Влез

View Full Version : Как да се харесаме на момче

mishet0
10-13-2009, 15:20
Виждам,че най-отгоре е посочена като важна темата Как да се харесаме на момиче.Ами ние момичетата как да се харесаме на 1 момче?Има няколко такива теми разбира се но не са приети особено на сериозно и никои не е отделил време да драсне малко повечко отговора.Който иска може да смята темата ми за банална,но мисля,че би била интересна на много девойчета и не защото те са толкова тъпи,че да не се сетят как става а просто да обменим малко инфо и опит :)
И така дайте някакви съвети как можем да привлечем вниманието на някое момче и да му се харесаме при положение,че не го познаваме :P Кое би го впечатлило за да ни забележи.Някакви трикчета за свалки и така нататък или просто разкажете как сте го правили вие 8-)

LoveRetroMusic
10-13-2009, 15:22
няма такива филми -> няма определен начин ;]

mishet0
10-13-2009, 15:41
сигурен ли си :lol:

LoveRetroMusic
10-13-2009, 15:42
ъхъ

mishet0
10-13-2009, 15:44
ъхъ

е значи при теб просто не се получава нз как иначе да си го обясня :-D

LoveRetroMusic
10-13-2009, 15:50
Щом казваш :lol:

silvana95
10-13-2009, 15:56
ми дедазнам :D аз например като минавам покрай това момче което харесвам се заглеждам много и го гледам точно в очите и ако той последва погледа ми и не гледа на никаде другаде значи ме е харесал 8) или пък лекичко се блъскам в него :oops: и казвам нещо като : опа много sorry и го хващем за рамото докато му говоряя :oops:

haritov
10-13-2009, 15:59
ми мене гаджето ми само с няколко думи (без да ме ласкае)може да ме разтопи и го прави всеки път сама си направи сметка

bojilow
10-13-2009, 16:54
Виш сега всяко момиче както и момче си има вкус.
Ако не си и симпатичен, нямаш шансове да те хареса или ако има той е минимален и ще те хареса покрай характера ти..

И да си с най-яките дрешки и да си нормално момче , това няма значение :)

MissMalibu
10-13-2009, 18:24
на мен пък ми е интересно да разбера
хайде давайте някфи съвети че да чета
имам нужда :D

Brok3nHeart
10-13-2009, 19:54
Няма определен начин. Или има химия или няма :D

Hilary_
10-13-2009, 20:14
Има няколко такива теми разбира се но не са приети особено на сериозно и никои не е отделил време да драсне малко повечко отговора.

и си мислиш, че след като останалите не са приети на сериозно тази ще бъде?? мм никъв шанс .. :lol:

п.с. няма ги тия неща с триковете ии разписанията ... всичко си зависи от човека и момента ..

fenastz
10-13-2009, 20:22
Вашият пол набляга на грижите за външния вид - и така трябва :)

Hilary_
10-13-2009, 20:30
^ Хей, ник-а ти ме плаши .. :shock: :shock: 8-)

Hilary_
10-13-2009, 20:34
Не ме сваляй толкова открито.

ауу точно това си мислех .. :lol: :lol: :lol: в грешка си .. ;д

mishet0
10-13-2009, 20:36
по същата логика не трябва да съществува и темата Как да се харесаме на момиче но я има нали?Тогава защо да няма и за момче ?

YouNeedLobotomy
10-13-2009, 20:37
по същата логика не трябва да съществува и темата Как да се харесаме на момиче но я има нали?Тогава защо да няма и за момче ?

Не избягвай темата!

Hilary_
10-13-2009, 20:39

Не избягвай темата!

:lol: :lol: :lol: Питай модераторите не нас .. 8)

п.с. "птичи грип" .. тц не ти се получава .. :(

YouNeedLobotomy
10-13-2009, 20:40

Не избягвай темата!

:lol: :lol: :lol: Питай модераторите не нас .. 8)

п.с. Плашещия ник .. тц не ти се получава .. :(

Много ясно, че няма да му се получава.
Ти обичаш мен!

YouNeedLobotomy
10-13-2009, 20:43
Мила, самоубий се за мен.

НЕ! НЕ ГО СЛУШАЙ!
Любовта към него ще те доведе само до нещастие!
Самоубий се заради мен!

fenastz
10-13-2009, 20:44

Хей, ти си тъп.

бахти конспирацията, мой ! 2007 година регнат с име птичи грип !!! :shock:

Хей, имам си сталкер ! :grin:

Hilary_
10-13-2009, 20:45
Мила, самоубий се за мен.

след теб .. :oops: :razz: :razz: и за другия възлюбен същото .. :lol:

п.с. сбийте се заради мен .. :grin: :grin: :oops:

fenastz
10-13-2009, 20:46
сад анд депрессед. :-k

YouNeedLobotomy
10-13-2009, 20:48
С депресия няма да решиш проблема си. Кастрацията е по-добър вариант. Поне ще подобриш човешкия геном.

Винаги съм бил по-голям привърженик на самоубийството.

YouNeedLobotomy
10-13-2009, 20:51
Нехуманно е.

Но може да е доста разнообразно и интересно, а кастрацията е скучна.

Nikkynce
10-13-2009, 21:45
[be wii go ydarihte tyka na liybowen triugulnik ... ;d kwo obshto ima twa s temata az ne moga da razbera ?! :neutral:

PainMonopoly
10-14-2009, 09:53

Хей, ти си тъп.Да не би да не е вярно?

При непознато момиче единственото, което виждаме, е външния вид. Това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин, по който момиче може да ни впечатли като първоначално впечатление.

silvana95
10-14-2009, 10:14

Хей, ти си тъп.Да не би да не е вярно?

При непознато момиче единственото, което виждаме, е външния вид. Това е ЕДИНСТВЕНИЯ начин, по който момиче може да ни впечатли като първоначално впечатление.
така е + :-P 8)

Korrnyy
10-14-2009, 12:15
Аз лично вкарвам много очен контакт :D Пускам някоя друга усмивка :)
Но работата много зависи от това дали и момчето те харесва. Не става да има инициатива само от едната страна :?
1. За мен едно момиче не трябва да се лигави прекалено много в компанията на момче, но разбирасе не трябва да е и супер сериозна 8-) Надявам се да ме разберете... трябва да е някакъв среден вариант 8-)

2. Момчетата харесват момичетата, които се поддържат. Искам да кажа, че личната хигиена трябва да е на ниво :P , да се облича добре /под "добре" имам в предвид НЕ скъпо а не прекалено разголено, предизвикателно или обратното/, и мисля, че не е болка за умиране да се прави някоя друга обиколка на парка или коремна преса :). Ако ще слагате грим - НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ. Мисля, че малко черен молив и спирала са напълно достатъчни а да не кажа, че дори са излишни. Ако някой ще те харесва - да те харесва какъвто си!!! Тоновете фон дьо тен с нищо не помагат!!!

3. Дръжте се мило, внимавайте с езика :? На НИКОЕ момиче не му отива да псува :-x

4. НЯМА някакви специални трикове, защото всеки човек е с различен вкус!!! Усмихвайте се, флиртувайте с очите, бъдете уверени в себе си... Впечатлете момчето с думи, с интелект! Разгрезени момичета почти никой не харесва ;)

Това си е лично мое мнение и не ангажирам никой с него.

LoveRetroMusic
10-14-2009, 12:33
[be wii go ydarihte tyka na liybowen triugulnik ... ;d kwo obshto ima twa s temata az ne moga da razbera ?! :neutral:

много, кирилица btw 8-)

EdinStveNna
10-14-2009, 12:35
просто бьди себе си ! :-P

Kukumqvka
10-14-2009, 13:02
Ае .. то,ако имаше точно определен начин как да се харесаш на момче,добре щеше да е.Ама уви -няма ;]

LoveRetroMusic
10-14-2009, 13:43
просто бьди себе си ! :-P

Добре :lol:

.. DeViL mAy CrY ..
10-14-2009, 19:51
Няма определен начин.Всеки е индивидуален и ако имаше закон как да се харесаме сега да няма самотни.Естественост.Не се прави на каквато или какъвто си.Това и без правило си го знаеш.

valdesbg
10-15-2009, 06:08
Като латерни си знаете едно и също, и си вярвате на всичкото отгоре. Проблема е че очеизвадновярна информация я отхвърляте по неизвестни за мен причини.

После да не питате що сте сами - заради всичките мнения в тая тема.

От вас и само от вас зависи дали ще се харесате или не. Химията е следствие от собствените ви нагласи и от собствените ви социални и кинестични умения.

Вие сте - но един по един, моля :)

LadyDi
10-15-2009, 06:16
Влади, дай някакъв ясен критерий тогава.

valdesbg
10-15-2009, 06:35
По горе има темичка. + че който желае може да ме пита за някаква по конкретна ситуация :)

И бтв - заради времето май няма да ходя никъде.

LadyDi
10-15-2009, 06:49
Да, ама темичката горе е "Как да се харесаме на МОМИЧЕ", а тук питат за МОМЧЕ. Та по-скоро те питах, по какви критерии момичетата се харесват на теб.

valdesbg
10-15-2009, 07:02
ААа да. Спя още.

Ами на момичетата им е доста по лесно защото в повечето случаи именно момичето е целта. Т.е. за нея е достатъчно да изглежда добре и да създава добро впечатление. А да и да може да отсява правилно кандидатите според жиеланията си. Ние сме търсещите половинка, ние сме тези които трябва да се "перчим" пред вас с идеята да видите какво представляваме и съответно да ни харесате или не. От вас се иска да ни убедите че усилията които ще положим за да ви "Свалим" ще си струват. Нищо повече.

И не, нямам предвид вие да бездействате а ние да вършим цялата работа. Естествено че тоя процес е двустранен и има милиони неща които могат да се обсъждат.Най-главното обаче е това.

Как може едно момиче на мен да се хареса 100 % - като има чувство за хумор, може да прилага самоиронията, има френско Р, и е брюнетка. А да и да не е плоска като барплот.

Nellynka
10-15-2009, 07:04
А да и да не е плоска като барплот.

Ха ха :lol: грубо 8-)

LadyDi
10-15-2009, 07:06
Айде на силикона! :)

PainMonopoly
10-15-2009, 07:46
Силикона пък е най-отвратителния и противоестествен вариант.

По добре да няма цици, отколкото да са силиконки.

mArChEtYy
10-15-2009, 13:10
^ Хей, ник-а ти ме плаши .. :shock: :shock: 8-)
:razz:

Pepincetyy
10-15-2009, 17:30
и е брюнетка.

нямам думи ... :? :?
значи едно момиче ако много ти хареса и е примерно блондинка няма да тръгнеш с нея, въпреки, че те кефи .... тъпоо :? :?

valdesbg
10-15-2009, 17:40
Пепинце знам че си блондинче, ще те успокоя - харесваш ми :)

Да поясня - този тип момичета са ми слабост. Ясно е че ако изглежда по друг начин, но ми допада - естествено че ще тръгнем:)

DevilWish
10-15-2009, 17:48
Много ми е интересно ,защо все се чудите как да впечатлите момчетата с външност? :o Пробвайте да бъдете себе си като за начало, това е най-доброто, което може да направите ;) :o

3oPuTy
10-15-2009, 17:52
Как може едно момиче на мен да се хареса 100 % - като има чувство за хумор, може да прилага самоиронията, има френско Р, и е брюнетка. А да и да не е плоска като барплот.
Бреййй открих себе си в т'ва описание 8-)
Да не си гледал ония снимки,докато си го писал 8-) :-D

lipsvashh_mi
10-15-2009, 17:53
Много ми е интересно ,защо все се чудите как да впечатлите момчетата с външност? :o Пробвайте да бъдете себе си като за начало, това е най-доброто, което може да направите ;) :o
доживях да прочета 1 смислено мнение в темата...ако външният вид привлича вниманието на 1 човек,то акъла го задържа..така,че натрупайте малко повече сиво вещество,научете се как да общувате с хората и няма да имате проблеми :)

valdesbg
10-15-2009, 17:55
Да каке. Баш за теб си мислех :-)

Бичам те! :)

daehuu
10-16-2009, 06:32
Авторката ,я дай снимки и ще ти кажа :-D :D