Влез

View Full Version : Въпрос към момчетата?

girl4eety
10-05-2009, 19:18
Искам тук в тази тема да пишете само по темата и да пишат само момчетата
Въпроса ми е:
1.Кое е първото нещо, което гледате в момиче?
2.Какво най-много харесвате в момичетата?
3.Какво трябва да притежава 1 момиче, за да ви хареса?
4.Обича те ли нагримирани момичета?
5.Когато се запознаете и на следващия ден отидете на кафе- как бихте предпочетели да бъде облечено момичето?
6.Какво ви впечатлява най-много в момиче?

niquetamere
10-05-2009, 19:24
1.Няма определено нещо, съвкупност от много неща са.
2.Интелигентността.
3.Интелигентност.
4.Тъп въпрос.
5.Тъп въпрос.
6.На този въпрос отговорих 2 пъти вече.

WrongLife
10-05-2009, 19:31
Въпроса ми е:
5.Когато се запознаете и на следващия ден отидете на кафе- как бихте предпочетели да бъде облечено момичето?

1. Личето и тялото
2. Тялото
3. Хубаво лице и поносим характив
4. Не
5. Ами нещо по-спортно. Нищо задължаващо

6. Държанието към мен

valdesbg
10-05-2009, 19:32
1.Кое е първото нещо, което гледате в момиче? Очите
2.Какво най-много харесвате в момичетата? Гърдите, защото аз си нямам :)
3.Какво трябва да притежава 1 момиче, за да ви хареса? Чувство за хумор
4.Обича те ли нагримирани момичета? Не
5.Когато се запознаете и на следващия ден отидете на кафе- как бихте предпочетели да бъде облечено момичето? Гола :)
6.Какво ви впечатлява най-много в момиче? -

А сега - каква е наградата за позналия?

FromAutumToAshes
10-05-2009, 19:36
1.Няма определено нещо.
2.Зависи.
3.Най-малка обща култура, и приличен външен вид (:
4.Твърдо не ! Естесвената красота > Какъвто и да било грим.
5.Стига да не е като първата к*рва
6.Готин характер

niquetamere
10-05-2009, 19:41
niquetamere, на 2 и 3 са ебати тъпите отговори. ЕВАЛА - по тъпо не мога и аз да го измисля :razz:
При теб ясно си личи липсата на интелигентност!

kAlpaZan
10-05-2009, 20:18
Въпроса ми е:

1.Лицето й .
2.При всяко момиче е различно .
3.Готин характер , красота и чувство за хумор ( ако е възможно c(: .. )
4.Не .. безмислено е да бъде нацапотена като някоя децка играчка/кукла ( всичко да бъде в рамките на нормалното .. но това зависи и от момичето )
5.Каквото тя предпочете .. не съм човека които ще й казва как да се облича .
6.Да не се влияе от мнението на заобикалящите я индивиди и ... чувството за хумор :)

haritov
10-05-2009, 20:24
да е приятна компания да ме разбира и да е човек

beautifulstrangerfan
10-05-2009, 20:31
Въпроса ми е:

1.Лицето и изобщо цялостното излъчване.
2.Това, че са момичета .. честно казано не разбирам въпроса :D
3.Интелект и приятна външност .. всъщност нямам някакви строго определени изисквания.
4.Не виждам нищо лошо в грима, стига да не е крещящ и само да подчертава естествената красота на момичето. Но все пак смятам, че истински красиво е това момиче, което изглежда добре когато става от леглото сутрин, без каквито и да било странични добавки ;]
5.Предпочитам преди всичко да бъде облечено :Р Иначе мисля, че в 21-ви век е глупаво на някого да му бъдат налагани правила на обличане когато става въпрос за свободното му време, всеки си има собствен стил, базиран на неговата индивидуалност, и околните са длъжни да го уважават.
6.Много неща, зависи от конкретното момиче. Впечатлявам се от всичко - от най-малките детайли и черти на характера й до общото впечатление, което оставя у мен :]

Makaveli96Don
10-05-2009, 22:19
.Кое е първото нещо, което гледате в момиче?-усмивката,очите и тялото като цяло
2.Какво най-много харесвате в момичетата?-трябва да е симпатяга,да се усмихва готино...сладурана
3.Какво трябва да притежава 1 момиче, за да ви хареса?ами да е комплекс от приятна визия и страхотен човек като характер,не няква напудрена лигла
4.Обича те ли нагримирани момичета?зависи какво значи "НАГРИМИРАНИ" ако тва значи един тон грим по лицето-НЕ,нямам против лек грим но определено не харесвам момичета с мега много грим
5.Когато се запознаете и на следващия ден отидете на кафе- как бихте предпочетели да бъде облечено момичето?...без значение...на нея да и е удобно
6.Какво ви впечатлява най-много в момиче?освен външния вид...много държа на характера

golqmumnik
10-06-2009, 10:21
Въпроса ми е:
1.Кое е първото нещо, което гледате в момиче?Очите й,как ме гледа и се усмихва
2.Какво най-много харесвате в момичетата?Доста неща са,ако ме привлича
3.Какво трябва да притежава 1 момиче, за да ви хареса?Да е наясно със себе си и желанията си,което значи да не е пуберка вече
4.Обича те ли нагримирани момичета?Не харесвам такива,които са ми симпатични само докато са нагримирани.
5.Когато се запознаете и на следващия ден отидете на кафе- как бихте предпочетели да бъде облечено момичето?Неофициално и удобно.
6.Какво ви впечатлява най-много в момиче?Добрият характер,щото на красавици,които стават само за снимка съм се нагледал

RaZzer
10-06-2009, 12:46
Мине се, не мине месец и пускаш еднотипни теми :roll: :?

Съвет: Спри да се интересуваш от това "какво харесват момчетата" и бъди такава какавато самата ти се харесваш - все ще се намери и някое момче със сходен вкус! :)

fenastz
10-06-2009, 12:57
1. по принцип цици
2. предимно цици
3. ами да е красива, чаровна (поне малко) и да има цици
4. Не, освен ако не си гримират циците
5. ддз ? прилично
6. хаха очите

bishop
10-07-2009, 20:20
повърхностно.

1.Кое е първото нещо, което гледате в момиче?Не гледам, слушам. (освен ако не е абсолютно ужасяващо)
2.Какво най-много харесвате в момичетата? Не е 1, не са и 2 неща, а комплекс от всичко за което можешд а се сетиш.
3.Какво трябва да притежава 1 момиче, за да ви хареса? Всеки човек е различен (отнася се и за всяко момиче, колкото ид а не ви се вярва с вс тия барбита наоколо), не бих казал че едно конкретно нещо може да ме привлече, зависи от въпросното момиче.
4.Обича те ли нагримирани момичета? Не, освен малко дискретен молив или нещо друго, но задължително в минимални количества.
5.Когато се запознаете и на следващия ден отидете на кафе- как бихте предпочетели да бъде облечено момичето? Защо трябва да ми пука как ще е облечена?
6.Какво ви впечатлява най-много в момиче? Виж отговора на въпрос 3

PainMonopoly
10-08-2009, 13:55
Въпроса ми е:

1. Краченцата
2. Краченцата
3. Хубави краченца на първо място, след това хубаво лице и гладка кожа, и задника е важен.
4. НЕ!
5. Женствено, но не кифленско. И предпочитам да отидем в парка, а не на кафе. Ако е топло и не иска в парка, а на кафе, значи не е за мен.
6. Когато е различна от масата женски. Колкото повече от характерните за жените недостатъци притежава, толкова по-зле.

minyovski
10-08-2009, 17:52
1.Тялото лицето косата и :D
2.Дупетата и коремчето :grin:
3.Да не е некоя лигла да не е някоя ку**а за която да съм поредния......за един ден(максимум три)
4.Не,аз съм за естествената красота :)
5.Не
6.Да е различна :)

mi6unka
10-08-2009, 18:15
Хм.. почти всички момчета казват че не обичат гримирани момичета, а в същото време като видите някоя гримирана разголена курва (с извинение), по улицата и веднага се заглеждате.И в същото време ако видите някое нормално облечено момиче (вече незнам какви точно са стандартите за НОРМАЛНО облечен..) без никакъв грим не ви прави никакво впечатление! И само да поясня - НЕ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИ МОМЧЕТА, но повечето го правят..не се обиждайте тези които не го правят, повтарям-нямам предвид всички!

minyovski
10-12-2009, 18:56
Хм.. почти всички момчета казват че не обичат гримирани момичета, а в същото време като видите някоя гримирана разголена к***а (с извинение), по улицата и веднага се заглеждате.И в същото време ако видите някое нормално облечено момиче (вече незнам какви точно са стандартите за НОРМАЛНО облечен..) без никакъв грим не ви прави никакво впечатление! И само да поясня - НЕ ГОВОРЯ ЗА ВСИЧКИ МОМЧЕТА, но повечето го правят..не се обиждайте тези които не го правят, повтарям-нямам предвид всички!Значи виж Сега. Стига да не е най голямото плашилище,но има такива с перфекто да не кажа СЪВЪРШЕННО лице и кожа и пак са натрпали две кила грим :?
Но все пак смятам,че външната красота не е от голямо значение :-D

Aspartam
10-12-2009, 19:24
1. Начина по който се движи. (Когато се загледаш в някой човек, в това как ходи, какви жестове прави и въобще комплексно за езика на тялото, можеш да разбереш много неща за този човек)

2. Женствеността!

3. Списъка много дълъг. На първо място е да ми е забавно с нея.

4. Обичам момичетата да НЕ носят грим. (Много често така са по-хубави)

5. Прилично. (Не е нужно много, просто ежедневните пет часови приготовления. Абе просто да се поддържа..)

6. Ще излъжа ако кажа, че това е момичето да е хубаво (Нищо, че почти винаги моето мнение за красиво момиче се различава от това на другите.)

Tralqlqlqlq
10-14-2009, 14:06
Въпроса ми е:

1. Уви, външността( вроден инстинкт)
2. Комплекс от качества, определено не такива на външността.
3. Ми няма как да го опиша. Случвало ми се е веднъж.
4. WTF?!? l0l
5. НЕ ХОДЯ НА КАФЕТА!!!
6. Извод от 2 и 3

Извинявай, ама моето мнение поне май няма да ти е от полза