View Full Version : Много ми е зле....
PLEYGIRL
10-11-2009, 20:36
Такам... много теми започват "има eдно момче..." ,a аз ще започна
ЛУДО ВЛЮБЕНА СЪМ в един прекрасен човек с който се запознах преди точно 11 месеца. Всичко между нас пламна от само себе си. Пишехме си говорихме си с часове по тел. Имахме и много интимни моменти и мога да кажа ,че той ми е първата любов. Но след едно ходене на хижа той се скара с най-добрия си приятел и това го съсипа. И той реши ,че ще се премести в друг град.След време той се сдобри с приятеля си ,но не се прибра да си живее тук. Искам да го забравя искам да продължа напред , а незнам как???... как да го забравя как да изтрия всичките си чувства към него???? Искам го, а него го няма.... ;( Когато излизаме навън с приятелки те се кефат на момчетата и обсаждат , а аз не мога да кажа нищо ,защото всичките момчета са ми безразлични.... ;( КАКВО ДА ПРАВЯ????? ;( ;( ;(
PurpleDream
10-11-2009, 20:40
Всичко между нас пламна от само себе си.
така както никой не ти е интересен изведнъж ще се появи някой с който ще стане същото...
NamelessRomantic
10-11-2009, 20:43
ПРЕСТАНЕТЕ С ТЕЗИ ОТВРЪТИТЕЛНО ТЪПИ ТЕМИ!!!!!
Пф.Мисля че е очевидно какво имам впредвид.
Какво оэначава никнеймът ти ?
danibebi
10-11-2009, 20:45
опитай се да го забравиш..!! :(
Преместил се е в друг град, защото се е скарал с най-добрия си приятел ?! :? .. както и да е .. Ъъм след като си толкова влюбена в него (и ако той има чувства към теб), защо не запазите взаимоотношенията си ? .. Ако за това няма начин, просто гледай да не мислиш толкова за него, да излизаш по-често и т.н. .. и след време ще си намериш някой друг ..
BigFakeSmile
10-11-2009, 20:52
^^ хубаво е, че говориш по темата, разбираш ли..
ми преди 11 месеца, нали? щом ти е първата любов..доста време ще мине.
Тоя въпрос ''кога и как ще ми мине?'' не е от полза..с времето..чувствата ще избледнеят, имай търпение. Сега всичко ти е сиво и никой друг не съществува, знам какво е, но ще ти дойде желанието. Не забравяй, че преди всичко трябва да живееш.
PurpleDream
10-11-2009, 20:56
офф стига с това клише за времето... времето НЕ прави нищо, това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко.............
[b] ^^ хубаво е, че говориш по темата, разбираш ли..
Не!
sladur4etyYy
10-11-2009, 21:35
офф стига с това клише за времето... времето НЕ прави нищо, това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко.............
напротив, времето лекува, с времето избледняват спомените. казвам го от личен опит. и какво значи ''това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко''? днес късаш с човека, когото си обичал, утре си налагаш да не мислиш повече за него и хоп- готово, а? ми не става така.
PLEYGIRL, бих те посъветвала освен да продължиш с живота си, да поддържаш връзка с момчето, но пък от друга страна това може и да утежни положението.. дали ще го търсиш, ти решаваш, зависи как се чувстваш, но определено не трябва да се затваряш в себе си. излизай, ако ще и насила да е. в началото ще е така, после ще започне да ти минава.
Времето е катализатор, да, но на какво?
Някои забравят, но други с времето хлътват все повече и повече.. сякаш обратно на природните закони времето да 'лекува'. Напротив - времето задълбава чувствата все повече, всеки ден се събуждаш все по-усмихнат при мисълта за Нея, независимо в какви отношения сте. И това е най-важното. А това не е никак лечебно в някои конкретни случаи.
sh3_1s_7h3_0n3
10-11-2009, 21:40
Ще страдаш още 11 месеца, така че се приготви.
Глупости са това, че времето лекува.
Ще го сънуваш, ще го мислиш, ще го виждаш в лицата на момчетата по улицата, в училище и т.н... още доста вода ще изтече, докато Някой дойде и го замести в сърцето ти.
PurpleDream
10-11-2009, 21:43
напротив, времето лекува, с времето избледняват спомените. казвам го от личен опит. и какво значи ''това което иска човек може да си го направи сам, не да стои и да чака времето да оправи всичко''? днес късаш с човека, когото си обичал, утре си налагаш да не мислиш повече за него и хоп- готово, а? ми не става така.
точно така става!
ако цял живот мислиш за него, без да си поставиш за цел да го забравиш как ще стане номера????? а ?А ?А??А?А
не знаеш нали? и аз от личен опит казвам, повярвай ми НЕ лекува, освен ако ти не искаш да се излекуваш...
sladur4etyYy
10-11-2009, 21:51
точно така става!
ако цял живот мислиш за него, без да си поставиш за цел да го забравиш как ще стане номера????? а ?А ?А??А?А
не знаеш нали? и аз от личен опит казвам, повярвай ми НЕ лекува, освен ако ти не искаш да се излекуваш...
е, да, естествено, че ако си с нагласата ''ще умра без него'', няма как да се оправиш. аз говоря за случаите, в които човек иска да преодолее раздялата. тогава е трудно в началото, но с упоритост и с течение на времето всичко отминава. но не става от днес за утре.
PurpleDream
10-11-2009, 21:58
точно така става!
е, да, естествено, че ако си с нагласата ''ще умра без него'', няма как да се оправиш. аз говоря за случаите, в които човек иска да преодолее раздялата. тогава е трудно в началото, но с упоритост и с течение на времето всичко отминава. но не става от днес за утре.
от днес за утре не, ама някой като каже "Времето лекува" и ми иде да го разстрелям......
с времето ще отмине ..
п.с. ъмм мацка мисля, че в ник-а ти има грешчица .. не че нещу .. :D :D
lipsvashh_mi
10-12-2009, 04:20
хем съм съгласна,хем не...вярно е,че всичко зависи от теб,но понякога ако чувствата ти са били наистина силни и човека ти се върти из главата въпреки всечко е по-трудно да го забравиш....трябва да имаш силна воля ивсичко ще се нареди...
по темата..продължи живота си..щом се е преместил без да помисли как ще се чувстваш,значи не го е било грижа за теб-таа прави си изводите...струва ли си да хабиш нерви и да си затормозяваш съзнанието с човек,който очевидно не те обича?
ОМГ АВАТАРА ТИ СЕ ДВИЖИ !!! :-o :D
ми намери си нов bf
sladkish_14
10-13-2009, 09:54
И не разбрах , защо да го забравяш ,само защото е в друг град ли ? :?
PLEYGIRL
10-13-2009, 21:48
Не само това а и вече не се виждаме между нас всичко истина .... :(
FromAutumToAshes
10-13-2009, 22:22
Клин клин избива