View Full Version : Дали да рискувам всичко?
Ами само едно нещо се сещам в момента:"Приятелството може да завърши в любов, но любовта в приятелство - никога!" Не искам да те обезкуражавам, но аз смятам, че дори и да се получи, после нищо няма да е същото... ;)
olive_oil
10-09-2009, 22:07
Не рискувай. На колко години сте?
рискуваи (: ..
няма как да разбереш докато не си опитала и вслушай сърцето какво казва ние неможем да ти кажем дали да тръгнеш с него или не ;д а и бтл акосте наистина влюбени няма да ви прече това да продължите да сте заеднно и след като заминеш в другия град ако не е толкова далеч
PoLiToOo
10-09-2009, 23:46
и аз викам да рискуваш..то сега ако не..кога? пък и ученическата любов е толкова сладка..но нетрайна..прецени и вземи решение :-)
PurpleDream
10-10-2009, 07:29
рискуваи (: ..
няма как да разбереш докато не си опитала и вслушай сърцето какво казва ние неможем да ти кажем дали да тръгнеш с него или не ;д а и бтл акосте наистина влюбени няма да ви прече това да продължите да сте заеднно и след като заминеш в другия град ако не е толкова далеч
рискувай .. един е живота изживей го така както искаш, за да не съжаляваш после .. :wink:
Lincheto
10-10-2009, 07:38
Пък дали си струва? Възможно е после да съжаляваш.
Мечтите се раждат в риска,няма нищо сигурно на този свят.Друг е въпроса дали имаш смелоста да постигнеш мечтите си.
Рискувай,ако се влюбиш любовта знае как :)
mechtaq_za_teb
10-10-2009, 08:39
Гледайки отстрани винаги се чудех как хората избират любовта пред всичко останало, докато не ми се случи. Тогава спрях да се чудя, защото правех същото... поставях я на първо място. И честно казано, после може да боли, но си струва.
Ами ще давам накратко...след един месец се местя в друг град, но точно сега открих някого, на когото наистина държа мн, ама много и знам че може да се получи нещо хубаво, дори е на път да се получи, но всичко е срещу нас, различни смени сме в даскало, никой не трябва да знае за нас(просто не трябва, дълга история). Мога да бягам от даскало, той също може но поне за 1 месец знам че ще стане нещо мн хубаво, което не ми се е случвало до сега, знам го, усещам го, в него се едно гледам себе си в мъжки пол. Но ме е страх че ще се влюбя и после ще замина и ще страдам. Винаги съм била на мнение че важното е да изживееш любовта макар и да страдаш после, но сега е мой ред и незнам какво да правя. Помагайтеее...предложете нещо
А и да допълня, че той ми е мн добър приятел ама мн и ме е страх да не развалим приятелството ни
Боже, вие сте модерните Ромео и Жулиета ! :D
kukli4kata001
10-10-2009, 09:18
Мен ако питаш няма смисъл. Щом после ще се разделите, пък какъв е смисъла да си с него, щом ще трябва да се криете ти никога няма да си спокойна с него. Няма да можеш да усетиш тази любов която търсиш. А после както самата ти каза, може да се влюбиш в него. Заслужава ли си? Да страдаш излишно? Щом не можете да се заедно при такива условие, значи не е той човека за теб. Мооже би трябва да се примириш. Не да се предадеш! А просто да оставиш ненужните страдания назад в живота си и да продължиш напред за да срещнеш истинския човек за теб!
kukli4kata001
10-10-2009, 09:21
Все пак както и да го погледнем трябва да бъдем реалисти понякога! Не можем винаги да мечтаем за нещо прекрасно, което няма да се получи. Хубаво е човек да рискува понякога, но дали винаги?! Дали си заслужава, помисли хубаво какво ще спечелиш и какво ще загубиш!
PainMonopoly
10-10-2009, 09:50
Като мине този месец, ще ти е много зле. Ама много. За 1 месец не си струва. Да бяха 7, ок, но 1 - не.
Прави каквото решиш,но в никакъв случей не прави нещо,което иска той. 99 процента,че ще съжаляваш. Годините няма да ги коментирам. Живее ви се,но трябва и да погледнете под облака малко. 8)
P.S: "Нищо лично. Просто малко градивна критика."
LuxurySk0B
11-13-2009, 12:32
οл ин или фолд :D
Може би трябва да рискуваш,но пък и връзката от разстояние връзка ли е? ;// Незнам за мен една връзка от розстояние не е връзка. :-o Смисъл какъв е смисъла да ходиш с някой след като не можеш да усетиш топлината му... Ае мн се задълбочих 8-) Може би трябва да пробваш все пак. =]]
ImmortalForever
11-13-2009, 13:33
Да бе, рискувай..Следва разочарование и безсънни нощи, в които мокриш възглавниците?Рискуваш ли, викаш?
GabisiTa
11-13-2009, 13:35
Най-добре обсъди с него ситуацията и решете заедно какво да правите :)
Риск печели-Риск Губи :grin: :lol: :lol:
ако не рискуваш ще съжаляваш.. според мен рискувай и УСПЕХ
izlishna
11-14-2009, 10:07
Ами само едно нещо се сещам в момента:"Приятелството може да завърши в любов, но любовта в приятелство - никога!" Не искам да те обезкуражавам, но аз смятам, че дори и да се получи, после нищо няма да е същото... ;)
+ :?
ии аз сьм в няква подобна ситуацияя !..
пак аз на 15 той на 17 .. сьщо никой не тряа зняе за нас :D ..
ии нее знам .. може би няма смисьл ..
п.п .. Успех к'вото и да решиш ..
mucinkata93
11-14-2009, 20:54
Абе, мила.. Рискувай и живей за мига..!
Няма нищо по-сладко от риска.. Мм.. Сега трябва да живееш лудо без да му мислиш много.. Иначе ще съжаляваш после и ще се питаш "Ами, ако бях опитала?"..
Давай.. Не му мисли..!! Живей на върха на възможностите си.. Бъди дива сега, после едва ли ще можеш..
Сладурковци ще сте.. :-)
То освен, че ще страдаш ще нараниш и него...
mArMaLaDkA
11-14-2009, 21:01
В момента се чудя кое би било по-мъчително за gabi_94: да се пита сума ти време "Ама какво ли би станало, ако..." или пък да превъзмогва бавно и мъчително изгубения идеал.
Може би е по-добре да е първото. Ще си блъска главата в стената сума ти време защо не е направила така и иначе, а после, като попорасне, ще успее да прецени ситуацията и да разбере, че най-вероятно е постъпила правилно.
golqmumnik
11-14-2009, 21:02
Нъл знайш ко йе казал Ицата - Койту играй - пичели,койту ни играй - ни пичели. 8)
sladur4etyYy
11-15-2009, 00:35
аз може би бих рискувала, но с ясното съзнание, че всичко ще си остане там, в старият ти град. като се преместиш, не се надявай да продължиш връзката си с момчето, безсмислено би било дори и да опитваш, надявам се го разбираш.
рискувай .. един е живота изживей го така както искаш, за да не съжаляваш после .. :wink:
имах подобна случка... няма никакъф смисъл стой си на гъза и не прай нищо
soul1199
11-15-2009, 07:49
и аз викам да рискуваш..то сега ако не..кога? пък и ученическата любов е толкова сладка..но нетрайна..прецени и вземи решение :-)
niquetamere
11-15-2009, 07:55
Само не можах да разбера, каква е тази простотия: "Никой не трябва да разбира за нас". :-o
cookie_master
11-15-2009, 07:58
аз пък ти казвам да не рискуваш :wink:
после само ще страдаш
antifashionshit
11-15-2009, 08:13
ако стане нещо хубаво ще бъде прекрасно... за този месец. да изпиташ това чувство, да знаеш какво е... неописуемо е :) да, след това най-вероятно ще се мъчиш доста. но пък ако не опитате, може би ще се питаш "какво ли изпуснах?" и "не трябваше ли да опитам"... пак неприятно.
решението в крайна сметка е твое. можеш да се гмурнеш във живота, да изживееш нещо ново... най-вероятно ще изпиташ и щастие, и болка. но поне ще си ги изпитала, ще познаваш още една малка част от живота по-добре...
а можеш и да не направиш нищо. по-лесния изход според мен...
Neopitom3na
11-15-2009, 08:47
рискувай! :P