View Full Version : Не съм го направила...
DisturbiaV
10-11-2009, 18:51
С приятелят ми или май вече бивш сме/бяхме заедно година и 10 месеца.Та в петък,не ми се излизаше въобще и си отидах в нас и есттествено ми стана тъжно и си изкарах един хубав рев.Вечерта решавам да му пиша и той започва да пише:как може да ми лъжеш така,защо ме правиш на прост и разни такива.Аз обаче нищо не схващам за какво иде реч.Казва,че приятелите му са ме били видели с момче :? Той винаги ми е имал пълно доверие и вярвам,че те не искат да ни разделят,а са се припознали,но твърдят,че съм аз.Два дни му казвам,че не съм аз,че никога не бих го направила.Казах му всичко какво съм правила в петък,но без успех.Били ме видяли и това е...Не искам да си мисли за мене такива неща.Нещотот,което най-много мразя е изневярата и не бих го направила никога,а ето че ме обвиняват за нещо,което не съм направила.Искам съвет или и аз не знам какво как да му докажа,че не съм била аз.
Дори не мога да повярва,че се усъмни :(
loveisgonee
10-11-2009, 19:01
Приятелят ти те обича все пак не напразно сте заедно година и 10 месеца нали? Обаче колкото и доверие да имаш в даден човек когато ти кажат и то не някой с който се виждаш рядко ,а приятелите ти ,че са видели гаджето ти с някого,а през това време не сте били заедно.. разбираемо е какво ще си помисли който и да е :) Единственото , което ти остава е отново да му кажеш,че не си била ти,че приятелите му грешат поговори и с тях.Къде и с кого се предполага,че си била.. дори с какво се предполага,че си била облечена.. всичко за да покажеш на приятеля си,че няма защо да губи доверие в теб,защото си НЕВИННА :-) Надявам се всичко да свърши добре :-) :-)
DisturbiaV
10-11-2009, 19:04
Казах му абсолютно всичко,но той отново не ме слуша и твърди,че продължавам да го лъжа
loveisgonee
10-11-2009, 19:08
Ми явно наистина много го е заболяло от цялата тази история.Няма ли кой да потвърди че си си била вкъщи ? В краен случай ще трябва да изчакаш малко да размисли и да се осъзнае,че не може да си била ти :-)
valdesbg
10-11-2009, 19:11
Авторке ще те насоча в малко по друга посока. Окей ти ще повтаряш и повтаряш и повтаряш, ще доказваш нещо което не си извършила, и накрая евентуално ще ти повярват.
Струва ли си да се унижаваш толкова явно за човек, който вярва повече на приятелите си, отколкото на половинката си?(доколкото разбирам не си му давала поводи преди за съмнения) И струва ли си да си с някой, който не иска да те слуша и да вникне в думите ти? Струва ли си да упорстваш пред някого, който е явно че в момента си търси причина да те зареже?
Разбра накъде бия, нали?
Има ли смисъл да си с човек, който поставя гаджето си след приятелите си?
DisturbiaV
10-11-2009, 19:19
Валдес, и над това размислих,но го познавам добре и виждам,че е адки наранен и заради това го прави,не че не ми вярва.Объркан е и аз го виждам.
valdesbg
10-11-2009, 19:24
Детски истории правите, поне така усещам. Няма как да ме убедиш че човек, който ти вярва няма да дойде да поговорите очи в очи а ще повярва на приятелите си. Просто са взаимноизключващи се понятия. Ако вярва на теб - ще дойде да говорите и да обсъдите дали, къде и с кого си била и така нататък.
NamelessRomantic
10-11-2009, 20:52
Да бе,то всички не сме го направили..
Лол.
Направо му казвай: "Ако искаш да си с мен ми повярвай,ако не късаме."
Тъй ще го разбереш.
Той винаги ми е имал пълно доверие и вярвам,че те не искат да ни разделят,а са се припознали,но твърдят,че съм аз.
В тази твоя история съвсем не кипи от доверие .. :? А връзка без доверие какво е??
...Не искам да си мисли за мене такива неща.
Какви неща?? Виж това, че са е видяли с момче не значи, че му изневеряваш (дори и да беше с въпросното момче) .. какво лошо има да се виждате и с други хора??? :shock:
Искам съвет или и аз не знам какво как да му докажа,че не съм била аз.
Ако той не ти повярва и ти няма доверие няма как да му докажеш .. :?
PainMonopoly
10-12-2009, 08:30
Направо му казвай: "Ако искаш да си с мен ми повярвай,ако не късаме."
Тъй ще го разбереш.
Има нещо гнило в тази история с приятелите му и според мен трябва да поговориш с който твърди, че те е видял. Според мен се опитват да те разкарат, но може и да греша.
anonimchetou
10-12-2009, 09:52
а според мен приятеля ти е трябвао да повярва на теб щом ти е имал такова ГОЛЯМО ДОВЕРИЕ .. някак не ми се връзва..
Za6to ne mu kaje6 kato ne iska da e pove4e s teb da ti go kaje direktno a ne da te obvinqva v ne6ta koito ne si napravila.Nali znae6 4e lubovta e slqpa,ako tova be6e lubov 6te6e da vqrva na teb.Pomisli i preceni na kakvo se e gradqla va6ata vrazka 4e tolkova lesno da se razru6i?
GregoryHouse
10-12-2009, 12:45
Ах ти лъжкиньо...ко ти пука да си мисли каквото ще,да го духа и толкова след време ще разбере че не е истина,ако е въпроса някога да го разбере клати си....ъъъ...верно ти си женско амиии,не прави нищо...
DisturbiaV
10-12-2009, 13:07
Квото и да правя не вярва...Нямам друг избор-отказвам се да го убеждавам :cry:
заклей се че не си ти ,ако трябва крещи :D но трябва да се разбере от дума!Ако ли не прав му път :)