Влез

View Full Version : Моля помогнете ми!!!!

sexygirl322
10-10-2009, 17:18
Здравейте проблемами е следния Бяхме в чужбина на гости на едни приятели на наще за 1 седмица та тези хора си имат и дете момче което строяват много даже си го бият често като прислужник им е детето :shock: Аз не съм много добра в училище защото съм мързелива но това дете има само 6 и баща ми сега се опитва да копира майка му и ме строява държи се странно казва миче не до всичко имам достап в къщата за6ото бях облякла на майка ми блузата :? или пък гледам не6о в хола той идва ими го сменя и ми вика намери си друг телевизор много е променен преди беше по различен защитаваше ме пред мама а сега е обратното моля ви как да си върна бащата искам си стария добър татко моля посъветвайте ме :-) благодаря

tochica
10-10-2009, 17:39
пробвай да не го дразниш известно време и може да му мине
опитай се да си подобриш успеха в училище

slanchicety
10-12-2009, 18:20
Прави му добро впечатление..

elito0o0o0
10-12-2009, 19:51
1. Не бъди толкова мързелива.. имай поне 5ци
2. Помагай на майка си за къщната работа... на него също

или просто му кажи,че откакто сте се върнали от гостито не е същият татко,който си обичала толкова много..

де да знам.. измисли нещо ..

thelideto
10-13-2009, 11:16
1. Не бъди толкова мързелива.. имай поне 5ци
2. Помагай на майка си за къщната работа... на него също

или просто му кажи,че откакто сте се върнали от гостито не е същият татко,който си обичала толкова много..

де да знам.. измисли нещо ..

blago84
10-13-2009, 20:21
Горните мнения може и да са правилни... и все пак нещо ме гложди да кажа:
Дай отпор, да не си помисли, че това "лекарство" работи добре и да завиши дозата...
Моят баща също е имал такива залитания, след като някой семеен "приятел" му напълни главата с глупости...