View Full Version : Шалчета
JaCkSpAr0y
10-07-2009, 09:06
Виждам и разбрах че отскоро се носи някаква мода сред момчетата да носят някакви шалове около врата ама увити някакви дедагизнам . Та въпроса ми е харесва ли Ви това ? Приятелката ми ме кара да си взимам много щяла да ме хареса и някви такива глупости . :-D
Важното е ти да се харесаш. Ако искаш направи й това удоволствие да излезете заедно по магазините и да пробваш 2-3. Пък кой знае, може да ти допадне.
аз много обичам шалове, отдавна си нося :)
Neopitom3na
10-07-2009, 11:29
е зависи от шала.. стила ти на обличане, но попринцип на мен ми харесват :D
j_adore2
10-07-2009, 11:49
^ Точно .. На анцуг например няма да върви :lol: Иначе стоят много сладко в подходяща комбинация ;)
На мен лично ми харесват, но разбира се не на всеки му отиват :)
evalongoriq
10-07-2009, 12:43
за момиче е хубаво ама за момче не 8-)
aloveyou
10-07-2009, 14:23
Важното е ти да се харесаш. Ако искаш направи й това удоволствие да излезете заедно по магазините и да пробваш 2-3. Пък кой знае, може да ти допадне.
+1..И аз мисля така
Аз много харесвам момчета с шалове.Пробвай в някой магазин да видиш как ти стои,пък и таман ще зарадваш приятелката си.
Blueberries
10-07-2009, 15:43
Ох,много зависи от самото момче,от неговия стил,от шала,който ще сложи.По-скоро-не,но като се замисля.. има и добри попадения,но са много,много малко.Но,ако е от ония фешънчета със зализаните бретони,изправените косички,дънките по крачето,прилепналата розова блузка и накрая един шал-неееееееееееееееее!
FuCkInBuBbLeGuM
10-07-2009, 16:46
Мда определено зависи от стила... на мене поприцип не ми харесват момчета с шалове. Но пък ако са от тия нормалните дето се увиваш като ти е студено - що пък не... няма да мръзне човека я.
y0uRfav0ritedRuG
10-07-2009, 16:47
за момиче е хубаво ама за момче не 8-)
една приятелка има такова, пробвах го, седеше ми много хубаво и сега мисля да си взема, черно и бяло на квадратчета...предполагам за този тип говориш, дето около врата стоят триъгълни и от двете страни падат краищата на шала
alexandraloui
10-07-2009, 17:31
Аз много харесвам момчета с шалове.Пробвай в някой магазин да видиш как ти стои,пък и таман ще зарадваш приятелката си.
+10
alexandraloui
10-07-2009, 17:33
Ох,много зависи от самото момче,от неговия стил,от шала,който ще сложи.По-скоро-не,но като се замисля.. има и добри попадения,но са много,много малко.Но,ако е от ония фешънчета със зализаните бретони,изправените косички,дънките по крачето,прилепналата розова блузка и накрая един шал-неееееееееееееееее!
напротив много е яко даже 8-)
YourStar
10-07-2009, 18:05
Да,харесва ми много :)
JaCkSpAr0y
10-09-2009, 08:42
Ми като гледам повечето отговори са положителни ми нз на мен някак си изглеждам тъпо ли ??? И аз немога да обясня но иначе на фейса ми отива :-D Тея гаджета само главоболия ми създават :razz: :oops:
обожавам шалове...но НЕ на момчета :?
Мен не ме кефи эа момчета.Смешно ми е.Но в крайна сметка който както се харесва - така да се носи.И ти недей само эаради мацката да си увиваш шалове около врата,а ако на теб ти харесва.
brokeninside13
10-09-2009, 10:36
^ Точно .. На анцуг например няма да върви :lol: Иначе стоят много сладко в подходяща комбинация ;)
напълно съм съгласна....с анцуг ще е супер яко :lol: :razz: :lol: :razz: :lol:
Само, ако е шал на Ботев Враца! :D :D
KoRnFlAkE
10-11-2009, 04:03
ти ако почнеш да носиш шал, само защото гаджето ти е казало така, си ебаси педала, сори. :)
на момчета е гадно.
ааа на някои им отива ама са секи ден срещам едно момче на сширката с точно такъв шал ии гледайте са той е с дънки широки,иии забога с широкааа блузаааа на синьо черни раетааа :lol: :lol: :lol: иии тоя черно бял шааааааал :? :? :? ужааас идваше ми да го спра и да му го кажа ама :oops: :oops: :D :D :D :D а и тоя шал го праеше по нисък щот тоя не беше от най-високите :? :? :?
BoCupycake
10-12-2009, 08:22
Тая мода е от близо две години... :booooomb: