View Full Version : Бой
От известно време излизам с момиче , много е харесвам.Една от моя клас се познава с нея и е сложила слухове , че излизаме (което е вярно) и половината от моя клас ми завиждат.Попринцип аз съм по затворен в училище не съм създавал проблеми.Един от моя клас дето е с 10 килограма по голям и по нацепен само пише на гаджето ми как може да излизала с мен , дали иска и 2мата да излязат. А ТОВА НАПРАВО МИ ДИГА КРЪВНОТО И ЩЕ ГО РАЗГЛОБЯ НА 5 ПАРЧЕТА. Съжелявам ама направо ще гръмна ся съм на 3та клавиатура (2 счупих от яд) Проблема е , че малко трудно ще стане (по рядко съм навлизал в сериозни боища) и искам съвет какво да направя от вас. А ако има съвет (поговори с тоя да те остави) направих го 10 пъти.
Ето какво му писах в импулс на латиница : #
Fonk
12 Oct 2009, 21:20
abe bratle kfo se muchish i kfo e gavrish be az si izlizam s neq tq s teb da ne mislish che iska da izleze s teb. Zemi si nameri momiche vmesto da gavrish drugite aide che sme ot edin klas da ne se karame, Oshte ot minalata godina ti ne me haresvash ama ne te draznq nali? Az sym si az , ne si pokazvam istinskata sushnost v daskalo shtoto tam se hodi da se uchi i ako iskam shte izlqza s madonna ama nqma drug da mi se burka.
Ами според мен ако пиятелката ти наистина те харесва и ти е вярна няма да и повлияят някакви подли момченца. Ако искаш поговори с нея и си изяснете намеренията (по-точно нейните) .
Всичко е наред с нас обаче знам , че дори го е блокнала ама на мен ги пише тия работи и ако стане до бой , знаете как стана с Варна и убитото дете.
Ами щом тя не се поддава го зарежи този. Той само това чака. Удобен случай, за да те натопи. Знам, че звучи много детинско, но просто не му обръщай внимание.
kofti_nick
10-12-2009, 18:49
Всичко е наред с нас обаче знам , че дори го е блокнала ама на мен ги пише тия работи и ако стане до бой , знаете как стана с Варна и убитото дете.
Гледай да не се стига до там, просто няма никакъв смисъл ... :?
PurpleDream
10-12-2009, 18:51
пф нищо не разбрах...
ае момче не разбра ли че с бой не става боже боже
ще го разглобиш, той ще извика двама батковци и ще се видим в пирогов
тва ли е целта ти
просто накарай девойката да се влюби така в теб,че да не помисли за друг :o
fromhell95
10-12-2009, 19:40
според мен няя нужда от бой просто му кажи в лицето кфо мислиш и го заеби 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
LittleDude
10-12-2009, 19:44
зимаш един метален бокс със шипове, пръскаш му кофата и си готов 8)
lubomirky
10-12-2009, 21:30
Ако е такъв, който само заплашва нищо няма да ти направи, спокойно. Ти си излизай с момичето и да не ти пука другите какво говорят, само гледай тя да не тръгне да им се връзва. Айде, успех ;)
EarthShaker
10-13-2009, 06:35
отначало като прочетох темата ис помислих, че става дума за случая с убитото дете... бахти детските истории
GodLovesYou
10-13-2009, 06:51
http://www.share-winning.com/xiaoyi/admin/picurl/2009042914034533466.jpg
юз дис
От известно време излизам с момиче , много е харесвам.Една от моя клас се познава с нея и е сложила слухове , че излизаме (което е вярно) и половината от моя клас ми завиждат.Попринцип аз съм по затворен в училище не съм създавал проблеми.Един от моя клас дето е с 10 килограма по голям и по нацепен само пише на гаджето ми как може да излизала с мен , дали иска и 2мата да излязат. А ТОВА НАПРАВО МИ ДИГА КРЪВНОТО И ЩЕ ГО РАЗГЛОБЯ НА 5 ПАРЧЕТА. Съжелявам ама направо ще гръмна ся съм на 3та клавиатура (2 счупих от яд) Проблема е , че малко трудно ще стане (по рядко съм навлизал в сериозни боища) и искам съвет какво да направя от вас. А ако има съвет (поговори с тоя да те остави) направих го 10 пъти.
Ето какво му писах в импулс на латиница : #
Fonk
12 Oct 2009, 21:20
abe bratle kfo se muchish i kfo e gavrish be az si izlizam s neq tq s teb da ne mislish che iska da izleze s teb. Zemi si nameri momiche vmesto da gavrish drugite aide che sme ot edin klas da ne se karame, Oshte ot minalata godina ti ne me haresvash ama ne te draznq nali? Az sym si az , ne si pokazvam istinskata sushnost v daskalo shtoto tam se hodi da se uchi i ako iskam shte izlqza s madonna ama nqma drug da mi se burka.
ъъъ... ако нямаш вяра на момичето - заплашвай го, бий го... тя ако ти е вярна, няма да се занимава с него.. а ти - ти го игнорирай, щото колкото повече му се периш, толкова по-голям кеф му доставяш
toni_nemezis
10-13-2009, 13:52
Брат гледай да не прибягваш до бой.Но ако опре ножа до кокала просто го разбии.Хубаво е да си търпелив но щом някои си го търси нека да го намери. :booooomb:
Punisherrr
10-13-2009, 15:35
Вместо да се занимаваш с този,по-добре се съсредоточи върху това да накараш момичето ти да не си и помисля за друг и да е щастлива с теб ;)
След като и двамата с нея не му обръщате внимание на онзи ще му писне. Най-доброто оръжие е ignore-а!
За бой не си и помисляй.... Нищо няма да спечелиш от това!
Ако някога искаш да докажеш какъв мощен пичага си..повярвай ще го покажеш много по-добре чрез игнориране на противника и като не му даваш това,което иска > конфликт,бой. Който предизвиква на бой е слаб,защото не може да се защитава с думи. А всъщност решенията се крият в думите. ;)
Това е моя съвет.
да обаче не можеш да отречеш че има моменти когато дори и да използваш най силните думи пак ще се върнеш с разбита глава ?
ето ти пример
излизаш пред даскалото
някакъв гъзар от по големите класове ти се прави на много отворен и почва да се заяжда с теб
имаш два варианта-да го прибиеш още сега или да използваш силата на думите
ако избереш силата на думите и му кажеш квото и да било
той ще ти се ядоса още повече и ще почне да се еб..а с теб
тоест да те закача с думи относно приятели,гаджета и какво ли не
ако продължиш да го игнорираш и ти забие един кво праиш ? продължаваш да му говориш или го пребиваш ? ако продължиш да говориш почва да те убижда,че си п...а,слабак,нещастник,гей и каквото се сетиш и това става пред неговата компания,които ти се смеят и подиграват силно
т.е. ако използваш силата на думите най-малко достойнството ти ще бъде силно наранено,както и твоята чест, а може и да те помисли за мазухист ако почнеш да му говориш спокойно и пак ще изядеш тупаника
тогава ти ще си мишка както и ще ти е новият прякор в училище и всички ще започнат да те бият щото първо не уважаваш себе си и второ не защитаваш честта си
ако му разбиеш главата или просто го проснеш ще защитиш чесста си и мъжественноста си
е после може да те понакажат в училище,обаче повече никой няма да се закачи с теб
има и трети вариант да избягаш,най малко се унижава честта ти,но и не доказваш нищо,освен че си страхлив
така че каквото и да направиш ще сгрешиш,тъй като твоята глешка ще е следствие на грешката на този който е решил да се заяжда с теб
коментирайте
От всичките мнения видях две смислени..
Вие гледате как да си качите коментарите, а не как да помогнете ! :-x
Другия вариант е, че когато пробва с думи, въпросния "здравеняк" винаги може да го сдуха пред гаджето което да го накара да се почуства неловко, защото го излага или защото неможе да я защити..
Пробвай с думи, ако не стане с думи и се наложи питай някой приятел който разбира от гардове, тупаници да ти обясни това което не ти е ясно и се опитай и да те набие все пак ще си защитил честа, ако не твоята то нейната..
Пък ако го набиеш, да се надяваме, че няма да прави повече проблеми..
Помни от мен, че: Физиката не е нищо..
Успех, дано да вземеш правилното решение :)
даам страхотен замисъл ще укрепите връзката си като гаджето ти идва да те вижда в пирогов на свиждане :D
Щом на момичето му харесва да излиза с теб явно че имате някакви симпатии просто не се прави на някакъв велик, излизайте си, тръгнете да ходите и онзи ако продължава да досажда НЕДЕЙ да го биеш независимо дали смяташ че можеш или не. Игнорирай го, ако той те дразни/унижава толкова много просто се прави на безразличен или му се хили на дебилните простотии в лицето и така ще се пукне от яд - ако реши ще ти скочи на бой - ще му лепнеш някой друг тупаник и ще му ги наговориш едни такива че да не си помисля да ти каже и здрасти дори в даскало... 8-)
даам страхотен замисъл ще укрепите връзката си като гаджето ти идва да те вижда в пирогов на свиждане :D
Добре глупак, аз ще я свалям, ще я обарвам, пък ти се прави, че не виждаш и сичко ще е ОКЕЙ?
Не ми пука от Пирогов, ако си струва за момичето, а като гледам пича доста е луднал..
Ако бях аз щях да му разлепя главата ! :o
зимаш един метален бокс със шипове, пръскаш му кофата и си готов 8)
айде мъжкарите се обадиха. Бой та бой, не ви ли стигна случката с момчето от Варна, а? Още такива ли искате по новините?! Вярно е, че не може да стои безучастен докато някакъв бот сваля приятелката му, но не насилието е решението. Рано или късно и на него ще му светне крушката, че само си губи времето с тебе и ще те остави на мира. А щом с приятелката ти се разбирате, харесвате и т.н. няма от какво да се притесняваш. Той й пише само по скайп, не ходи да я прегръща или целува нали
глупак каза глупакът на глупакът...
айде пак говорите без да мислите, с бой нищо не се оправя
обаче можеш да го заплашиш с бой,което си е различно
ако ти кажа,че а си докоснал гаджето ми а съм ти разлепил главата с тоя бокс о вадя бокса пред тебе, ти ще бараш ли гаджето ми като знаеш кво щи се случи?
човек може да отправя заплахи без да смята да ги извърши,така хем вълка сит хем агнето цяло
хем не си го бил,хем гаджето твое,че и ще го постигнеш с думи
Много е важно обаче като казваш,че ще му разлепиш главата да го казваш спосойно, иначе ако подскачаш ще те вземе за паляк
наистина сега като се замисля думите имат много голяма тежест ако знаеш как да боравиш с тях, като гледам вие май не знаете
тъй е който няма мозък разчита на ръцете си :)
Тебе като те гледам пръщиш от мозък ?! :lol:
Ето ти тази тема и не ме занимавай с глупости.. Аз ще ти разлепя главата ти ми говори за бокса, навит съм ! :D
Не рекламирам друг сайт, просто показвам! http://www.mma-bulgaria.com/resources/view/4/1450/самозащита-уличен-бой-тренировка-самоотбрана
Verminaard ви го каза..
Стига ми бихте всички на Фифа, ЦС, ЛоЛ и тн.
И стига се правехте на онлайн биячи...
Все някой ден ще се стигне до бой и тогава като не знаеш нищо ще ти отворят главата, меко казано :oops:
пф пич кога съм казал,че съм бияч бре :)
имам предвид,че с подходящи думи можеш да сплашиш някой така,че да не се стига до бой :)
аз гледам точно да избягвам боеве,щото или на мене ще ми разлепят главата или аз ще разлепя на някой и в двата случая лошо
GodLovesYou
10-14-2009, 08:08
http://www.cybercomicsandtoys.com/coolwrestlers/wrestlers/vids/austin3.gif
ThaIboXInG
10-17-2009, 12:45
Такааам... какв0 да направим по въпроса - първо започвам с това че пита кога си казал че си бияч и на следващия ред в предните коментари се виждат чисти примери - няма да цитирам.Второ със заплахи няма да стигнеш до никъде - личен опит.Трето кой клас си ?Четвърто - няма по силен инстинкт от това да се биеш за момиче... затова лично аз когато някой прави и най малки проблеми за връзката ми просто ставам обличам се в дрехи които позволяват лесно вдигане на краката до височината на средностатистически човек.. подсвирквайки си навивам тренировъчните бинтове отивам.. и дори да е със 5-6 човека аз да съм сам му казвам.. "Ако имаш някав проблем давай да го разрешаваме.В твой интерес е да е с думи" е обиновено не става с думи.. тогава следва чист бой 1 на 1 и победения се отдръпва... досега това действа безотказно и в близката 1 година никой не се е опитвал да ми пипа приятелката... нарицателно се получи че с мойте аверки тряя се внимава.Та мисълта ми е : представи си че тя къса с теб отива при него тръгват.. ( не ти ли кипва от вътре не искаш ли да отидеш и да го зариташ ? ако не значи си от оня тип страхливци които се притесняват за хубавото си личице... ако пък отвътре пулса ти достига 200 удара в секунда тогава си изпитал онова за което споменах - Няма по силен интинкт от това да искаш да се биеш за женска - това е остатък от животинското в нас ! И помни важно е да има 1 бой.. - победения губи и толкова без по нататъшни истории ! Това е думите не действат в такива ситуации - трябва да защитиш връзката си като мъж ! Там където живея се научих че за да те уважават се налага да сриташ няколко задника и то здраво без да те е страх да удряш колкото може по-силно - не 2 шамара и някой а ви разтърве ! Сега се обличай навивай някакъв бинт (може и да не е професионален като мен) някакъв да е там да имаш нещо на ръцете и отивай да му сриташ задника на този ! Успех !