Влез

View Full Version : Това ли е краят?!?!?!?!?!

olive_oil
10-09-2009, 21:08
Здравейте! Рядко пиша теми във форума, но са доста изчерпателни що се отнася до чувствата ми към момчето, което обичам. Последната тема пуснах през март и ви разказах как прекарах първите седем месеца, в които той бягаше от мен. http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=236452&highlight=
Сега ще ви разкажа как безцелно преживях следващите седем месеца. Дойде си около Великден и по най-грозния начин се криеше от мен (аз работя в ресторант, близо до блока му и имам гадния късмет да го виждам почти всеки път като излиза или се прибира) След великденските ми вълнения преминах изпитната си сесия почти успешно. В края на юли заминах на море, което прекарах в скука, отчаяние и нетърпение да се върна в София, защото знаех, че когато се прибера ще Го видя, и че си е дошъл в София за постоянно. Същевременно имах информация, че е идвал в ресторанта, в който работя с едно момиче, но не отразих този факт. Случи се - дойдох си в София, видях го и ме попита дали иска да се видим след работа. Този път имах повече дойстойнство и едва на края на работната вечер му казах ако иска да дойде да ме вземе. В началото на вечерта ми каза, че се вижда с това момиче, но нещата още не били сериозни. Отново имахме имахме "интимни моменти", след които ми заяви, че това ни била последната вечер заедно. Казах му "майната ти" и си тръгнах. Но тъй като си забравих сутиена в колата, той дойде да ми го донесе и поиска да поговорим. Казах му всичко, което бях таила в себе си една година. Казах му колко наранена се чувствам от всичко случило се, и че се чувствам виновна за неща, които всъщност той е направил. Мисля, че прие думите ми на сериозно и наистина го накараха да се замисли. Сподели ми, че момичето, с което е бил 7 години е бременна от друг и ще се омъжва. Виждам ясно, че това го наранява и няма покой от нея, така както аз от него. Но съм готова да утешавам болката му, стига да поиска да бъда до него и да ми позволи да го обичам.
Въпреки всичко обаче вече два месеца той продължава да се вижда с новото си гадже, води я в ресторанта, в който работя и упорито продължава да НЕ ме търси.
Вече уча последна година в училище в редовна форма (предната бях задочно), но в това не виждам смисъл. Не виждам смисъл в абсолютно нищо, което върша. Удоволстие ми доставя само да работя безкрайно дълго.

И ето го и въпроса ми - Това ли е края на всичко? Безцелно ли страдах една година и продължавам да страдам? Наистина ли човек обича истински веднъж в живота, и ако е така, то защо тази любов е несподелена?!?!?!

И отдавна не вярвам, че времето лекува. То не лекува!!!
Иии съм на 18 години

KiNgGRaND
10-09-2009, 21:20
Това ли е края на всичко- според думите ти да
Безцелно ли страдах една година и продължавам да страдам- явно че е безцелно
Наистина ли човек обича истински веднъж в живота - не
И отдавна не вярвам, че времето лекува. То не лекува!!!- раните зарастват само когато не ги чоплиш , остават само белезите

olive_oil
10-09-2009, 21:29
признавам, че трудно преглънах думите ти, но все пак благодаря :)

w0sh
10-09-2009, 22:15
Oh the Drama.

Защо се впрягате така за всичко, което се случва?

PoLiToOo
10-09-2009, 23:43
прочетох и двете ти теми...определено си влюбена в идиот..дето не знае какво иска...хем теб хем другата....вземи се в ръце и започни отначало всичко и ще си намериш някой по-свестен от горепосоченият..направи го заради себе си, защото достатъчно си изстрадала..а трябва точно на тези години да си гледаш кефа и да се забавляваш..

сори, ако прозвуча като лекция..просто давам съвет 8)

anonimchetou
10-10-2009, 06:47
ама на тебе май ти прави кеф да се самонараняваш?! Времето ЛЕКУВА .. според мен.. Не си залужава да старадаш по този. Вдигни глава и продължи напред. Мисля че е време да помислиш и за себе си..

Lincheto
10-10-2009, 07:56
Заслужаваш повече. Той не знае кво иска.

malone
10-10-2009, 08:40
Така както представяш нещата с това момче наистина нещата са до тук.Гледай напред,според мен не си се лутала чак безцелно просто късно си разбрала че май между вас нещата няма как да се получат.

sl0w
10-10-2009, 08:55
И отдавна не вярвам, че времето лекува. То не лекува!!!
Времето не лекува . Ти трябва да си се излекуваш . Излизай с приятели , забавлявай се , работи и ще се оправиш с времето .

ТОВА Е КРАЯ . ЗАСЛУЖАВАШ ПОВЕЧЕ !

pwnage
10-10-2009, 10:06
То щото всичките момичета между 14-17 знаят пък какво искат. 8) 8) :-P

RaZzer
10-10-2009, 13:45
Когато човек има приятели и желание може да преживее много... Това със сигурност е от нещата, които можеш да преживееш, стига да си наложиш.

Не знам дали това е края, но най-добре би било ти да сложиш края на всичко това, защото каквото и да се случва - единственото последствие е, че ти си наранената...

vikitolove
10-10-2009, 16:03
прочетох и двете ти теми...определено си влюбена в идиот..дето не знае какво иска...хем теб хем другата....вземи се в ръце и започни отначало всичко и ще си намериш някой по-свестен от горепосоченият..направи го заради себе си, защото достатъчно си изстрадала..а трябва точно на тези години да си гледаш кефа и да се забавляваш..

сори, ако прозвуча като лекция..просто давам съвет 8)

права е влюбена си в пълен идиот,който не те заслужава за нщ на света.
Съвет:Намери си друг.

NamelessRomantic
10-10-2009, 16:32
Твоето увлечение ходи с друга в ресторанта,в който работиш...уау.Жалко.Просто мижитурски номера.А се е захванал с момиче,което било бременно от друг...смях.Не се занимавай с него,изглежда като пълен дечко :)

mi6unka
10-10-2009, 17:02
Много гадно ми стана като прочетох това което си написала, разбирам как се чувстваш отчасти, защото знам какво е да обичаш и да си сляпа за всичко останало, въпреки че чак такива неща не са ми се случвали.Принципно аз мразя когато някой ми каже примерно "скъсай с него, не те заслужава", защото незнаят точно какво е, но в случая това май ще е най доброто решение.Значи - той ходи с друга, която е бременна и ще се жени, води я в ресторанта в който ти работиш, от тебе иска само секс...знам че мъжете попирнцип съзряват умствено по късно от жените, ама чак пък толкова...И да, времето лекува само ако ти се убедиш сама че и без него живота ще си продължи и че някой ден ще срещнеш някой много по-добър който наистина ще те обича и няма да ти причинява това което той ти е причинил.

PurpleDream
10-10-2009, 18:18
ами той може и да те потърси, но не се знае кога и не мисля, че ти трябва да стоиш и да чакаш да му дойде кефа....забрави го

Neopitom3na
10-10-2009, 19:17
Той не знае какво иска :?

sh3_1s_7h3_0n3
10-10-2009, 19:28
Щом се чудиш дали 'това е краят' - значи със сигурност е.

И да, времето не лекува... Добър ден. Ако лекуваше... ехееее.... :o

inkaka
10-10-2009, 19:31
Сори, но жени, които позволяват с тях да се отнасят по такъв начин си заслужават всичко това :)

loveisgonee
10-11-2009, 18:33
Съжалявам за думите си,но ти си му била един вид " носна кърпичка" .Вярно хубави моменти си имала с него,излизанията след работа "интимните игри" по твоите думи :) секса предполагам,че щом не съжаляваш ти е харесало :-D ,но е време да помислиш и за себе си.Той е с друга сега е твой ред да си щастлива.Аз съм на принципа,че всичко се случва,защото така е трябвало,така че ако има нещо да става ще стане дори и да си с друг и твоя човек осъзнае,че ти не си това за него както той си е мислел.. всичко ще се нареди,но засега той не заслужава да правиш каквото и да е за него :-) Успех :-)

Lian
10-11-2009, 19:19
Твоята история наистина ме разплака. Това момче очевидно не те заслужава ! Трябва да го оставиш, намери си нов, просто не си заслужава да се хабиш за такъв идиот, винаги съм смятала, че в 1 момче най-важното е не да е хубав, забавен и тнг., това за мен са просто неща, които не влизат много в полза, а важно е да цени момичето, което има в живота си, колко самия си живот :) От такъв се нуждаеш ти :-)

moneycomeme
10-11-2009, 20:37
Мацка има такива моменти в живота,но в любовта няма какво да сториш,освен да се примирш,че това момче явно не е влюбено в теб,както ти в него и да не търсиш контактите му...И аз съм така-обичам 1 момче вече две години,но поради причини,вече несподелено...Но гледам да се преодолявам,всеки един ден за мен е борба с любовта ми към него и в търсене на другият..Късмет ти желая и наистина започни нещатата начисто с някой друг.. :) :) Успех ти желая!

olive_oil
10-11-2009, 21:43
Благодаря на всички за съветите и искрените думи. Мъча се да продължа напред, но наистина е адски трудно

LadyDi
10-12-2009, 12:54
Щом се чудиш дали 'това е краят' - значи със сигурност е.

И да, времето не лекува... Добър ден. Ако лекуваше... ехееее.... :o
Ооо, лекува. Просто не е минало достатъчно време. Няма определена формула за това - не е казано: ще те боли 5 месеца, 3 дни и 8 часа и после край.
Просто след достатъчно количество време, остава само споменът за болката и ако си достатъчно интелигентен да разбереш разликата...

GregoryHouse
10-12-2009, 12:57
GAME OVER

И ако времето лекуваше, докотори нямаше да ни трябват.

LadyDi
10-12-2009, 13:00
Така ли? Много е яко, когато някой говори с метафора, друг да се направи на интересен и да тълкува изразите буквално.

LoveRetroMusic
10-12-2009, 13:01
това е СПАРТААААААААААААААААААА ?!?!?!!?!?!?!??!

GregoryHouse
10-12-2009, 13:03
Така ли? Много е яко, когато някой говори с метафора, друг да се направи на интересен и да тълкува изразите буквално.

Айде интерпретирай ми го ти това "Времето лекува" Метафорична ми почетна потребителко.

LadyDi
10-12-2009, 13:04

Айде интерпретирай ми го ти това "Времето лекува" Метафорична ми почетна потребителко.
Като стигнеш съответния клас в училище, учителката ще ти го интерпретира.

GregoryHouse
10-12-2009, 13:06
Недей така нахакано без да знаеш,кой колко е голям да говориш.
Аман от професори със сложени фрази в устата. Обясни ми го ти учителката явно го е пропуснала.

LoveRetroMusic
10-12-2009, 13:06
:lol: :lol: :lol:

LadyDi
10-12-2009, 13:08
Абе и аз аман от нахални индивиди, дето си мислят, че знаят всичко.
Ама ги има нали?
Не е мой проблем, че учителката е пропуснала да ти обясни що е туй метафора и има ли почва у нас.
И за да не оспамвам темата повече, мисля да приключа до тук :)
Със здраве.