PDA

View Full Version : Контрацептиви

InFiNiTy7
10-12-2009, 18:09
Здравейте искам да правя секс(за 1ви път), но не искам да се предпазвам само с презерватив.Не искам да ходя на гинеколог за да ми изпише хапчета.Има ли някакви които мога да си купя сама без рецепта.На 15 съм почти 16.Споделете без да ме съдите.

sunnymoon
10-12-2009, 18:20
никога ма никога не пий противозачатъчни на своя глава, без да ти ги е изписал специалист, може така да си объркаш организма че няма накъде, тва са хормони, а с тях шега не бива, лекарят най-добре след като ти направи хормонални изследвания ще прецени, колкото до хапчетата са много видове най-различни... Yasmin, Logest и т.н. , но не ги пий на собствена глава... дано да съм помогнала, аз изказвам своето мнение, което вадя от личен опит...

t0d1t0
10-12-2009, 18:37
Не се надявай ей така да си вземеш хапчета. Трябва лекаря да ти ги изпише. Той ще ти каже най-подходящите за твоя организъм. А и е желателно преди да започнеш хапчетата да се изследваш за венерически болести и т.н. , но също така и приятелят ти, нищо че ще го правите с презерватив. Презервативът може да се скъса ;)

RAYNE666
10-13-2009, 19:05
1.Не е добра идея, да пиеш хапчета, които не са ти изписани от лекар.
2. Без рецепта не можеш да си ги купиш.
3. Съветвам те да не да пиеш хапчета при положение, че сега тепърва започваш да водиш полов живот. Аз започнах да пия след като с приятеля ми бяхме 6 месеца заедно и решихме, че това е по-удобния вариант за предпазване. :)

Rofl4e
10-13-2009, 19:56
купи си вагинални песари.. поставят се във вагината 5-10 мин преди акта..