View Full Version : Прави ли ме това"леко момиче"
Здравейте!Искам да споделя нещо,което направих,незнайно защо, и се самообвинявам за това....Едно момче,което е с 10 години по-голямо от мен,ме харесваше преди много време,но тогава бях твърде малка и не предприех нищо.Наскоро се засякохме,разменихме номера и се разбрахме да се видим,от преди това знаех,че е женен от скоро и има дете на 1 годинка.Говорихме за много неща и в един момент стигнахме до това,че ни е приятно заедно,няма как да имаме връзка,но това не пречи да ни бъде хубаво.И тук идва и онова,за което се обвинявам и чудя,дали е правилно....Просто преспахме заедно,беше ни хубаво....Прави ли ме това"леко момиче"
Evanescense
10-10-2009, 12:20
ДАААА Как може да спиш и да разваляш семейство. Ако не сега то след години, пффффф курва нещастна. Бахти смотаната си честно
MakeMeLaugh
10-10-2009, 12:27
За мен си евтина и без особен умствен багаж.
неслушай догматиците,а хора с разчупено мислене,реалистично и полезно !не си курва ,ти не разваляш семейство,мъжа сам е решил да даде телефона си съзнавайки че е женен ,че може да стане нещо между вас!не си давай надежди че ще бъдете заедно ,избий си го от главата,било е секс,леко отклонение от задължението му на баща и съпруг !ако уважаваш себе си би спряла,защото все някога ще ти писне да бъдеш любовницата,онази втората ,поне аз това бих направила!пък и ако се поставиш на мястото на жена му ще стане кофти ,ако разбереш че мъжа ти кръшка нали така?УСПЕХИ ! \:D/ :)
impassive7
10-10-2009, 13:30
+1 :?
ами незнам аз лично не бих се занимавала с женен мъж.Въпрос на избор ,но аз не виждам защо да си губя времето като просто нямам бъдеще с него.Пак казвам въпрос на избор,а относно това дали си лека спорид мен не си мислила когато си го направила.Но сега прецени си нещата виж и плюсовете и минусите и реши сама как ще е занапред. :) :) :)
+++
linoleum
10-10-2009, 13:48
най-добре когато се видиш пак с него го питай дали не иска да правите тройка с жена му.
ако е навит, да говори с жена си и се почвайте.
ще ходиш да я отменяш за бебето и тн.
ако не е навит.
пиши ми аз ша го заместя.
Dilqna92
10-10-2009, 15:21
Не си леко момиче,но според мене си използвана.
hamilcar
10-10-2009, 15:32
В крайна сметка никой не го е карал на сила, теб също. Прави си кефа, защото малко хора го правят.
mimsssssss
10-10-2009, 15:37
В крайна сметка никой не го е карал на сила, теб също. Прави си кефа, защото малко хора го правят.
+1
всеки в живота си поне веднъж прави секс за една вечер без задръжки,дори с непознат,според мен нищо не си загубила,има само плюсове...жалко за мъжа-кофти съпруг и баща
Радвам се,че мненията не са само негативни,просто защото не смятам,че съм виновна изцяло.Поиска ми номера-дадох го,а относно другото,тогава изпитах потребност да го направя и го направих.Относно плейбойското поведение-винаги е бил такъв,не смятам,че ще съсипя семейството
Айде айде..ще кажете, че е единствена. 100% съм сигурна, че има още доооста хора, който са спали с женени мъже (аз лично не) и не намирам кой знае колко лошо нещо в това. Щом мъжа започва да изневерява или жена му не му дава някои неща или просто не я е обичал достатъчно. По-скоро първото.
Ето пак се прояви модератора.Пак започва да дава обидни мнения ,конкретно това за умствения багаж.Само се чудя,защо модератора MakeMeLaugh може да си прави каквото иска и да ръси обиди към потребители безназказано?Ако някой потребител обиди него ще последва бан,защото ще е в разрез с правилата.Те за кого са тези правила?!И в още една тема недоволството на потребителите от MakeMeLaugh бива подминавано от администратора ,защо ли?Сега ще бъда обвинен,че насаждам неприязън...Не просто излагам фактите!
А по темата мога да кажа ,че не е важно какво мислим ние,а ти и как се чувстваш момиче!
dif4u1912
10-10-2009, 17:53
Радвам се,че мненията не са само негативни,просто защото не смятам,че съм виновна изцяло.Поиска ми номера-дадох го,а относно другото,тогава изпитах потребност да го направя и го направих.Относно плейбойското поведение-винаги е бил такъв,не смятам,че ще съсипя семейството
определено няма да те обвинявам за това което си направила...твоя си работа :) и определено не си виновна изцяло в никакъв случай...но това не те и оправдава при положение че си знаела че е женен че и на всичкото отгоре с дете...колкото ти си виновна толкова и той....
brokeninside13
10-10-2009, 17:54
ебаси :?
remix1912
10-10-2009, 18:10
Ти си курва и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17? :lol:
scanadal
10-10-2009, 18:12
Ама много е лесно да слагате етикети на другите,нали?
Курва била,тъпачка била,патка и не знам си какво още.Момичето е направило своят избор,преспала е с женения и го е искала.
Не е важно мнението на този форум тук,а как самата ти се чувстваш от станалото.И ако за теб е нормално да се срещаш и занапред с пича,срещайте се.Но си помисли много добре до къде могат да доведат тези взаимоотношения.И дали има смисъл да си губиш времето :)
Ти си к***а и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17? :lol:
На 19 съм ...А за оставянето на жената или детето,не мисля,че ще го направи,ако все пак,не дай боже,се случи,аз или някоя друга би била само повод,а не причина за това
remix1912
10-10-2009, 18:15
Ама много е лесно да слагате етикети на другите,нали?
к***а била,тъпачка била,патка и не знам си какво още.Момичето е направило своят избор,преспала е с женения и го е искала.
Не е важно мнението на този форум тук,а как самата ти се чувстваш от станалото.И ако за теб е нормално да се срещаш и занапред с пича,срещайте се.Но си помисли много добре до къде могат да доведат тези взаимоотношения.И дали има смисъл да си губиш времето :)
И като не ние важно мнението за какво е пуснала тая тема да си чеше пръстите и клитора ли?
remix1912
10-10-2009, 18:16
Ти си к***а и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17? :lol:
На 19 съм ...А за оставянето на жената или детето,не мисля,че ще го направи,ако все пак,не дай боже,се случи,аз или някоя друга би била само повод,а не причина за това
По-добре кажи на жена му да се отърват по-бързо от него докато е време
аз няма да те обвинявам, защото не ме засяга пряко
но я се постави на мястото на жена му
а и предполагам, че можеш да намериш някой по-добър, без дете и жена, който да е само твой
и не си и помисляй, че ще остави семейството си заради теб, никога не го правят
Ти си к***а и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17? :lol:Егати хората сте що не я изкарате и не я убиете с камъни а!кви са тия заключения дето веднага вадите.То така е най-лесно-буклук била ха ха поне има смелоста да си казва нещата :?
remix1912
10-10-2009, 18:27
Ти си к***а и не си по-малко виновна от мъжа спал с тебе.Ти му помагаш да изостави жена си и детето си.Ти си един мръсен боклук.А и имаш ли 17? :lol:Егати хората сте що не я изкарате и не я убиете с камъни а!кви са тия заключения дето веднага вадите.То така е най-лесно-буклук била ха ха поне има смелоста да си казва нещата :?
Ми ако има пари да ми плаща за гаранцията и с камъни може да я отрепем.Пише се бОклук.И като има смелостта да си каже нещата да не се подобрят случайно?
GossipGirl89
10-10-2009, 18:28
Ама верно прекалявате с обидите понякога. Всеки греши. Не е постъпила правилно, но в случая за мен по-виновният е ТОЙ. Кате е женен и се има дете къде е тръгнал да забива по-млади девойки? Вместо да си седне на **** и да си гледа семейството... :? Не оправдавам авторката - тя също носи някаква вина, но в сравнение с него е много по-малка...
Ми ако има пари да ми плаща за гаранцията и с камъни може да я отрепем.Пише се бОклук.И като има смелостта да си каже нещата да не се подобрят случайно?Да да ти пишеш неща за които можеш да знаеш само ако я познаваш.Иаз не съм казала че е направила най-доброто ма станало.Посто неразбирам защо трябва да я нагрубяваш :-o :?
remix1912
10-10-2009, 18:35
Ми ако има пари да ми плаща за гаранцията и с камъни може да я отрепем.Пише се бОклук.И като има смелостта да си каже нещата да не се подобрят случайно?Да да ти пишеш неща за които можеш да знаеш само ако я познаваш.Иаз не съм казала че е направила най-доброто ма станало.Посто неразбирам защо трябва да я нагрубяваш :-o :?
Защото иска да продължи с връзката,следователно мъжа не носи цялата отговорност
ми то се е видяло ,че за мъж не става то ако не е тя ще е друга или трета.Няма да стои мирен бъди сигурен.А относно авторката не е малка има си глава сама да прецени кво ще прави. :)
+1 Просто кратко ясно и мн точно изказване от меик ...
Ллелеле, големи моралисти се оказаха повечето! Курва била, тъпа била, много ми е интересно вие колко по-добри сте точно? Безгрешници, пък и ясновидци, как от 1 мнение в някакъв си форум определихте умствения и багаж...? :?
За авторката - не си постъпила много добре, но мъжът е 100 пъти по-виновен. Щом изневерява с теб, значи най-вероятно го е правил и с други и ще продължи да го прави. А ти, чудо голямо, един секс, обаче недей да поддържаш връзка с него. Кофти е да си любоница, ще те одумват, ще ти е неудобно, той ще те пренебрегва и един ден, когато бракът му се разпадне, ти ще си мръсницата, ти ще си виновната и мразената. Не си струва да се занимаваш.
не те прави никаква. случват се такива неща.
Ллелеле, големи моралисти се оказаха повечето! к***а била, тъпа била, много ми е интересно вие колко по-добри сте точно? Безгрешници, пък и ясновидци, как от 1 мнение в някакъв си форум определихте умствения и багаж...? :?
За авторката - не си постъпила много добре, но мъжът е 100 пъти по-виновен. Щом изневерява с теб, значи най-вероятно го е правил и с други и ще продължи да го прави. А ти, чудо голямо, един секс, обаче недей да поддържаш връзка с него. Кофти е да си любоница, ще те одумват, ще ти е неудобно, той ще те пренебрегва и един ден, когато бракът му се разпадне, ти ще си мръсницата, ти ще си виновната и мразената. Не си струва да се занимаваш. :smt023 а ето и едно ЧОВЕШКО изказване!Браво
remix1912
10-10-2009, 19:14
Ллелеле, големи моралисти се оказаха повечето! к***а била, тъпа била, много ми е интересно вие колко по-добри сте точно? Безгрешници, пък и ясновидци, как от 1 мнение в някакъв си форум определихте умствения и багаж...? :?
За авторката - не си постъпила много добре, но мъжът е 100 пъти по-виновен. Щом изневерява с теб, значи най-вероятно го е правил и с други и ще продължи да го прави. А ти, чудо голямо, един секс, обаче недей да поддържаш връзка с него. Кофти е да си любоница, ще те одумват, ще ти е неудобно, той ще те пренебрегва и един ден, когато бракът му се разпадне, ти ще си мръсницата, ти ще си виновната и мразената. Не си струва да се занимаваш.
Да да според жените винаги мъжете са 100 пъти по-виновни,а тя че е тръгнала с женен мъж е душица
Да да според жените винаги мъжете са 100 пъти по-виновни,а тя че е тръгнала с женен мъж е душица
да да според мъжете винаги любовницата е 100 пъти по-виновна, а че жененият изневерява е душица
и двамата са виновни
SomewhereInTime
10-10-2009, 19:52
Хмммм, глупава си и според мен си лесна.
Нямаш акъл да разбереш, че може да бъдеш причината за страшно много проблеми и мъка. Коментари от рода на ''ама ако не бях аз щеше да бъде някоя друга'' не са оправдателни.
Ако жена му разбере, можеш лесно да си представиш какво ще стане. Но трудно ще си представиш какво ще му бъде на сина/дъщеря му. Хубавото, е че детето е малко и не разбира.
Ако родителите му се разведат, макар че една изневяра съвсем не е повод за развод, но всеки с мнението си, детето му ще страда. Не знам дали си порастнала в добро семейство и дали си се раздвоявала м/у родители. Не знам знаеш ли какво е.
Знам какво е и не се описва с думи.
Постъпила си изключително повърхтностно, глупаво и егоистично. Имаш вина.
Съжалявам, че мнението ми е толкова крайно, но поради разни причини е обяснимо.
HouseMusicBoy
10-10-2009, 19:56
за мане си тъпа курва с извинение :):) щото представи си излиза баща ти , вижда някоя ТЪПА КУРВА която не е виждал от 10 години и прави секс с нея :):) как ще се почустваш , колко пари струва маика ти :):) ама тва е тъпи курви навсякаде :):) и що мъжа да е ПО-ВИНОВН виновен е да ама не и повече нея кой я е бил по главата да си отваря краката .. баси ТЪПАТА КУРВА е така се развалят семейства :):) се сърбеж да беше тва твойто ... продължавай в същия дух :) и когато някой ден му развалиш семейството дано си доволна :):) а ако недай си боже ти имаш семейство постоянно пази мъжа си от срещи със забравени ТУПИ КУРВИ като тебе :):) айде със здраве :):) нищо лично просто изказвам мнение :)
HouseMusicBoy
10-10-2009, 20:01
колко си тъпа само чак не е истина .. ако фанеш гаджето си да чука друга курва като тебе ?!?! ще го оставиш така това повода или причината ше е ?!?! мале колко си зле разбирам що се пускаш даже и на женени .. тъпа курва
BlueParadise
10-10-2009, 20:04
Ама верно прекалявате с обидите понякога. Всеки греши. Не е постъпила правилно, но в случая за мен по-виновният е ТОЙ. Кате е женен и се има дете къде е тръгнал да забива по-млади девойки? Вместо да си седне на **** и да си гледа семейството... :? Не оправдавам авторката - тя също носи някаква вина, но в сравнение с него е много по-малка...
За теб...за мен това не е лека жена,а направо въздушна...айде кажи се едно няма дете,да я чука да я спука от чукане ако иска...но при положение,че ИМА дете....аре бягай...няма да те обиждам,но повече неправете тая грешка...на теб ти е готино,но ПОНЕ МАААЛКО помисли за жена му...ако ти си тя ? ДА ЛЕКА ЖЕНА СИ !
renateee
10-10-2009, 20:24
Неее.. няма нищо лошо че си си напрйла кефа.. Пък и кво ти пука за "жена му"..?
HouseMusicBoy
10-10-2009, 20:30
дано един ден ти да си на мястото на " жена му "
renateee
10-10-2009, 20:34
дано един ден ти да си на мястото на " жена му "
И кво? Даже мога да кажа, че бившият ми приятел ми изневери.. И не се разделихме за това.. Да, гадно ми беше, но го разбрах..
Според мен тва нещо е напълно нормално, защото той не може цял живот да тъпче на едно място :wink:
Всеки човек има нужда от разнообразние, било то в работа, секс и т.н. :)
MakeMeLaugh
10-10-2009, 20:37
Те заради такива като теб и разнообразията ви са плъзнали толкова болести и прочие, щот се скача от клон на клон.
И като дойде времето да имаш дете и то реве в детската стая да му смениш памперса и че е гладно, а мивката ти е пълна с чинии и хладилника празен те чака да сготвиш - ще се чувстваш приятно и ще разбираш мъжа си в момента, че той тъпче съседкатат и например.
Красота
LovelyGirl
10-10-2009, 20:43
Те заради такива като теб и разнообразията ви са плъзнали толкова болести и прочие, щот се скача от клон на клон.
И като дойде времето да имаш дете и то реве в детската стая да му смениш памперса и че е гладно, а мивката ти е пълна с чинии и хладилника празен те чака да сготвиш - ще се чувстваш приятно и ще разбираш мъжа си в момента, че той тъпче съседкатат и например.
Красота
Взимам те вкъщи :-) 8-)
renateee - много глупаво мислиш.Не ми се обяснява сега какво мисля за поста ти. MakeMelaugh добре го е казал.
HouseMusicBoy
10-10-2009, 20:48
подкрепям модераторите :):) се пак разнообразие .. донякаде да кат си свободен ама кат имаш приятел/ка или съпруг/а ... е не е ли това смисъла на брака да си с някой в добро и лошо ..
elito0o0o0
10-10-2009, 20:59
не,просто не си помислила на време,но определено той е ужасен съпруг и баща..
VaneskataV
10-10-2009, 21:03
emi i ti ne si mn umna, ama i toi ne e nai-inteligentniq o6te pove4e dobar ba6ta i saprug!!
renateee
10-10-2009, 21:58
Вижте ся всеки човек си е индивидуален и живеем в свободна България, така че всеки има право на мнение и правото да си го изразява :!:
:arrow: Не може да ме съдите(или който и да било) за това, че аз съм по-различна от вас и мисля по друг начин(който на вас не ви харесва)..
SuperMario
10-10-2009, 22:05
Здравейте!Искам да споделя нещо,което направих,незнайно защо, и се самообвинявам за това....Едно момче,което е с 10 години по-голямо от мен,ме харесваше преди много време,но тогава бях твърде малка и не предприех нищо.Наскоро се засякохме,разменихме номера и се разбрахме да се видим,от преди това знаех,че е женен от скоро и има дете на 1 годинка.Говорихме за много неща и в един момент стигнахме до това,че ни е приятно заедно,няма как да имаме връзка,но това не пречи да ни бъде хубаво.И тук идва и онова,за което се обвинявам и чудя,дали е правилно....Просто преспахме заедно,беше ни хубаво....Прави ли ме това"леко момиче"
мрасница ами ако някфа курва спи с тфоя маж ? ма иначе от моя гледна точка ако ти ми беше фр а имах жена нямаше да ти откажа :D :* sladurana :) имаш ли импулс да те видя пак може и скипе да ми остаиш на ЛЦ :P
Всеки прави грешки,в сравнение с нея той е миилон пъти по-виновен,тя ппросто се е поддала..
HouseMusicBoy
10-11-2009, 06:03
и значи стигаме до извода че тя е най-невинния човек на света оооо горката тя тя просто се е ПОДДАЛА ехх горката тя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: дейбааа...
и значи стигаме до извода че тя е най-невинния човек на света оооо горката тя тя просто се е ПОДДАЛА ехх горката тя :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: дейбааа...
Не е невинна, но тя няма съпруг, на когото да изневерява, нали? Няма детенце, за което да мисли! И както виждате има угризения на съвеста, иначе нямаше да пише тука. И може би съжалява, че е спала с мъжа, следователно вероятно ще прекъсне всякакви взаимоотношения с него!!! А вие само я псувате и нападате по най-просташки начин, сякаш имате биографията на Дева Мария. :shock:
Някои обясняваше, че сме изкарвали винаги мъжете виновни. Да, в случая наистина е така. Той има семейство, той уж се е врекъл до живот на съпругата си и въпреки това сваля други момичета и изневерява. И аз съм 90% сигурна, че не му е за първи, нито за последен път. А момичето, не че не виновна, но тя мисли преди всичко за себе си, реалистично погледнато какво я бърка изобщо жена му??? Хората сме егоисти, даже да не го признаваме...!
emi i ti ne si mn umna, ama i toi ne e nai-inteligentniq o6te pove4e dobar ba6ta i saprug!!
А ти си страшно интелигентна, направо убиваш рибата...! :lol:
ПП Смешни сте, не го ли схващате...?
galenata
10-11-2009, 06:54
Не мога да ги разбера такива като тебе...вършат простотии и после се оплакват,че наляво и надясно им викали курви.Еми да,курвенска ти е постъпката!Да не говорим за неговата.Има хиляди сводбодни мъже,ама намерила тя при кой да се набутва..
Като не можел цял живот да тъпче на едно място.. за кво се е оженил като не се е наживял още бе...сигунро жена му си стои в къщи да готви и гледа детенцето,а той ходи да чука курветинките кат тая тука !
dead_princess
10-11-2009, 07:04
kilurkataKill
10-11-2009, 07:04
Вижж..........Ти сама си преценила и си знаела ситуацията - първо си действала и после си мислила.... :shock: бре,че откога и момичетата започнаха по мъжкия мачовски стил да го раздават???????? ......Да довърша - виновна си,щом си знаела.......Разбирам в последствие да научаваш за фактите и за едното дете,което формално нищо не променя.Бил е женен нали?? Знаела си,нали?? Хеми тогава ТИ СИ ЛЮБОВНИЦАТА - ЧЕСТИТО :-s :-s ДАЛИ СИ ЛЕКА? - знаела си какво правиш И НЕ Е БИЛО ОТ ЛЮБОВ - да
+2
Не мога да ги разбера такива като тебе...вършат простотии и после се оплакват,че наляво и надясно им викали к**ви.Еми да,курвенска ти е постъпката!Да не говорим за неговата.Има хиляди сводбодни мъже,ама намерила тя при кой да се набутва..
Като не можел цял живот да тъпче на едно място.. за кво се е оженил като не се е наживял още бе...сигунро жена му си стои в къщи да готви и гледа детенцето,а той ходи да чука курветинките кат тая тука !
Така...Изразих се като възпитан и цивилизован човек,а в отговор на това получих доста обиди,който смятам,че бяха излишни.
golf_5_r32
10-11-2009, 09:05
++++
LovelyGirl
10-11-2009, 09:07
Един възпитан и цивилизован човек не би постъпил по този начин :)
VerryBerry
10-11-2009, 09:12
Ами спала си вече с него,няма как да върнеш това назад.Гледай само да не се превръщаш в негова любовница,тъй като на мъжа му е мн лесно да играе "неразбрания съпруг",който само ти можеш да оправиш.Тази твоя постъпка не те прави леко момиче,но пък те прави много неразумно момиче.Искала си да ти е хубаво,е толкова ли нямаше други свободни момчета,та баш на жененеия да се хвърлиш..?!
Веднъж сте спали,ок айде..но гледай да не ти става навик.Както се изразиха преди мен-ако семейството се разпадне заради теб (като ти си любовницата),бъди готова да си изстрадаш последствията
Everytime
10-11-2009, 09:19
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
qn1to0o1
10-11-2009, 10:09
+1
всеки в живота си поне веднъж прави секс за една вечер без задръжки,дори с непознат,според мен нищо не си загубила,има само плюсове...жалко за мъжа-кофти съпруг и баща
+++ :)
+2
+3
MakeMeLaugh
10-11-2009, 10:50
Не мога да ги разбера такива като тебе...вършат простотии и после се оплакват,че наляво и надясно им викали к**ви.Еми да,курвенска ти е постъпката!Да не говорим за неговата.Има хиляди сводбодни мъже,ама намерила тя при кой да се набутва..
Така...Изразих се като възпитан и цивилизован човек,а в отговор на това получих доста обиди,който смятам,че бяха излишни.
Ама чакай сега:
Ти искаше да те похвалим ли?
Е нали искааше мнения по темата - ето ти ги.
Очакваше да те подкрепим и да те надъхаме да ходиш да си вреш ...... наляво и надясно ли...
Ама чакай сега:
Ти искаше да те похвалим ли?
Е нали искааше мнения по темата - ето ти ги.
Очакваше да те подкрепим и да те надъхаме да ходиш да си вреш ...... наляво и надясно ли...
Нищо подобно,просто можеше да се каже по по-нормален начин.
8-) Някои неща трябва да останат тайна,а не да се разпространяват....
Трябва да се примириш със себе си не с чуждото мнение.Мен не ме интересува какво е ставало и няма и да ме заинтересувА.
Neopitom3na
10-11-2009, 12:09
пфф.. :?
whocaress
10-11-2009, 12:09
Боже.. я стига, в 21ви век сме... не виждам нещо лошо.
marsella
10-11-2009, 12:18
"Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава" - не мисля че съществената вина е в теб. Не те прави виновна това, че той е некадърен и неспособен да запази семейството си ;)
SomewhereInTime
10-11-2009, 13:12
"Не е виновен този който яде баницата, а този който му я дава" - не мисля че съществената вина е в теб. Не те прави виновна това, че той е некадърен и неспособен да запази семейството си ;)
По тази логика, ако някой ти предложи да продадеш, например, къщата, в която живееш със семейството си и ти го направиш, вината ще бъде само в този, който ти го е предложил?
Аз също мисля, че в случая, мъжът има по-голяма вина пред семейството си, но въпросното момиче, което си е направило кефа съвсем не е невинно, съвсем не.
BlueFace
10-11-2009, 13:25
По-точно няма как да ти го кажат
MakeMeLaugh
10-11-2009, 13:55
Боже.. я стига, в 21ви век сме... не виждам нещо лошо.
И какво като сме 21 век?
Много тъпо изказване...
Значи по тази логика аз мога да кажа че през 2010-та ще правим секс мравки - и нищо нередно няма да има нали..
Ще порастнете малко, ще станете със семейства, пък тогава ще ви питам дали има лошо в това мъжа да ти чука 15-години или там на колкото си "не евтини" момичета.
Разбирам да си "похоцкала" с някой 15-20 годишен - окей. Млада си а - у нали може да се защити ситуацията, окей.
Обаче той да има семесйтво и дете на 1 год. и ти да му се даваш и да смяташ, че не е нередно - извинявай скъпа, ма ти не си нищо повече от глупав парцал за мен.
И оня льольо е супер тъп, ама той просто се е възползвал от теб и по-точно от готиния ти разум в случая.
-=-
В крайна сметка въпроса ти беше дали изглеждаш евтина или не и получи отговорите си.
Тази случка я скрий дълбоко в себе си, щото не е за хвалене, а напротив.
И нека ти послужи за урок за друг път в живота и пооправи съвестта ти.
Защото Ти избираш каква искаш да бъдеш.. ;)
Това е от мен.
stealthyGirl
10-11-2009, 14:11
И двамата сте постъпили лошо, той даже е по-евтин от когото и да било в случая... Ти сега мислиш за станалото, ама той едва ли. Той няма да си развали семейството. Това може да стане само, ако жена му разбере и не му прости. Аз така мисля. :)
bilqnavod
10-11-2009, 14:47
Как може такива обиди да се сипят може ли такова нещо. Не мога да разбера защо обиждате момичето сякаш вие не сте правили грешки. А към нея искам да се обърна. Факта, че се разкайваш и съжаляваш е достатъчна причина да се освободиш от тези негативни мисли. Никой няма никакво право да те съди, а и ти нямаш право да се самоосъждаш. Не си извършила престъпление, не си откраднала или убила, а до това колко е морално това ти сама трябва да си прецениш дали е добре за твоята крехка психика.
samaramorgan
10-11-2009, 15:24
КУРВА :-# :-#
Не е трало да го правиш!
ми човек.. не мисля, че трябва да взимаш от нас точно мнение щот ти сама си си попитала "прави ли ме лека жена?" Ми прави те.. Рероричен въпрос ;)
к***а :-# :-#
Не е трало да го правиш!
много си проста
Dollystar
10-11-2009, 18:39
Мъжете понякога не мислят с главите си и тогава цялата отговорност за изневярата пада върху жената, такаче да лека жена си !
BlueFace
10-11-2009, 18:43
к***а :-# :-#
Не е трало да го правиш!
много си проста
Ти много ли си умна ?
Мъжете понякога не мислят с главите си и тогава цялата отговорност за изневярата пада върху жената, такаче да лека жена си !
Това,че не могат да мислят ги оправдава?
therichbitch
10-11-2009, 19:17
да
Extremescream
10-11-2009, 20:13
Нагледах се на простотии-той има жена и дете!Да беше само жената,хубаво!Но айде-ако е само за един път секс (а то няма такова нещо просто,понеже очевидно може да си се обаждате и да се виждате),ще се преглътне.
Той е тъп,това е ясно.
Ама и ти не си по-умна.Разбирам да не знаеше за жената и детето.Ама си,а това променя нещата.
То така се почва-ние няма да имаме връзка,но скоро ще почнете да излизате по-често,да правите секс редовно и то малко по малко си стана връзка.....
Тук няма положение 'само ти си виновна',или 'само той е виновен'
И двамата сте се омазали и това е.
Всичко зависи от това дали ще продължиш така с него,или не......
swidinka93
10-11-2009, 21:35
Не си лека жена,но си разбивачка на семейства,ти съвест нямаш ли,що не се постави на мястото на жената.Вместо да му кажеш да си гледа детето и да си обича жената,ти си правила секс с него,отказвай се от него и му го кажи тва.Лелллееееее,нз как не те е срам.
sunshine9092
10-11-2009, 21:37
+1
slanchicety
10-11-2009, 22:32
Хич не си леко момиче, даже си си бая тежко .. и ако му направиш едно дете ще станеш велика, защото ще помогнеш за увеличаването на населението на България. Даже и статуя трябва да ти направят. Кажи колко килограма си, за да ти кажа дали си леко момиче, така най-много да ти кажа, че си ку*ва .. ;)
Ти кажи,че грам вина нямаш сега. След години,ако се ожениш и ти го направят тоя номер ще разбереш как живота си го връща.
graceless
10-12-2009, 00:11
те пък кой си?
доктор Всезнайко?
неслушай догматиците,а хора с разчупено мислене,реалистично и полезно !не си к***а ,ти не разваляш семейство,мъжа сам е решил да даде телефона си съзнавайки че е женен ,че може да стане нещо между вас!не си давай надежди че ще бъдете заедно ,избий си го от главата,било е секс,леко отклонение от задължението му на баща и съпруг !ако уважаваш себе си би спряла,защото все някога ще ти писне да бъдеш любовницата,онази втората ,поне аз това бих направила!пък и ако се поставиш на мястото на жена му ще стане кофти ,ако разбереш че мъжа ти кръшка нали така?УСПЕХИ ! \:D/ :)
Ти кажи,че грам вина нямаш сега. След години,ако се ожениш и ти го направят тоя номер ще разбереш как живота си го връща.
Да бе,всички големи моралисти излязохте.Когато мен ме прецакат,аз съм виновна,че не съм успяла да задържа вниманието и интереса на приятеля си,когато друго момиче е в тази ситуация,отново аз съм виновна,защото съм позволила....И пак казвам,че ако не бях аз,щеше да е някоя друга.Отделен въпрос е,че постъпката беше безотговорна и под въздействието на емоция.Не съм съгласна,че съм разбивачка на семейства
VerryBerry
10-12-2009, 10:56
Не съм съгласна,че съм разбивачка на семейства
тогава защо си направила темата,щом не ти харесват мненията в нея?
MakeMeLaugh
10-12-2009, 11:51
Напротив - си си.
И това самоуспокоение е съпер тъпо - ако не бях аз бла-бла. Да, ама си ти.
Като не ти харесват отговорите за какво пусна темата или се надяваше нкой да те поркрепи сега да не ти е тъпо...
bilqnavod
10-12-2009, 12:48
Е какво съдите всички да не сте господ или някой прероден ангел хранител осъдител на морала. :x
MakeMeLaugh
10-12-2009, 14:56
^ Иска мнения - получи ги.
те пък кой си?
доктор Всезнайко?
Аз съм този, от който иска мнение, както и всички останали пишещи в темата.
Проблем?
Аре като няма какво да кажем по темата да си замълчим, а.
Темата приключи мисля да и врътна катинара скоро време.
Абе, що е лъжете момичето и е убеждавате, че всичко е окей, и че не е "лека"? Как може да кажеш, че не си "шаврантия" при положение, че ти го е изпляскал само. Приеми реалността - ако човека беше отишъл на ку*ва щеше да му излезе 50-тина лева, пък теб те е оправил без пари хаха. Недей се самолинчува, просто се явяваш като промоционална :) Вземи една и получи ВТОРАТА безплатно :)
cybersound
10-12-2009, 17:21
по принцип всеки си решава той ти е дал телефона така че какво му мислиш той си разваля емейството...
xHARDCANDYx
10-12-2009, 17:39
ДА
bilqnavod
10-27-2009, 21:18
Иска подкрепа и разбиране бе джанъм
споделям мнението на повечето постове
BePoHuKa
10-27-2009, 22:29
Този е адски голям глупак :shock: :shock: :shock: с детенце на 1 годинка тръгнал да изневерява :shock: А ти малко акъл в главата нямаш ли? Как може въобще да си такъв егоист и да мислиш само за удоволствието си? Защо никой от вас не се е замислил за горката женица, която си стои вкъщи и си дундурка бебето докато вие се забавлявате?? Не знам дали те прави лека, но ви прави и двамата БЕЗПРЕДЕЛНО безотгворни и егоисти!!! :-x Заслужаваш честно казано някой ден твоя мъж да ти изневери с някоя 10 години по-малка кукла барби! :? :o
WesTSider
10-27-2009, 22:44
miminko написа:
Всеки прави грешки,в сравнение с нея той е миилон пъти по-виновен,тя ппросто се е поддала..
Всеки прави грешки съмнителнооо ..... лично за мене това е просто ееее ддз изключително долно нещо..... щом от сега е почнал тоя след 6/7 години незнам кво ще е :shock: горкото детенце и горката майка тешко им и горко .....
Мацка ако кажа че не си курва ще ми дадеш ли номера си :-D Направили сте си кефа, но все пак не ти пожелавам един ден да си на мястото на жена му! Права си че ако не беше ти - щеше да е с някоя друга...най-вероятно платена мацка за 50 кинта/час 8)
slaveto1989
10-28-2009, 00:22
Еднозначен отговор няма да получиш. Доколкото видях доста ``критици`` са се изказали преди мен без да оценят ситуацията качествено.
Трябвало е да мислиш. За мен той просто се е пробвал пак и ти си поддала. Това,че има дете и семейство говори лошо,но не само за теб,а и за него.
В никакъв случай обаче за мен не си ``леко момиче``,просто представата ми за такова не се изчерпва със секс за една вечер. :)
bqsna_teenagerka
10-28-2009, 09:13
Принципно,е кофти,че си знаела,че той има жена и дете и въпреки това си преспала с него,но истината е,че той си е виновен и решението и инициативата е била главно неогова. Факт,е че изневерите във всяко семейство са неизбежни. Просто е трудно да пиеш един сорт вино 10-20...г че дори и 4-5! Не те защитавам,не те оправдавам,но не те и виня.
Qnkishhh
10-28-2009, 20:37
неслушай догматиците,а хора с разчупено мислене,реалистично и полезно !не си к***а ,ти не разваляш семейство,мъжа сам е решил да даде телефона си съзнавайки че е женен ,че може да стане нещо между вас!не си давай надежди че ще бъдете заедно ,избий си го от главата,било е секс,леко отклонение от задължението му на баща и съпруг !ако уважаваш себе си би спряла,защото все някога ще ти писне да бъдеш любовницата,онази втората ,поне аз това бих направила!пък и ако се поставиш на мястото на жена му ще стане кофти ,ако разбереш че мъжа ти кръшка нали така?УСПЕХИ ! \:D/ :)
+1
BurningFeathers
10-28-2009, 20:54
Не си леко момиче, просто си тъпа неориентирана крава. Ако беше леко момиче нямаше после да ти е гадно, нали?!
Колкото до господина, ако е изпаднал до там, че да се занимава с 10 години по-малки от него глупачки, значи нещо му куца в леглото...
Ае мъжът е склонен да опита,като му се прави секс с друга.Ако пусне-пусне.
Момичето е ЛЕКО,тя е знаела от началото,че той е женен и с дете и пак не се е спряла да прави секс с него,въпреки че ЗНАЕ.
И той е простак,и тя СЪЩО хах
какво само я защитавате,щом му е дала,а не се е замислила за семейството му и какво може да причини.
Гузната съвест идва,когато ти дойде мозъка в главата,но твоя е позакаснял много.
Пропаднячка ! Как може изобщо да питаш .. Чесно мислих си , че темата не струва и изобщо да не я чета .. Помислих си "е поредното момиче спало с момче за една нощ" , но все пак реших да прочета .. К У * * А ! Как може да разваляш семеството бе !? Мозък нямаш ли ? Хубаво и било :-x Нека ти е гузно на съвестта до края на живота ти и още повече дано мъжът да не е толкова глупав , че да напусне съпругата си и детето си заради измет като тебе , че Господ да ти е на помощ! И на колко си по между другото ;)
kuklichka_bg
11-01-2009, 08:03
Той е този, койти има семейство.Той да му мисли.Ти не си виновна с нищо,щом той е позволил това да стане. :)
Kandrobs
11-01-2009, 08:24
Не мисля,че си постъпила грешно.
ScarletBite
11-01-2009, 12:02
Всеки със съвестта си :)
Не ти си разбила семейството му, не се ласкай.Просто мъжът е бил отегчен от еднообразния секс със съпругата си и от вероятно деформирането й след раждането тяло и е поискал да изчука нещо свежо... А ти, глупавичката, лесничката и евтиничката, си била насреща. :-)
cookie_master
11-01-2009, 12:39
тъпа си.човека си има семейство и дете :?
ДА та той има семейство и дете !!!
SpOrTs_GiRl
11-01-2009, 14:09
Cazzaniga1
11-01-2009, 14:15
Знам че отговора ми се препокрива с повечето други , но въпреки че след години това вече няма да е тайна и семейството на " Приятеля " ти ще се разбие , прекратете всякакви отношения ! И ми е много любопитно след като той е с 10 години по-голям от теб как те привлича ?
bilqnavod
11-01-2009, 14:53
Ха бе тая тема още ли се подвизава тука!!! Спрете вече мисля, че много мнения бяха дадени и то не на място!!!