от свой съученик :( R.I.P

vanesa0pld
10-05-2009, 15:43
16-годишно момче почина след побой, нанесен му от негов съученик във Варна. Починалото момче се казва Георги Чакъров. Той е учил в Професионалната техническа гимназия в морския град. След края на смяната, около 13.30 часа, Георги се среща на улицата със свой съученик, който е с една година по-малък от него, и двамата се сбиват.

16-годишният Георги изпада в клинична смърт и е откаран в шокова зала на болница „Света Анна" без видими наранявания, разказа директорът на здравното заведение доц. д-р Лидия Петкова.

Д-р Лидия Петкова: „Момчето е докарано в 14.20 часа от екип на Бърза помощ. Колегата, който го е довел, единствено, което е дал като информация, че момчето не е имало сърдечна дейност и в момента, когато той е извикан в училището. Детето е доведено тук с разширени зеници. Видими белези няма. Направен е щателен оглед от дежурния лекар, няма и следи от убождания".

16-годишно момче почина след побой, нанесен му от негов съученик във Варна. Починалото момче се казва Георги Чакъров. Той е учил в Професионалната техническа гимназия в морския град. След края на смяната, около 13.30 часа, Георги се среща на улицата със свой съученик, който е с една година по-малък от него, и двамата се сбиват.

16-годишният Георги изпада в клинична смърт и е откаран в шокова зала на болница „Света Анна" без видими наранявания, разказа директорът на здравното заведение доц. д-р Лидия Петкова.

Д-р Лидия Петкова: „Момчето е докарано в 14.20 часа от екип на Бърза помощ. Колегата, който го е довел, единствено, което е дал като информация, че момчето не е имало сърдечна дейност и в момента, когато той е извикан в училището. Детето е доведено тук с разширени зеници. Видими белези няма. Направен е щателен оглед от дежурния лекар, няма и следи от убождания".
Починалият ученик е бил епилептик, заяви разстроената му майка. По нейните думи синът й редовно е пиел лекарствата си. Извършителят на побоя е задържан от полицията.

1200 са случаите на детско насилие годишно само в София, съобщи за Дарик преди дни директорът на "Съдебна медицина" доцент Станислав Христов. Най-много са случаите на насилие над деца, извършено на улицата - 60%, 24% са в училище и 5% в дома.

Най-често при насилието в училище се касае за побой, нанесен от съученици. Това е някъде в около 95% от случаите. Около 5% са децата, пострадали от насилие, упражнено върху тях от учители, уточни доцент Христов. При 1/4 от случаите децата са с тежки телесни повреди.

ОТНОВО НАСИЛИЕ В УЧИЛИЩЕ.ЕТО ДО КЪДЕ ВОДИ.ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТТА НА ДЕТЕТО!!!! :!:

mrtn
10-05-2009, 15:50
Тва го казаха по новините, мир на прахта му.

Dimana99
10-05-2009, 15:51
Оле пак ли насилие в училище (http://kakvomislish.com/za-nasilieto-mejdu-decata.htm)

slynchoo
10-05-2009, 15:54
Това насилие ще спре ли някога,по дяволитеее !?
Мир на прахта му!

justt
10-05-2009, 16:36
Ц ц ц ..тея хора явно не могат да разберат, че с бои не се постига нищо. :?

RIP :cry:

Vincitore
10-05-2009, 16:46
Мир на прахта му ! :cry: :cry: :cry:

Ужас ! Заради комплексите на някакво идиотче , да си иде 16 - годишно момче . :shock: :?

Някои деца могат да са много жестоки !

cherrygloss
10-05-2009, 16:56
Все пак е на 16!Ето до какво наистина водят комплексите на някой тиинейджъри! :cry: RIP!

Biskfitka
10-05-2009, 17:00
RIP :( ама не пише кой е виновен..

Neopitom3na
10-05-2009, 17:25
RIP :(

teenems
10-05-2009, 17:27
ужас.

Почивай в мир !

PurpleDream
10-05-2009, 18:03
:( ужас...
ето до къде може да ни доведе човешката глупост....

vanesa0pld
10-05-2009, 18:48
Оле пак ли насилие в училище (http://kakvomislish.com/za-nasilieto-mejdu-decata.htm)

:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: .
'ПАК' ахахахахахах,защо 'пак' бре? Като че ли някога е спирало.
ПхахахАХХАХХАх много смешно... :-x

balon4eee
10-05-2009, 19:22
Peace ...

MadeOfWater
10-05-2009, 19:23
RIP :(

Sarafina
10-05-2009, 20:18
Отвратително :(
Да почива в мир!

velinio
10-05-2009, 20:28
Кофти.. В един друг форум научих новината от съученик на "жертвата".. R.I.P. а тоя пикльо долен да го вкарат в пандиза до живот! :x :-x

Dollystar
10-06-2009, 06:26
Знаете ли кое е тъпото- че всеки ден стават такива побоища между тийнейджъри, които се правят на гъзарчета. За това, че си блъснал някой в кафето или дискотеката те изкарват отвънка и се почва, но лошото е че понякога има катастрофален край за единия. Във всеки град си ги има такива дупета дето много знаят да се тепат ама сега като го гледат това окото няма да им мигне на повечето и вместо да се изплашат ще продължат. :-x :-x
Почивай в мир!

viki7uyuu
10-06-2009, 06:53
Мир на праха му. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
За мен лично това не е нищо ново поредния случей.Ще се коментира месец-два и пак по сарому това вече е жалко :? :?

term0t0
10-06-2009, 09:14
Да ви е за урок,те ултрасите знаят мярката-бой ама не до смърт..а тука някви 15 годишни фешънчета 50кила с пълни гащи ми си убиват..

zvezdichkaaa
10-06-2009, 11:26
:( :(

Само не разбрах как е починало,като нямало видими рани или аз не чета нещо правилноо...?

YourStar
10-06-2009, 11:49
Бруталната истина. :(
Да почива в мир! :(

xHARDCANDYx
10-06-2009, 12:33
Еми живеем в такова общество,в което това деца да се бият до смърт...
А поука никой не си взема...
R I P

LuxurySk0B
10-06-2009, 13:40
Като покровител на Темида и любител на сеира не ми пука :lol:

vanesa0pld
10-06-2009, 13:56
Като покровител на Темида и любител на сеира не ми пука :lol:
ццццц :(

VIPkuklichka
10-06-2009, 14:35
Да почива в мир ! :cry:

TeeNageRa
10-06-2009, 14:49
Е браво бе... как може такова нещо .. той този който е пребил починалото момче RIP е кикбоксьор... Кво друго да се очаква.. Бие едно кроше, един прав и на тротоара... RIP

azlevskara
10-06-2009, 17:25
RIP :( ама не пише кой е виновен..
Какво е значението кой е виновен.Момчето е умряло и нищо няма да го върне.

sasheto0o
10-06-2009, 17:37
С бой нищо не се постигаа бее не го ли разбрахтее !? Защо трябва да се взиматт такива жертви заради някаква простотия :( :cry:
R.I.P. ;(;(;(

kir40
10-06-2009, 19:01
За всичко е виновен интернета.Дори от там е започнала уговорката.
Как на тези момчета им е хрумнало,че най- подходящия начин да разрешат спора си,е чрез бой.От много филми предполагам.
Днешните родители изпуснаха децата си от поглед-започват да псуят малко след като са започнали да говорят,пушат и пият горе долу по същото време,чалгата измени детските идеали и ги накара да искат да са мутри и курви..
Най-логичната причина която виждам са електронните медии.

OneGirl
10-06-2009, 19:39
R.I.P :cry: :cry: :( :( :( .

maNjaRe
10-06-2009, 20:04
Такива неща стават всеки ден. Просто малко завършват така. R.I.P.. Можеше и да е другото момче на същото място, така че не може да се говори за виновни. Просто дано се осъзнаят всичките "мъже", които си решават разправии за глупости с бой..

SuperFresh
10-06-2009, 20:35
Глупака който го е сторил .. честитка вече си най-големия гъзар всички мацки ще те харесват можеш да се смяташ за безсмъртен

хора .. подяволите осъзнайте се наистина започват да стават прекалено много такива неща за мен СИТУАЦИЯТА С ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ в момента В БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪН КОНТРОЛ .. някой несъгласен .. ?
за какво ли си говорим.. алкохол мара .. надрусани&пияни пубери навсякъде просто незнам какво да кажа .. наистина трябва да се направи нещо .. някой несъгласен ако има с мнението ми, нека каже.. ?

lubomirky
10-06-2009, 20:56
Глупака който го е сторил .. честитка вече си най-големия гъзар всички мацки ще те харесват можеш да се смяташ за безсмъртен

хора .. подяволите осъзнайте се наистина започват да стават прекалено много такива неща за мен СИТУАЦИЯТА С ТИЙНЕЙДЖЪРИТЕ в момента В БЪЛГАРИЯ Е ИЗВЪН КОНТРОЛ .. някой несъгласен .. ?
за какво ли си говорим.. алкохол мара .. надрусани&пияни пубери навсякъде просто незнам какво да кажа .. наистина трябва да се направи нещо .. някой несъгласен ако има с мнението ми, нека каже.. ?

Това само в България ли се случва? Просто ние се хвалим с тези случаи, а другите страни гледат да ги замазват. Да не мислиш, че всички деца там са златни? Сигурен съм, че имат поне 10 случая от свръхдоза да са умрели деца. Бой, пиене.. всичко по реда си.

r0ckst4r
10-07-2009, 08:08
И двамата "побойници" са големи глупаци според мене..

И все пак R.I.P.

SunnyTime
10-07-2009, 08:22
Ужас...С кавги и бои нищо не се постига.

Нека почива в Мир! :( :( :(

Wildchildd
10-07-2009, 08:28
Tака е, щото живота ви тъпаци такива е импулс и чалга.Да бехте на кафево, нямаше да сте ми толкова противни.

Belair
10-07-2009, 10:42
Да го еба,накъде отива тоя шибан свят,щом почнахме да се избиваме по на 16 години.То в крайна сметка си е нормално,защото в училище са харесвани само агресорите :-x

SuperFresh
10-07-2009, 11:09
Tака е, щото живота ви тъпаци такива е импулс и чалга.Да бехте на кафево, нямаше да сте ми толкова противни.

мм да много правилно .. импулс звезди и чалгари бол.Не че нещо против стила музика но ..

SuperFresh
10-07-2009, 11:16

мм да много правилно .. импулс звезди и чалгари бол.Не че нещо против стила музика но ..

DoomShadow
10-07-2009, 11:20
много моля, не чалгата е виновна, а безредието и беззаконието в тая наша обичана държавица... Чуха се доста различни версии за причината за боя. Доколкото чух 15 годишния го е удрял газарче и даже преди са търсили да бият тоя 16 годишния. незнам колко е вярно тва... А вчера гледахте ли бтв? оня репортаж, където некъв келеш отива и почва да бие буквално за без нищо някакъв негов съученик, който си стои кротко на чина? така ли се прави ? Крайно време е да се вземат някакви мерки... Ако трябва да го направят както през 80 те години. тогаа само са можели да си мечтаят за саморазправа...

а нека тези, които се смятат за големи биячи, мутри и пичове и искат всички да го знаят, то нека идат и се пробват в К-1.

SasHeTo0
10-07-2009, 17:38
Искам отново да кажа че Гошо(починалия) е бил с епилепсия но почти всеки ден ходише да се дразни и бие с някой
А Тошко е от 1 месец в това училище и не познаваше никой и това гъзарче Гошо са си уговорили среща в скайп и Гошко си намерил майстора
Тошко тренира кик бокс в Владиславо
Според мен и 2-мата са си виновни жалко за Тошко който живота му отива на кино

petinkataaa
10-08-2009, 08:10
Да почива в мир ! :cry: :cry: :cry: :cry:

UNITED
10-08-2009, 12:03
:cry: :cry: :cry:

nefchi_bs
10-08-2009, 13:54
Горкото момче си отишло за нищо...Жалко че има такива идиоти,които се бият,вместо да си решат проблемите по норманият начин ..

ByK
10-08-2009, 13:55
много жалко наистина ... Р.И.П :(

blue_ice
10-09-2009, 16:40
има и по-лошо....колко човека си взеха поука от това....продължават да се правят на "виж ме кой съм" и да се заплашват взаимно. Единия ден се правят на отворени и се заяждат, а на другия ден вече са си отишли. Но никой не се замисля, че боя може да доведе и до такива последици..в този случай и 2-мата са постъпили много повече от глупаво и сега животът им е провален...

DoomShadow
10-09-2009, 17:17
и никой нищо не каза след тая прословута аутопсия... и изобщо кой от двамата е виновен и за какво точно са се скарали?

LoveRetroMusic
10-09-2009, 17:43
Rest In Peace ! :(

mynichka93
10-09-2009, 17:53
Аве омг..първо момчето което е ударило Георги не е искало да се бият..отказало е когато Георги го е предизвикал..но починалото момче е казало, че иска да си разрешат проблемите още сега..Всички се бият в днешно време..да жалко е, че така си разрешават споровете ноо.. Никой неможе да нарича Тодор убиец, най-малкото, защото той не е искал да го убива..Не е искал изобщо да се бият..Аз лично четох коментарите в импулс и този който се е надъхвал е бил Георги..не казвам, че той е бил виновният лека му пръст на момчето..но неможе и да се прехвърля вината върху Тодор..и на него не му е леко..ВИкат му "убиец".. а всички, които са били там и са гледали как Георги умира какви са !? Всички тия сиирджии какви са?!Не са ли убиици..??!Жалко е наистина, че в днешно време всички се правят на големите битки и ходят да се оправят наляво надясно с юмруци..Но когато "виновният" е казал, че иска да се разберат като хора какво получава насреща ..? - "Ще ти изям дробчето", "Ясен си ми и ти каква си битка"?!Жалко..мн жалко наистина..

petinkataaa
10-10-2009, 10:13
чували ли сте,че за починалите или ще говориш добро,или нищо няма да кажеш...я се спирайте вече..единствено можем да сме съпричастни,а не ние да търсим виновни.. оффф

someonerandom
10-10-2009, 12:51
То че е така така е ама ми става кофти като слушам ко говорят за Тодор...всъщност доколкото разбрах от хора които имат общи приятели с двамата дето са се били,просто тодор е бутнал Гошо и той си е ударил главата на тротоара...и са се карали в импулс не скайп...така че всичко е инцидент,а като бях влязъл в коментарите на профила на Тодор в импулс такива гадории бяха писали че за цял живот ми се изпари всякакво желание да влизам там......

MadeOfWater
10-10-2009, 18:21
на къде отиваме :shock: http://www.teenproblem.net/news/s/15428.html :(

liim0nka
10-10-2009, 21:16
и никой нищо не каза след тая прословута аутопсия... и изобщо кой от двамата е виновен и за какво точно са се скарали? зарад момиче
аз четох коментарите в импулс и Георги бая си е отворил устата..но наистина ли заради момиче...кой знае тя как се чувства..?! :( :(

нз адски гадна ситуация.. много ми е кофти за Тодор..просто живота му от тук нататък-да живееш с мисълта, че си убил човек :(

CoNviCt
10-12-2009, 18:07
айде айде пак говорите неподготвени
80% не знаете какво е станало а защо, а какво ще е наказанието никой нищо не разбра и май работата пак ще се покрие
Welcome to bulgaria
:? мноо ми мъчно за гошо р,и,п приятелю надявам се да си на по добро място

BePoHuKa
10-21-2009, 04:34
http://www.standartnews.com/news/details/id/45840/%D0%9F%D1%83%D1%81%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D0%A2%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B0

Тази статия ще отговори на много от въпросите ви ;)