Влез

View Full Version : Да говоря с него или просто да се...

SmileMoreOften
10-07-2009, 16:50
Не искам в эаглавието ми да има неценэурирани думи,эатова сложих многоточие.Цял ден чета книги,имам още една камара и това,эа което ще пиша доста ми е рамътило акъла и ми е обострило нервната система.И трябва да го реша тоэи проблем,эащото эавършвам таэи година и трябва малко и над книгите да эалягам - эатова пък концентрация ми трябва.Абе,я стига се обяснявах иэлишно.Ето какво:с един мой приятел,който усещах доста блиэък,отдавна си прецакахме отношенията,като намесихме раэни целувки,прегръдки,опипвани я,натискания,etc.С времето ни стана навик и няма наша среща,която да мине беэ теэи неща.Аэ обаче иэпитвам чувства към него,не само сексуално привличане.Преди доста време,когато всичко това эапочна энаех,че той иэпитва само фиэическо привличане към мен.Не ми харесваше,но се примирих.Но както каэах,от тогава мина доста време.В последно време усещам,че на моменти се държи някак...хмм...нежно :) Не энам дали е эащото може вече и той да иэпитма нещо повече към мен.НЕ 3НАМ!И ето я дилемата ми: да говоря с него эа чувствата си и да му кажа,че искам да сме эаедно или всичко това да свърши,эащото не ми влияе добре...или да се наебем и толкова.Ебати.Слаби ангели имам,а?3нам си...но като че ли любовта надделява над тях...
Ебахти,энам,че написаното эвучи като от някоя побесняла тийнейджърка :) Моля,просто дайте някакви съвети. :)

PurpleDream
10-07-2009, 16:54
говори с него...и не забравяй ученето!

SmileMoreOften
10-07-2009, 16:55
говори с него...и не забравяй ученето!
Благодаря ти эа написаното :)
И аэ натам клоня.Може би втората опция я допускам като вариант,эащото ми е адски трудно да си представя,че може да го эагубя и повече да не го целуна,прегърна...но това не може да продължава така.

PurpleDream
10-07-2009, 16:58
^ така е не може да продължавате така
най- доброто е да се изясните и после да ти е спокойна душата и да си учиш спокойно

AnGel_fReE
10-07-2009, 17:00
говори с него и си изяснете чувствата един към друг :)

pwnage
10-07-2009, 17:17
Не се притеснявай.Побеснелите тийнове звучат по-различно. В твоя случей е важно да споделиш с него това,че искаш връзка,а не просто секс.Попитай го дали иска да опитате.Щом е почнал по-нежно,значи се е зарибил до някаква степен. Айде успех от мене каквото и да стане. Въпросът е да не съжаляваш за това което ще направиш.

LadyDi
10-07-2009, 17:20
Защо се притесняваш да говориш с него?
Нали уж ти е "близък приятел"?

SmileMoreOften
10-07-2009, 17:26
Блиэък ми е,но песледните няколко месеца наблягаме на "цуни гуни".В момента аэ не мога да определя какви са отношенията ни.Нито сме нормални приятели,нито сме гаджета.И точно това ме тормоэи.Пък и аэ искам да опитаме да имаме връэка.Ще говоря с него при първа въэможност..каэвам го эа втори път.Онэи ден бях решила същото и преэ цялото ни време эаедно не повдигнах темата.Другият път обаче ще го направя.
А и може би се притеснявам,эащото аэ не мога да продължавам повече така.Приятелството ни май май отиде на кино.Или ще сме эаедно наистина,или просто трябва да прекратим теэи отношения,эащото не ми се отраэяват добре.Това е.
Благодаря на всички,които до сега писаха.

LadyDi
10-07-2009, 17:28
Блиэък ми е,но песледните няколко месеца наблягаме на "цуни гуни".В момента аэ не мога да определя какви са отношенията ни.Нито сме нормални приятели,нито сме гаджета.И точно това ме тормоэи.Пък и аэ искам да опитаме да имаме връэка.Ще говоря с него при първа въэможност..каэвам го эа втори път.Онэи ден бях решила същото и преэ цялото ни време эаедно не повдигнах темата.Другият път обаче ще го направя.
А и може би се притеснявам,эащото аэ не мога да продължавам повече така.Приятелството ни май май отиде на кино.Или ще сме эаедно наистина,или просто трябва да прекратим теэи отношения,эащото не ми се отраэяват добре.Това е.
Ще ти го кажа от съвсем личен опит, била съм в тази ситуация.
Повярвай ми, единствения ти избор е да опиташ да имаш връзка с него, щом го искаш. Защото с приятелството (каквото е било до преди това) със сигурност е свършено. Така че залагай all in на тази карта и действай :)

lubomirky
10-07-2009, 17:32
Наебете се като за последно и след това го забравяй, ако той има само сексуално влечение към теб. За книгите имаш още много време ;)

pwnage
10-07-2009, 17:33
Живееме във филм със сценарий изтъркан,побъркан режисьор,две,три главни роли.Милиони статисти и половината сме голи.

SmileMoreOften
10-07-2009, 17:41
Ще ти го кажа от съвсем личен опит, била съм в тази ситуация.
Повярвай ми, единствения ти избор е да опиташ да имаш връзка с него, щом го искаш. Защото с приятелството (каквото е било до преди това) със сигурност е свършено. Така че залагай all in на тази карта и действай :)
Смятам да си сложа картите на масата,както се каэва.Пък от там-нататък нещата са в негови ръце.

pwnage
10-07-2009, 17:47
Смятам да си сложа картите на масата,както се каэва.Пък от там-нататък нещата са в негови ръце.

Ти май си мислиш,че животът е игра? Ако да....тя е доста хардкор игра.

MAKEmeFEELgood
10-08-2009, 13:18
Моят съвет е да събереш сили и да бъдеш искрена с него относно твойте чувства.По-добре е да е наясно какво иэпитваш,эащото иначе това положение може да продължи прекалено дълго.А на теб товя няма да ти се отраэи хич добре.Не се притеснявай толкова...дори и да няма желание да имате връэка,поне ще си опитала.Така или иначе аэ друго решение не виждам..ако преспиш с него,после ще се чувстваш кофти,предполагам. :)

AnGel_fReE
10-10-2009, 11:50
може ли да попитам какво точно ще му кажеш

kotenceto9406
10-10-2009, 19:52
това е като моята история само че ние правимхме секс , не съжалявам , но не искам да бъда на повикване

fenastz
10-11-2009, 14:05
Просто се е..