PDA

View Full Version : шопинг в пловдив - къде ?



drob4e
10-08-2009, 16:42
Я ми препоръчайте готини магазини за дрешки и обувки в Пловдив ?
Моля, съвсем сериозно.
Искам възможно най-евтини и качествени, нещо което го има в Пловдив, а на други места почти не. Тоест - да има смисъл, че съм ходила.
В МОЛ-а мога да отида навсякъде, т.е. няма смисъл да ходя специално до Пловдивския МОЛ, има си и в София ...

Търся си палтенце/яке/ботушки. Но може и някаква къса черна зимна рокля, бижута, блузки .... абе въобще всичко може :D

И по възможност да е някакъв търговски център ли ... да има поне няколко магазина един до друг, а не да сменя 3 таксита от единия до другия край на града за да си купя блузка за 20лв :D

На центъра ли да ходя ?
Хали ? търг. център Гранд ?

Или по-към ж.к. Тракия - имало някакъв търг. център и отделно магазин с евтини дрехи от Ларедут ...

JaCkSpAr0y
10-09-2009, 08:38
Направо отиди в лудницата можеш да си намериш всичко :-D

tonie__
10-09-2009, 08:47
в Халите честно казано няма нищо :? в Гранд има доста яки неща,отиди там..ощее можеш да отидеш до Дайхман(казваш на таксито да те закара до Баумакс и там до него е Дайхман),има много яки ботуши и чанти :smt007 аксесоари в Бижуленда,ама няма как да ти го обясня :( намира са след Халите,в първата или втората пресечка вляво..абе питаш за кафе/бар Макалали къде е и Бижуленд е точно на гърба му 8-) иначе в мола има магазин Ню Йоркър,който,доколкото знам от сестра ми,го няма в Сф,виж и там ;)

stealthyGirl
10-09-2009, 10:51
Ми по главната мини. Има доста магазини и повечето не са толкова скъпи, но има и на доста яки цени, ама то се знае, че като пише примерно дрескод само ще се гледа. 8-) Моите любими магазини са - Кенвело, Дика, магазините за обувки около Халите и други, ама ся не се сещам... Значи минаваш по главната и всичките са там. 8-) Няма да ти казвам разни по-забутани магазинчета, 'щото то в Капана не се намират лесно... Ааа сетих се и за индийския магазин, ама вие сигурно си имате в София. Ии Бижуленда да не го пропуснеш. Т'ва да си купиш гривна за 1лв. от там и после да я видиш в друг магазин за 7 си е страшна работа. 8-) Гранда се намира след подлеза на Тримонциум. Минаваш подлеза после май на ляво беше, вървиш малко и после виждаш големи сгради, а на една от тях пише гранд. В Тракия да ходиш.. много далече е от центъра поне, а и не си заслужават магазините там, че да ходиш, гранда ще ти свърши същата работа.

tonie__
10-09-2009, 10:54
е зак'во и е да ходи на Главната,като иска дрехи,които да ги няма в Сф

stealthyGirl
10-09-2009, 11:01
е зак'во и е да ходи на Главната,като иска дрехи,които да ги няма в СфА, да права си. 8-) Но все пак има и неща там дето ги няма в София, но кенвелото определено не е сред тях. Но щом не са дрехи на разни марки(защото те си имат вериги и са и в Сф и в Плд), то остават разни китайски или турски от Халите, щото там има само такива. То и в Гранда са така. 8-)