Влез

View Full Version : Ах, тази любов

BigFakeSmile
10-11-2009, 20:09
Нали знаете, че точен отговор на въпроса Какво е любовта? няма...
Всички тези емоции...чувства, усмивки, целувки, сълзи..за какво е всичко това? За да се чувстваме живи може би...Голяма част от хората тук знаят какво е да си влюбен, това щастие, този пламък в очите...тази сладка мъчителна изгаряща болка отвътре..
А защо при някои това велико чувство идва толкова рано..да развали детсвото на човека ли..да първото влюбване не винаги е любов..
Тези, които имат човек до себе си и с цялата искреност на света могатда кажат, че са наистина щастливи..да се опитат да го запазят..всичко в тоя живот си има карй..а може би не всичко..
Питали ли сте се някога защо Бог..най-великия сред великите е създал това чувство? Най-прекрасното на света...да, за да бъдем щастливи..на седмото небе. Тогава защо и болката я има? Много често не осъзнаваме кога точно идва това...ако можехте да върнете времето щяхте ли да предотвратите по някакъв начин..за да не страдате после..аз лично не искам да изтрия нито един момент..
Когато този огън го има наистина, радвайте му се..запомнете всяка секунда..нищо не се повтаря :smt007

Няма много смисъл в темата ми..просто помага понякога да напишеш всичко, което ти се върти в главата...някой ако има мнения, моля, изкажете се

PurpleDream
10-11-2009, 20:14
Тогава защо и болката я има?
...ако можехте да върнете времето щяхте ли да предотвратите по някакъв начин..
- за да ни накавза, може би... 8-) :D
- да!

Presley
10-11-2009, 20:19
- да!
Абе как успя эа 3 месеца да праснеш 8000 и кусур поста ?

MimmZzZchYyY
10-11-2009, 20:22
Не искам да пр0меням нищо.. Тази така наречена ''б0лка'' ме научи на мн0г0 неща и д0бри и л0ши, макар че аз съм мн0г0 емоци0нална и преживявам всичк0 мн0г0 зле...И съм на мнениет0, че Господ е създал това чувст0, защ0то то вЪрви ръка за рЪка с пр0шката, рад0стта, смелостта, какт0 така и с мъката, ревн0стта и завистта, а без тях живота пр0ст0 няма да е интересен... :!: ;-)

PurpleDream
10-11-2009, 20:26
- да!
Абе как успя эа 3 месеца да праснеш 8000 и кусур поста ?

всеки има своите малки тайни :razz:

Presley
10-11-2009, 21:18
Ах,тоэи джаэ !

machoka
10-11-2009, 21:44
Любов е силна дума, която стана оборотна за всяко пишлегарче, като по този начин се обезценява. Всеки обича, всеки е влюбен... да бе да.

swidinka93
10-11-2009, 21:46
Любов е силна дума, която стана оборотна за всяко пишлегарче, като по този начин се обезценява. Всеки обича, всеки е влюбен... да бе да.

Много правилно,повечето се влюбват само като някой им предложи и вече го обичат,тва ако е любов!!!

RAYNE666
10-11-2009, 23:50
Много правилно,повечето се влюбват само като някой им предложи и вече го обичат,тва ако е любов!!!

Някой просто не правят разлика между привличане(харесване) и обич...

Hilary_
10-12-2009, 03:55
...ако можехте да върнете времето щяхте ли да предотвратите по някакъв начин..за да не страдате после..аз лично не искам да изтрия нито един момент..
Когато този огън го има наистина, радвайте му се..запомнете всяка секунда..нищо не се повтаря..
.. НЕ!!! По никакъв начин не бих върнала това, което съм преживяла с даден човек колкото и болка и сълзи да е имало .. и както написа нищо не се повтаря ..

MaLkaTa_LaDy
10-12-2009, 05:45
[quote=BigFakeSmile]Тогава защо и болката я има?

За да го има и щастието. Едното без другото не съществува. Еднообразието е скучно. Скучно е постоянно да си щастлив, просто е еднообразно и загубваш представа за щастието, защото няма болка. Казвам го, защото в момента се чувствам така.

beautifulstrangerfan
10-12-2009, 06:37
Питали ли сте се някога защо Бог..най-великия сред великите е създал това чувство?

А защо точно Бог? Ако вярваме на Ал Пачино, това чувство е създадено от оня рогатия, дето живее на топло и се събира с кофти приятели ..;]

kremen4eto
10-12-2009, 07:55
Още и още продължавам да се боря за любов, която отстрани изглежда невъзможна. Обичта те кара да се събуждаш, да мислиш, да чувстваш, най - вече да живееш! Тя прави света около теб по - различен, по - смислен. Имаш цел в живота, имаш стимул да продължиш. А защо в тийнеиджърството ли? Ами за всичко има първи път и не мисля, че се изказваш правилно. На 15-16 сме деца, но вече не толкова, просто вече ни е времето да опитаме от сладостите и горчилките на живота, а дали някой ще сложи любовта при вторите е въпрос на личен избор. За мен това чувство е нещо велико, много силно и истинско и не трябва да бъде пропилявано и ако си сигурен че обичаш, не трябва да се предаваш и отчайваш никога. Любов има за всеки, просто понякога не я забелязваме веднага.

Не съжалявам за нито един спомен, нито една дума, нито едно преживяване с НЕГО .... Защото той е любовта :) (колкото и наивно да звучи)

LadyDi
10-12-2009, 10:33
Упражняваш си есетата за часовете по български и литература ли? Защото на мен така ми се стори.

Колкото до "темата" ти.

А защо при някои това велико чувство идва толкова рано..да развали детсвото на човека ли..да първото влюбване не винаги е любов..
Първо, това "велико" чувство никога не идва толкова рано. По простата причина, че на толкова ранна възраст още не си готов да го обмислиш, нито имаш база за сравнение, за да знаеш, че това е "любов".

Тези, които имат човек до себе си и с цялата искреност на света могатда кажат, че са наистина щастливи..да се опитат да го запазят..всичко в тоя живот си има карй..а може би не всичко..
Адската безсмислица. Нужно е много повече от един човек до теб, за да си наистина щастлив. Освен това... последно, има ли си всичко край или не?

Питали ли сте се някога защо Бог..най-великия сред великите е създал това чувство? Най-прекрасното на света...да, за да бъдем щастливи..на седмото небе. Тогава защо и болката я има? Много често не осъзнаваме кога точно идва това...ако можехте да върнете времето щяхте ли да предотвратите по някакъв начин..за да не страдате после..аз лично не искам да изтрия нито един момент..

Никога не съм се питала, защото не вярвам, че Бог е създал любовта.
После, нали знаеш, че всяка сила си има равна антисила. Щом има черно, има и бяло. Щом има любов, има и... болка. Глупости, болката би трябвало да е обратното на оргазъм. Обратното на любовта е безразличие. Пак безсмислица.
А истинското щастие идва тогава, когато се научиш да вършиш неща, за които да не съжаляваш след това.

Когато този огън го има наистина, радвайте му се..запомнете всяка секунда..нищо не се повтаря
Ами, не е вярно. Вчера ядох сарми, днеска пак ще ям сарми. С други думи - много неща в тоя живот се повтарят. Айде стига, никой не е чак толкова уникален, колкото му се иска. Нито хората, нито емоциите.

beautifulstrangerfan
10-12-2009, 15:23
LadyDi, защо е нужно всеки път, когато видиш интелигентно написана и нестандартно звучаща тема, да нападаш автора ѝ?..

antoaneta613
10-12-2009, 15:57
Обичаме тези, които бягат от нас, и бягаме от тези, които ни обичат!!! :(

BigFakeSmile
10-12-2009, 19:26
LadyDi, не знам дали всеки път така се изказваш, ама тука май не беше нужно, а?
Целия свят ли ти е крив :)

LoveRetroMusic
10-12-2009, 19:29
Опа, сформира се Анти-фен клуб на LadyDi 8-)

ThePowerOfLove
10-12-2009, 19:53
Мисля, че не бих променила нищо, ако имах възможност. Дори да е имало болка, имало е и хубави моменти :) Никога не е само едното. А и имам страхотни спомени от онова по детски чисто чувсто :) 8-)

LadyDi
10-12-2009, 21:21
Не, просто не съм съгласна с теорията ти. Или ти не приемаш отрицателна критика?
Не ми харесва това, което си написала и го споделих. Мисля, че беше нужно. Темата ти е пълна с противоречия.

LoveRetroMusic, аз съм отворена и за Анти-фен клуб. Поне е клуб :)

LadyDi
10-12-2009, 21:23
LadyDi, защо е нужно всеки път, когато видиш интелигентно написана и нестандартно звучаща тема, да нападаш автора ѝ?..
Единственото вярно е, че темата звучи нестандартно. Далеч е от интелигентна. Нито изказ, нито пунктоация, нито добре оформена. Но това си е мое мнение.

Колкото до теб, най-учтиво те моля, повече да не се обръщаш към мен :)
Най-хубавото на IRC-то беше командата IGNORE :)

beautifulstrangerfan
10-13-2009, 07:11
Единственото вярно е, че темата звучи нестандартно. Далеч е от интелигентна. Нито изказ, нито пунктоация, нито добре оформена.
?!?

Ама ти освен че си заядлива, май имаш и проблеми с очите ..
Или по-скоро, за да разбере, че един текст е интелигентно написан, читателят също все пак трябва да притежава известна интелигентност ..

Първо, пунктуация се пише с У. Преди да започнеш да коментираш начина на писане на другите, оправи собствения си правопис ;]

Освен това, ако се изживяваш като даскалка по литература, просто мястото ти не тук .. форумите са едно от местата, където човек трябва да се чувства свободен да пише както си иска, да не спазва строго пунктУацията и т.н., като това по никакъв начин не е белег за неговата интелигентност.

С удоволствие бих престанал да се „обръщам към теб”, но само докато погледът ми спре на поредния ти пост, в който нападаш някого или пък се изказваш като истина от последна инстанция. Какво да се прави, просто не мога да търпя несправедливостите в живота ..:]

LadyDi
10-13-2009, 07:31
Единственото вярно е, че темата звучи нестандартно. Далеч е от интелигентна. Нито изказ, нито пунктоация, нито добре оформена.
?!?

Ама ти освен че си заядлива, май имаш и проблеми с очите ..
Или по-скоро, за да разбере, че един текст е интелигентно написан, читателят също все пак трябва да притежава известна интелигентност ..

Първо, пунктуация се пише с У. Преди да започнеш да коментираш начина на писане на другите, оправи собствения си правопис ;]

Освен това, ако се изживяваш като даскалка по литература, просто мястото ти не тук .. форумите са едно от местата, където човек трябва да се чувства свободен да пише както си иска, да не спазва строго пунктУацията и т.н., като това по никакъв начин не е белег за неговата интелигентност.

С удоволствие бих престанал да се „обръщам към теб”, но само докато погледът ми спре на поредния ти пост, в който нападаш някого или пък се изказваш като истина от последна инстанция. Какво да се прави, просто не мога да търпя несправедливостите в живота ..:]
Момче, наистина си много прост. Моля те, спри да се излагаш и да ме занимаваш с жалкия си живот.
Не съм нападала никого, просто не съм съгласна с тази глупава тема, така както ти си съгласен.
Второ, има много спорове дали е пунктУация, или пунктОация.
Най-малкото, върху онези книжки, с които си правим справка как се пише, с големи букви е изписано "Речник за правоговор, правопис и пунктОация". Но това съвсем не е темата.
Изобщо нямам намерение да се правя на даскал. Ти си този, който заяви, че темата е интелигентно написана. Аз само не се съгласих, защото не може да напишеш една тема ИНТЕЛИГЕНТНО като бъркаш местата на запетайките и не знаеш кога да сложиш многоточие.
Освен това, темата е пълна с противоречия. Едно след друго.

всичко в тоя живот си има карй..а може би не всичко..
Това особено ме остави без думи. Няма нито въпросителен знак. Звучи сякаш просто констатира две абсолютно взаимоизключващи се неща.
Освен това, се опитах да обясня, че противовесът на любов не е болка. Но явно не сте порастнали достатъчно, за да разберете разликата. Съжалявам за което.
А най-много не съм съгласна с изказването, че нищо не се повтаря. Защото всичко в този свят е повтарящо се. Като започнем от въртенето на Земята, през сезоните, през раждането, живота и смъртта. Прекалено романтично е това:
запомнете всяка секунда..нищо не се повтаря и е ужасно, ужасно невярно.

beautifulstrangerfan, явно просто не можеш да приемеш, че има хора с мнение, различно от твоето.
И се научи да не четеш постове, които те дразнят. Ако непрекъснато човъркаш там, където не ти е мястото, много е вероятно някой ден да вбесиш някого и да се получи нелицеприятна картинка.

И аз не мога да търпя несправедливостите в живота. За това се чудя как така още дишаш въздуха на нормалните хора. Вадиш ми очите с всяко свое изказване, защото мисленето ти е толкова объркано, че не знам как си запомнил кой е левия и кой е десния ти крак, та не се спъваш като ходиш.

Хайде, със здраве. Аз просто ще си спестя няколко стотин начуквания по клавиатурата от тук нататък, за да отговарям на жалките ти, безмозъчни мнения :)

BigFakeSmile
10-13-2009, 08:55
LadyDi, е тука вече се оля...
запетаите не били на мястото си, многоточието и то...я по-спокойно. :? Тва да не е съчинение по литература и аз да не би да съм професор? Без грешка няма начин да е :) на 16 съм все пак. А за теорията ти, че всичко се повтаря...ти чуваш ли се? Когато с даден човек прекараш дадено време и ти е хубаво, а после този даден човек си отиде, как ще се повторят тези мигове? Всеки търси как да се заяде :-x

LadyDi
10-13-2009, 08:59
LadyDi, е тука вече се оля...
запетаите не били на мястото си, многоточието и то...я по-спокойно. :? Тва да не е съчинение по литература и аз да не би да съм професор? Без грешка няма начин да е :) на 16 съм все пак. А за теорията ти, че всичко се повтаря...ти чуваш ли се? Когато с даден човек прекараш дадено време и ти е хубаво, а после този даден човек си отиде, как ще се повторят тези мигове? Всеки търси как да се заяде :-x
Не съм твърдяла, че може да е без грешка. Спорът ми изобщо не е с теб.
Това, което имах да казвам по отношение на темата ти, го казах в първия си пост. Останалото изобщо не бе адресирано до теб.
Освен това, изобщо не съм търсила да се заяждам с теб или с когото и да било другиго, така че стига си се ежила и ти излишно.

Брей, че чувствителност. Човек казва какво не му харесва, всички скачат като опарени. Ами това си е моето мнение. Темата ти не ми допадна и не съм съгласна с нищичко в нея. Трябваше да замълча ли?

А за заяждането - пак ти казвам, че май не разбираш от първия път - с теб не съм имала нито намерение, нито желание да се заяждам. Единственият, с когото съм се заяла в тази тема е въпросният младеж по-нагоре.

sladkish_14
10-13-2009, 09:11
Не обичам теми от този сорт,, Всъщност не намирам никакъв смисъл , но уважавам чувствата ти и това ,че си решила да ги изявиш , но можеше и да лист в къщи :) ..
Всеки има много различно мнение за любовта и то се припокрива от опит , горчилки и болки .. Защо Господ го е направил >? Ми според мене той нищо не е направил само сърца ни е дал , друг е въпроса ние с какво ще ги изпълним.За малкото ми житейски опит мога да твърдя съвсем спокойно с ръка на сърце ,че знам какво е любовта може би и за това все по - малко ми се говори за нея.За мен е гама от различни цветове , за да създадеш розовото единия партньор трябва да е червено , другия бяло .. ВИж различни са нещата когато единия е черно ,,.. С доста други цветове съм се комбинирала 8-) и съм разбрала , че любовта е много различна при всеки и със всеки.Трудно е да уцелиш правилната комбинация аз съм успяла само веднъж и горчи , когато я загубиш , защото знаеш ,че сега трябва пак едва ли не цял живот да я търсиш :) То затова е казано ,че всеки си има сродна душа 8-)

LoveRetroMusic
10-13-2009, 15:51
Не, просто не съм съгласна с теорията ти. Или ти не приемаш отрицателна критика?
Не ми харесва това, което си написала и го споделих. Мисля, че беше нужно. Темата ти е пълна с противоречия.

LoveRetroMusic, аз съм отворена и за Анти-фен клуб. Поне е клуб :)

Евала 8-)

guinessgirl
10-13-2009, 16:25
кyp за любовта

alexxxxx51
10-13-2009, 16:55
Ляля ...За секс на първа среща става дума ясен си.И на тази първа среща да ревнуваш сбъркал си.... (music)