Влез

View Full Version : Да чувствам болка, отколкото нищо...

MaLkaTa_LaDy
10-05-2009, 17:26
Чувствам се глупаво и някак недовършена, непълна, недоизкусурена, некачествена дори. От друга страна съм усмихната, весела, жизнерадостна, натрупала толкова много положителна енергия в себе си, че вече ми идва в повече и жадувам за малко от онази специфична болка, която чувстваш по несподелената любов. От доста време не съм изпитвала никакви чувства към никое момче. [Нищо по-специално от приятелство.] И чувствам една празнина вътре в мен, на която и е нужна любов във всичките и разновидности, и най-вече болезнената любов. Предпочитам да чувствам болка, отколкото нищо. Сякъш тялото ми претръпна със щастието и иска нещо различно. Колкото и глупаво да звучи - омръзна ми да съм радостна във всеки един момент. Някакси тръпката от неизвестното ми се губи. Насладата след спечелена битка или болката, болката, която да ми напомня постоянно, че има някое момче, което е специално за мен. Но не мога да го намеря. По свой начин ми е чужда любовта. Имам всичко друго от живота, което искам, но любов не мога да намеря. Дали все още не съм срещнала подходящ човек или поставям бариера между мен и другите хора, не знам. Наистина, не допускам много хора близо до мен. Имам малко приятели, но са истински, абсолютни. Не съм объркана. Не ми казвайте каква съм, защото аз най-добре знам това. Просто искам съвет, да чудя дали и вие сте се чувствали така някога.

П.п. Не, не съм мазохистично извратено съднание, което обича болката. Нито такова, което обича само себе си. Не съм депресирана. И не се имам за божество. Ако някой от вас реши да изкаже мнение по такъв начин, благодаря, грешно е.

LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:27
Омръзна ти да си щастлива ? :shock:

PurpleDream
10-05-2009, 17:28
П.п. Не, не съм мазохистично извратено съднание, което обича болката.

точно такова си!

valdesbg
10-05-2009, 17:30
Само първите две изречения си противоречат. Хвърлих едно око и на другите - супер неориентирани и хаотични мисли имаш... Не ти ли пречи?

Dimana99
10-05-2009, 17:34
мм? :-o

LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:35
don't be happy be worry ?

MaLkaTa_LaDy
10-05-2009, 17:37
Само първите две изречения си противоречат. Хвърлих едно око и на другите - супер неориентирани и хаотични мисли имаш... Не ти ли пречи?
Абсолютно не. Тегля майната на всичко, което ми пречи и съм щастлива, но в един момент се усеща липсата на любов. Не смятам, че много хора ще разберат това, което имам прдвид. И пак казвам - не ми казвайте каква съм. Аз най-добре знам това.

valdesbg
10-05-2009, 17:39
И пак казвам - не ми казвайте каква съм. Аз най-добре знам това.

Яяясно :-D

*културно се оттеглям от сцената*

LoveRetroMusic
ok

MaLkaTa_LaDy
Worried е, на това не мисля, че има значение.

LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:40
Worried е, на това не мисля, че има значение.

ок, просто го обърнах ;]

loverichie
10-05-2009, 17:42
аз те разбирам.. в някои моменти и аз съм такава

LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:44
http://i47.vbox7.com//icons/skype/heart.png

lubomirky
10-05-2009, 18:11
Тия сърца във всяка тема.. за кой са?

eatshitsfuckinbitchez
10-05-2009, 18:15
пубертетска работа :-D

Jumbie483
10-05-2009, 18:25
Ти се радвай на моментното си състояние. Преди повече от половин година и аз бях като теб, но срещнах някой и ми се обърнаха сметките. Сега пак искам като преди..
Радвай си се.. не се оплаквай. :P

flowerlina
10-05-2009, 18:28
Това и аз съм си го мислила, много пъти... Но на скоро изпитах голяма болка и наистина по- добрият вариант в случая е да не чувстваш нищо, отколкото такава болка, повярвай ми

AFT
10-05-2009, 19:30
В абсолютно същото състояние съм. :-|

BigFakeSmile
10-06-2009, 07:01
скучно ти е да си щастлива ли :D омг :lol:
не ти трябва според мен както казваш..болката по несподелената любов..ти нормална ли си..или никога не си я изпитвала истински, или ти има нещо..
знаеш ли какво е да те боли всяка секунда , всеки път като чуеш името му, като видиш снимката му, като си позволиш слабостта да плачеш за него..да имаш чувството, че сълзите не могат да спрат...ама въздух май не ти достига..
ето, описах ти го, още ли си сигурна, че това искаш??
или ти говориш за нещо лекичко..то тогава ква ше ти е любовта..

Maliby
10-06-2009, 08:15
Просто не оценяваш това, което имаш.. ;)