Влез

View Full Version : Някой, който разбира от кожата на лицето?

Bloodyy
10-07-2009, 16:37
Извинявам се, че пълня форума с глупости но ... преди около година имах сериозно акне - ходих на кожен лекар, изписа ми доста неща и постепенно лицето ми се изчисти. Тази година, след като се върнах от морето в София започнаха постепенно да ми излизат пак пъпки но различни. Преди бяха такива, че лицето ми беше много грапаво - като шкурка, а сега като си пипна лицето е много гладко обаче са ми излезли червени пъпки без бели връхчета и е много гадно. Някакви съвети какво да използвам? :o

TeenSpirit
10-07-2009, 17:11
Пробвай Акне Аут.

iiirish
10-07-2009, 17:18
Това че нямат връхчета значи, че това е някакъв друг вид акне. По-добре не се опитвай да се самолекуваш, а иди на дерматолог за да те посъветва специалист с какво точно да се мажеш или миеш.

ellikok
10-07-2009, 18:43
това са подкожни пъпки,НЕ СЕ СТИСКАТ!!!Значи вариантите са няколко-или да отидеш на дерматолог или козметик или в зависимост от типа на кожата си-смесен(омазняване в Т-зоната-челото,носа,брадичката)маз а,суха или нормална да започчнеш да използваш съответните продукти на някоя добра марка козметика-например орифлейм(аз така си оправих кожата и сега с нея я поддържам).Опитай се да определиш типа на кожата си,ако не можеш пиши аз ще ти помогна :)
П.П Майка ми е козметичка,помагам и в салона и ги разбирам тези неща :) Мога да ти помогна :)

Sunnyface
11-04-2009, 07:43
Да,тези се появяват от слънцето! МН е неприятно,на мен всяка година след морето ми излизат такива! :x Ако не са чак толкова много-пробвай с крем здраве(действа гарантирано),акне аут или има в аптеките едни сапуни със сяра,те също помагат! Но ако са много на брой-отиди при дерматолог! 8) Успех :-)

slynchoo
11-04-2009, 08:54
Най-добре отиди при дерматолог.Щом първия път ти е помогнал,значи да се надяваме,че и сега.

Serenavanderwoodsen
11-04-2009, 16:31
Най-добре дерматолог но също помага и Actipur :) .

Neopitom3na
11-04-2009, 16:34
пак ходи при дерматолог :P