Влез

View Full Version : [една дълга тема за хора със дълги мозъци]

kidwestern
10-12-2009, 18:15
така.целта на тази тема е не да се оплаквам или нещо от сорта.дотук звуча като поредния тъпак,нали?се 1... та искам да си отговорим на 1 въпрос..
Може ли любовта да изчезне...
"Бъдещето светло струва ми се все по-жалко :( "
Гледам и се чудя на днещната младеж.. Седи и пише тема " Влюбена съм във скейтър,помощ.."
при положение че има приятел,който най вероятно не е влюбен в скейтърка..
но до този извод един представител на вида " КИФЛА " не може да достигне...
тук другия въпрос.. какви са тези класификации..
кифли,мифли,банички,скейтъ и,хейтъри,зубъри,гангстери ..
кифла- вид тестено изделие в повечето случаи запълвано със пълнеж.
защо някой трябва д е зубър? защото някъв ПРОСТ от онези дето 'одят на ндк да си мислят че са яки,пикльовци на по 12-13-14 дето фанали шишето с биричката и цигарката,а ако имаха трета ръка,щяха и празното място на което би трябвало да има кур.. тук идват "гангстерите".. някакви утрепки,уръфляци, ШЛАКАТА НА ОБЩЕСТВОТО,циганьори слагат една кърпа за 2 лв. , едни изтъркани джинси на зироу и тръгват,с мисълта че са над всички,че по улицата когато закачат някъв непознат,той ще им седи мирничко и ша садне и ше си тръгне сдухано.. нема такова..
и ето го и другия момент..
родителите.. те какво могат да направят когато детето им се прибере пияно или дрогирано?
тези родители,които като е бил/а малък/а са си давали стотинките за храна за да му/и купят роботчето/куклата..
и накрая какво,горките те са си хвърлили всичко на вятъра,за да може детето им да се превърне в ЦИГАНЬОР,ПОДЛОЖКА..
детето на което са сменяли памперси,на което са държали косата докато повръща.. после какво получават една "Майна",псувни и е.т.ц.
много знаят иначе наще.. много са отворени.. особено момичетата..
на по 13 години се ЧУКАТ горките.. може ли една недорасла ПУТКА да поеме един ЧЛЕН 17 САНТА И ДА НЕ Я ЗАБОЛИ и да се получат 1 куп дефекти? не,естествено..
горките те просто..
ахахахха,да забравя за малко другите .. - ПЕНДЕРУГИ..
те тва вече е killer за родителите,представяте ли си,да се връщате от работа и да решите да минете по другия маршрут и дтам да видите детето / момче/ да се натиска със друг педигрипал?
дразня се.. какво знае за любовта тая 13 годишна чучулошмугола.. ?
знае че кура се вкарва в путака е те тва е любов за тех..
ми брао.. е за те тея неща имаме вина ние,населението на държавата,щото когато видиш в някъв парк някво 14 гоишно пишлеме с бирата не му теглиме един бой,а го гледаме с усмивка ..
е те тва е ..
е в това се превърнахме,утре защо има КЛОШАРИ,РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ..
защо ли наистина..

haritov
10-12-2009, 18:18
сега следва целия форум да напише нещо мъдро...

kidwestern
10-12-2009, 18:19
това го могат тези с мозъците ти бегай ..

beautifulstrangerfan
10-12-2009, 18:22
така.целта на тази тема е не да се оплаквам или нещо от сорта.дотук звуча като поредния тъпак,нали?се 1... та искам да си отговорим на 1 въпрос..
Може ли любовта да изчезне...
"Бъдещето светло струва ми се все по-жалко "
Гледам и се чудя на днещната младеж.. Седи и пише тема " Влюбена съм във скейтър,помощ.."
при положение че има приятел,който най вероятно не е влюбен в скейтърка..
но до този извод един представител на вида " КИФЛА " не може да достигне...
тук другия въпрос.. какви са тези класификации..
кифли,мифли,банички,скейтъ и,хейтъри,зубъри,гангстери ..
кифла- вид тестено изделие в повечето случаи запълвано със пълнеж.
защо някой трябва д е зубър? защото някъв ПРОСТ от онези дето 'одят на ндк да си мислят че са яки,пикльовци на по 12-13-14 дето фанали шишето с биричката и цигарката,а ако имаха трета ръка,щяха и празното място на което би трябвало да има "мъжки полов орган".. тук идват "гангстерите".. някакви утрепки,уръфляци, ШЛАКАТА НА ОБЩЕСТВОТО,циганьори слагат една кърпа за 2 лв. , едни изтъркани джинси на зироу и тръгват,с мисълта че са над всички,че по улицата когато закачат някъв непознат,той ще им седи мирничко и ша садне и ше си тръгне сдухано.. нема такова..
и ето го и другия момент..
родителите.. те какво могат да направят когато детето им се прибере пияно или дрогирано?
тези родители,които като е бил/а малък/а са си давали стотинките за храна за да му/и купят роботчето/куклата..
и накрая какво,горките те са си хвърлили всичко на вятъра,за да може детето им да се превърне в ЦИГАНЬОР,ПОДЛОЖКА..
детето на което са сменяли памперси,на което са държали косата докато повръща.. после какво получават една "Майна",псувни и е.т.ц.
много знаят иначе наще.. много са отворени.. особено момичетата..
на по 13 години се ЧУКАТ горките.. може ли една недорасла п***а да поеме един ЧЛЕН 17 САНТА И ДА НЕ Я ЗАБОЛИ и да се получат 1 куп дефекти? не,естествено..
горките те просто..
ахахахха,да забравя за малко другите .. - ПЕНДЕРУГИ..
те тва вече е killer за родителите,представяте ли си,да се връщате от работа и да решите да минете по другия маршрут и дтам да видите детето / момче/ да се натиска със друг педигрипал?
дразня се.. какво знае за любовта тая 13 годишна чучулошмугола.. ?
знае че "мъжкия полов орган" се вкарва в путака е те тва е любов за тех..
ми брао.. е за те тея неща имаме вина ние,населението на държавата,щото когато видиш в някъв парк някво 14 гоишно пишлеме с бирата не му теглиме един бой,а го гледаме с усмивка ..
е те тва е ..
е в това се превърнахме,утре защо има КЛОШАРИ,РОВЕЩИ ПО КОФИТЕ..
защо ли наистина..

Много добра класификация на "българската младеж" в наши дни :]

haritov
10-12-2009, 18:23
това го могат тези с мозъците ти бегай ..

http://www.bulfleet.org/style_emoticons/default/crazy_pilot.gifлетец съм аз летяhttp://www.bulfleet.org/style_emoticons/default/crazy_pilot.gif

PurpleDream
10-12-2009, 18:42
и по- зле ще става сигурно....

XTREMEFREERIDE
10-12-2009, 18:53
и по- зле ще става сигурно....

stupiddog
10-12-2009, 19:04

Стана ми гадно като го прочетох това .. защото познавам деца които се държат така с родителите си .. но познавам и родители на които не им пука какво се случва с децата им и как пропадат .. как им дават пари за цигари и алкохол и като се върнат вкъщи пияни или дрогирани им се радват .. това е България

NamelessRomantic
10-12-2009, 19:27
България...държава на ниските стандарти,изкривения морал,момичетата което губят девственост на 14 и въобще младежи,които умират на 20 заради дрога.

Sad but true.

PurpleDream
10-12-2009, 19:29
ама нали се сещата, че тия проблеми не са само в България...

kidwestern
10-12-2009, 19:30
тука за българия говорим не ме интересува помията в другите села..

PurpleDream
10-12-2009, 19:32
^ ок ок

Presley
10-12-2009, 19:44
Yup!

Hilary_
10-12-2009, 19:48
абе за 13 годишен доста умничък излезе .. 8-)

п.с. "чучулошмугола" .. wtf?? :lol:

kidwestern
10-12-2009, 19:50

на 12 и половина съм :)

Hilary_
10-12-2009, 19:52

ъмм .. пак не ти повярвах .. :shock: :shock:
Ако е истина .. ъмм просто оставам без думи .. :shock:

kidwestern
10-12-2009, 19:53

ъмм .. пак не ти повярвах .. :shock: :shock:
Ако е истина .. ъмм просто оставам без думи .. :shock:

добре де 13 ае ;д :lol:

Hilary_
10-12-2009, 19:57
добре де 13 ае ;д :lol:

тц .. лелеее ако ме ебаваш т'ва ше е груба грешка!!! :lol: :lol:

п.с. и все пак за да не спамим в темата ти хъх .. за такова лапе (ако си на толкова де ;д ) доста са ти ясни нещата .. евалата, за което до сега май не съм засичала такъв мозък в една толкова малка главица .. (да знам, че прозвуча тъпо .. ама вече ми се спи ии да .. ;д )

GodLovesYou
10-12-2009, 20:02
gg

lubomirky
10-12-2009, 21:48
тука за българия говорим не ме интересува помията в другите села..

Айде като говорим за България, като искаШ да промениш България, не можеш ли поне да напишеш България с главна буква? Или не е модерно вече? Иначе съм съгласен с всичките неща, които ги изреди. За съжаление няма как да променим всички..

punkrock
10-12-2009, 22:20
Гледай себе си ве ко та е*е ве човек ;)
Оф и тоз вашия софиянски диалект как ме дразни :D

Swingswing
10-12-2009, 23:46
И по-зле ще става, сигурен съм :-o

lipsvashh_mi
10-13-2009, 03:42
ако ти разсъждаваш така,а не си копнал темата от някъде-евала..много малко хора на твоята възраст,да не кажа почти никой на твоята възраст не е толкова дорасъл на акъл и не гледа така сериозно над проблемите в Б-я ,а и изобщо...
за жалост си прав и сигурно по-зле ще става положението :?

LadyDi
10-13-2009, 04:57
В мнението ти има доста истина, макар че си го написал по начин, който много ме затормози да изчета. Само с това не съм съгласна:

Ако родителите на са това, което са, децата нямаше да се превърнат в това, което си описал. Все пак родителят е отговорен за възпитанието на собствените си наследници.

Та, в общи линии, виждаш проблема, но още не си осъзнал причината.
А тя се крие във всекидневието - родителите, учителите, съучениците и приятелите.
Това са четирите страни, които оформят характера на днешното дете. За съжаление, родителите са вдигнали ръце, на учителите им дреме на... кукуруза, а съучениците и приятелите... е, те са на същото дередже.

Functional1Neighbour
10-13-2009, 05:07
Вече май не е модерно да се говори за деградацията на "днешната младеж" >.> Иначе хубаво, че има хора, които да мислят като тебе :) Но едва ли нещо може да се направи...

LadyDi
10-13-2009, 05:24
Вече май не е модерно да се говори за деградацията на "днешната младеж" >.>
Напротив, точно това е "модерно" сега.
Не ти ли прави впечатление, че всеки тийнейджър е недоволен от връстниците си.
Всяка втора тема е, че момичетата са материалистки, а момчетата търсят само секс.
Само не мога да си обясня едно нещо - всеки тийн плюе срещу останалите. Тогава, кои са днешните тийнейджъри, които са така масово освирквани?

littlebaby
10-13-2009, 06:45
Мислиш ли, че като написа тази тема, ще се промени нещо? :-o То поне да я беше написал грамотно...

chilledMind
10-13-2009, 07:15
Мислиш ли, че като написа тази тема, ще се промени нещо? :-o То поне да я беше написал грамотно...
+1
И мен както всички НЕдеградирали ме дразни да видя някой играч на 13-14 години да помпа бира у 10 сутринта.А ако са и смъкнеЖи нема да коментирам повече..Очевидно ще става и по-зле , няма кво да се направи .

kidwestern
10-13-2009, 17:15

грамотно?
добре.
грамотен пловдивчанин.
провинциалист.
спирам
тук.

LoveRetroMusic
10-13-2009, 17:20
Всичко стана една скапана мода .. нищо ;]

Co0kieGirl
10-13-2009, 19:13
Много ми хареса темата ти :) кефи ме начина по който мислиш за днешната младеж,но все пак да не забравяме,че все още има разумни младежи и девойки :]

fenastz
10-13-2009, 20:17
Не е дълга :) Прав си и за гангстерите мноо ме изкефи :D

Dian4ety
10-14-2009, 20:05
http://www.bg-pro-gaming.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=143
:D

kidwestern
10-14-2009, 20:08
копнах си труда просто :)

MetalZone
10-14-2009, 20:17
Не може да си на 13... защото и ти си човек от днешната младеж и ти си пропаднал донякъде.. тъй де и ти пиеш бира в парка и т.н мани тия филми ... и едва ли си толкоз примерен по думите ти... пък и едно 13 годишно хлапе, не може да изкара такова разсъждение... просто защото в главата му щъкат други работи.. далеч от тези... жалко, че хората ти повярваха. :)

Просто коментар.. нищо лично*

kidwestern
10-15-2009, 18:45
щом си казал.

Valeriq90
10-15-2009, 19:06
Най-големият проблем на българите е това, че само мрънкат. Постоянно оплакване и никакви действия :o ... направи си деца и ги възпитай по различен начин. :)

Nefarian
10-15-2009, 20:03
Прекалено черноглед поглед имаш върху младежта, макар че всеки ден се убеждавам все повече и повече в деградацията, и в правотата ти. Не разсъждаваш съвсем правилно, но това е от възрастта - ще минат години преди да изградиш що-годе обективно мнение. И все пак, евала, че не те е обхванала апатията.

NamelessRomantic
10-15-2009, 20:33
Не си първия,нито последния който някога е мислил така.
За съжаление мисълта че никой не си мърда пръста понеже не може/иска и това ни кара да бъдем черногледи..
И с право.