Влез

View Full Version : как да разберем, че едно момиче ни харесва

maistorluk
10-08-2009, 12:27
Много харесвам едно момиче(няма да споменавам имена), но преди да и предложа искам да разбера дали ме харесва или не ме харесва. Това е много важно за мен. Този въпрос най-главно го задавам към женската аудитория на форума(не, че не искам и мъжки съвети, но жените знаят най-добре женските намеци). Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам(помоща е от рода на преписване на тестове, когато я изпитват винаги иска да и помагам и т.н. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището. Моля ви помогнете. Адски много я харесвам и не мога да живея без нея. МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Благодаря предварително!

Kukumqvka
10-08-2009, 12:31
Добре бе,мамка му .. ние от къде да знаем дали те харесва?Не съм ясновидка,съжелявам..Що направо не я питаш? Или не и намекнеш ? :booooomb:

обичам да прескачам редове ..

ShtrudeL
10-08-2009, 12:39
Спи ми се.

yahhooo
10-08-2009, 12:40
ако си мислиш, че дадено момиче те харесва, когато те погледне въртиш се в кръг 3 пъти и веднага плюеш през рамо и после гледаш плюнката!
2 вариант: гледаш и на бакър
3 вариант: извикваш високо, че си гей и й гледаш реакцията

maistorluk
10-08-2009, 12:43
Добре бе,мамка му .. ние от къде да знаем дали те харесва?Не съм ясновидка,съжелявам..Що направо не я питаш? Или не и намекнеш ? :booooomb: Абе хора питам ви за намеците на момичета дали някой знае. Не питам дали ме харесва или не.

Marinchety
10-08-2009, 12:46
всеки по различен начин показва дали харесва някой или не ...

Kukumqvka
10-08-2009, 12:51
Както и да е ..

Аз си мисля,че тва да признаци ;д:
1. Ако се подсмихва засрамено, когато се поздравите
2. Ако избягва да говори с теб – не винаги е лош знак, понякога стеснителните хора така показват чувствата си – като странят.
3. Ако негов/а приятел/ка те заговори – може да иска да научи нещо за теб.
4. Ако усещаш, че те гледа и когато го погледнете си отмества поледа – значи се притеснява, но те е забелязала.

5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.

6. Ако дойде на твоя чин(в училище примерно) и свободно те заговори – най-вероятно е симпатия за приятелство.

7. Ако има желание да се закача с теб – да те пощипва, да те удари леко или стисне – това може да е начин да покаже желание за близост без да се срамува да го каже.

8. Ако стои мълчаливо и гледа към теб – това е чиста покана

9. Ако се държи, сякаш няма нужда от теб или понякога надменно на пръв поглед – е много вероятно да иска да я ''завоюваш''

maistorluk
10-08-2009, 12:55
10х за отговорите. Някой друг.

aNg3L4e
10-08-2009, 13:01
Същото стана и с мен.. Той е умен и ми подсказва и помага и сега много ме харесва.
Интересно ми е дали найстина осъзнаваш как тя гледа на теб.
Само да ти кажа че често не можеш да разбереш дали те харесва едно момиче или те смята за приятел. Примерно може да се закачате и да се говорите мило и ти да мислиш че тя те харесва а всъщото време тя да те има само за приятел :)
Попитай я ( не директно ) дали изпитва нещо повече към теб :)

maistorluk
10-08-2009, 13:02
Ами и аз мисля така, но хората които ме познават са се разделили на 2 групички. Едната казва да не чакам и да действам, а другата казва да я оставя завинаги, защото ме използва. Много съм объркан и се чуда какво да направя.

maistorluk
10-08-2009, 13:04
Същото стана и с мен.. Той е умен и ми подсказва и помага и сега много ме харесва.
Интересно ми е дали найстина осъзнаваш как тя гледа на теб.
Само да ти кажа че често не можеш да разбереш дали те харесва едно момиче или те смята за приятел. Примерно може да се закачате и да се говорите мило и ти да мислиш че тя те харесва а всъщото време тя да те има само за приятел :)
Попитай я ( не директно ) дали изпитва нещо повече към теб :)

И двете групи ми казват така ама ме е страх какво ще ми отговори. Ако отговорът и е "да" добре, но ако е "не" ще потъна в дън земя от срам.

maistorluk
10-08-2009, 13:08
Моля ви пишете още.

Hilary_
10-08-2009, 13:13
Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището.
ми щом по друга причина не те е търсила си прави сам изводите .. :? :?

Адски много я харесвам и не мога да живея без нея.
хах .. тука не ти повярвах .. :lol:

maistorluk
10-08-2009, 13:20
Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището.
ми щом по друга причина не те е търсила си прави сам изводите .. :? :?

Адски много я харесвам и не мога да живея без нея.
хах .. тука не ти повярвах .. :lol:

Не ме е търсила само за домашни и тестове.

maistorluk
10-08-2009, 13:42
Когато имаше проблеми в даскало с едни съоченици аз я защитих и тя почна да праща емотиконки по скайп (hug) (h) и още много други и каза, че аз сам и най-добрия приятел за момче и т.н. Незнам дали това е било намек или някаква измислица за да се подмаже.

PainMonopoly
10-08-2009, 13:50
Когато имаше проблеми в даскало с едни съоченици аз я защитих и тя почна да праща емотиконки по скайп (hug) (h) и още много други и каза, че аз сам и най-добрия приятел за момче и т.н. Незнам дали това е било намек или някаква измислица за да се подмаже.Тук ти е казала в прав текст, че няма да ти върже. Наистина само те използва.

aNg3L4e
10-08-2009, 13:57
Просто я попитай дали изпитва нещо повече от привързаност и приятелство към теб . Не се страхувай от отговора . Дори да ти каже НЕ няма да свърши краят на света . :)

maistorluk
10-08-2009, 13:59
Когато имаше проблеми в даскало с едни съоченици аз я защитих и тя почна да праща емотиконки по скайп (hug) (h) и още много други и каза, че аз сам и най-добрия приятел за момче и т.н. Незнам дали това е било намек или някаква измислица за да се подмаже.Тук ти е казала в прав текст, че няма да ти върже. Наистина само те използва.

Ще видим. Времето ще покаже. Ако ме използва ще я забравя толкова. Времето е универсално нещо хем показва хем лекува. 2 в 1 неочаквано добра комбинация

maistorluk
10-08-2009, 14:00
Но как. В парка или на центъра. Незнам как. С подарък или без. С целувка или без. Не се сещам.

Hilary_
10-08-2009, 14:00
Когато имаше проблеми в даскало с едни съоченици аз я защитих и тя почна да праща емотиконки по скайп (hug) (h) и още много други и каза, че аз сам и най-добрия приятел за момче и т.н. Незнам дали това е било намек или някаква измислица за да се подмаже.

не не е било намек .. и спрете с тоя скайп!!! :-x
Скайпа не е реалния живот .. има огроооооомна разлика!!!! :? :?
Това, че ти е пращала такива емотиконки по скайп .. нищо не значи!!! :x

PainMonopoly
10-08-2009, 14:02
Но как. В парка или на центъра. Незнам как. С подарък или без. С целувка или без. Не се сещам.Не ги слушай.

Не трябва да и предлагаш. Не трябва и да я питаш. Просто я целуни. Ако те харесва, няма да се дръпне. Ако не те харесва, ще. Действия трябва да има.

aNg3L4e
10-08-2009, 14:05
Но как. В парка или на центъра. Незнам как. С подарък или без. С целувка или без. Не се сещам.Не ги слушай.

Не трябва да и предлагаш. Не трябва и да я питаш. Просто я целуни. Ако те харесва, няма да се дръпне. Ако не те харесва, ще. Действия трябва да има.

И това го има :)

maistorluk
10-08-2009, 14:05

Това ще е моята първа целувка ако изобщо ще я целуна. И ддз дали ще отвърне или не.

maistorluk
10-08-2009, 14:06
Тези мисли ме побъркват. Ще експлодирам.

PainMonopoly
10-08-2009, 14:08

Това ще е моята първа целувка ако изобщо ще я целуна. И ддз дали ще отвърне или не.Има две възможности - да отвърне или да не отвърне.

И в двата случая нищо не губиш. В единия ще си имаш гадженце, в другия ще натрупаш ценен опит.

Бъркаш с език в устата и и въртиш. Просто е.

И никакви подаръци - подаръка показва, че си отчаян и си готов да дадеш всичко за да я имаш, което ще я отблъсне. Подаръка трябва да дойде по-късно, като награда.

Излезте само двамата. Където обичате да ходите, без значение е къде. И действай.

maistorluk
10-08-2009, 14:16
[quote="PainMonopoly"]Където обичате да ходите[quote]

Въпроса е, че незнам къде обича да ходи. Трябва да се поинтересувам. Да попитам нейни приятелки. Моето любимо местенце е градския парк, но за нея незнам.

maistorluk
10-08-2009, 14:38
Ехо какво ви стана бе хора.

Abigoria
10-08-2009, 14:51

Това ще е моята първа целувка ако изобщо ще я целуна. И ддз дали ще отвърне или не.Има две възможности - да отвърне или да не отвърне.

И в двата случая нищо не губиш. В единия ще си имаш гадженце, в другия ще натрупаш ценен опит.

Бъркаш с език в устата и и въртиш. Просто е.

И никакви подаръци - подаръка показва, че си отчаян и си готов да дадеш всичко за да я имаш, което ще я отблъсне. Подаръка трябва да дойде по-късно, като награда.

Излезте само двамата. Където обичате да ходите, без значение е къде. И действай.

Абсурд, не си навирай езика в устата й още от първия път... :?

maistorluk
10-08-2009, 15:16
Ми какво да направя.

dan23
10-08-2009, 15:19
Спи ми се.

Abigoria
10-08-2009, 15:35
Ми какво да направя.
Само я целуни по устните или по бузата, без език. По- добър вариант е, а и няма да изядеш някой шамар ;)

maistorluk
10-08-2009, 15:44
Ами ако изям. Ще и стана смешен пред очите.

Abigoria
10-08-2009, 16:36
Не се притеснявай. Затова ти казвам, не си навирай езика в устата й, без тя да е поискала ;)

LUDVIGCHO
10-08-2009, 17:20
Абе пич стига с тия работи тия сайтове ви побъркват давай действай мн се моташ :P АТАКА :-x Ако неиска ок зарязваш е и край няма да се занимаваш повече с нея :razz: пък това за даскалото го чувам за пръв път момиче да преписва от момче :razz: :razz:

PainMonopoly
10-08-2009, 18:58
[quote="PainMonopoly"]Където обичате да ходите[quote]

Въпроса е, че незнам къде обича да ходи. Трябва да се поинтересувам. Да попитам нейни приятелки. Моето любимо местенце е градския парк, но за нея незнам.Водиш я на ТВОЕТО любимо място. Ако и е проблем, ще си каже.

PainMonopoly
10-08-2009, 19:01
Не се притеснявай. Затова ти казвам, не си навирай езика в устата й, без тя да е поискала ;) За какво пък да не си навира езика в устата й? Познават се, близки са, срещата няма да е опознавателна. Ако не я целуне на първата среща, никога няма да я целуне.

И не, няма да станеш смешен. Ако ти забие шамар, проблема е в нея. Ти си направил каквото трябва и си се държал като мъж.

PurpleDream
10-08-2009, 20:06
заради преписването е!

NamelessRomantic
10-08-2009, 20:50
Гадай на боб,карти Таро,на кафе...с бившата така се намерихме,ти к'во си мислиш!Магия ебаси...

maistorluk
10-09-2009, 10:55
Няма да стане.Сигурен съм.

fyfi
10-09-2009, 11:01
Пусни слух. Кажи на някой да и каже че я харесваш и гледай как тя ще реагира - ако не те харесва ще иска да изясните нещата и и казваш че това са глупости и някой си ги е измислил , а ако те харесва .... ще си мълчи и ще чака да я целунеш или нещо от сорта. И в двата случая излизаш сух! :grin:

valdesbg
10-09-2009, 11:02
ОМГ. Продължавате да изпростявате с пълна сила.

И като се замсля ще дойде момент когато тия хора ще имат правото да управляват МПС и да гласуват. Че и семейства ще създават.

PainMonopoly
10-09-2009, 11:07
Няма да стане.Сигурен съм.Не можеш да си сигурен, докато не опиташ.

А и да не стане, кво? Има 3 милиарда жени и никоя от тях не е незаменима. С тази като не стане - СЛЕДВАЩАТА!

PainMonopoly
10-09-2009, 11:09
Пусни слух. Кажи на някой да и каже че я харесваш и гледай как тя ще реагира - ако не те харесва ще иска да изясните нещата и и казваш че това са глупости и някой си ги е измислил , а ако те харесва .... ще си мълчи и ще чака да я целунеш или нещо от сорта. И в двата случая излизаш сух! :grin:Лапешки истории.

То си личи, че автора е малък, ама това не значи, че не трябва да реагира както трябва.

maistorluk
10-09-2009, 11:10
Пусни слух. Кажи на някой да и каже че я харесваш и гледай как тя ще реагира - ако не те харесва ще иска да изясните нещата и и казваш че това са глупости и някой си ги е измислил , а ако те харесва .... ще си мълчи и ще чака да я целунеш или нещо от сорта. И в двата случая излизаш сух! :grin:

Добра идея.Ще пробвам.

PainMonopoly
10-09-2009, 11:35
Тъпа идея. Няма да иска да се изяснявате. И в двата случая ще си мълчи, а ти ще излезеш неуверен и смотан => никакъв шанс.

BloomF
10-09-2009, 12:38
Тая май само те използва, за да си изкарва по лесно оценките :D

Kukumqvka
10-09-2009, 12:38
Скучно ми е.

fc
10-09-2009, 13:18
Приятел, голяма беля си навличаш на глвата! По същия път съм минал ( само че аз преписвах от даденото момиче ) Няма никакъв смисъл да се занимаваш с нея! Пък ако толкова много искаш, я питай дали иска да отидете да играете билярд. Ако тя ти каже "Утре не мога някой друг път" Не и говори повече и не и подсказвай! Ако се навие, честито ;]

maistorluk
10-11-2009, 16:40
Ми ок. Ама аз няма да я каня на билярд, а на нещо друго. Например на по количка или някакво питие.

lentinko
11-21-2009, 22:46
Здрасти реших да не правя нова тема а да пиша в тази може ли да ми дадете 1 бьрз отговор ако тя ме прегрьща момичето което харесвам и си говорим нали в дск това значи ли нещо или е само знак на приателство

YouKnowImBetterThanYou
11-21-2009, 23:04
Здрасти реших да не правя нова тема а да пиша в тази може ли да ми дадете 1 бьрз отговор ако тя ме прегрьща момичето което харесвам и си говорим нали в дск това значи ли нещо или е само знак на приателство

Ако те е гушкала само веднъж и те е гледала влюбено, то това е бил мига да се възползваш. Но намеците обикновено идват по веднъж, колкото ако са гушкания за здрасти и чао, то тогава пък си е чисто приятелство. И в двата случая губиш.

vesinka899
11-22-2009, 06:07
аз пък си мисля че тя те използва само за преписване :(

lentini999
01-31-2010, 13:58
vesinka899
Голям фен

Пуснато на: Нед Ное 22, 2009 10:07 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

аз пък си мисля че тя те използва само за преписване

:)

PainMonopoly
01-31-2010, 14:06
Здрасти реших да не правя нова тема а да пиша в тази може ли да ми дадете 1 бьрз отговор ако тя ме прегрьща момичето което харесвам и си говорим нали в дск това значи ли нещо или е само знак на приателствоЗа какво си говорите?

И от колко време е така?

SoStarstruck
01-31-2010, 14:22
5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.
Аз само искам да си кажа,че не съм съгласна с това. Срамежливите момичета когато са влюбени свеждат глава,щом им се засекат погледите.. Индивидуално е. И като цяло няма точни признаци или намеци дали някой те харесва или не. Просто всеки възприема жестовете и думите по различен начин. Човек никога не може да бъде сигурен. Оттам идват и най-големите заблуди от сорта на:"Ама той/тя сигурно ме харесва/обича,защото вчера направи 'еди какво си'..."

kateraa
06-02-2010, 16:32
dobre tiq suveti sa dobri ama pri polojenie 4e v moq slu6ai momi4eto se durji super toplo sus vsi4ki neini priqteli vkliu4itelno i s mene! ne moga da razbera dali me haresva ili prosto me ima za priqtel! i tuk idva moq problem! obiknoveno bih q popital za6to se durji taka s mene i mi pra6ta (hug) :* vuv skype no ne iskam da si razvalq priqtelstvoto s neq po nqkakuv na4in molq vi pomognete mi za6toto naistina sum v bezizhodica :X:X:X

AniBG
06-02-2010, 17:07
Ами, най-добре - наблюдавай я по-често: какво прави, как се държи с останалите хора около нея и как - с теб и т.н.! Не е чак толокова трудно, предполагам! :lol: Пък и ако я гледаш по-често хем виждаш, тя какво прави, хем ако тя те забележи как я наблюдаваш тя ще разбере, че тя те интересува! :wink:

kateraa
06-02-2010, 17:16
misli6 li .... :( :( :( :( :( :(

awerw
06-02-2010, 17:21
аве ще разбираш човеко не се разбира ти я сваляш и каквото стане 8-)

kateraa
06-02-2010, 17:24
to4no tva e 4e mi e super blizka a iskam da sme ne6to pove4e ot priqteli a ako i go kaja a tq ne me haresva prosto 6te se otdrupne ot men :( :( :( :( :( :( :? :? :?

Dragonflyelf
06-02-2010, 17:29
Дори да ти каже НЕ няма да свърши краят на света . :)

E не знам как може да свърши самият край на света... може би "краят на света" е някакъв процес... Който трае години.

kateraa
06-02-2010, 17:59
to 4e nqma da svur6i nqma ama 6te q zagubq kato priqtelka.... a ot druga strana mn me izmu4va vseki den q vijdam a ne moga da q pregurna i celina i vuob6te da buda s neq! :booooomb: :booooomb: :booooomb:

kateraa
06-02-2010, 18:01
celuna*

Nestlee
06-05-2010, 15:35
Много харесвам едно момиче(няма да споменавам имена), но преди да и предложа искам да разбера дали ме харесва или не ме харесва. Това е много важно за мен. Този въпрос най-главно го задавам към женската аудитория на форума(не, че не искам и мъжки съвети, но жените знаят най-добре женските намеци). Случаят е такъв, че тя се възползва от това, че имам добри успехи в училище за да и помагам(помоща е от рода на преписване на тестове, когато я изпитват винаги иска да и помагам и т.н. Двуомя се дали ме харесва или се държи добре с мен само за да и помагам с училището. Моля ви помогнете. Адски много я харесвам и не мога да живея без нея. МОЛЯ ВИ ПОМОЩ! Благодаря предварително!

Съжелявам, че ще ти го кажа, но май не те харесва. Поне по този признак , където казваш. Защото тя се държи мило с тебе в училището ,за да преписва на тестовете и да й помагаш ,когато е на дъската, а иначе не те е поканила да се видите някъде под предлог да й помагаш да учи . Но поговори с нея. Нищо няма да изгубиш

ScarletBite
06-05-2010, 15:55
Ми... притеснение, кокетничене... ?

Sunshin3
06-05-2010, 16:18
ТЕМАТА Е СТАРА, МАМКА МУ.

Sladurchoo
06-05-2010, 16:25
ми направи и малко намеци и виж как ще отговори
след т'ва прави изводите ..

Remy
06-05-2010, 20:19
И двете групи ми казват така ама ме е страх какво ще ми отговори. Ако отговорът и е "да" добре, но ако е "не" ще потъна в дън земя от срам.

Кажи ми само, за какво щя потънеш в земята от срам... ?
Направи така:
Опитай се някак си да устроиш приятна атмосфера, кажи й какво чувстваш, и чакай отговр. И да ти отвърне със същото и да те прати на майната ти, няма НИКАКВО значение :) Ти си си ти и ще си живееш и без нея, няма от какво да те е страх.
Все пак живеем, мамка му. Трябва да има тръпка и да не се притесняваш от нищо, животът продължава за теб със или без нея, изживей си го пълноценно :)

bobito_th
06-05-2010, 20:28
Не ми се четат всички мнения. Мисля, че само се възползва от теб и знанията ти, а ти си наивен и хлътнал и правиш всичко за да й угодиш. Но пък ако мислиш, че има някакъв шанс да те харесва-прави намеци :P

doko134
05-07-2011, 22:30
[quote="Kukumqvka"]Както и да е ..

Аз си мисля,че тва да признаци ;д:
1. Ако се подсмихва засрамено, когато се поздравите
2. Ако избягва да говори с теб – не винаги е лош знак, понякога стеснителните хора така показват чувствата си – като странят.
3. Ако негов/а приятел/ка те заговори – може да иска да научи нещо за теб.
4. Ако усещаш, че те гледа и когато го погледнете си отмества поледа – значи се притеснява, но те е забелязала.

6. Ако дойде на твоя чин(в училище примерно) и свободно те заговори – най-вероятно е симпатия за приятелство.

7. Ако има желание да се закача с теб – да те пощипва, да те удари леко или стисне – това може да е начин да покаже желание за близост без да се срамува да го каже.

8. Ако стои мълчаливо и гледа към теб – това е чиста покана

9. Ако се държи, сякаш няма нужда от теб или понякога надменно на пръв поглед – е много вероятно да иска да я ''завоюваш'

ако имам 1,2,5,7 и 8 какъв е шансът :D :D :D

xch0colategiirl
06-01-2011, 11:23
Хм..може би и тя те харесва.Когато някое момче харесва момиче, по принцип то и го показва без да знае.Поговори с нея.Намекни и нещо.Ако тя ти отвърне значи си готов да и предложиш, а ако откаже..Да знам, че ще си много разстроен, но това ще е временно.Така, че давай напред!Не се тревожи!И за всеки случай..ако отговорът и е "не" просто се усмихни колкото и да ти е трудно.И недей да й намекваш нищо повече.Остави я! И не нямам предвид да я зарежеш или изобщо да не говориш с нея..просто бъди приятел, а рано или късно може би и тя ще откликне на чувствата ти. =) Радвам се ако съм помогнала.

sbm2
06-01-2011, 12:11
Аз съм момиче и преди няколко месеца ми се случи абсолютно същото-момчето преписваше от мен. Но това за мен беше просто възползване. Ако момичето започне да те гледа по-често, да се доближава до теб, да те заговаря повече(но не за уроците, а за лични работи)-тогава може би те харесва

hesoyam
12-23-2011, 05:34
Здравейте. Имам подобен случай с момиче. Значи понякога тя преписва от мен, а друг път ми гали косата и ми щипе бузите, като ми вика бузко :D Дали може това да са някакви намеци чрез,които тя да ми покаже, че ми харесва?

justasmile
12-25-2011, 15:31
Говори или с теб, освен когато има нижда от отговор на някоя задача? Ако не - не те харесва... Ако да - замисли се на какви теми говорите.

anonymous708973
12-25-2011, 18:30
Пусни нова тема, вероятността да получиш отговор е десеторно по-голяма :)

Missmarch
12-27-2011, 21:45
Никога не можеш да бъдеш сигурен, големи актриси сме, а и възрастта и по - скоро самото духовно израстване влияе много над нещата.
Еми като цяло, в нета я има книгата Езикът на тялото, от Алън Пийз.. free e.

Gazarcheto0
06-13-2012, 18:27
Здравейте..харесвам 1 момиче , но не съм сигурен дали тя ме. Заговаря ме..личи си че е малко притеснена поне аз така смятам.Държи се мило с мен , но и с още 2 , 3 момчета от училище :) незнам какво да правя :D. Помогнете..Мерси предварително

nick1896
06-17-2012, 00:02
Пич за жалост те използва.... Повяpвай ми, до болка ми е позната френд-зоната и ти съчувствам силно ;( :D... Зарязвай я тази и цъкай Next...

assd
06-17-2012, 08:54
требе си майсторлък.

vasilgonqma
09-05-2012, 22:30
Аз много бързо забелязвам дали едно момиче ме харесва ,то направо си го показва.
Та какво имам предвид.Бях в едно градче и ме пратиха до магазина и 2 момичета излизаха от магазина и веднага щом ме видяха започнаха да се усмихват 1-во е усмивката 2-ро едната от тях не затвори вратата ,а изчака до нея.
И 3-я идва с тебе навсякъде смее се на това ,което казваш дори и да не е толкова интересно и по-просто казано погледът отначало ,с който те гледа показва дали те харесва или не.
Мене са ме харесвали така от пръв поглед ,но не съм обръщал голямо внимание ,то затова сигурно съм си още сам ;д
Но сега няма да говорим за това пожелавам ви лека вечер и спорен ден :)

mitkoo
01-18-2013, 14:40
Здравейте! Аз съм момче на 14 години харесвам едно момиче.То е от нашия клас.Пишем си по скайпа.Много искам да разбера тя да ли ме харесва.Попитах я дали иска да станем гаджета, а тя каза, че не може да отговори на въпроса.В училище постоянно ми хвърля поглед и аз правя същото и се усмихвам
Ако някой може да каже какви са тези намеци ще съм много благодарен :)

SOSa
04-11-2013, 19:56
Брат... нямам к'во да ти кажа, освен: не слушай никого- ако ще правш нещо, нека ти идва отвътре, а не по сценарий. Само то си знаеш как да го направиш- действай по инстинкт и 85% гарант за успех ти давам ;D

SOSa
04-11-2013, 20:03
Е ама то си е ясно бе брат! Харесвате и толкоз... но сигурно се чудиш за отговора й на поканата ти ли? Знам си аз XD.

Вариант 1- Помоли някой/я нейна приятел/ка да попита момичето какви са чувствата й към теб.
вариант 2- Покани я на среща- кино или просто излесте на разходка в парка... НО БЕЗ ПОДАРЪЦИ НА ПЪРВА СРЕЩА...само букет цветя ( гледай да не е алергична към тези, които ще и подариш XD)

Oniq_S_Magareto
10-28-2013, 13:01
За всички които се срамуват и си ядът ноктите и си мислят че ако те отхвърли ще са смешни или олигофрени.Е няма да сте , повярваите ми , вярно ако за първи път имаш такова увличане си като луд-да питам ли , да не питам ли...Питайте няма да те изяде или да те направи за смях , както са казали хората: "С питане и до Цариград се стига".Ако те е срам лично питай я по скайп или фацебоок (Искам да вметна , че няма по хубаво нещо от това да я гледаш и да и кажеш , че я обичаш.Но ако и тя много те харесва , няма да и пука дали е по скайпе или на живо.) Така че просто ДЕЙСТВАЙТЕ!

misho.jonov
05-11-2014, 08:37
Харесвах едно момиче.Всичко показваше, че ще се получи между нас, но съм УЖАСНО срамежлив.Чудих известно време да ли да кажа на моята "любима" и най-накрая се реших да я питам, но не директно.
Установих, че не чак толкова страшно.За жалост ме имала само за приятел :( .Все пак вече знам как да действам!
Затова давай смело напред, плюс това има много риби в морето!

misho.jonov
05-11-2014, 08:41
Сигурно се колебае между теб и още някого.

misho.jonov
05-11-2014, 08:42
Никога не можеш да бъдеш сигурен, големи актриси сме, а и възрастта и по - скоро самото духовно израстване влияе много над нещата.
Еми като цяло, в нета я има книгата Езикът на тялото, от Алън Пийз.. free e.
Страхотна книга, но не казва особено много за това.

stefan99s
05-11-2014, 09:49
Език на тялото