View Full Version : нашите се карат ... ;[
maybeline
10-10-2009, 13:10
от няколко месеца насам нашите постоянно се карат заради пари... понеже има такъв сайт чрез който баща ми може да види майка колко пари е теглила.. и видя че на 6-ти е теглила 50 лв и на 7-ми 30 лв...но тя постоянно купува за вкъщи неща... даже току що като я пита къде са парите вика кажи ми ще ти шибна два шамара... хора не мога да издържа вече.... :-# [/b]
Lincheto
10-10-2009, 13:40
Ей..спокойно..
Не можеш да направиш нищо. Просто се надявай, че нещата ще се оправят.
impassive7
10-10-2009, 13:42
или поговори с тях ако имаш смелост, или не се занимавай изобщо...
maybeline
10-10-2009, 13:44
абе те си се карат редовно..ама там е работата че като стане дума за бой супер много се сдухвам :-# :-# Не мога да си представя че баща ми може да го направи...
Докато са афектирани не се меси според мен.
Някой път като вечеряте или правите нещо заедно,и сте спокойни всички,си поговорете за това. За това със боя може да го казва само защото е ядосан ,да не го мисли наистина ... Абе най-добре си поговорете :)
всички се карат за пари...
дано не се стига до бой, но ако стане, подайте жалба
но може би просто е бил ядосан, понеже той е мъжът в къщата, а явно не успява да издържа семейството; доста мъже го преживяват тежко и обвиняват половинките си
всички се карат за пари...
но може би просто е бил ядосан, понеже той е мъжът в къщата, а явно не успява да издържа семейството; доста мъже го преживяват тежко и обвиняват половинките си
+1
dead_princess
10-11-2009, 07:42
спокойно :) във всяко семейство има проблеми и родителите се карат :)
aloveyou
10-12-2009, 13:33
Ми да,така си е
LoveRetroMusic
10-12-2009, 19:07
Вкъщи беше същото, но сега като че ли се оправиха нещата. Спокойно ;]
elito0o0o0
10-12-2009, 20:16
Нашите се карат постоянно... просто когато майка ми се разсърди.. става лошо! баща ми просто не е нищо без нея,освен един автомат за пари :? Еми така де.. майка ми също харчи много,ама не за дрешки,парфюмчета и тем подобни ,а по нас ... харчи пари за ядене и за дрехи,които ние с брат ми обличаме.. Същевременно тя се скапва от работа.. и вкъщи , и на работа..
Несправедлив е живота .. какво да се прави?! все някак трябва да го изживеем :? И на мен ми е тежко и болно,но нищо не мога да направя.. :(
Баща ми когато каже ,че повече пари няма да видим,просто смешно ми става... Ако не ни ги дади на нас,то тогава на кой?? :-o
та така... от всичко боли,но да гледаш как родителите ти се карат боли най-много!! ... Все пак някакси трябва да се справяме.. :(
LovEsIckk
10-12-2009, 21:27
Не знам , у дома до такива работи не се стига,но покрай тая криза определено караниците за пари се увеличиха.
Постоянно ми се мрънка за сметката за телефон,не съм ли можела да си спестявам от джобните и т.н.
Мен вече ми е неудобно да поискам пари,когато излизам или за дрехи и обувки.Разбирам,че сме в труден период ..не сме закъсали ,но изплащаме огромен кредит който започва все повече да ни тежи ..
Опитай се да се абстрахираш от тези работи..знам,че е трудно ама...
Не се ядосвай.Надявам се нещата да са временни.. :-)
Converse333
10-13-2009, 11:56
Явно вашите не са се карали досега...Моите родители преди много се караха,докато бях малка и до преди 1-2 години.Но сега просто разбраха,че и да се карат и да не се карат-парите няма да се увеличат или каквото е станало е станало,времето неможе да се върне назад.Най-добре не им се бъркай,те ще се оправят.Е,вече ако се стигне до побоища най-добре поговори с тях.
maybeline
10-13-2009, 12:17
мерси на всички... :-) понеже наскоро взехме апартамент в Стз на изплащане от тогава започнаха проблемите.. преди тва бяхме много по-добре..
Gerityyy08
11-01-2009, 16:23
Да се надяваме че нещтата ще се оправят вупреки, че всяко семейство има разправии :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :x
FuCkInBuBbLeGuM
11-01-2009, 16:57
И наще се карат. Много по - често заради пари. При всички е така... Дано да мине тая криза скоро....
SunnyTime
11-01-2009, 17:29
Нашите се карат постоянно... просто когато майка ми се разсърди.. става лошо! баща ми просто не е нищо без нея,освен един автомат за пари :? Еми така де.. майка ми също харчи много,ама не за дрешки,парфюмчета и тем подобни ,а по нас ... харчи пари за ядене и за дрехи,които ние с брат ми обличаме.. Същевременно тя се скапва от работа.. и вкъщи , и на работа..
Несправедлив е живота .. какво да се прави?! все някак трябва да го изживеем :? И на мен ми е тежко и болно,но нищо не мога да направя.. :(
Баща ми когато каже ,че повече пари няма да видим,просто смешно ми става... Ако не ни ги дади на нас,то тогава на кой?? :-o
та така... от всичко боли,но да гледаш как родителите ти се карат боли най-много!! ... Все пак някакси трябва да се справяме.. :(
Точно така
WildChild
11-02-2009, 16:32
Класика...у нас също е така.Не се притеснявай! Знам че звучи тъпо да не обръщаш внимание,но на днешно време почти всички са така. :(
Вие луди ли сте бе хора!? Както казвате в последно време всички се карат за пари. В това време на кризи-мризи и такива простотии хората ще се изпотрепат за 2 лв... То вече едно билетче в рейса струва толкова /образно казано/. Кви жалби, кви 5 лева!? Това, че баща й е изключително побеснял не го прави кретен, нито побойник. Има разлика м/у шамар и редовен побой. Едното се прощава, а от другото се умира! Правете разлика и не се вкарвайте в сапунки. От един семеен скандал скоро ще пращате хората в закрила на детето.
На въпроса ти - не се притеснявай и не се впрягай. И ние сме произлезли от животните, в природата ни е понякога да сме гневни.
remix1912
11-02-2009, 22:18
В Бг сме в криза винаги.Просто сега малко се усети в повече.Ако майка ти дава толкова пари за излишни работи.Това не са малко пари за 2 дена много ясно че ще я нахока така заради постъпките и.
ем наще преди се караха много за пари, сега като че ли по-рядко се карат специално за пари. Явно осъзнаха, че няма смисъл. И твоите родители ще разберат това, спокойно, всички семейства си имат проблеми и повярвай ми да се карат за пари е малък проблем :)
И наще бяха така обаче веднъж се скараха много жестоко и от тогава се разбират прекрасно... незнам как стана...ще се оправят и твоите. :)
Във всяко семейство има такиви проблеми :wink: просто събери смелост и поговори с тях .. :)
кажи им че не ти е приятно да се карат и се притесняваш когато ги виждаш така ..
нормално е да се карат.. възрастните особено за пари
а сега покрай тоя апартамен който изплащате-съвсем нормално да има конфликти :) проблемите ще се оправят-спокойно :)
aloveyou
12-08-2009, 08:59
lubata619
12-08-2009, 17:43
мислиси,че някой ден ще се махнеш от това семейство
Всички се карат за пари..Но е нормално да ти става кофти когато чуеш ,че нещата се влошаватт.. ;сс ее ест. дано да не стават такива неща .. :shock:
няма да ти казвам какво съм чувала и съм виждала.тежко е в началото,ама се свиква.аз лично като ги чуя отивам тегла им една звучна българска майна и млъкват.на тях може да се говори само като на деца.. :?
slynchoo
12-09-2009, 15:52
Във всяко семейство ги има тези караници за пари.Не се притеснявай..рано или късно ще спрат.
Наще също много се карат и то всеки ден.Не само за пари , но основно за това.Няма да казвам просто баща ми как е наричал майка ми.Майка ми дори вече събира касовите бележни от всички покупки ,които правим.И вкъщи мама плаща всички сметки - вода,ток,парно,телефон....... и за храна също ест. Като почнат да се карат аз дори се разплаквам.Един път баща ми ме видя че ме защо и аз му казах.Той ми отвърна ,че майка ми много го ядосвала и не можел да не вика.Каза ми също и че нея не я обича а обичал само мен.И всеки ден само слушам крясъсци.Днес се събудих даже от виковате на баща ми. :smt085
SuNsHiNe6
12-31-2009, 13:18
Ей..спокойно..
Не можеш да направиш нищо. Просто се надявай, че нещата ще се оправят.
fr0zenboy
01-03-2010, 17:23
Ами виж докато сме в тая България, не само че има караници с родителите, но и заради едни шибани манги знаеш ли колко бракове се рушат на поразия :( за щастие съм нямал ''късмета'' да виждам майка ми и баща ми да се карат, не знам просто си кажи, че има много по зле от тебе пък и наистина е така. Майка ти и баща ти нямат вина, че живеят в една изкрадена държава :o
lilincituuuu
01-03-2010, 17:45
Преди, поради семейни причини нашите постоянно се караха.. не помежду си, а с брат ми и сестра ми, целият ми живот е минал в скандали и веднъж не издържах и се разбеснях и им казах "Абе вие нормални ли сте, случайно да сте помислили как се чувствам аз?! На никой не му пука, а после ми казвате колко сте ме обичали.. не издържам вече" тогава се разплаках и ги заплаших, че ако не престанат ще избягам.. и оттогава почти не са си повишавали тон.. стресни ги, знам, че няма да е лъжа, ако им го кажеш, защото и ти се чувстваш по същия начин. Разбирам те идеално и знам, че е ужасно, аз не съм имала нормално детство, цялото е минало в скандали и темоподобни.. намразих живота си и тогава чашата преля и иазбухнах..
PeytonSawyer
02-16-2010, 17:53
Нашите също много се карат и то за пари...сякаш аз съм писала някои от кометарите,които прочетох.Майка ми е страхотен човек,а баща ми не става за нищо без нея.Мисли се за голяма работа,постоянно я кара да се чувства гадно и на мен ми е страшно мъчно.Всичкиго знаят що за стока е...Ако имаше начин да се махне от къщи...Понякога незнам какво да правя,виках плаках,не мога повече.Най-добре е да ги оставим те да си решат.Не си говорят вече от седмица,две,на майка ми и е писнало.И това да мсилиш,че някой ден ще се махнеш от това семейство не е решение,ако е виновен само единия,понеже хубаво ти ще заминеш,ами този който не е виновен какво ще прави.Блазе им на децата,които не ставали свидетели на това.
flintiflushka
02-23-2010, 17:53
При всички го има този момент.Ти бъди спокойна в един момент ще премине , а повечето мъже са като кучетата лаят , но не хапят така че няма страшно всичко ще премине в един момент ;)
BeezyJey
02-24-2010, 15:59
мерси на всички... :-) понеже наскоро взехме апартамент в Стз на изплащане от тогава започнаха проблемите.. преди тва бяхме много по-добре..
Спокойно , това значи ,че скоро ще спрат да се карат.Поне след като изплатите кредита ли каквото е там.. :) :) :)
Спокойно.. и нашите са имали такива моменти, дори и приятелите ми са ми разказвали,че и при техните родители го има този проблем, но всичко е временно:) И аз като теб се сдухвах супер много, но рано или късно ще им омръзне и ще спрат с караниците :) Просто потърпи още малко и сама ще се убедиш, че е така:)
anonimchetou
02-28-2010, 06:38
според мен пък няма лошо да им кажеш че не ти е приятно и че тези караници ти влият и на теб и на психиката ти примерно. Те като родители би трябвало да се засмилят или ддз.. то пък тва е мн често срещано . обърках се . Тея пари направо съсипват след себе си..
tainaTaa
02-28-2010, 17:42
Не знам дали някой е дал тази идея, ама защо не опиташ да забраниш достъпа до този сайтт ?
nikity9926
02-28-2010, 18:54
Мила, и нашите бяха така и се разведоха :-# :-# :-# :-# :-# :-# Знам какво ти е. Предложи на вашите развод, защото може да стане много лошо... да не казвам как.... :-# :-# :-# :-# :-# :-#