View Full Version : как да му поискам?
Аз съм момче на 18 год. и мн искам някой да ме чука отзад.Не съм гей, тъй като др път не съм правил такива неща.Обаче не знам как да поискам на някое момче да ме ........ страх ме е че ще помисли че съм гей или ще ми се смее.кажете как да поискам на някое момче да ме чука отзад?
темата не е ебавка и ако може да ми отговорите мерси
Накарай някой приятел просто да ти го бутне отзад,по би те разбрал отколкото някой непознат :D
добре де ама как да поискам
смисал няма да бъде "ей бутни ми го отзад"
golqmumnik
10-12-2009, 09:30
Накарай гаджето да те чука с дилдо и си представяй мъж,то е същото
nev3rm1nd
10-12-2009, 10:06
НЕЕЕЕЕ... ти не си гей, просто искаш някой да те опъне отзад :razz:
d1mozaza
10-12-2009, 12:11
Май си гей а? :-o
aloveyou
10-12-2009, 13:15
:razz: :razz:
Ми кажи му нещо закачливо от сорта на "Абе нещо много ме сърби отзад би ли ме почесал с оная си работа" и дано схване намека, ако не го схване здраве да е
:lol: 8-) 8-)
ммм защо не пробваш първо сам с нещо като пръст или някакви секс играчки и ако ти хареса:
1. ти си гей при това пасивен
2. търсиш активен гей който да "ти го бутне отзад"
http://img.zamunda.net/pic/smilies/thumbsdown.gif
anonymous546178
10-12-2009, 15:05
Не си гей п.е.д.е.р.а.с. си ... Гейовете имат пари и не пишат по форумите как да ги изчукат отзад.
kkaammii
10-12-2009, 15:08
Физиологически доказано е че на мъжете им харесва, колкото и на жените отзад. Обаче те не пускат. Тези които се пуснат или осъзнаят, че това им харесва са хомосексуални или би-сексуални
Така че ти си гей, в което няма нищо лошо да си го признаеш. Ориентираи се към някой гей клуб и там както и да поискаш на някой да ти го вкара отзад няма да е гадно, срамно, или там квото те притеснява.
travmiriaN
10-12-2009, 15:11
ако си на 18 и си Гей , предлагам ти да извършиш някво престъпление да те бутнат в падиза .. тама искаш не ше ти го бутАт 24/7 :] :-P
LoLiPoP4o
10-12-2009, 15:46
ако си на 18 и си Гей , предлагам ти да извършиш някво престъпление да те бутнат в падиза .. тама искаш не ше ти го бутАт 24/7 :] :-P
много добра идеяяя .... и аз те съветвам същото :)
BlueParadise
10-12-2009, 15:48
Искам да ме ебът мъже,НО ХОРАА не ми се смейте не съм гей... Така ми прозвуча твоята тема...ГЕЙ СИ !
revolver
10-12-2009, 17:13
Sorry dude ,but you are GAY! Пич никой нормален мъж иска да му го "бутнат отзад" поради простата причина че ние мъжете ЕБ*М не ни Е*ЪТ! Ти си педал!Стой далеч от училищата!Ооооо,и аз съм на 16 и съм открит хетеросексуалист.
Selfexcuse
10-12-2009, 17:23
:lol:
съжалявам, май си гей
автора: "не съм гей,не съм гей,не съм гей
не ми е хубаво да ме ебат,не ми е хубьво,не ми е хубаво
въобще не искам да ме чука мъж,въобше,въобще... :lol:
:shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
BlueParadise
10-12-2009, 20:23
той не е гей,той е неусъзнат гей !!! :grin:
xXxXSweetDreamsxXxX
10-12-2009, 20:59
Чакай сега.
В тая тема си момче, в другите момиче..
Последно, какво си? :D
elito0o0o0
10-12-2009, 21:08
Ама колко си забаавееенн ама си и мнооого бааавеен :?
xXxXSweetDreamsxXxX просто е! той е хермафродит,дет пуска тъпи теми... :)
Pepincetyy
10-13-2009, 05:00
:razz: :razz: до къде стигна светааа :razz:
DevilInDisguise
10-13-2009, 05:06
Аз съм момче на 18 год. и мн искам някой да ме чука отзад.Не съм гей, тъй като др път не съм правил такива неща.Обаче не знам как да поискам на някое момче да ме ........ страх ме е че ще помисли че съм гей или ще ми се смее.кажете как да поискам на някое момче да ме чука отзад?
темата не е ебавка и ако може да ми отговорите мерсиили може би си гей ама си все още неосъзнат...
Neopitom3na
10-13-2009, 07:41
имаме си и ляво храстче :grin:
seduction1mplex
10-13-2009, 09:14
много добра идеяяя .... и аз те съветвам същото :)
+1
Аз съм момче на 18 год. и мн искам някой да ме чука отзад.Не съм гей, тъй като др път не съм правил такива неща.
никога не е късно да станеш .. ;д
темата не е ебавка ...
не ти повярвах .. :lol: :lol:
и все пак .. мии намери от някой сайт за запознанства .. може и да си допаднете .. :D :D
nEwiDimkaTa
10-13-2009, 11:14
aBee ti ili si geI ili se ligawi6 tyka :lol: :lol: .. zemi se sTeegni ... takiwa kato tebb sw1rr6wat iznasileni ot nqkoi narkoman :D :D :D
cinderella_gugutka
10-13-2009, 12:05
защо не пробваш сам :-o
Ааа :shock: брато що искаш толко некой да те чука одзат? Ако беше нормално щехме да си имаме отделна дупка за тая работа(Но за неше щастие ние вкарваме) Незнам брато направи нешто да се отървеш от това желание.ЩОТО Е ГАДНО :-& :-#
абе автора като ти пръсната з*дника да споделиш впечатления от преживяното
Ебахтии как му се нахвърлихте. Да иначе си гей , и тря да отидеш на писхолог или нещо подобно. Явно в главата ти нещо не е наред. Не казвам ,че си луд. Просто ,че не си наред. :D :grin:
и как подяволите реши че не си гей
Дай да се видиме с тебе да ти го бутна аз отзад майкати деба педалска. СМЪРТ ЗА ТЕБ.
rosen6969
10-15-2009, 22:04
човека сам си решава какъв иска да бъде дали сега или след време :)
по въпроса - аз не съм гей но мисля че ако му кажеш на приятеля си подобно нещо като намек или не наи много да го отдалечиш ако той твърдо харесва моми.
lincheto0o
10-16-2009, 13:47
хмм несамнено си геи 8-) 8-)
BringYourOwnBeer
10-16-2009, 14:11
ае май имам идея за кво говори
Нещо от сорта - иска дилдо в гъза ама не обича космати чичковци :D:D
ае мен ти прост ли си
ако се замислиш малко ще си намериш приятелка, ще се ебете и ако се навие ще те чука с дилдо некво
бахти объркания 18-годишен дет си ... :razz:
anonimchetou
10-17-2009, 12:42
горкото момче как го нападнахте. На мен тая тема ми прилича на ебавка. ама ако не е -и да си Гей кво .. Човек си. Супер тъпи мнения изчтох. Кво ся ако е гей момчето да се самоубие ли . ама че сте прости. А ако си праиш майтап си супер тъп чесно ; )
infatuation
10-17-2009, 12:48
:shock: ...
НЕЕЕЕЕ... ти не си гей, просто искаш някой да те опъне отзад :razz: :lol: :lol: :lol: :lol:
1. ти си гей при това пасивен
2. търсиш активен гей който да "ти го бутне отзад" :D
пусни обява в сайт и някой лев ше заработиш
Ми кажи му нещо закачливо от сорта на "Абе нещо много ме сърби отзад би ли ме почесал с оная си работа" и дано схване намека, ако не го схване здраве да е :D
Етва ме разби! :razz: :razz: :razz:
Ужасни сте, това че иска да пробва не го прави гей, нито би! :?
После е решаващия момент, дали ще му хареса и ще стане гей/би или няма да му хареса и ще си е съвсем нормално хетеро. :)
Пич ето как да стане:
Убиваш човек
Отиваш в затвор
В банята
Изпускаш сапуна ..
Надяваш се да ти хареса
Накарай някой приятел просто да ти го бутне отзад,по би те разбрал отколкото някой непознат :D
добре де ама как да поискам
смисал няма да бъде "ей бутни ми го отзад"
кажи му го бързо и точно
би ли ми избушил пърдялника :-P ако неще му кажи че ти ще му го отцепиш, но преди това заключи стаята и му дай време на твя другар да си помисли и да избере :P 8-)
Parallel
10-18-2009, 00:45
Ем щом искаш да те чукат отзад,замисли се малко какъв си.Машала...машала бай Ефтиме
Bombshell
10-18-2009, 01:10
:razz: :razz:
Ми кажи му нещо закачливо от сорта на "Абе нещо много ме сърби отзад би ли ме почесал с оная си работа" и дано схване намека, ако не го схване здраве да е
:lol: 8-) 8-)
:razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
Bombshell
10-18-2009, 01:11
И ВСИЧКИ СЕ СМЯХА!!!!
:razz: :razz: :razz:
sladkotozaiche
10-22-2009, 19:33
Тцтцтц признай си просто че си би и искаш да пробваш с маже и ти е писнало от жени или пък никога не си бил с жена
Отиди в Калигула.
Там за 15 лева и на Луната те пращат.
Да бе и аз си мисля че не си гей.. :D :D :D Ма да не си спал на криво.. хаха 8-) Искаш някои да те поразтропа отзаде да ти разбие трибуквеника и после не си гей нали :razz: Пробваи с някой непознат :D :D тка после поне няма да те е срам нали "не си" гей :razz:
bilqnavod
10-22-2009, 20:01
Доказано е че мъжете също са чувствителни отзад..... :D :D :D :D
stefanov
10-22-2009, 20:02
От такива ИДИОТИ, пълни КРЕТЕНИ като ВАС АМАН! Пича иска да опита.. Т'ва не го прави повече гей от ВАС. Нека ви опресня главиците. Почти всички мъже на света малко или много имат хомосексуални наклонности. Колкото жената има право на анална стимулация, толкова и мъжа. Т'ва, че някой си там го е*али отзад, не го прави по-малко мъж. И да е гей, вие к'ви сте да му казвате как да си води половия живот? :-x
sladkotozaiche
10-22-2009, 20:23
Немисля че тука някой трябва да те вина наистина някой са прави като казват че почти всички маже обичат малко или много аналната стимулация дори едно мое бише гадже страшно много му харесваше такаче споко проблема е след секса с мъж ако след това изпитваш нужда то значи наистина си би в което няма нищо ложшо или странно както се приемат лисбииките така и гейовете трябва да се приемат от обществото,а не да се гледа на тях като на някакви изроди с проблем в главата.Такаче спокойно и направи това което мислиш че ще е най добре за тебе :*
stambelan
10-24-2009, 14:07
обръщай стола на обратно и сядай на който крак си пойскаш :D :D
Ти не си гей ! :? Прсото искаш да има ЖАГАРА-ДЖУГАРА ! :D
fire_magic
10-24-2009, 14:53
:shock: :shock: :shock:
ако си на 18 и си Гей , предлагам ти да извършиш някво престъпление да те бутнат в падиза .. тама искаш не ше ти го бутАт 24/7 :] :-Pтази мацка е права :D а в отговор как да поискаш пробвай с пари, за някой това ще е като дар от небето хем си прави кеф , хем изкарва някой лев ;) 8) :D
remix1912
10-24-2009, 15:03
Ти не си гей,ти СИ ДОЛЕН ЛЕВ ПЕДАЛ :lol:
nimfernal
10-24-2009, 15:08
Тц Тц Тц пич ти си гей - защото да си гей е състояние на душата а да си педераст е състояние на гъза- тъй че мога да ти пожелая успех във физическото ти състояние ..... :-x :-x :-x
Не съм гей, тъй като др път не съм правил такива неща.
1 Стар пеераз срещнал 1 дете на улицата и му казал:Ей малкия аре да те водя да те е@а.
Малкият отговорил,че не му се ставало пеераз,но старият го уверил,че от първия път не се става.
Малкото момче се съгласило...стария го хванал и го изе@ал.
на другия ден старият пак среща момченцето и пак му казва:Ей малкия аре те водя да те е@а.
Малкият пак отговорил,че не му се става пеераз но старецът го успокоил,че от вторият път не се става.
Пак го хванал и пак го изе@ал.
на 3-тия ден малкото момче пак среща стария педераз и го спира с думите:
дядо,дядо...а от 3-тия път става ли се пеераз?
Има тролове в форума...
Недумай :?
Има тролове в форума...
Недумай :?
Лошото е че всички му се хващат
отрежи си К У Р А и си го мушни в газа мама ти деба умряла педерас пропаднал