Влез

View Full Version : знете ли какво става във вас докато си пафкате

IRON661
10-12-2009, 16:16
Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) :x тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор :::

ameli
10-12-2009, 16:41
ако му пукаше на някой, дося да ги е спрял ...

3motion
10-12-2009, 16:51
ако му пукаше на някой, дося да ги е спрял ...
Точно...ем то си е за тях..е и аз си дърпам, ама не съм стигнала до некви рекордни броеве... по 1-2 цигари на седмица/месец и така...То пушачите не знаят защо пушат,ама го правят...аз не мога да се причисля към тях,така че...

mArMaLaDkA
10-12-2009, 16:55
А, добро утро!
Сега чувстваш ли се по-значим, като го каза?

deni15
10-12-2009, 17:18
Ae колкото и теми да правиш няма смисъл.. представи си знаем че се тровим а и няма да ги откажем по-лесно :)

BlueKnife
10-12-2009, 17:40
10х за инфото

Biskfitka
10-12-2009, 18:27
Добре,че ни каза.Не знаехме.. :(

IRON661
10-13-2009, 12:48
Ae колкото и теми да правиш няма смисъл.. представи си знаем че се тровим а и няма да ги откажем по-лесно

ми като знеш защо продължаваш (живота ли ти е омръзнал?) :smt095

clever
10-13-2009, 16:06
остави ги ве
животът си е техен
те ще си решават дали ще си пазят един от най-важните органи в организъма си или ще предпочетат да умрат в страшни мъки та 30 .. :o

TheGirlNextDoor
10-13-2009, 17:04
еии мама му стара..
всеки си има глава на раменете..гледай си в твоята паничка

Photophobia
10-13-2009, 17:07
абе къде си тръгнал да раздаваш акъли
то дори на кутията пише кви са опасностите
и? някой да ги е спрял? не

Luscious_Heart
10-13-2009, 18:19
остави ги ве
животът си е техен
те ще си решават дали ще си пазят един от най-важните органи в организъма си или ще предпочетат да умрат в страшни мъки та 30 .. :o
Така е!

Аз и да искам - нема да пуша, че ще ми пречи в спорта.

UNITED
10-13-2009, 18:59
Щтото успокояват ето за това пуша :o Ако ще белия дроб бембян да ми стане няма да ги откажа [-( Пробвай ве,ше ти хареса.Доволен шъ устаниш :D .

По темата: Не пуша,защото родителите ми са пушачи и са ми казвали,че не си заслужава да опитвам.Дърпам на седмица по 2 ейтака за газарлък,но нищо повече :) .Кой квот прай,за него си го прай.Така,че по добре пусни тема за вредните храни в България.От това поне всички нагъваме,като си мислим,че се "храним" :-s

П.С 29.03.2010 - Вече изобщо не пуша :)

kir40
10-14-2009, 08:29
Щтото успокояват ето за това пуша :o Ако ще белия дроб бембян да ми стане няма да ги откажа [-( Пробвай ве,ше ти хареса.Доволен шъ устаниш :D .

По темата: Не пуша,защото родителите ми са пушачи и са ми казвали,че не си заслужава да опитвам.Дърпам на седмица по 2 ейтака за газарлък,но нищо повече :) .Кой квот прай,за него си го прай.Така,че по добре пусни тема за вредните храни в България.От това поне всички нагъваме,като си мислим,че се "храним" :-s
Успокояват,защото абстиненцията не ти дава мира и само като си дръпнеш,ще спреш да се потиш.

Unendlich
10-14-2009, 12:06
Еее, разбирам, че искаш да помогнеш по някакъв начин на пушачите да спрат. Като цяло - много хора са се опитвали, опитват и ще продължават да се опитват да помагат. Обаче и пушачи винаги ще има. Както се каза по-горе - цигарите успокояват като дърпаш. Да, наистина, това е научно доказано, че се появява чувство за успокоение като свикнеш.. Но наистина далеч не е така. :) Всеки знае вредите - рак на белите дробове, значително намаляване на растежа, застаряване на кожата по-рано.. Обаче всеки си знае за себе си. :) Радвай се, че не пушиш, както аз се радвам, че не пуша. :) За мен няма смисъл от това, пари няма да дам за такива глупости и т.н. Пушачите си знаят, тяхна си работа, ама така няма смисъл да пускаш теми, защото ти го отнасяш. :) Свиквай просто.. :)

anonimchetou
10-14-2009, 12:14
остави че съм пушачка ами баща ми миналия ден докато си готвех ми изкочи с тревата която намерил до компа ми в моята стая. Отяде ми се. А иначе да доста е вредно освен за нас пушачите ами и за околните..
( а и аз не пуша трева вече де ама на.. ) идиотка

LoveRetroMusic
10-14-2009, 12:36
Ще цитирам г-на ми - " Най-голяма простотия е да пушиш, е да ама и аз го правя, за което съжелявам, вече не мога да го променя, за това не започвайте. "

Sunwell
10-14-2009, 14:00
Таа създателя на темата е дал чудесни примери просто "развалят ти се белите дробове" и "некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място" все едно чета мнение на някой от детската градина.Всеки има право на избор.Аз не пуша, но нямам и правото да обвинявам тия които го правят.А и виж да се научиш да пишеш няма да ти навреди http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/aiw/happy.gif

Belair
10-14-2009, 14:05
Разбира се,че знам.Сестра ми е студентка по медицина и всеки ден ми изнася лекции на тема "Вредата от тютюнопушенето"

IRON661
10-14-2009, 14:54
Аз като пуснах тая тема си знех че, никой няма да ме слуша. Ама ми беше интересно какво ще ми отговорят пушачите. Знам, че сега в училищата това е правилото ''ако не пушиш не си мъж или мацка :smt025 ''. Но да се тровя защото някакви газари и газарки с които съм за няколко години ще ми кажат ,че не съм пич или готин е според мен безмислено. Защото след време няма да се помним като се срещнем някаде ама навика остава :( .А, и някакъв по нагоре в коментарите ми казваше да пробвам, аз съм пробвал , но след едно дръпване ми идеше да повърна. Така че не се тровете, защото някой не ви смята за готин или готина, НЕ СИ СТРУВА. Пък ще видим накрая кой ще е по добре. :D :D

Biskfitka
10-14-2009, 15:39
Защо мислите, че всички, които пушат го правят за да са готини?!?! :?

Sunwell
10-14-2009, 15:52
аз като пуснах тая тема си знех че, никой нема да ме слуша.Ама ми беше интересно какво ше ми отговорят пушачите.Знам, че сега в училищата това е правилото ''ако не пушиш неси мъж или мацка :smt025 ''.Но да се тровя защото некакви газари и газарки с които сам за неколко години ше ми кажат ,че несам пич или готин е според мен бесмислено.Защото след време вече няма да се помним кат се срещнем някаде ама навика остава :( .А, и некакав по нагоре в коментарите ми казваше да пробвам,аз сам пробвал ,но след едно дръпване ми идеше да повърна.Така че несе тровете, защото некой неви смята за готин или готина,НЕСИ СТРУВА.Пък ше видим накрая кой ше е по добре :D :D
Край.Всички които прочетоха това мнение ще се откажат Оххохх поне да беше написал нещо стилно такова пък ти... Нямаш правото да казваш кой какво да прави.Пак ще отбележа,че българския ти може да отрови някого

tanchu
10-14-2009, 15:56
ем така е..не стига че се тровят ми и дават пари за тва :razz:

IRON661
10-14-2009, 17:14
aaa и за тиа които ми критикуват българския, ами аз несам българин :D :D :D

balon4eee
10-14-2009, 18:16
Всеки момент можел да умре :lol: :lol: ехааа
Цигарите не са най-годаното нещо което може да си причиниш . Те са най-безсмисленото .
Единственото нещо за което мога да си призная че без него не мога .

IRON661
10-14-2009, 18:42
Цигарите не са най-годаното нещо което може да си причиниш . Те са най-безсмисленото .

phah самозалъгвай се ,самозалъгвай се

LittleDude
10-14-2009, 18:42
знам ко става, но не ми пука ^^ ще дърпам цигари и хаш докат пукна 8-) :)

balon4eee
10-14-2009, 19:37

:lol: а ти колко си тъъп :lol:

50cent
10-15-2009, 20:34
еми то и аз съм пушач и самия аз препоръчвам да не ги почвате щото са лаина ама ако си щурак кат мен квото и да си говорим нищо няма да стане апък и голяма работа ся веднъш се живее като видя че имам проблеми с цигарите ще нямалям постепенно докъто не спра

ANTIHUMAN
10-15-2009, 21:14
Знаем, какви са рисковете, спокойно. Какъв си ти, че ще ми казваш дали да пуша или не? Това за умирането беше много тъпо. Ти също можеш да умреш, докато спиш (недай си Боже) така, че не е гаранция, че като не пушиш и не пиеш, ще живееш по-дълго! :)

lubomirky
10-15-2009, 21:28

И после пускаш теми 'що те бият в даскало.. еми е т'ва е отговора, гЪзар. бтв нали знаете кои са най-големите гъзари ^^

IRON661
10-16-2009, 12:03
Знаем, какви са рисковете, спокойно. Какъв си ти, че ще ми казваш дали да пуша или не? Това за умирането беше много тъпо. Ти също можеш да умреш, докато спиш (недай си Боже) така, че не е гаранция, че като не пушиш и не пиеш, ще живееш по-дълго! :) Виж тука си прав, ама що да си вредиме сами?

IRON661
10-16-2009, 12:08

:lol: а ти колко си тъъп :lol: Гадно е като другия е прав нали? И се чудиш какво да кажеш, затова пишеш нещо от тоя род :D :D :D :D

Sunwell
10-16-2009, 14:23

:lol: а ти колко си тъъп :lol: Гадно е като другия е прав нали? И се чудиш какво да кажеш, затова пишеш нещо от тоя род :D :D :D :D
Сигурна съм,че си седнал 8)

mrtn
10-16-2009, 14:53
Да знам какво става вътре в мене, но ги пуша. Просто така искам, да не мислиш, че твоите бели дробове са по хубави от моите?! Лъжеш се..
И не знам дали го знаете това, но една баба в Япония е починала на 103 години и е била пушачка.

GodLovesYou
10-16-2009, 16:29
Според мен пушенето е най-тъпото което може да си прични (след наркотиците разбирасе) :x тва , сам да се тровиш е ебати глупоста! Имам един вапрос и искам някой пушач да ми отговори.Дokато пушите знете ли кво става във вас:развалят ти се дробовете и особено при подрастващите им спира растежа (тоес ако сте почнали на 14 дробовете ви, като станете на 18, ще са ви почти със същитя рамер),може та хванете рак на белите дробове , което е почти неизлечимо , урежда ви се мисловната дейност , ограничава ви физически и т.н.Много ми е интересно как некой може спокойно да си пафка като знае ,че всеки момент може да умре на място.Чакам отговор :::

човека с аватара на скарфейс ....

http://picturebay.net/img/members/raven//icnz4.gif

IRON661
10-16-2009, 17:22

човека с аватара на скарфейс ....

http://picturebay.net/img/members/raven//icnz4.gif

едното няма нищо общо с другото........

ShiZo
10-17-2009, 07:38
Чесно ли се увреждал белия дроб?
Смяаатааай...

Значи..
1во
Пушачите не са неква друга раса, може ли без дискриминация ако обичате. Благодаря.
2ро
100% от пушачите ЗНАят че им вреди.
80% от тях знаят Колко.
но така или иначе, когато си зависим (каквито вие не сте) не може да съдите защото нямате представа за какво става дума.
3то
Цигарите вредят на АБсолютно Всички Органи, не само на белия дроб.
На очите ако щеш, да не се впускам в подробности, нека просто кажем че съм преподавала по училищата всичко което има да се знае за цигарите, по програма.
4то
Всеки прави каквото си иска с живота. Той може да не знае, но ти си гледай собствения гъз, защото насила хубост не става.
5то
Мацките които искат да останат красиви за по дълго е желателно да си изхвърлят госпожица Монро от чантите.
6то
Пичовете които не искат проблеми с половата система, могат да направят същото с Борото.
7мо
Пасивните пушачи (тези които се задушават по кафетата, клубовете, партитата и училищните "пушални") имат същите шансове да получат рак на белия дроб колкото дори и ПОвече от пушачите, защото с една дръпка ти поемаш определено количество, а това което издишаш е 80% от тази дръпка, демек този който го вдиша е в г*зъ.
8мо
Аз не пуша редовно, но пуша.
И мога да спра винаги.
Моя съвет е, който каквото иска това да прави. Ако ви е слаб организма, не го тровете, защото ще ви засегне.
И последно..

питаха ме следното:
Ако знаеш че следващата цигара която изпушиш ще е тази която ще зароди ракова клетка в белите ти дробове.. ще я изпушиш ли?

До ден днешен не знам как да отговоря на този въпрос.
Повечето се отървават с : Не или Да ама никой не знае...
Това не е отговор за мен.

Brook
02-25-2010, 22:31
Ами и на мен не ми е приятно да гледам как баща ми пуши по една кутия цигари на ден ама нищо не мога да направя. Това си е негов избор и не мога да му се меся само рискувам ако го направя да го ядосам. Той много добре знае какви са рисковете ама явно не му пука кой знае колко. По едно време се бе мъчел да си спре ама не можа. Според мен хората които пушат не че им харесва да го правят просто им е като лош навик който никога няма да спрат да правят.

darkflower
02-27-2010, 11:31
Аз лично пуша от 3 години и се опитвам да ги спра. По едно време ги бях спряла за 6 месеца, но всички около мен пушат и не е лесно. В момента съм спряла да си купувам цигари и повече не смятам да го правя. Да пуша по 2/3 цигари в седмицата покрай приятелите в училище и гаджето. За жалост още от както съм се родила съм пасивен пушач. Майка ми е пушила докато съм била в нея, пушила е докато съм била бебе както и баща ми, продължават да пушат, всичките ми приятели също, гаджето и той, баба ми...около мен все пушачи няма оттърване. :(

NoOneElse
02-27-2010, 14:40
Пушат, щот си мислят, че са гъзари бе човек. Няма смисъл да им обясняваш каквото и да било. Са гледай и мен как ще нападнат. На по 14-15 години се мислят за големи, и всичко забучило цигари в устите...смях...

Pepincetyy
02-27-2010, 16:59
остави ги ве
животът си е техен
+1

ShiZo
02-27-2010, 18:09
Най-трудното нещо на света е да спреш да пушиш, ако наистина редовно пушиш.
Най-вече защото това означава да започнеш тотално нов различен живот.
Всичко, което си правил преди ще те свързва с цигарите.
На кафе с цигара.
На парти с цигара.
С приятели, с цигари на кафенце.
Сутрин кафенце със цигара.
След ядене, цигарка.
Много е трудно да се спре нещо, с което живееш (или умираш със) всеки ден..

YourBrutalNightmare
03-17-2010, 14:24
знам какво става "вътре в мен", но не мога да ги спра ..

yoyoo
03-17-2010, 15:21
да определено знаем кво става вътре в нас.. и тея работи ,че се пуши от гъзария са тотални простотии .. ти като толкова си се запритеснил просто недей да пушиш и готово..

justunique
03-17-2010, 17:23
...

DinViesel
03-17-2010, 18:33
гледай си в паничката и ги остави да си пушат.. аз също не пуша и знам че не мога да накарам някой да ги спре.. така че рано или късно ще разберат че цялта тая история с цигарите е един голям прав корав..

danibebi
03-17-2010, 20:27
Някои хора не ги интересува какво става в тях докато пушат, а просто им харесва и го правят.Ти неможеш с тази статия да промениш кой знае какво.Винаги ще има пушачи.И такива които мразят цигарите.. ;)

ef4etyYy
03-17-2010, 20:43
ако му пукаше на някой, дося да ги е спрял ... !!!!

nefchi_bs
03-17-2010, 21:39
Wow..Не знаех...Каквото и да става за сега не мисля да ги спирам..Мисълта,че няма да мога помириша дима,да усетя вкуса им,да запаля първата цигара за деня,да издишам пушека,вкусът и изобщо цялото удоволствие от една цигара..Като си помисля,че няма да го има това и сякаш светът ще свърши..

П.П. Това си е лично мое мнение,бих желала да не ми казвате,че съм луда,че сама си бредя и другите изтъркани фрази,които вървят в комплект...

DevilWish
03-18-2010, 09:54
Ae колкото и теми да правиш няма смисъл.. представи си знаем че се тровим а и няма да ги откажем по-лесно :)
+1

anna93
03-18-2010, 13:51
Някои хора не ги интересува какво става в тях докато пушат, а просто им харесва и го правят.Ти неможеш с тази статия да промениш кой знае какво.Винаги ще има пушачи.И такива които мразят цигарите.. ;)

Определено. Всеки сам си решава сам дали да пуши или не. С тези надписи върху кутиите за цигари, всички теми, статии и съвети, че цигарите са вредни и причиняват какви ли не неща върху организма най - вече на пушачите, а и на тези, около които се пуши няма полза. Както каза danibebi
Винаги ще има пушачи.И такива които мразят цигарите.. ;)

uBuTo
03-18-2010, 14:57
ако всички са като мен и не им пука особено .. няма надежда някой да ги спре 8-)

Kpuculove
03-29-2010, 13:25
Някои хора даже го правят само за да са интересни.... :?

WaterLilly
03-29-2010, 18:05
С удоволствие бих си гледала в паничката и не бих се дразнила от другите пушачи, стига да не ми осмърдите дробовете...
А относно това, че на непушачите им се струва лесно да се спрат цигарите - true, true. Може да не е лесно да спреш (не знам и не ми пука, за ваша сметка си е, че сте започнали, не очаквайте съчувствие), но е толкова лесно да не започваш въобще. Стига да имаш характер, де.

Seducti0n
03-29-2010, 21:08
:) Благодаря ти, че ни просвети.Надали на някой някога му е минавало през ума, колко силно цигарите увреждат организма...
Въпрос на избор е.Има хора, които цял живот се стремят да живеят здравословно, а не доживяват дори 50.Има и такива, които от млади си пушат, пият и т.н. и умират на по 80-90, че и отгоре.

mugsinka
03-30-2010, 18:47
ами ти като пушиш не може да мислиш само за това а до няква степен свикваш и организма сякаш си го иска...

silvana95
03-30-2010, 18:52
:shock: тва пък не го знаех .. 8-) :D :D

Kajo
03-30-2010, 19:34
единствената цигара дето съм опитвал е от майка ми дет' един път ми даде да пробвам ... на 15 съм :-D пък и не виждам нещо геройско и газарско с цигара в устата .. ама се тая де :)

Zarity
03-30-2010, 22:05
Да ве,да ве,ше умрем млади,знаем,айде бегай от тука.

Jus7DreamBoy
03-30-2010, 22:09
Да ве,да ве,ше умрем млади,знаем,айде бегай от тука. :razz: :razz: :razz: :)

dimi93
03-30-2010, 22:47

ДА! Знам всичко това! Но просто няма смисъл! Почнах на 14 сега съм на 16 не мога да спра иска ми се но не мога! Някак си НЕ МОГА! нямам воля знам колко е вредно и т.н. Ох как да го кажа не си на мое място няма как да знаеш!

Jus7DreamBoy
03-30-2010, 23:12

ДА! Знам всичко това! Но просто няма смисъл! Почнах на 14 сега съм на 16 не мога да спра иска ми се но не мога! Някак си НЕ МОГА! нямам воля знам колко е вредно и т.н. Ох как да го кажа не си на мое място няма как да знаеш!

Кофти е да нямаш воля имаше един номер с цигарата и после като пушиш от нея има вкус на лайна супер гадно и се отказваш .... ама как беше ако се сетя ще ти кажа ..

WaterLilly
04-01-2010, 07:40
О, горкичките, трудно ви е да спрете? Ми да не сте почвали бе! Никой не ви е наврял цигарата в устата и не я е запалил! Съжаление ли очаквате? Вината си е изцяло ваша. Знаете, че е вредно, и все пак започвате да го правите, дали от гъзария или сте се заблудили, че успокоявало нервите. Нямате ли достатъчно акъл в главата, че да съберете 2 и 2? Започнеш ли, ще ти хареса и ще искаш още. Затова не съм и почнала да пуша - знам, че после няма да спра.

astateoftrance
04-02-2010, 06:19
Така. Нека ви обясня големия план. Както знаете населението на планетата нараства. И то много бързо. Цигарите са начин за намаляване на населението по-бързо, както и ограничаването му. Цигарите имат и друга страна - рак => кампании и изследвания =>още кинти за държавата. А забравихме ли и кинтите, които се печелят от самата продажба на цигари. Така че няма какво да се опитвате да накарате хората да ги спрат. Те (da big fishes) ще продължават да намират нови и нови "инвеститори", с помощта на които ще могат да си управляват малките империйки. Така че... С медии или другояче все ще се пуши. ;)

(не ми обръщайте внимание, просто към 3-4 през нощта се хвърлям в безсмислени размишления)