PDA

View Full Version : Дали той би изчакал?

strahotna_777
10-13-2009, 15:32
Здравете! Сажелявам че пиша на латиница но в момента нямам кирилица. От месец някъде излизам с едно момче на 22. Аз съм на 16. Разбираме се чудесно и ми е мн готино с него. Пасваме си чудесно..но.. Аз съм девствена...И незнам как да му го кажа.Притеснявам се а скоро ще ходим на вила с об6ти приятели с преспиване.Незнам как да му кажа.Приятелките ми казват, че щом немога да се отпусна да говоря с дадено момче за секс, значи не сме един за друг. И че когато чувствам някои близък и изпитвам нещо към него нямало да се притеснявам. Мислите ли че е така? И дали мъж на 22 би изчакал да стана готова да спя с него???

Преведох ти текста с помощта на това > http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Щом няма кирилица, слагай мненията си там и ги копирай във форума на кирилица,тъй като е задължителна.
Пиши описателни заглавия на темите си.
Punisherrr

KpbCTHuKbT
10-13-2009, 15:39
1-во, преодолей себе си и се опитай да не мислиш за това, което може да стане, например, че няма да се справиш;
2-ро, едва ли той ще чака, ама зависи от характерчето му;
3-то, изчакай го да видиш дали той ще започне нещата в леглото, и тогава и ти се отдай на страстите.
Успех!

NightGuardian
10-13-2009, 15:46
Той вече знае , че си девствена ;)

TheX
10-13-2009, 15:51
Абе не беше ли против закона малолетен/а да прави секс с пълнолетна/ен ??? Или само за брака беше забранено... Не знам може и да бъркам.
Скъпа авторке,обясни му,той има повече опит от теб и би бил внимателен.Както и да стоят нещата,ако не му кажеш няма да е много на добре ;)

galenata
10-13-2009, 15:53
Е то си е до човек,не до години.Ама те по-големите като цяло мислят... че едва ли не ако не си легнем с тях не са достойни за леглото ни.. а са достойни да ходим с тях...некви такива чувства ги връхлитат :D Склонна съм да мисля,че по-скоро не би чакал кой знае колко време.За човек,който редовно прави секс 1 месец,че и отгоре си е доста.

Punisherrr
10-13-2009, 15:55
Значи ти не се чувстваш готова,но не знаеш как да му го кажеш и се притесняваш да не те отреже?

Ами тези твои приятелки са прави... ако го чувстваше достатъчно близък и те предразполагаше щеше да можеш да му кажеш всичко това. А щом не можеш - явно нещо в отношенията ви/в него те спира. Хубаво е че не скачаш в леглото,а се замисляш,но нали за да видиш как стоят нещата трябва да му споделиш туй-онуй? Ти казваш,че се разбирате добре,пасвате си и т.н. - тогава говори с него за това. Ако вземе да ти поставя условия - знаеш с какъв човек си имаш работа и прекратяваш без да се чувстваш тъпо и използвана.

Обаче ми се струва,че е глупаво винаги да се казва ''ако държи на теб ще те чака'' ... Защо трябва чак,когато опре до това да се разбира дали някой държи на теб или не?! Той трябва вече да ти го е доказал...ебаси тва не се доказва само с ''чакане на секса''.

Обаче тва ние няма как да го преценим... ти го познаваш.

qn1to0o1
10-13-2009, 16:03
емии ако те обича и държи на теб ще чака ;]

Neopitom3na
10-13-2009, 18:09
Щом не се чувстваш готова не го прави... :wink:

cactus
10-13-2009, 19:57
като не искаш, за кво се занимаваш с 22 годишни????

BlueParadise
10-13-2009, 20:03
Ако те обича ще чака....но невярвам за месец да се порадят такива чувства и то при мъжкия "индивид" :D,но и другият вариант е,че ако вижда,че си готова да му пуснеш пак ще чака...недей приемай нещата толкова навътре в самото начало...чеее и квокато си девствена ?

Rofl4e
10-13-2009, 20:05
Ако наистина държи на теб да би изчакал.. а ако ти дава зор.. и иска секс при положение ,че тине си готова просто не сте един за друг и по добре се разделете.

А й не видам нищо срамно в това,че си девствена..Напротив момчето ако държи на теббб и те обича ще се радва ,че ти си решила точно той да ти е първия.

mastersan
10-14-2009, 06:16
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr

Hilary_
10-14-2009, 07:37
Мислч, че приятелките ти са прави .. :? Просто му кажи да го има на предвид .. ако иска да те чака ако не значи просто няма смисъл да сте заендо .. :?

vesito0
10-14-2009, 07:39
според мен не е срамно, страшно и т.н това, че си девствена.. Просто му кажи кво толкова :?

Punisherrr
10-14-2009, 12:38
Точка 6 - Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".

И с какво право ми изтри мнението?!

Доколкото си спомням казах нещо от сорта на "Сега ще почнат да те хранят моралистите"
Ако това се счита за отговор който с нищо не помага на авторката..
Ето виж как сам си отговори. ;)

то тогава още сега изтрии всичкия ненужен спам в раздел секс, за да не си помисля че това "триене" на пост е целенасочено срещу мене!!! В такъв случай излиза че триеш само мое мнение на фона на милионите такива които пълнят раздел секс и които никой не ги трие!
В случая излиза също и че ти се дръвчиш,защото обичаш да го правиш
целенасочено срещу мене!!! :-D но виждаш,че грешиш в случая.

А аз мнения редактирам,където видя,че има нарушения. И ако не се досещаш - изтриването на твоят коментар беше стъпка към изпълняването на поръчката ти да изтрия всички ненужни мнения. ;)

strahotna_777
10-14-2009, 14:13
Tooooolkova sum shtastliva! Kazah mu: "qvno dosega ne sum sreshtnala podhodiashto momche i sum devstvena" Of poburkah se dokato se resha. A toi mi kaza: "tolkova se radvam za tova. eto tova mi haresva v teb-ne bi napravila neshto samo zashtoto drugite go praviat.i az sum taka..za 1vi put go napravih na 18..." nemoga da vi obesnia kak se pochyvstvah. proqvi takova razbirane kakvoto opredeleno ne ochakvah. radvam se che misli taka. mislia che sme edin za drug :-P

MakeMeLaugh
10-14-2009, 14:41
Приятелките ти мислят супер глупаво.

По-точното определение е:
Щом ти е неудобно да говоримс него за секса и т.н., значи все още не си напълно отпусната във връзката и не си готова за секс
Като му дойде времето и вече сама искаш ще си кажеш без да ти пука ;)
Ако пича е стабилен ще се почувства специален дори :)

Повечето мъже уважаваме силно и изпитваме тръпка както към жените така и към колите. Едно е да караш кола втора ръка, друго си е лъскава и новичка :Р (А бе малко глупаво прозвуча, но това ми дойде на акъла, предполагам схвана идеята ;р)

Denkova
10-16-2009, 09:12
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr