Влез

View Full Version : Исках да споделя

beb4yy
10-06-2009, 18:22
Просто искам да споделя това,което всяка вечер ме мъчи немога да проумея защо, просто става това с мен. Само аз немога да продължа напред винаги се връщам назад да знам че има приятелка от едно година.Знам че не му пука примерно че му пратих смс за рд-то и за тва не ми каза едно мерси от ноември не съм го виждала ще полудея 10 мин да го вида ми стигат. Просто иска ми се да знам как е... Все още го обичам,но мина една година откато той мен незнам при него май нищо не остана, а аз всяка вечер сядам пред компа и го търся, но го няма всяка вечер е така да му пиша смс ма за кво няма да отг или да му звънна за кфо да се държи гадно и незнам просто кво да права наистина през деня със приятели, но вечерта се срутва всичко което се опитвам да изградя и за капак нямам желание за нови срещи и запознанства просто исках да кажа какво ми е.......

w0sh
10-06-2009, 18:26
Е браво, сподели с нас.

valdesbg
10-06-2009, 18:27
Мммкей :)

Not interested.

PurpleDream
10-06-2009, 18:29
радвам се, че споделяш....

спри да му пишеш и т.н. изглеждаш жалка...

SuNsEt
10-06-2009, 18:31
Времето лекува.Ще срещнеш някой,който ще те накара да го забравиш.Просто хубавите неща се случват бавно.
Опитай се да не мислиш за него.Все пак,защо трябва да ти пука за някой,който и 5 стотинки не дава за теб.Тегли му една майна.Няма смисъл да мислиш за него,защото така застрашаваш здравето си.Знам какво ти е,изпитвала съм го преди.Много е трудно,но срещах човек,който ми дава всичко.Дано и ти намериш изхода от тази ситуация.Успех и не се отчайвай!

beb4yy
10-06-2009, 18:45

спри да му пишеш и т.н. изглеждаш жалка... Едно не разбирам защо трябва да сме жалки когато обичаме и искаме :( :( :( защо...

Dimana99
10-06-2009, 18:45
Бравоо

asp1r1n94
10-06-2009, 18:52
Ами да тук сме , за да си споделяме и помагаме :)

LiRRRa
10-06-2009, 18:56

спри да му пишеш и т.н. изглеждаш жалка... Едно не разбирам защо трябва да сме жалки когато обичаме и искаме :( :( :( защо...

Защото другите твърде често започнаха да си играят с нас . . .

valdesbg
10-06-2009, 19:01

Не трябва. Това е личен избор на индивида.

beb4yy
10-06-2009, 19:05
Да но е гадно да изглеждаш жалък за някой който ти обичаш и то причината поради която си жалък е най-лошо

Priceless
10-06-2009, 19:08
Това е една година. В смисъл .. би трябвало вече да си се отърсила от спомена за него .. поне малко. Не казвам напълно да си го забравила.
Иначе .. наистина просто спри да му пишеш, да му звъниш и т.н. Така само ще ти е още по-трудно да го преодолееш. Знам, че е кофти, като стане така, но ти просто нямаш друг избор. И ... дано намериш, човека, който ще ти помогне да го забравиш. :-)

valdesbg
Както вече споменах - сам си го правиш да изглеждаш така. Не виждам, какво има да се обсъжда повече.

PurpleDream
Да но е гадно да изглеждаш жалък за някой който ти обичаш и то причината поради която си жалък е най-лошо

абе знам какво ти е, бих казала, че съм/бях в подобна ситуация- моя съвет е да спреш го търсиш, може пък той да те потърси...

LoveRetroMusic
10-06-2009, 19:09
clap, clap :smt102

beb4yy
10-06-2009, 19:14

абе знам какво ти е, бих казала, че съм/бях в подобна ситуация- моя съвет е да спреш го търсиш, може пък той да те потърси...мина една година е сега на 27ми имаше рд пратих смс въпреки че вскички казваха не не получих отг и от тогава не съм го търсила нито нищо..

PurpleDream
10-06-2009, 19:22

абе знам какво ти е, бих казала, че съм/бях в подобна ситуация- моя съвет е да спреш го търсиш, може пък той да те потърси...мина една година е сега на 27ми имаше рд пратих смс въпреки че вскички казваха не не получих отг и от тогава не съм го търсила нито нищо..

1 година пак добре, можеше и по - зле да е, добре правиш като не го търсиш!

beb4yy
10-06-2009, 19:25
ми казвам си че няма смисъл а то наистина няма това не означава че не умирам за него ... и за спомените

ThePowerOfLove
10-06-2009, 19:26
Според теб защо не можеш да го преодолееш?

valdesbg
10-06-2009, 19:28
Авторке, искаш да си мълча, нали? :)

PurpleDream
10-06-2009, 19:29
ми казвам си че няма смисъл а то наистина няма това не означава че не умирам за него ... и за спомените
пази си хубавите спомени, друго няма какво да направиш, щом той те игнорира...

beb4yy
10-06-2009, 19:29
Според теб защо не можеш да го преодолееш?Защотото никой не се държал толкова добре с мен защотото не всеки ще направи така че първата среща да ти цъфне пред вратата а ти на майтап да си дал адреса и той просто да го направи защото е искал е така толкова искам да си го върна липсва ми всичко дишането му дори..........

Priceless
10-06-2009, 19:30

Със спомени не се живее. ;)

beb4yy
10-06-2009, 19:31

Със спомени не се живее. ;) Знам но немога да спра да мисля за него :(

PurpleDream
10-06-2009, 19:31

Със спомени не се живее. ;)

живее се, живее се.... с мечти също

Priceless
10-06-2009, 19:32
Е .. да, добре. Нека цял живот да го караме на спомените и да загърбим настоящето.
А за мечтите нищо не съм казала.

stupiddog
10-06-2009, 19:34
Рано или късно ще намериш истинската си любов и тогава ще забравиш за този който те измъчва така (:

smiirnoff
10-06-2009, 19:34
искам да ми разкажеш как се запознахте, моля ^^

beb4yy
10-06-2009, 19:48
Рано или късно ще намериш истинската си любов и тогава ще забравиш за този който те измъчва така (: Ох дай боже да се измъкна от ада..

PurpleDream
10-06-2009, 19:49
Е .. да, добре. Нека цял живот да го караме на спомените и да загърбим настоящето.
А за мечтите нищо не съм казала.

ее не съм казала да загърби настоящето, но понеже в настощято не и върви с него- да си спомня за него, тя пак да си живее живота, е може и да го забрави, което ще е още по- добре, ама тя си решава...

ShtrudeL
10-06-2009, 19:52
една година откато той мен незнам

Човече почти целия ти текст е така формиран... ъъ...

beb4yy
10-06-2009, 19:54
Извинявам се

beb4yy
10-07-2009, 09:09
Някой ден.... от тая любов ще се побъркам немога просто да продължа :(

Linns
10-07-2009, 14:57
Чета и си мисля "тва да не съм го писала аз докато съм била алкохолизирана!?" .. Осъзнах, че не съм аз 'щото откакто е другата (година) не съм му писала и не съм го търсила.. Вярно е и тва "с нахалство към прогрес", но престани вече, сама виждаш че няма смисъл ..

:neutral:

kukli4kata001
10-07-2009, 17:01

спри да му пишеш и т.н. изглеждаш жалка...

Стегни се, няма да го търсиш. Ще се опитваш да избягваш всичко свързано с него, няма да се интересуваш от него, няма да го гледаш като го видиш, няма да се обръщаш след него като мине покрай теб. Не се предавай момиче,той не те заслужава!!!!

kukli4kata001
10-07-2009, 17:03
Някой ден.... от тая любов ще се побъркам немога просто да продължа :(
МОЖЕШ! Просто не искаш! Защото постояно си повтаряш ,че не можеп, че го харесваш. Спри! Като се сетиш си казжвай, че не го харесвап и ти е безразличен дори да не е така, дори сама да се залъгваш!

cinderella_gugutka
10-07-2009, 17:21
според мен е време да продължиш напред като него.знам ,4е ти е трудно,но по този на4ин не пе4елиш нищо освен съжаление (пък и за него ставаш леко досадна сигурно).намери воля и сили в теб да го забравиш.вси4ко е възможно стига да имаш желание.огледай се около теб-виж колко яки пи4ове има.не е единствения

beb4yy
10-07-2009, 18:12
Аз напред трябва да продържа а така ми се иска да се върна „Ако имаш любов, не се нуждаеш от нищо друго. Ако ли нямаш, не е от особено значение какво друго имаш.“ !

fenastz
10-07-2009, 19:05
:? смени обстановката, пуши трева, разнообрази се, АБЕ ТАЯ ТЪПА МОЗИЛА МЕ НЕРВИ САМО МИ ПОДЧЕРТАВА ВСИЧКИ ДУМИ В ЧЕРВЕНО :-x ЩА ДЕИНСТАЛИРАМ ГАДИНО, та значи тоя от 1 година има гадже ? Ми човека е продължил напред - направи същото !!! И СТИГА ЧЕТЕ ЗДРАЧ !

beb4yy
10-08-2009, 07:33
:? смени обстановката, пуши трева, разнообрази се, АБЕ ТАЯ ТЪПА МОЗИЛА МЕ НЕРВИ САМО МИ ПОДЧЕРТАВА ВСИЧКИ ДУМИ В ЧЕРВЕНО :-x ЩА ДЕИНСТАЛИРАМ ГАДИНО, та значи тоя от 1 година има гадже ? Ми човека е продължил напред - направи същото !!! И СТИГА ЧЕТЕ ЗДРАЧ ! Ами в грешка си не съм чела Здрач

metaxa
10-08-2009, 10:33
Разбирам те, въпреки че ние бяхме само приятели, аз много държах на него. Обичах(м) го, беше единствения човек, на когото се доверявах винаги и за всичко, но явно реши, че не съм му нужна и това беше.
Виж аз премахнах всичко снимки, номер, скайп и гледах по-често да съм навън, това наистина ми помогна. Сподели пред някоя приятелка, кажи й всичко, което чувстваш, ще ти олекне, опитай да избягваш местата, които ти напомнят за него, и след време - месец-два или повече просто той няма да означава същото за теб, ще остане само хубавия спомен, че някога е бил до теб.

DNJ
10-08-2009, 13:31
beb4yy, аз обаче съм на малко по - различно мнение от останалите. Според мен ти задължително трябва да се видиш с него и да поговорите и да му кажеш какво чувстваш. Какъвто и да е неговият отговор... ще е по - добре за теб - повярвай ми. Ако иска да бъде с теб - добре, а ако не - пак добре, поне ще знаеш със сигурност. Вярвам, че точно неизвестността те убива и това, че таиш още надежда. Ако ти каже, че не иска да е с теб ще те заболи много, но поне ще ти мине и ще го приемеш.
Другото е дълга агония и мазохизъм. Индианците са обгаряли раните си, за да им минат. Боли, но минава...качествено.
Бъди Щастлива :)

olive_oil
10-09-2009, 20:40
Добре дошла в отбора! И аз съм в почти същото положение от една година и два месеца. Урока, който си взех е, че вече не се подигравам мислено с безнадеждно влюбените тръшкащи се момичета и не вярвам на думи "времето лекува". Времето лекува всяко мимулетно увлечение, но не и любовта, пратена от Бог! За съжаление, май е така...

Predatorlyd
10-09-2009, 20:56
Просто искам да споделя това,което всяка вечер ме мъчи немога да проумея защо, просто става това с мен. Само аз немога да продължа напред винаги се връщам назад да знам че има приятелка от едно година.Знам че не му пука примерно че му пратих смс за рд-то и за тва не ми каза едно мерси от ноември не съм го виждала ще полудея 10 мин да го вида ми стигат. Просто иска ми се да знам как е... Все още го обичам,но мина една година откато той мен незнам при него май нищо не остана, а аз всяка вечер сядам пред компа и го търся, но го няма всяка вечер е така да му пиша смс ма за кво няма да отг или да му звънна за кфо да се държи гадно и незнам просто кво да права наистина през деня със приятели, но вечерта се срутва всичко което се опитвам да изградя и за капак нямам желание за нови срещи и запознанства просто исках да кажа какво ми е.......
Да не би причината да скъсате да си била ти ?

beb4yy
10-10-2009, 12:13
Да не би причината да скъсате да си била ти ?Искаше да е с мен но аз бях с друг и още незнаех кви са му намеренията сми само го харесвах и той си хвана друга още ме обичаше ма сега нз сега аз знам че го обичам

kilurkataKill
10-10-2009, 17:01
Ето и аз ще Ви споделя нещо - излизам с една компания от много време и още в началото едно момче здраво ме зарибяваше - е,накрая се оказа,че го е правил от ревност по друга и ме разби .... Евала,викам - намерих идеалния :smt055 ама си останохме приятели и аз продължих да излизам с тайфата - на всякъде :smt006 :smt003 та това момче си намери друга и почти не сЕ връщаше при нашата компания, а аз търсих плахо някоя РЕАЛНА любов . Най-добрия му приятел,страхотно момче което презираше постъпката МУ към мен полека започна да ме харесва :oops: Виждах,че тои струва и го познавах дълго време като приятел *** Той ми споделяше,така аз знаех кой е и от шеги и закачки той поиска да е с мен - защо НЕ, другият смени 2 момичета и ме нарани - аз едва сега открих щастието :neutral: =P~

Да,тръгнахме - това е връзка и всичко,което искам/х :neutral: :neutral: :smt007 ...... ообаче той е студент в друг град и замина за 4 дена-върна се и ми веше ядосан,че съм казала по телефона " Ако искаш мини през нас с колата" ??!!!! хах - :( :-# :-#

извиних се,макар да не проумях къде греша в съобразителността си ..... Няколко дена след това той каза,че нещо му липсвало и нещата за него ВЕЧЕ не са същите - 1 месец - :smt073

Аз се отказвам от тази игра - любовта! :?

ПС: Неговата обич я нямаше - това е

beb4yy
10-10-2009, 17:53
добре бе кво да напрааа аз направи си тема кво спамиш бе момиче

Predatorlyd
10-11-2009, 02:47
Да не ти пука.Имах 2 годишна връзка и така ме прееба това момиче,че направо нямам думи ...
Само 1 ще ви кажа ФАНЕТЕ СЕ СТЕГНЕТЕ !!!!!!!!!
Кво си мислите,че никой не го е изпитал ли ?Нито сте първите нито сте последните ..
И на мен ми е кофти ама ..Това е живота :)