Влез

View Full Version : Моля за бързи и сериозни отговори.Първи път.

SoulSteal
10-09-2009, 18:18
Отдавна чета форума Ви
на вчера с моята приятелка го направихме за пръв път
случката е следната
без презерватив правихме анален секс (не съм свършвал)
но както го правихме тя се дръпна и каза докосна ми онова отпред(вагината)
после с презерватив разбира се го правихме и отпред и незнам дали сме разкъсали ципата и..може и да е разкъсана може и да не..не сме сигурно нямаше кръв..тя казва че когато ходи на тоалетна я пари отдоло
та въпроса ми беше трябва ли да се тревожим че когато сам я докоснал без презерватив може някой сперматозоид да е попаднал там където не трябва..чел съм че и преди да свършиш отпред на главичката има нещо(течност-незнам как да го обясня) от което също може да се забременее
какво ще предложите..това се е случило вчера в 3 след обяд така че не са минали 72 часа и още може да се вземе ескапел..но има ли смисъл от ескапел и тест за бременност
НАИСТИНА МОЛЯ ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ,ЗАЩОТО СМЕ МНОГО ПРИТЕСНЕНИ..ще помоля без критика

SoulSteal
10-09-2009, 18:35
айде моля Ви 18 прегледа нито един отговор :smt015 :smt015 :( :( :( :(

Xeon
10-09-2009, 18:44
Ципата е разкъсана, а относно паренето, едва ли е от секса, при мойта нямаше такъв проблем.Мой съвет е гинеколог, а теста за бременност няма да й навреди, но се съмнавам от едно ДОКОСВАНЕ да има авария..
Късмет. :)

SoulSteal
10-09-2009, 18:46
благодаря човече
гинеколог не може в момента нямаме години (ако може без критика тук)
знам какво сме правили не сме на 13,но все пак си е тревога и то голяма..а си мисля че когато правихме анален секс това което е било на главата на пениса ми е останало отгоре,защото и малко трудно влизаше,така че ако мога така да го нарека сигурно се е "избърсало" горе и когато съм и докоснал вагината е нямало нищо

GossipGirl89
10-09-2009, 18:57
Това дето се е намирало "там отгоре" се нарича предеякулационна течност :D Има някъв минимален риск да е станал гаф, но не ми се вярва... Другият път внимавайте повече.
А дале ципата й е разкъсана - тва може да го каже само гинеколог ;) Щом си проникнал в нея най-вероятно си разкъсал химена... При някои момичета няма болки и кръв ;)

elito0o0o0
10-09-2009, 18:57
:-s #-o OMFG!!!!!!!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) :lol: Кажи на колко си уе! .. :-D

пп: тръгнал да прай секс ,пък незнае каква е тази течност :lol:

SoulSteal
10-09-2009, 19:02
добре бе хора нали Ви казвам не ми е до критика и конско..достатъчно ми е шибано и притеснено
има ли значение на колко съм?какво ще се промени ? на 17 съм
голяма работа не ме интересува искам само малко сериозни отговори

Bixel
10-09-2009, 19:10
очевидно е че нито следиш форума нито си чел за това "нещо дето излиза преди спермата" ... Дневно има поне 100 теми за твоя проблем :>

lawl
10-09-2009, 19:12
добре бе хора нали Ви казвам не ми е до критика и конско..достатъчно ми е шибано и притеснено

Добре де , казаха ти , ние да не сме врачки тука , да си вземе тест за бременност и да посети гинеколог..

elito0o0o0
10-09-2009, 19:14

Добре де , казаха ти , ние да не сме врачки тука , да си вземе тест за бременност и да посети гинеколог..!!!!!!!!!! :-P

Midi4ka
10-09-2009, 19:20
Хах нямала годините за гинеколог...чуваш ли се?! На гинеколог може да се отиде и на 14 години.... Няма да и навреди...даже напротив... ще й помогне! :)

Presley
10-09-2009, 19:29
А тя на колко ?

SoulSteal
10-09-2009, 19:31
А тя на колко ?добре защо ви са години незнам
на 16 е
сега кажете да взема ли тест за бременност
има ли смисъл от ескапел в момента или почвам да превъртам

До max 72 часа след акта вземи от аптеката таблетки "Postinor Duo " /струват около 11-12 лева/, изпиват се наведнъж и след няколко дена ти идва цикъл.
това животно върши ли работа

elito0o0o0
10-09-2009, 19:44
:lol: :lol: прост .. прост... та дрънка ... :lol: Абе момче! естествено ,че ще питаме за години!!..

Нямала годините кат вика :lol: Щом си мислите ,че има годините,за да прави секс.. значи и за гинеколог ги има.. Сега ,когато е започнала половия си живот е важно да ходи поне 1 път в годината... най-малко!! ....

Xeon
10-09-2009, 19:47
Човече, гинеколога нищо няма да й направи.То има момичета дето ходят на гинеколог на по 13-14 години. Бягайте, докато не е късно !
П.С Тест за бременност вземете за всеки случай, ако е положителен и не са минали 72 часа вземи 1 Ескапел ,въпреки че... :?

Presley
10-09-2009, 19:53
А тя на колко ?добре защо ви са години незнам
на 16 е
сега кажете да взема ли тест за бременност
има ли смисъл от ескапел в момента или почвам да превъртам

До max 72 часа след акта вземи от аптеката таблетки "Postinor Duo " /струват около 11-12 лева/, изпиват се наведнъж и след няколко дена ти идва цикъл.
това животно върши ли работа
Айде сега ми отговори на още един въпрос.
3ащо си тръгнал да се ебеш,след като си толкова ошашавен,че не энаеш дори какво трябва да направиш и какво не ? Или си на принципа "ръгай чушки у боба" ? А приятелката ти и тя ли е толкова непросветена като теб ? Добре де,станаха 3 въпроса,но ти ако искаш ми дай общ отговор и на трите.

travmiriaN
10-09-2009, 20:04
дръж се .. не сте направили белята! :((

EritYy
10-09-2009, 20:09
не е бременна

marti93
10-10-2009, 13:07
в училищата доколкото знам има часове в които изясняват тези неща ,поне в моето училище имаше,в нета също!мисля че не трябва да се шашкаш ,а да си купите тест за бременност и момичето да иде на гинеколог защото паренето е признак на габички,ами щом сте правили секс значи е скъсан химена ,при някои не боли толкова много и има капки кръв

buzka
10-10-2009, 13:24
Според мен няма причини да си шашкаш толкова!Успокоите се и после идете на лекар.Относно годините на приятелката ти -няма проблем,ще я прегледат просто ей така идете за да видите как стоят нещата.Това е според мен УСПЕХ ви пожелавам

t0d1t0
10-10-2009, 15:45
не е бременна ... Стига сте го тварили момчето и пич след анален секс , без да се изкъпете/измиете не правете вагинален!!! А и ако не е девствена ко?! Голяяяяяяма работа! Каква е разликата в това дали е девствена или не?! Айде живейте си живота и се шибайте със здраве! ;)

kidwestern
10-10-2009, 17:28
бременна е,честито !

inkaka
10-10-2009, 19:17
боже-боже девствени момичета правят анален секс, ужас :(
Иначе паренето като нищо може да е от "протриване" и т.н., ако се задържи нека отиде да се прегледа