Влез

View Full Version : Да му кажа ли ??

wowlolwow
10-12-2009, 17:31
Имам един проблем.От известно време се зарибяваме с едно момче и усещам ,че нещата вече тръгват да стават по-сериозни.Обаче аз се притеснявам за нещо друго... Не съм готова да правя секс с него дори да тръгнем.Просто имам малко по-различни разбирания за секса.Та се чудя как да му кажа , да не очаква скоро да спи с мен или въобще да му го кажа ли ? Аз го харесвам много , но не знам дали ако му кажа за това той би искал да бъде с мен .
Надявам се да съм била ясна и да сте ме разбрали.Чакам съвети и мнения :)
PS : Аз съм на 18 , той на 19.

xHARDCANDYx
10-12-2009, 17:37
Абе ти на 18 като неможеш се оправиш с такава ситуация си представям кфо те чака нататък...

t0d1t0
10-12-2009, 18:06
тц... Сериозно ли си на 18... Повече ми прилича на връзка м/у 13 годишна и 14 годишен. http://img.zamunda.net/pic/smilies/blink.gif

Biskfitka
10-12-2009, 18:19
^ +1
кажи му..

Macallan
10-12-2009, 18:45
кажи му...само си губи времето с теб.

bilqnavod
10-12-2009, 20:49
Някои им трябва повече време, но мисля че щом го харесваш значи искаш да го направиш, просто не желаеш да го признаеш пред себе си.
Нали знаеш че привличането е естесвен акт на природата и в случая съм си права.

Pepincetyy
10-13-2009, 05:02
сериозно ли си на 18 :shock: :shock:
такива въпроси дето питаш, ги задават 13 годишните

vellvet
10-13-2009, 07:17
Някои им трябва повече време, но мисля че щом го харесваш значи искаш да го направиш, просто не желаеш да го признаеш пред себе си.

Neopitom3na
10-13-2009, 07:39
пф а си на 18.. :?

gren
10-13-2009, 09:05
90% от мненията са: "пффф...ама ти на 18 ли си" , не можете ли просто да си кажете мнението , щом пита момичето явно има нужда от съвет !? Този форум го чета от 6-7 години, преди като седнех да чета във форума можех да стоя с часове...а сега? Във всяка тема има не повече от 5 сериозни отговори...всички други са плод на някакво остроумие.

seduction1mplex
10-13-2009, 09:09
Мда..Аз не съм девствена от много време насам и въпреки тфа не ми се прави секс още с новия ми и му казах "Няма да спя с теб скоро,да знаеш" Мисля,че е изчерпателно.. Ако не искаш да спите му кажи просто кфо толкова (:

gren
10-13-2009, 09:10
Твърде много се разпалих и забравих да отговоря по темата :)
Нормално е да не си готова да спиш с него...та вие още не сте заедно?! Според мен няма какво да му казваш след като трагнете, ще видиш на къде отиват нещата.Пък и той самия ще иска да поговори с теб след известно време , тогава ще си оеднаквите разбиранията за секса :)

bqsna_teenagerka
10-13-2009, 09:22
Бъди директна,всичко да ти е изяснено,за да няма после тън-мън,ама защо не ми каза,ама защо си лъгала. Всичко точно в очите,ако не му изнася,да си гледа работата ;)

Hilary_
10-13-2009, 10:24
Та се чудя как да му кажа , да не очаква скоро да спи с мен или въобще да му го кажа ли ?

Да кажи му!!! Пък той да си преценява .. :-o

kkaammii
10-13-2009, 11:33
На 18год. връзка без секс? Защо? Ти полудя ли? Кво ви става бе хора? Какво лошо има да правиш секс? Аз не знам да има нещо по-хубаво от секса. А защо някой хора бягат от него като дявол от тамян? Алоооооо, осазнайте се! Кой бяга от хубавото?!?!?!? О, Боже, не мога да повярвам как има още хора дето са с разбирания от 13 век. Или ти разбираш непорочното зачатие, но за секс дума да не става, о, да, ти имаш различно виждане за секса... А смея ли да попитам какво е то?

bilqnavod
10-16-2009, 16:09
На 18год. връзка без секс? Защо? Ти полудя ли? Кво ви става бе хора? Какво лошо има да правиш секс? Аз не знам да има нещо по-хубаво от секса. А защо някой хора бягат от него като дявол от тамян? Алоооооо, осазнайте се! Кой бяга от хубавото?!?!?!? О, Боже, не мога да повярвам как има още хора дето са с разбирания от 13 век. Или ти разбираш непорочното зачатие, но за секс дума да не става, о, да, ти имаш различно виждане за секса... А смея ли да попитам какво е то?
През 13 век са ги женели на 13 г не ставай смеш Просто момоичето иска мнение

Hilary_
10-16-2009, 16:20
На 18год. връзка без секс? Защо?
а защо не ?? :grin: :grin:

Ти полудя ли? Кво ви става бе хора?
защо да е луда?? :shock: :shock:

Какво лошо има да правиш секс?
За теб е хубаво, за втори е неприемливо, за трети е спорт .. хъх .. всеки с вижданията си .. :?

Аз не знам да има нещо по-хубаво от секса.
Аз знам представи си ... :? :?

Алоооооо, осазнайте се! Кой бяга от хубавото?!?!?!?
Алоооо ти се осъзнай .. не всичко на товя свят е секс!!! :x

О, Боже, не мога да повярвам как има още хора дето са с разбирания от 13 век.
"О, Боже" аз не мога да повярвам как има хора като теб, за които секса е всичко ... :?

InSoMn1aC
10-16-2009, 16:32
Имам един проблем.От известно време се зарибяваме с едно момче и усещам ,че нещата вече тръгват да стават по-сериозни.Обаче аз се притеснявам за нещо друго... Не съм готова да правя секс с него дори да тръгнем.Просто имам малко по-различни разбирания за секса.Та се чудя как да му кажа , да не очаква скоро да спи с мен или въобще да му го кажа ли ? Аз го харесвам много , но не знам дали ако му кажа за това той би искал да бъде с мен .
Що пък си мислиш, че се зарибява с тебе само заради секса ?
Ако наистина знаеш, че е така .. кажи му, че няа стане. Ако не, недей си вкарва излишни филми... и тръгни с него. Сигурен съм, че с течение на обстоятелствата ще си промениш мнението...

Hayashi
10-16-2009, 16:35
О започвам да се плаша вече, какво толкова лошо има да си на 18 и да не си правил секс, за мен това даже си е гордост. Иначе препоръчвам ти да си поговориш с момчето, но наистина е по-добре да изчакаш, за да видиш дали ще има нещо между вас въобще.

qn1to0o1
10-16-2009, 17:00

++ :)

stylo
10-17-2009, 12:20
Започнете темата и му намекни по някакъв начин.Ако има сериозни намерения към теб ще чака. :P

Zarity
10-17-2009, 13:23
Ами щом е на 19,вероятно очаква да правите секс в общо взето.Та по-добре земи му кажи да човека да не се точи много,много,щото ако му кажеш след като тръгнете и на него тва не му хареса няма да е приятно.

radybt
10-17-2009, 13:47
тц... Сериозно ли си на 18... Повече ми прилича на връзка м/у 13 годишна и 14 годишен. http://img.zamunda.net/pic/smilies/blink.gif
И на мен.

PepSsSi
10-17-2009, 17:34
не е необходимо да подхващаш темата.... не знаеш какво ще стане, само не мисли нещата:)

AlokiNn
10-17-2009, 20:10
не не му казвай ако те изчака си заслужава да си с него ако не може би се сещаш

NightGuardian
10-17-2009, 20:14
Не е нужно да му казваш , той сам , ще разбере , че си девствена!

Като разбере и ако е човек с акъла си , няма да те натиска докато не решиш ти сама да му дадеш! 8)

sweet_fantasy_f
10-18-2009, 02:37
Не е нужно да започваш с това... Тръгни с него и когато стане въпрос за това поговорете :oops:

moneycomeme
10-18-2009, 03:57
Да, не го мисли чак от сега.Ако се получат нещата и тръгнете и ако усетиш,че той те желае само зареди секса.... :) Но ако има истински интерес към теб и стигнете до тази фаза,обясни му притесненията си и тогава ще разбереш дали той се е надявал само на това или иска повече от теб...Успех!Не се шашкай :)

mechtaq_za_teb
10-18-2009, 08:20
Е ти какво? Обяснения ще му даваш още преди да е станало нещо между вас? :-o Течение, бе хора, течение... пък каквото стане.

swidinka93
10-18-2009, 09:42
Кажи му,ако не иска да е с теб,защото няма да правиш секс с него,значи само заради това с теб,а ако е съгласен,занчи не е само заради секса с теб.

oNthEmaX
10-18-2009, 13:44
по-хубо недей защото тоя като чуе че на 18 не си готова тц тц тц

Pesenta
10-18-2009, 16:53
тц... Сериозно ли си на 18... Повече ми прилича на връзка м/у 13 годишна и 14 годишен. http://img.zamunda.net/pic/smilies/blink.gifкато четях това вярно все 1 слушам връзка на 14-15 годишни .. Но , да кажи му след известно време от както ходите

VforVendeta
10-18-2009, 18:11

Ти постъпи правилно като се обърна към този компетентен форум със своя немаловажен въпрос.

След като щателно разгледах твоя проблем мога да кажа, че тази жалка тема която си пуснала е следствие на разнообразие от отрицателни черти, които ти като личност притежаваш. Ти си на 18(предполагаемо) а още не си развила зрял начин на мислене, не можеш сама да вземаш елементарни решения в живота си, още живееш с детски разбирания за отношенията, които се предполага да имат гаджетата помежду си и много вероятно страдаш от идеалистични комплекси.

По добре кажи на момчето, че си неподходяща за гадже за да не го направиш за смях пред приятели и познати. Съжалявам, че се наложи да разбия идеалната химера замъглила представите ти за живота.

Пожелавам ти успех в по-нататъчното (неинтимно)общуване с индиви от противоположния пол :)