View Full Version : Понякога остават само хубавите спомени..
Не е хубаво когато заради грдостта съсипваш щастието си.. Не е хубаво когато си опропастил всичко и си наранил човека, който обичаш без да съзнаваш какви ще са последиците и колко ще ти липсва и колко ще съжаляваш за цялата глупост която си направила.. Единственото момче, което наистина ме е заслужавало и ме е обичало, а аз постъпих по най-глупавия начин.. като го имах не го ценях.. Сега нямам смелост и доблест да го погледна в очите, а да не говорим да му пиша или да го заговоря.. Ще е някак си низко от моя страна и не ми се вярва, че той ще ми отвърне със същото.. след толкова много време аз продължавам да се сещам за него.. от малките неща, които ми напомнят за времето когато съм била истински щастлива.. но си спомням с усмивка за него. И се мразя до мозъка на костите, че като го видя някаде го отминавам с гордо изправена глава.. все едно не ми пука.. все едно е един от многото, които съм зарязала..
Най-странното е че предпочитам да изглежда че не ме интересува.. защото знам че и той го прави.. Хората казват, че някой ден най- случайно ще се съберем отново.. че съдбата няма да позволи да сме разделени.. Никога не съм вярвала в съдбата.. Не, не съм тъжна! Когато си мисля за него съм щастлива :)
Извинявам се ако мислите са ми леко объркани.. просто исках да напиша някаде и да споделя с вас (в случая) какви чувства ме изпълват..
lubomirky
10-05-2009, 17:55
Що пък всички не споделим за любовта си в една отделна тема, а? Мързи ме да ви чета дори, 'щото знам, че ще е поредната глупост.
LoveRetroMusic
10-05-2009, 17:57
^^
От кога не беше писал ;P~
eatshitsfuckinbitchez
10-05-2009, 18:00
хубаво е да изразиш чувствата си :-D :-)
PurpleDream
10-05-2009, 18:00
еми хората са тъпи и не оценяват това което имат...
що се разделихте?... няма значение, ще ти мине
flowerlina
10-05-2009, 18:53
^^
точно така, осъзнаваме какво сме имали, чак като го загубим
Priceless
10-05-2009, 19:02
Щее ти мине ;) Релакс. :D
LoveRetroMusic
10-05-2009, 19:03
relaaaaaaaax take it eeeeeeaaaaaaasy :grin:
ShtrudeL
10-05-2009, 19:56
Не е хубаво когато заради грдостта съсипваш щастието си.. Не е хубаво когато си опропастил всичко и си наранил човека, който обичаш без да съзнаваш какви ще са последиците и колко ще ти липсва и колко ще съжаляваш за цялата глупост която си направила..
Така е. Тъпо е. Ти си си виновна.
И се мразя до мозъка на костите, че като го видя някаде го отминавам с гордо изправена глава.. все едно не ми пука.. все едно е един от многото, които съм зарязала..
Най-странното е че предпочитам да изглежда че не ме интересува.. защото знам че и той го прави.. Хората казват, че някой ден най- случайно ще се съберем отново.. че съдбата няма да позволи да сме разделени.. Никога не съм вярвала в съдбата.. Не, не съм тъжна! Когато си мисля за него съм щастлива :)
...Ти вярваш ли си? Мразела се... абе хора толкова сте ми фалшиви като почнете да се превземате...
Знаеш,че се правиш на недостъпна и после се оплакваш...
Живей и продължавай напред както правиш... ако е писано да сте заедно ще бъдете ...
leko_otkachena
10-07-2009, 22:13
ако питате мен .. понякога и хубавите спомени изчезват .. :(
sladur4etyYy
10-07-2009, 23:05
като го видя някаде го отминавам с гордо изправена глава.. все едно не ми пука..
и аз така правя. и си се дразня сама на себе си, но не мога просто да си преглътна гордостта. но пък от друга страна така може ми е по- добре.
а ти.. както казаха по- горе- радвай се, че го е имало. и ако някой ден откриеш лек срещу прекалената гордост, свиркай. :д успех
sh3_1s_7h3_0n3
10-08-2009, 11:03
...пък понякога и нищо не остава. 8-)
mechtaq_za_teb
10-08-2009, 11:37
Щом си била щастлива с него защо не се бориш за щастието си?
stupiddog
10-08-2009, 12:12
Обичаш ли го ?
Съдбата си има начини да те намери.
kilurkataKill
10-10-2009, 07:07
:!: :arrow: :arrow: :arrow: Хмм,ако си се променила и Той иска да е с теб - значи -НЯМАТЕ ПРОБЛЕМ .Тоо ситуация в определено време ще Ви даде сметка кои сте един за друг :smt028
"Това, което имаше бе обикновено .. изгуби го и тостана ценно" .. връщане назад няма!!! :!: Каквото било било .. ии не не се мразиш .. най - малкото ако беше така до сега да си се метнала от някъде .. 8-)
kobrichka
10-10-2009, 10:59
Глупаво е от страна и на двамата, никога не съм била съгласна да не се поздравявам с бивши гаджета. Но това е друга тема, така сте преценили, така постъпвате :wink:
По темата това е хубаво, че пазиш хубавите спомени. Що се отнася до съдбата " Хората казват, че някой ден най- случайно ще се съберем отново.. че съдбата няма да позволи да сме разделени.." - да вярвам в съдбата, но не всичко е съдба. Някои неща зависят само и единственно от нас самите. Според мен съдбата е просто оправдание. Едно здравей означава много, смятам че поне това можеш да направиш следващият път, когато го видиш. :)