View Full Version : как да резбера дали едно момиче ме харесва
YouRself
10-14-2009, 11:32
Ми значи има едно момиче от моя клас което харесвам обаче аз съм много претпазлив и преди да я попитам нещо искам да знам дали и тя ме харесва. Та ако можете да ми помогнете да разбера кога едно момиче харесва някое момче :oops: :oops: :oops:
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 11:35
много ли си преТпазлив...
PainMonopoly
10-14-2009, 11:35
-Използва и най-малкия повод да те заговори.
-Зяпа те в часовете.
-Докосва те. Много.
Зяпането е особено показателно. Отвреме навреме в час се обръщай към нея рязко (но не така че да види и да си каже "какво му става на тоя"). Ако те е зяпнала и отмести поглед сконфузно, значи има нещо.
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 11:36
Зяпането е особено показателно. Отвреме навреме в час се обръщай към нея рязко (но не така че да види и да си каже "какво му става на тоя"). Ако те е зяпнала и отмести поглед сконфузно, значи има нещо.
хаха, по тая логика две момичета от моя клас ме харесват? 8-)
MetalZone
10-14-2009, 11:39
искам да знам дали и тя ме харесва.
М?
http://www.chudesa.net/i/th/th_5385.jpg
Нямаш нали.. сорка, не те харесва... бля бля хумор страшен, заеби.
Питай я бе, срамежливецо..
PainMonopoly
10-14-2009, 12:02
хаха, по тая логика две момичета от моя клас ме харесват? 8-)Нарича се "мятане на белтъци". Те се НАДЯВАТ да ги видиш, че те зяпат и че ще предприемеш нещо. Иначе нямат интерес да те зяпат.
anonimchetou
10-14-2009, 12:10
oх боже..
За0бИкаЛИаЙ `я с ВнИмАнЙе И КаТу СтАнЕ ВрЕме й ПрЕдл0жИ :oops: :oops: :)
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 15:33
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz:
anyfany2
10-14-2009, 15:41
Ами това зависи от момичето..
Аз харесвам ли някого - целият свят го разбира до ден-два.. :grin:
Но имам една приятелка, която харесва момчетата ''скрито''.. Всъщност тя си умира да бъде в прегръдките му, но не е достатъчно разкрепостена може би..
Понякога дори и едно момиче да е адски влюбено в теб, се случва така, че не ти дава никакви знаци.. в крайан сметка - момчето се отказва..
Ако си сигурен, че я обичаш - не се отказвай от нея ! :oops:
Успехчета ! :---) :---) :---) =P~ =P~ =P~
Kukumqvka
10-14-2009, 15:41
Аз си мисля,че тва да признаци ,че те Аресва
1. Ако се подсмихва засрамено, когато се поздравите
2. Ако избягва да говори с теб – не винаги е лош знак, понякога стеснителните хора така показват чувствата си – като странят.
3. Ако негов/а приятел/ка те заговори – може да иска да научи нещо за теб.
4. Ако усещаш, че те гледа и когато го погледнете си отмества поледа – значи се притеснява, но те е забелязала.
5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.
6. Ако дойде на твоя чин(в училище примерно) и свободно те заговори – най-вероятно е симпатия за приятелство.
7. Ако има желание да се закача с теб – да те пощипва, да те удари леко или стисне – това може да е начин да покаже желание за близост без да се срамува да го каже.
8. Ако стои мълчаливо и гледа към теб – това е чиста покана
9. Ако се държи, сякаш няма нужда от теб или понякога надменно на пръв поглед – е много вероятно да иска да я ''завоюваш''
8-)
nelska7a
10-14-2009, 16:06
Аз си мисля,че тва да признаци ,че те Аресва
1. Ако се подсмихва засрамено, когато се поздравите
2. Ако избягва да говори с теб – не винаги е лош знак, понякога стеснителните хора така показват чувствата си – като странят.
3. Ако негов/а приятел/ка те заговори – може да иска да научи нещо за теб.
4. Ако усещаш, че те гледа и когато го погледнете си отмества поледа – значи се притеснява, но те е забелязала.
5. Ако усетиш, че те гледа, и когато се срещнат погледите ви не се скрие – значи е готова да говори с теб. Не се притеснява да заяви, че има нещо към теб.
6. Ако дойде на твоя чин(в училище примерно) и свободно те заговори – най-вероятно е симпатия за приятелство.
7. Ако има желание да се закача с теб – да те пощипва, да те удари леко или стисне – това може да е начин да покаже желание за близост без да се срамува да го каже.
8. Ако стои мълчаливо и гледа към теб – това е чиста покана
9. Ако се държи, сякаш няма нужда от теб или понякога надменно на пръв поглед – е много вероятно да иска да я ''завоюваш''
8-)
съгласна съм с теб :) например аз съм влюбена до уши в едно момче от моя клас и ме е страх да му кажа :oops: защото съм по-срамежлива и чакам той да направи първата крачка :smt054 но незнам дали той ще се престаши да я направи :oops: :oops: :oops:
FromAutumToAshes
10-14-2009, 16:09
Тоз fenastz ви къвто е там хахаха избива рибата :razz:
По темата - направо питай бе бате к'во с*реш (сори за цинизма)
PainMonopoly
10-14-2009, 16:11
Нормалното за момиче е да се въздържа да прави първата крачка, но пък да прави намеци и да отправя предизвикателства момчето да я направи.
И да не е срамежлива, пак вероятно няма да направи първата крачка. По-скоро ще ходи да му говори, ще го докосва, ще го закача, ще флиртува. Срамежливката пък вероятно ще действа с поглед.
ПфФфФфФфФ СеГа ТоВа Не Ее мУдЕрНуУ, Ти Да нЕ жИвЕеШ в ДвАйСтИ вЕк :-x
valdesbg
10-14-2009, 16:14
Абе за чий ти е нужно нейното позволение за да покажеш своите чувства?
ПфФфФфФфФ СеГа ТоВа Не Ее мУдЕрНуУ, Ти Да нЕ жИвЕеШ в ДвАйСтИ вЕк :-x
ЗнаЕш 4е мЪ иСка6 `МаЦо 8) - Пи6и ЛС :oops: :oops:
ifilin4ica
10-14-2009, 16:55
fenastz... срамиш хубавия ни град :?
Сори за спама ама не се сдържах :D
А по темата...ми де да знам, няма нещо конкретно. Всеки изразява чувствата си по различен начин :)
Еми... ако често търси контакт с тебе, закача се това онава 8)
Няма как да се разбере :D Аз лично се прикривам много успешно :-D Покажи й, че ти я харесваш :) Ако те харесва - то ще си проличи :P
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: