View Full Version : поредното разочарование
бях пуснала една тема,че ме е страх от любовта и че не съм била влюбена от мн време и най-накрая се влюбих,и разбира се пак провал.всичко беше толкова хубаво,излизахме смеехме се,всяка вечер ми се обаждаше за лека нощ и си говорихме..говореше ми колко ме харесвал и колко му е хубаво.до сега не съм имала връзка,а предимно заради секса съм била с някой.и за първи път от толкова време изпитвах чувства толкова се влюбих и тая вечер си писахме в скайп и ми каза че още не можел да забрави някакво момиче направо тия думи като нож ми се забиха в сърцето.аз му казах че е най-добре да не се виждаме и той каза ами добре в момента положението било по добре така,обаче аз му казах че не искам да ме търси повече и той се съгласи.толкова ми е тежко всички ме изоставиха и приятели нямам и незнам вече.толкова се влюбих в него,а не бяхме правили и секс..а каквоо всъщност се е опитвал да забрави няква си,не ми го каза но е така.просто исках да си излея мъката някъде мн ми е гадно :-k
tihichkoto
10-13-2009, 22:27
Случвало ми се е много пъти. Човек като падне, става, изтупва се и продължава. Не се самобичувай. Важното е човек да продължи - "Show must go on". Сигурен съм, че ще намериш момчето на своите мечти. Аз мойто (момиче) няма да го намеря скоро. От толкова рани по душата си, започнах да наранявам и да унищожавам неволно. Превърнах се в абсолютен егоист и вече за нищо не ми пука. Остана ми само морал и достойнство... ще видим до кога. Преди всичко, гледай да не загубиш себе си.
Трябвало е да бъде искрен с теб още от началото, аман от такива хора.. Не си заслужава да страдаш за такъв ..
mArChEtYy
10-14-2009, 14:50
Трябвало е да бъде искрен с теб още от началото, аман от такива хора.. Не си заслужава да страдаш за такъв ..
prawa si ! :( za syjalenie.. w kraino wreme i taka..
sladkish_14
10-14-2009, 15:19
Ужас :( милата , излей си мъката друго не мога да кажа ..
Kukumqvka
10-14-2009, 15:25
Жалко,много жалко :(
Ама все пак всичко минава,рано или късно ..
ImmortalForever
10-14-2009, 17:13
Нека ти е обеца на ухото тогава, за да не се влюбваш друг път ! :)
valdesbg
10-14-2009, 18:21
ОМГ. Идиоти сте всички без Presley.
Абе Никол - верно ли това е бъдещето на България? :-o
tfoqtaliglichkaa
10-15-2009, 13:56
Вече имаш мен ... горе главата мила :-)
Влюбила си се в един пълен паляк твърде слаб за да се справи с чувствата в себе си и използва други за това.Жалка история е това момче скатавайки се така от проблемите ще стане мъж точно...дори и никога ми се струва твърде кратко време.Колкото и изтъркано да звучи е истина просто не си сполучила това не трябва да те кара да се предадеш и да се отказваш от любовта и т.н. Живота обича силните за това бутай напред и вярвай ще срещнеш този който си е за теб :)
mechtaq_za_teb
10-15-2009, 15:41
На всеки се случва... и просто трябва да минем през разочарования, но не и да се отчайваме, защото винаги идва по-добро.
Най-добре се опитай да създадеш нови контакти... обади се на стар познат, запознай се с нови хора. Все някъде те чака твоят човек. :)
оууу, не горкото момиче как може само на тебе да се случи. Живота е несправедлив. Леле че нещастник е този, който те изпусна нямам думи толкова съм бесен!Послушай малко чалга изяж всичките бонбони и щи мине после се хвърляй на първия срещнат :grin:
толкова се влюбих в него,а не бяхме правили и секс..
Ти се влюбваш в дадено момче чак след като правиш секс с него,а?! :shock: :lol: ... Сори,но явно си доста куха лейка ... и то 19 годишна (wtf?!)
mOBSCENE
10-15-2009, 16:03
Ти се влюбваш в дадено момче чак след като правиш секс с него,а?! :shock: :lol: ... Сори,но явно си доста куха лейка ... и то 19 годишна (wtf?!)
++++ :?
Ти се влюбваш в дадено момче чак след като правиш секс с него,а?! :shock: :lol: ... Сори,но явно си доста куха лейка ... и то 19 годишна (wtf?!) имах предвид че не бяхме правили секс,а се бях привързала много към него..и ако обичаш не ме обиждай като не знаеш
valdesbg
10-15-2009, 19:07
Бе както и да го въртиш е ужасно дебилно. И между другото с тая история си точно за подигравки. Ти си я писала, не аз. Що се засягаш не знам.
Наистина,гадно е постъпил с теб.Използвал те е ,за да забрави бившата си.Това е многа подла постъпка!!Спокойно,рано или късно ще забравиш случилото се и ще намериш някой който те заслужава.
LoveRetroMusic
10-17-2009, 10:57
омг :smt120
nicolepcd
10-17-2009, 12:56
И мен ме разочароваха, ама кво, чудо голямо 8) Ще ти мине скоро...
tfoqtaliglichkaa
10-17-2009, 13:51
Що просто не вземета да замълчите.. и като ви се струва тъпа темата не я затворите,а я обсъждате немога да разбера... като неможете да разберете и да помогнете изобщо не пишете !!! Вие не сте кухи лейки грам.... :evil:
kukli4kata001
10-17-2009, 20:22
Трябва да бъдеш силна!
Щом е бил с теб, защото е искал да забрави друга няма смисъл. Всъщност може и да има,но трябва да се унижаваш (едва ли не) за да се опиташ да го спечелиш и да спечелиш любовта му. А той е човека който трябва да се бори за теб,така е редно. Но разбира се не винаги трябва да се правят редни неща. Но въпреки всичко трябва да бъдеш силна и може би да го забравиш щом има друга. А ти никога няма да си сигурна дали я е забравил и кога ще я забрави...Знам, че е гадно, но истината винаги е гадна.. за жалост.
LoveRetroMusic
10-17-2009, 20:27
Голям праз както прави секс без да е влюбена, други изобщо не го правят нали? Еййй големи скици сте! И точно защото е на 19 има право да избира с кого и защо да го прави, сега просто е в труден период!
Спокойно, ще се оправиш! Няма да е нито първият нито последният който ще те ти разбие сърцето! Такива неща ни правят по-силни, дори и сега да не ти се вярва. Така е трябвало да стане, не се безпокой, ще мине! :-)
PsychologicalDisorder
10-17-2009, 21:47
дай си номера...
P.S: :lol: