Влез

View Full Version : Оф .. помощ ;(

tfoitakuchka
10-12-2009, 18:41
Здравейте всички!
Вече ми се реве .. Писнало ми еее!! Разбирате ли?!?!
Проблема е доста дулъг .. ще го обясня на кратко :
В криза сме, но не и моето семейство . Обикновенно имаме пари в банка, които всеки месец растат, майка ми и баща ми са безработни и получават помощи .. Парите в банката са много да отбележа .. Никога не са ме лишавали от нещо .. Понеже живея и уча в град на 200 километра от тях те всеки месец ми изпращат пари и когато не ми стигат винаги ми пращат допълнително ..
НО наскоро нещо се променииииии ;@ Майка ми искаше да почва работа и замина на командировка също далече от тати и сестра ми .. Та тати и на нея и даваше пари всяка седмица .. от тогава просто е някакуф ужас.. обаждам му се .. \"така и така .. тате парите ми свършиха \", а той ми отговаря както никога преди \"за какво ги похарчи\" и като му кажа \"малко ли дрехи имаш? защо са ти тия работи .. миналия месец похарчих сума пари за дрехи сега още...\" с ужасен и много сериозен глас. И от седмица някъде аз ужасно много се ограничавам .. Да отбележа за мен е много трудно понеже те са ме лигавили и глезили много..
Онзи ден някфа брошура в даскало имаше за занималня.. обадих се на тати да му кажа че искам да ходя понеже имам затруднения с езика ... а той отново ми отказа ужасно грубо.. добре айде ... се 1.. занималня .. уроци .. няма значение ще си уча вкъщи ..
А преди 3 дена имаше някаква екскурзия и им се обадих да им кажа че искам да ида .. и екскурзията е само 80 лева мамка му ;@ + 50 джобни - 130 лв .. а той направо я затри като нищо .. каза \"не сме говорили .. ти винаги в последния момент ми казваш нещата .. НЕ няма да ходиш\" .. добре какво става забогааа?!!?!?!?1 не са шибаните парии ;@ знам го .. защо ми отгъжват постоянно ;( ;( всичките ми приятели ще ходятт of ;( ;( по принцип мога да го убедя като се раcрдя и разтръткам .. обаче мисля че вече трябва да се държа по зряло затова ще избегна тоя вариант ... ;[ ;[[[[
кажете ми според вас на какво се дължи бързата промяна в държанието му ;( ;( .. нищо нередно не съм правила .. Отличничка сам .. не е успeха в даскало .. не правя нищо нередно ;(

P.P.
1. Мерси за мненията ви.
2. Знам че грешки .. просто не ми е до тфа в момента..
3. МОЛЯ без тъпи коментари .. Които има отрицателно мнение .. запазете го за себе си ;x и до това не ми е...

your_secret
10-12-2009, 18:52
Еми замисляла ли си се, че може би вече не сте толкова богати, все пак за какво и е на майка ти да работи, ако си имате както ти казваш достатъчно пари. Все пак сме в криза. Пък и може да са ги изхарчили за нещо по-важно от прищявките ти.

tfoitakuchka
10-12-2009, 18:55
Мама започна да работи,защото майченството и свърши..

elito0o0o0
10-12-2009, 19:43
Искам само на 1 въпрос да ми отговориш ... На колко години си?

deni15
10-13-2009, 09:01
ще пропуснеш.. няма да ти е първата нито последната екскурзия :)

thelideto
10-13-2009, 11:11
На колко си?
Можеби са се замислили,че не трябва да те глезат за това са те ограничили малко!!

ameli
10-13-2009, 11:32
ако си на повече от 16 можеш да работиш и да изкарваш поне джобните си :)

Converse333
10-13-2009, 11:33
Една екскурзия,голяма работа.Миналата година аз също пропуснах една.Наистина,замисли се дали наистина имате толкова много пари,все пак каза,че учиш на 200 км от тях.Незнаеш какво става там. ;)

Rofl4e
10-13-2009, 20:34
на колко си?

Tempest
10-13-2009, 20:37
въпроса за годинките е точен... идва на ред въпроса "Какво ше ти стане ако не отидеш на екскурзията" и "Защо си мислиш, че не искаш много пари?"... за малко да забравя "Защо си така заблудена, че тебе криза не те лови?"

PoLiToOo
10-13-2009, 23:54
сега точите баща ти от 2 фронта..нормално е да те резне за някои неща...но според мен вашите си имат проблеми за които не знаеш...поговори с майка си примерно..поинтересувай се..семейството ти е на 1 място..после скапаната екскурзия

Photophobia
10-14-2009, 00:07
Ами ще свикваш с по-малък бюджет.
Просто няма начин "кризата" да засегне всички други освен вас,сеш' се?
Все пак един ден и ти ще работиш и ще се издържаш сама.
Тогава как ще изкарваш с една заплата,а?
Няма вечно да висиш на врата на тати я..

chicho
10-14-2009, 08:29
Да проблема явно го осъзнаваш, като малка са те лигавили доста дрехи и така нататък. Но само ще ти кажа че парите не са вечни, можеби кризата е ударила и вашето семейство. Разбери баща си защото точно в този момент когато парите не достигат и детето ти постоянно ти натяква че иска глезотиики става Изнервяща ситуация.

mysticinside
10-16-2009, 18:33
Незнаех че в държавата ни живеят толкова Рокфелер семейства....Съобразявай се момиче,прави си сметка ...какво са 130 лева за екскурзия...еми незнам какво да кажа...малка и разглезена а и ти сама си го казваш..просто се научи да се съобразяваш и да се поставяш на мястото на майка ти и баща ти,защото едва ли си се запитвала колко са тея пари в банка....ама нали знаеш те не са вечни и рано или късно ще свършат :)

amk933
10-16-2009, 19:30
Тотална лигавщина! Нямам какво повече да кажа... :?

TheGirlNextDoor
10-16-2009, 19:46
и екскурзията е само 80 лева мамка му ;@ + 50 джобни - 130 лв ..

само 130..мамка му ;Sss

deadfish
10-16-2009, 20:56

само 130..мамка му ;Sss

:\

xXmagisXx
10-17-2009, 07:32

А ти знаеш ли, че някои хора нямат и това, което ти имаш :?... Замисли се по въпроса и мисли не само за себе си :)

eatmysocs
10-17-2009, 08:17
Кво да ти кажа, лигаво глезанче? Хората се лишават от толкова много неща, а такива като теб с лопата да ги ринеш. Лигли, които не са изкарали нито стотинка в живота си, а знаят само да харчат и да искат. Много ядове ще има да береш по-натам в живота... :)

aniie
10-17-2009, 20:52

А ти знаеш ли, че някои хора нямат и това, което ти имаш :?... Замисли се по въпроса и мисли не само за себе си :)

:)