View Full Version : Определено сгафих...
Shuushiii
10-12-2009, 19:55
кво става? Хубаво гадже си имам. Мн ни е кеф,обаче той винаги като ми каже,че ме обича-аз не му вярвам,защото все си мисля,че ме пързаля. И ето преди малко пак ми го каза и въпреки,че се зарадвах му казах-'не казвай нещо,в което не си сигурен" при което той набързо ме изпрати да си лягам...позволявам ви да ме убиждате,колкото си искате,а ако някой може и да помогне-жив и здрав
само кажи от колко време сте заедно, моля
NamelessRomantic
10-12-2009, 20:00
Ако му нямаш доверие проблема е в теб.Поговори с него и го обсъдете.
Shuushiii
10-12-2009, 20:00
половин година и кусур
cinderella_gugutka
10-12-2009, 20:02
еми при4ината за това не е само в теб.в крайна сметка доверието трудно се пе4ели.а може би не искаш да му вярваш на 4увтсвата защото ти се съмняваш в своите собствени :-o
Давал л ити е поводи за невяра?? :-o Година и повече изобщо не е малко време .. помисли си хубаво дали искаш да загубиш човека до себе си заради едното съмнение (вероятно без причина) породено у теб?? :? :-o
PurpleDream
10-12-2009, 20:06
Ако му нямаш доверие проблема е в теб.Поговори с него и го обсъдете.
Изивни му се и върни всичко което си му казвала назад, гарантирам ти, че много го е наранило. Той те обича, това време е достатъчно да го мисли, чувства и казва.
Supernatural999
10-12-2009, 20:09
Напълно нормално е да нямаш доверие в думите на приятеля си,но мислила ли си,че това може да го нарани!?Сама прецени дали чувствата му са истински или не – след като сте заедно,се предполага,че се обичате и това е причината за връзката ви.А ако думите ми също не ти се струват достатъчно убедителни,помисли за жестовете,които прави спрямо теб и ги прецени според характера му и всичко,което си опознала до този момент от пълната му същност.Късмет ((:
П.П. Смятам,че темата ти не е особено смислена – това,че сте заедно трябва да демонстрира взаимните ви чувства,уважението и доверите помежду ви … ако ти не си сигурна тях ние не бихме могли да ти помогнем ;)
Йо, генгста бич ! Йор бойфренд ловес ю. Стоп тинкинг хи дъзънт ! :)
milenkaaa
10-13-2009, 14:20
аз си мисля, че за да не му вярваш,явно не те е спечелил достатъчно.но трябва да имаш повече вяра в хората-това че ти го казва постоянно явно значи нещо (; не се очудвай - има хора които веднага се привързват и всяко твое действие ги кара да се чувстват влюбени..
това вреeм което сте били заедно определено е достатъчно за да почувства нещо към теб, а ако не е то тогава за какво говорим... може той сам да се очудва на себе си, че ти го казва, но колкото и комерсиална да е думата "обичам те" , тя си остава със същото значение и е елементарен знак на уважение ..
поне показва че те цени, и ще е добре да се замислиш ако не го обичаш и ти какво точно изпитваш към него
...people are different...
ImmortalForever
10-13-2009, 17:13
Че в това да не му вярваш на "думичката" няма нищо лошо и фатално..
Просто си премълчавай, дръж си съмненията за себе си и чакай да ти докаже