View Full Version : Как ???
rebelde95
10-05-2009, 17:03
Има едно много яко момче,което искам да заговоря по някъ'в начин той е 10 клас ,а аз съм 8 .Не искам да е банално. Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват но нз все пак .ПОМАГАЙТЕ. 8-[ :oops: Сигурно ви звучи мн тъпо, но е важно искам да го питам нещо но да не е простотия няк'ва.
FromAutumToAshes
10-05-2009, 17:05
ИПопринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват но нз все пак .
И твойта циганка явно умря :lol:
П.С. Повтаряте се с тия теми... :x
LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:07
Браво, самочувствие 8-)
valdesbg
10-05-2009, 17:07
Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват
Ахаааа :)
Ама да ти кажа дреме ми каква си и колко шмотльовци ти лазят зад полата :)
LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:08
^^
Някой да не ти е влязъл в акаунта ? :shock:
PsychologicalDisorder
10-05-2009, 17:10
rebelde95
ммммхм.
FromAutumToAshes
10-05-2009, 17:11
rebelde95
ммммхм.
Fuck ya my friend :lol: Welcome to cruel reality :D :D
valdesbg
10-05-2009, 17:13
^^
За мен ли става дума?
PurpleDream
10-05-2009, 17:17
сигурна ли си, че темата не е само за да ти кажат всички колко си яка?
както и да...хващаш пича за гъза и то после ще почнете да си приказвате, няма как...
ринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват
нали, не че се хваля, нещо да не си помислите...
Като за начало замисли се - колко е вероятно да обърне внимание на теб, а не на някоя 10-токласничка? :lol:
LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:45
^^
За мен ли става дума?
yeap :shock:
valdesbg
10-05-2009, 17:51
Ретро - не, що да ми е влизал някой. В пълно съзнание написах горното мнение :)
LoveRetroMusic
10-05-2009, 18:02
" Ама да ти кажа дреме ми каква си и колко шмотльовци ти лазят зад полата "
Пък по принцип винаги гледаш да помогнеш и се очудих ;p~
valdesbg
10-05-2009, 18:22
Да, но в случая няма никаква адекватна причина да помогна. Не че има и за какво де. Авторката, просто се самоизтъква. Е няма да я бъде. Да слиза на земята :)
rebelde95
10-06-2009, 19:44
Не сам искала да ви прозвучи като самоизтъкване. Просто много ми харесва това момче. И исках да ви кажа как изглеждам за да имате представа.И това , че е 10 клас , а аз 8 няма никакво значение.Просто исках съвет, а не критика.Ако няма да давате адекватни коментари не пишете изобщо. А който иска да ми помогне да пише може и лс. . Това което написах, че сам с руса коса и т.н. е само като малко инфо за мен нищо повече и определено не е самоизтъкване. Незнам защо сте си помислили така :-# :smt017 . Момчето е симпатично, но аз съм в ново даскало и дори не се познаваме знам как се казва и кой клас е и само толкова.Исках да ви попитам как мога да го заговоря или да му привлека вниманието. И моля без тъпи или обидни коментари. :smt022
Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват
.. чух ли от някъде повече?? Първи .. втори път .. ?? :lol: :lol:
rebelde95 .. ъхъ да ок .. :razz: :razz: :razz:
И все пак за да не изглежда толкова като хранилка (хах 8-) ) .. бутни се в него ама много силно и после му се извини и му кажи, че за да се реваншираш искаш да излезете на кафе .. 8) няма начин да ти откаже .. :razz: :razz:
moneycomeme
10-07-2009, 05:47
Ми щом си и хубава,както твърдиш,трябва да ти е още по-лесно :) Ама наистина не знам кво да ти кажа....не мога да ти сложа реплики или едйствия в устата :)
Ае престанете бе, казала е че е хубава и край вече еди ква си е, огромното самочуствие! Какъв е проблема, завиждате и че има самочувствие ли какво!? Божееееее.. Винаги тряя да избивате комплекси, 'баси хората..
По темата: Честно казано не знам какво да те посъветвам, защото зависи от ситуацията в която сте и от самото момче, всичко е относително.. Той гледа ли те!? Познавате ли се!? Ако не се познавате накарай някой общ познат да ви запознае..
valdesbg
10-07-2009, 07:11
Lins - за протокола това си е чисто самоизтъкване без никакво покритие. Не не завиждам, просто не толерирам това поведение.
Авторке, спри да се изкарваш жертва. Ако си толкова хубава наистина - тоя тряя да е гей за да не ти обърне внимание.
Капиш?
Емм .. просто го заговори, н еочаквай той да напраи нещо.
MetalZone
10-07-2009, 08:00
Е к'во да не е банално... надали ще измислиш такова. Просто отиди и му кажи "Здрасти, бих искала да се запознаем" подчертано с една усмивка и готово...
RoCkSpOt
10-07-2009, 18:14
Има едно много яко момче,което искам да заговоря по някъ'в начин той е 10 клас ,а аз съм 8 .Не искам да е банално. Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват но нз все пак .ПОМАГАЙТЕ. 8-[ :oops: Сигурно ви звучи мн тъпо, но е важно искам да го питам нещо но да не е простотия няк'ва.
Умря циганката,която те хвалише,а ?! :D
leko_otkachena
10-07-2009, 22:16
поклон ли очакваш като си руса и много момчета те харесват!?
Какво толкова трудно има в заговарянето, не мога да ви разбера. И аз съм БИЛ ( 8-) ) в пубертета все пак, и не ми е било 'трудно' да си отворя устата.. отиваш при него и казваш 'може ли да се запознаем, защото учим все пак в едно даскало и се разминаваме редовно по коридорите'... това е.. не е като да му решиш задачите по математика, по-лесно е.
Lins - за протокола това си е чисто самоизтъкване без никакво покритие. Не не завиждам, просто не толерирам това поведение.
Авторке, спри да се изкарваш жертва. Ако си толкова хубава наистина - тоя тряя да е гей за да не ти обърне внимание.
Капиш?
Сигурен ли си, че не би се харесал с дълга руса, силно топирана коса и пъстри очи? :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Подкрепям Мачока. Какво пък толкова. Ако не те хареса или се направи на мъж просто ще ти остане един много колоритен спомен от едно отрязване и толкова. Аз ако седна да ви казвам на годините на авторката как са ме рязали без да разбера, че ме режат и на какви тъпотии съм се връзвала ще ви заболи корема от смях. А в същото време ми става супер приятно/забавно да си ги припомням и да се хилим с приятели. Еййй, тези - новата генерация много ви е страх да не се минете!
Има едно много яко момче,което искам да заговоря по някъ'в начин той е 10 клас ,а аз съм 8 .Не искам да е банално. Попринцип съм сладка с руса коса,пъстри очи има много момчета които ме харесват но нз все пак .ПОМАГАЙТЕ. 8-[ :oops: Сигурно ви звучи мн тъпо, но е важно искам да го питам нещо но да не е простотия няк'ва.оо аз бях така. Харесвах момче 2год. по-голямо от мен и накрая отидох при него и му издъних възможно най-тъпото нещо на земята. Питах го как се казва, защото с приятелките ми сме се чудели... И той като ме попита кво толкова сме се чудели и аз започнах да заеквам :lol: В крайна сметка разбрах, че си има приятелка (доста грозна за него) и е бил задръстеняка на класа :lol:
Тъй, че ... може просто един ден докато минава покрай теб да му подхвърлиш "Кво стаа секси?" (малко е просташко, но мъжеете са простаци и ще те забележи)
cherinka
10-09-2009, 21:35
Какво толкова трудно има в заговарянето, не мога да ви разбера. И аз съм БИЛ ( 8-) ) в пубертета все пак, и не ми е било 'трудно' да си отворя устата.. отиваш при него и казваш 'може ли да се запознаем, защото учим все пак в едно даскало и се разминаваме редовно по коридорите'... това е.. не е като да му решиш задачите по математика, по-лесно е.
Не очаквах да срещна такъв пост в темата.
Първата мисъл в главата ми, след като прочетох темата, бе да ти кажа, че и аз като теб 8ми клас бях в ново даскало и си харесах един десетокласник и един слънчев ден отидох при него с думите "Здравей. От доста време те засичам наоколо и реших да дойда да се запознаем. Аз съм едо-си-коя-си (следва нахално протягане на ръката за здрависване,което той няма как да избегне). Как си? -дрън-дрън-дрън- чао, че имам час" :D и следващите години само Здравей,здрасти,как си,кафенце чат-пат (с общи познати от училище), след време пораснахме, започнахме да се виждаме по барове, дискотеки, заведения и до там..
kukli4kata001
10-10-2009, 09:26
Като за начало замисли се - колко е вероятно да обърне внимание на теб, а не на някоя 10-токласничка? :lol:
вероятността да й обърна внимание е малка, но това не значи че няма такава! (надявай се да не е някой простак ако ти обърне внимание и да търси само.. разни неща да правите. Все пак бъди разумна, колкото и да го харесваш.
По темата: просто го заговори някак или се запознайте ако имате общи познати, това че даде добро начало.
kukli4kata001
10-10-2009, 09:29
Е к'во да не е банално... надали ще измислиш такова. Просто отиди и му кажи "Здрасти, бих искала да се запознаем" подчертано с една усмивка и готово...
напълно съгласна!
GodLovesYou
10-10-2009, 18:08
да ви сера на сериозните проблеми
moon_flower
10-10-2009, 18:15
Много важно,че е казала,че е хубава.. айде са всички да се заяждаме...
А иначе го заговори по коридорите или нещо такова..едва ли има начин да не е банално,аз поне не се сещам.
Да дойда да ви запозная ? : )
Направи си извода от поста ми.Няма как да ти помогнем ако те е срам :)
desitoyoy
10-10-2009, 19:45
Абе аз имам две изречения които все си ги повтарям зависи от ситуацията кое от двете ще е...1"Ко ми пука, всички ме познават"; 2"Ко ми пука, нали никой не ме познава..."
Ми при мен действа и да се запозная не ме е срам... А иначе не съдете момичето, че не се сеща... Блондинка е, простено и е...
BigFakeSmile
10-10-2009, 20:04
добрия стар осми клас...голямата любов..недостъпното момче от десети клас..хубави времена бяхаа.. :) толкова глупава бях :D (много повече от сега)
та...освен да се запознаеш с него...друг начин не виждам..има момчета, които предпочитат по-малките момичета
това, че е по-голям не го прави велик, нали знаеш :)
успеееех и НЕ ХЛЪТВАЙ!! :D ако можеш де..
rebelde95
10-10-2009, 20:43
Изобщо не ме е срам не съм срамежлива. Със Стоян(момчето) имаме мн. общи познати, но с него не сме си говорили просто.Искам да се запозная с него и се чудя к'во да му кажа. Нямам проблем със запознанствата повече от половината ми фр. са момчета, с които съм се запознала сама. Т'ва момче ми се вижда по-странен нз що - просто така.Възразта няма значение.Тва че съм на 14 а той на 16 не е нещо кой знай к'во съвсем нормално за мен.Повечето момчета които познавам и мога да кажа, че са ми фр са на 15/16/17/18 и по-малко колкото мен. А и за коментарите благодаря на тези които са написали адекватни коментари а на тези които си избиват комплекси или се заяждат да си намерят друга тема.Не съм писала че съм мис свят просто се описах и казах, че съм сладка.К'во толкова! Някой казал,че има визия ииии... к'во0о да се метни от някой мост само защото изглежда добре.Не мисля така. И отново благодаря на тези които са се опитали да ми помогнат.Не че не мога и сама просот исках странично мнение по въпроса. Не съм тръгнала да развивам теории> хих.