View Full Version : Ах,тези красиви момчета..........
Hiph0pgirl
10-14-2009, 14:39
Значи има едно момче което изключително много харесвам...с 1 година е по-голям от мене........Той не ме познава защото съм от екстра притеснителните и срамежливите........а дори и да се престраша немога защото той винаги е заобиколен от хора...ако може дайте йедин съвет 8-) Общо взето лапешки историй
chilledMind
10-14-2009, 14:41
Общо взето лапешки историй
Ти си си го казала.Ако си чела последните някоолко теми - те са такива.Или се престрашаваш или не се престрашаваш , нема трети вариант.
П.П. Изчакай го да остане сам , едва ли е толкова заобиколен от приятели :D .
PsychologicalDisorder
10-14-2009, 15:02
историй
това някъв древногръцки физик ли трябва да е?
nestea95
10-14-2009, 15:15
историй
:lol: :razz:
MissMalibu
10-14-2009, 15:22
позната история :-)
ИдИ и г0воРи с нЕго СлаДки6че :-D :-) ЗнАм Че Е мНо0 сРаМНо :oops: :oops: АмА Кат0 МиНе ВсИ4ку ПуТрЪгВа :) :) 8)
Kukumqvka
10-14-2009, 15:28
Ми или си стой у ъгълчето или си мятай срама в задния джоб и действай 8-)
Като си срамежлива толкова питай някой за неговия скайп..
Но варианта е да си говориш с него.. :)
FromAutumToAshes
10-14-2009, 15:58
Смело и безотговорно. Не мога да ви разбера какво толкова се притеснявате и се срамувате. Цък цък :?
silvana95
10-14-2009, 17:12
историй
:lol: 8-) :D 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Но варианта е да си говориш с него.. :)бе бегай бе, скайпа трябва да се забрани 8-)
lubomirky
10-14-2009, 17:47
Смело и безотговорно. Не мога да ви разбера какво толкова се притеснявате и се срамувате. Цък цък :?
Не стаа.. Първо обработваме по скайпУ и тогава вече действаме ;>
Няаа дилема - ако искаш нещо с него ще трябва да го заговориш!
mi разпитай за скайпа му бе или нещо такова :D
PainMonopoly
10-14-2009, 22:17
Но варианта е да си говориш с него.. :)бе бегай бе, скайпа трябва да се забрани 8-)Тихо бе! Няма скайп - няма любов!
Hiph0pgirl
10-15-2009, 16:07
:D Мерси на всички ше видиме кфи ше ги надроба по-нататака 8-)
историй
:shock: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
"ах тези красиви момчета" ... мхм :oops: :oops:
По темата ти: Убедила съм се, че колкото да ви се набива в главите, че няма нищо срамно да се запознаеш с някой няма да го разберете .. така, че решението е скайп (не е решение де, но май няма друг избор .. :? )
п.с.
ИдИ и г0воРи с нЕго СлаДки6че :-D :-) ЗнАм Че Е мНо0 сРаМНо :oops: :oops: АмА Кат0 МиНе ВсИ4ку ПуТрЪгВа :) :) 8)
ахх изключително много ме дразниш!!! 8-)
DevilWish
10-15-2009, 18:03
Не за нещо друго ,но в темата не ми хареса най-вече заглавието . . кой казва ,че момче, което е красиво непременно е точното момче за теб.Трябва да познаваш някой ,да знаеш характера му ,а ти дори не си се доближавала до него ,за да започнеш да имаш чувства към някого.Наистина са "лапешки истории".Помисли си върху думите ми.Не съм искала да те засегна.Успех.
lipsvashh_mi
10-15-2009, 18:09
срамежливите и твърде притеснителните трудно се справят в живота...слагай маската на самоуверената мацка и наперено напред..
а и бтв 100 на 100 той е по-притеснителен от теб :-D
Абе,хич да не ти дреме.Отиваш да говориш с него и после може да потръгне. 8-)
LoveRetroMusic
10-17-2009, 11:04
говори му, говори му ..