View Full Version : Въпрос към БИВШИ осмокласници
fen4e123
10-08-2009, 14:47
Искам да ви попитам за клоко време горе-долу се отпуснахте с класа си, започнахте да се срещате със съученици и да се виждате не само в училище?
точно 1 максимум 2 седмици... :D
беше мн лесно, някак си с определена група хора си паснахме идеално по интереси и почнахме- Борисовата, кино, разходки, какво ли не :)
споко ако не сте се отпуснали още..има време
ifilin4ica
10-08-2009, 14:54
Айдееее...поредното депресе :? Не ви ли омръзна едно и също да пиатате, че и все глупости :? Пффф ! Писна ми :x
fen4e123
10-08-2009, 15:00
И коя част от въпроса по-точно те кара да мислиш, че съм се депресирала или нещо такова? Просто питам.
като се замисля на мен ми отне доста време и то с 5-6 човека да съм се сближила
а с някои изобщо не се сближихме
иначе си имаше съвсем нормално общуване с всички
Unendlich
10-08-2009, 15:22
С по-голямата част се познавах, защото бяхме в предишното училище заедно. С другите веднага се запознахме, нямаше никакви проблеми и макс за 2 седмици всичко беше все едно сме заедно от 1-ви клас. :) Щом още на 15-ти почнахме с базиците, а не седяхме и не зяпахме като тряснати.. Мога да твърдя, че сме наистина прекрасен клас, нямаме кифли, метъли и общо взето нещо, което да подражава на някой. :) Нямаме и групички, абе .. луда му работа, перфектен клас и така. :)
ifilin4ica
10-08-2009, 15:35
И коя част от въпроса по-точно те кара да мислиш, че съм се депресирала или нещо такова? Просто питам.
Ставате банални вече. Всички питате едно и също. Не знам колко такива теми имаше :?
И естествено, че ще си намериш приятели. Не вярвам да си толкова сдухан/а.
slynchoo
10-08-2009, 15:47
ами аз съм доста общителен човек и още първия ден взех да се отпускам.И сега може да се каже,че имам един супер зардужен клас. :)
Още първите 1-2 месеца по простата причина,че имахме много часове и искаме-не искаме сме заедно. :-D
y0uRfav0ritedRuG
10-08-2009, 17:36
Ами, още на 15-ти почнах да се отпускам.
someonerandom
10-08-2009, 17:46
ами доста бързо-ние сме си малък клас,и като никой киного не познава просто няма варианти :D иначе ест с някой хора стана по-бавно с други още от третия-четвъртия ден.Само дето ми отне опчти цял срок да запомня имената на всички :D
"нямаме кифли, метъли". Значи рядко пиша за глупости ама като го прочетох и се съсирих. Псувам те в момента непорастнало тъпо копеленце!
Luscious_Heart
10-08-2009, 18:21
На първия ден се запознах с всички. Разбирах се с всички. Най-много се сближихме, когато започнахме с общи излизания, кафенета и т.н. :-) Освен това все се намира някой, с когото пътуваш в рейса. :grin:
Force_bladeR
10-08-2009, 19:04
Абе до такава степен да е "здуха".. то прекаляват вече!
fluffka1
10-08-2009, 19:14
аз все още не съм :lol: смисъл, отпускам се само с определени хора, с които ми е кеф, другите... с тях ми е кофти :lol: а в началото, ами всички бяхме много свити, ама може би до 1,2 седмици вече се поопознахме :) е, те някои се познаваха, ама като цяло и аз мисля че за 1,2 седмици вече се пооправихме :lol:
impassive7
10-08-2009, 20:06
мен два месеца ми трябваха да се отпусна и все още не съм докрай отпуснат ама кво да се прави :D
Искам да ви попитам за клоко време горе-долу се отпуснахте с класа си, започнахте да се срещате със съученици и да се виждате не само в училище?
ъъ... на 15ти още.. ама не с целия клас.. тва го направих по-късно и сега осъзнах, че е било грешка.. както и да е :D
Оо, може би около месец отне..Нооо първата седмица беше феноменална!! 8-) Запознахме се още на първия ден, ама дали си запомнихме поне имената е друг въпрос.. Ии ситуация.. ходиш си някъде.. дали е в коридора на училището или някъде из града примерно няма значение.. ии гледаш някфа позната физиономия, и просто не можеш да се сетиш откъде познаваш човека.. а той в класа ти.. 8-) 8-)
Таа, известно време бяхме голяма гледка.. Сутрин някой влиза ии всички го зяпат.. Много неловко беше.. А в часовете всички едни такива.. несигурни, мълчаливи.. А сега не млъкваме.. 8-)
Сега сме се разделили на групички, ноо никой с никого не се мрази.. Просто си се движим заедно и така.. Иначе сме си супер клас 8) 8-)
blue_ice
10-09-2009, 16:19
за отпускането към 1 седмица, а иначе почнахме да излизаме след около 2 седмици
HanopkaH
10-09-2009, 16:52
Малко, ама още са ми странни :D
DesireToFire
10-09-2009, 17:09
Ами ние 75% си бяхме от стария клас, не беше голямо опознаване. До 1-2 седмици и другите се приспособиха. Попринцип за 4 години не бях харесвала класа си. Никой т съучениците ми не го харесва . Но мисля че от тази година вече нещата се пооправят. Просто всеки си е уникален и като изключим няколко човека мисля че до края на 5тата ни година заедно /от 5 клас сме заедно, сега съм 9ти/ може и да станем един хубав клас :D Така че не се притеснявай до 12 калс, най-късно, ще се сприятелите :D Базикам се, при теб положението сиг е по-добро.