Влез

View Full Version : What would you think?(Само за момичета)

Bombshell
10-07-2009, 17:02
Какво бихте си помислили или какво бихте направили, ако ходехте с някое момче вече 5-6 месеца, всеки път, когато сте заедно губите ума и дума, НО ТОЙ, всеки път ви се кълне във вярност...Говори за Вечност...
Завинаги и Никога...
Бихте ли му се доверили дори и преди да сте били наранявани така..? :-o

Priceless
10-07-2009, 17:11
Не мисля.

Няма лошо да се доверяваш на хората, но чак с такива понятия ..

Linns
10-07-2009, 17:39
Ще му се отдам, ще му омръзна и ще ми разбие сърцето...НЯМА НАЧИН!

Liar
10-07-2009, 17:39
Да не е гузен за нещо?

Assshley
10-07-2009, 17:51
Едва ли ще му повярвам .. ;) Дори малко се съмнявам,че може да го зарежа преди да съм се влюбила в него .. не искам разбито сърце още веднъж.

kidwestern
10-07-2009, 18:01
майна .

smiirnoff
10-07-2009, 18:03
ако бях по - голяма щях да му се доверя напълно, за това отговорих с 3 ^^

Lincheto
10-07-2009, 18:10
Chester^^
Иначе: Ще му се отдам, ще му омръзна и ще ми разбие сърцето...НЯМА НАЧИН!

sasha_90
10-07-2009, 18:11
Чак пък завинаги....

LovelyGirl
10-07-2009, 19:55
Ще си помисля, че е направил нещо.Ще ми стане досадно да го слушам това постоянно.
Абе изобщо няма да е готино..Не разбирам поради каква причина някой би го направил :-o

ShtrudeL
10-07-2009, 19:56
Тъпа анкета.

cherinka
10-07-2009, 20:00
^да
нема такъв индивид да ти се кълне за квото и да било :lol:

LovelyGirl
10-07-2009, 20:22
^ Не бе, то и такива ги има, но те и сами не си вярват :)

Hilary_
10-07-2009, 20:25
Второто макар, че не се знае какво ще стане .. важното е да опиташ, за да не съжаляваш после .. :-o

Crazytu
10-07-2009, 20:31
"Ще му се отдам, ще му омръзна и ще ми разбие сърцето...НЯМА НАЧИН!" .. не бих повярвала ..

Marinchety
10-07-2009, 20:33
+1

gLypChenCee
10-07-2009, 20:37

sladur4etyYy
10-07-2009, 23:50
отговорих първото, защото тия с клетвите обикновено са най- големите глупаци, така че не бих му повярвала. за мен ще е просто поредния ''верен''.

Bombshell
10-08-2009, 02:47
Думата ЗАВИНАГИ значи прекалено много.А и на възрастта която сме(или поне аз съм) сега е прекалено рано да мислим и да ни минават такива мисли през главата.Затова и по-скоро мисля ,че не бих му повярвала без значение отколко време сме заедно ,защото един тийн на 16 не знае какво иска ,да не говорим за обвързване завинаги.Но може би след време когато съм достатъчно голяма бих повярвала на някой ,който ми се кълне във вярност...но на този етап и тази възраст не съм склонна да го направя. :)
ПП.Не успях да схвана много правилно въпроса ти, затова и отговора ми може да изглежда малко объркано. :)
Общо взето в тази насока мислех... :)

Тъпа анкета.
Ами създадена е от доста объркан човек..Няма как да не е такава..

Ще си помисля, че е направил нещо.Ще ми стане досадно да го слушам това постоянно.
Абе изобщо няма да е готино..Не разбирам поради каква причина някой би го направил :-o
Не съм казал нищо подобно...

п.с. Аз съм тоя мечтател, който се кълне във вярност... :-o :(

Slave4You
10-08-2009, 06:53
На тази възраст не мога да си представя някой да ми говори за вечност :shock: :?

LadyDi
10-08-2009, 06:56
На тази възраст не мога да си представя някой да ми говори за вечност :shock: :?
Що, по принцип можеш ли?

LovelyGirl
10-08-2009, 06:58
НО ТОЙ, всеки път ви се кълне във вярност...Говори за Вечност...
Завинаги и Никога...

Е, това, ако не е постоянно, кое е :-o

Повечето момичета обичат сигурността(поне от тези, които аз познавам.Не мога да твърдя за всички), но твоето мисля, че е прекалено.
То нищо не пречи да си мечтател и от време на време да споделяш желанията си, но, ако го правиш постоянно всичко това губи смисъл.

cherrygloss
10-08-2009, 07:05
Думата ЗАВИНАГИ значи прекалено много.А и на възрастта която сме(или поне аз съм) сега е прекалено рано да мислим и да ни минават такива мисли през главата.Затова и по-скоро мисля ,че не бих му повярвала без значение отколко време сме заедно ,защото един тийн на 16 не знае какво иска ,да не говорим за обвързване завинаги.Но може би след време когато съм достатъчно голяма бих повярвала на някой ,който ми се кълне във вярност...но на този етап и тази възраст не съм склонна да го направя. :)
ПП.Не успях да схвана много правилно въпроса ти, затова и отговора ми може да изглежда малко объркано. :)
+1 На тази възраст е много рано да се говори за доверие , вярност за цял живот ..

mmKamm
10-08-2009, 07:21
Какво бихте си помислили или какво бихте направили, ако ходехте с някое момче вече 5-6 месеца, всеки път, когато сте заедно губите ума и дума, НО ТОЙ, всеки път ви се кълне във вярност...Говори за Вечност...
Завинаги и Никога...
Бихте ли му се доверили дори и преди да сте били наранявани така..? :-o
Зависи. Принципно, ако се държа естествено, шях да му се вържа много яко. Но добре е да не се отпускаш напълно и да не се влюбваш лудо, още преди да се е случило нещо, с което той да ти докаже, че те обича.
Защото това са само думи. Вярно е, че означават много, но съм убедена, че когато той ги казва, не се замисля, за огромното им значение. Така, че...дръж се, не бъди хлапе и не позволявай сладките приказки да ти омаят главата.

stup1fy
10-08-2009, 10:07
Защото това са само думи. Вярно е, че означават много, но съм убедена, че когато той ги казва, не се замисля, за огромното им значение. Така, че...дръж се, не бъди хлапе и не позволявай сладките приказки да ти омаят

п.с. Аз съм тоя мечтател, който се кълне във вярност...

Тааа.. Нито едното,нито другото.

FromAutumToAshes
10-08-2009, 10:57
Не съм момиче ама все пак.. :D смятам, че за тия 5-6 месеца ще има изградено все някакво доворие. Или греша :-o

sh3_1s_7h3_0n3
10-08-2009, 11:01
Aко след 40 години пак се събудя до него - ще му се доверя тогава. Иначе не. :)
Не вярвам аз в такива 'винаги', 'никога' и т.н. Живее се за момента, защото утре може и да го няма... а да си правиш планове.. все едно да викаш Мърфи да се появи в живота ти и да ги осуети. Мерси. Без планове се живее по-добре. :)

GossipGirl89
10-08-2009, 11:29
"Никога" и "Завинаги" са много относителни понятия ;) Не вярвам на такива думи, защото знам, че няма вечни неща и че рано или късно идва края... - това за "завинаги", а колкото до "никога" - "Никога не казвай никога" ;)

Jumbie483
10-08-2009, 11:29
Ако тази тема беше пусната по-рано (година.. по-рано) бих гласувала в анкетата за третия отговор.
Но сега гласувах с второто.
За мен любовта се изразява в действия, а не в думи. Вечността може да бъде събрана в една усмивка, а не в една дума. Думите развалят нещата, ако се повтарят непрекъснато.