Влез

View Full Version : Всичко свърши ;(

LofYou
10-15-2009, 06:18
Ето ме и мен отново в този раздел след може би 2-3 години ... Не съм си мислила че отново ще ми се наложи да пиша и споделям болката си с непознати хора, но уви. Нека ви разкажа какво се случи с мен преди 4 месеца. Заминах да работя на морето и се запознах с едно страхотно момче, 6 години по-голям от мен. За 3 месеца в който ние работихме заедно се привързахме увасно много. Той беше момчето на което аз отдадох девствеността си (да отбележа на 18 ). Лятото беше незабравимо, но за жалост края му доиде и ние решихме да се разделим с добро просто нямаше смисъл да се самозалъгваме че в бъдеще ще можем да бъдем заедно деляха ни 60 км. Имаше много плач и много болка, но ние продълвихме да си звъним всеки ден и някакси неусетно аз си се влюбих в него. Септември месец аз пристигнах тук в София за да уча и ето ти изненада звъни ми една вечер и аз идвам да работя в столицата. Можете да си представите как се чувствах на 7-мото небе, още повече когато преди 3-4 дена и тои ми беше казал че ме обича. Всичко вървеше много добре виждахме се през 1-2 дена и ето ти на излизаме вчера и аз го усещам супер дръпнат нито ме целува, нито ме държи за ръка. Сядаме на кафето и аз питам какво се е случило, а тои ::Трябва да поговорим, мисля че искам сега да съм сам неискам приятелка тежко ми е, ама аз си те обичам така е по-добре за двамма ни" . Аз бях в шок. Не успях да му кажа нищо и просто си тръгнах. Неискам да го намразвам, но не мога да бъда мазохист спрямо себе си. Цчла вечер не съм спала толкова сълзи и болка не съм изпитвала никога. Знам че сте чели много такива теми и не мисля че каквото и да ми кажете ще мипомогне, но аз наистина нямам с кого другиго да споделя. Благодаря на тези който прочетоха цялата тема :(

sladkish_14
10-15-2009, 06:25
Не ги разбирам мъжете , защо го правят. :?
Излей мъката си, след време ще се види каква е била тази ненадейна причина да се разделите.Ако те е обичал ли ? Ако те е обичал , скоро ще се върне.Ако си му била лятно приключение , момиче по което за кратко се е увлекал и сега не му е вече интересно да те има - не го чакай, освен за някоя друга вечер. :(

SwEeT_pAiN_F
10-15-2009, 06:27
Миличка сигурно е било ужасно за теб да седиш пред него и да слушаш как ти казва "Няма смисъл,искам да съм сам сега" И на мен ми се случи подобно нещо и аз ревах адски много ревах,но просто когато един мъж си науми че нетрябва да е с дадено момиче просто няма шанс.Знам че боли...и че болката е опустошителна,но бъди силна!Вярвам че ще се правиш!!Може би след време ще искаш да разбереш какво точно е станало че така сте се разделили,но моят съвет е сега да не го търсиш.След като неиска,неиска.
:smt068

swidinka93
10-15-2009, 06:27
Съчуствам ти,щом ти е първия трудно ще го забравиш.

sl0w
10-15-2009, 06:28
Намерил си е друга изгода . Намери си и ти . Нещо като "любов" не съществува .

SwEeT_pAiN_F
10-15-2009, 06:45
Съществува,съществува! :)

Hilary_
10-15-2009, 07:38
Според мен (сори, че ще го напиша .. ), но май си е намерил друга .. :o :o Не виждам друга основателна причина за това, което ти е казал .. :?

Di
10-15-2009, 07:40
Потърси го пак,сигурен съм че ще се върне..
Запознай се с буквите 'Й' и 'Ъ'. :)

LeMoi
10-15-2009, 10:03
потърси го пак .. :(

Scouser
10-15-2009, 10:12
Дано не си е намерил друга, че става гадно... Трябва да говорите. Успех :)

KpbCTHuKbT
10-15-2009, 10:14
Абе, я се скрийте, бе. Не си е намерил друга, може да има проблем, които е твърде личен, за да го сподели с теб. Ако си е намерил друга няма да го крие, казвам ти. :)

Neftochimic
10-15-2009, 10:15
sad :)

Marinchety
10-15-2009, 11:08
потърси го и поговорете, ако те обича ще се върне при теб

ImmortalForever
10-15-2009, 11:22
Не ги разбирам мъжете , защо го правят. :?

Защото са мъже..Абе да не ти пука..

haritov
10-15-2009, 12:28
всичко ще свърши когато ти кажеш

ако те обича той е твой имай търпение един ден сърцето надделява над разума

mechtaq_za_teb
10-15-2009, 16:08
Да... и аз съм на мнение да го потърсиш. Все пак опитай пък каквото стане. Ако е на същото мнение, горе главата. Отначало боли, но всичко отминава... и рано или късно се появява някой друг, който да ни върне онова чувство. Успех ти желая и не се отчайвай! :)

Vilencety
10-15-2009, 17:24
Горката :shock: :( :( Много е гадно така :( Аз съм на мнение да го потърсиш ако ти откаже да се срещнете по добре се помачи да го забравиш :(

DevilWish
10-15-2009, 17:58
Глупости на квадрат.
Не я слушай ;) Наистина :) Любовта определено съществува.
Ти не можеш да си сигурна дали няма да се съберете пак с това момче.Все пак ти е казал ,че те обича.
Обичай се да потърсиш вината и в себе си?Ако си го притискала твърде много или много да си го ревнувала също е възможно ;)
Успех ти желая.Не забравяй ,че ако не се събере ,значи просто не е бил истинският ;) Надявам се следващият път да намериш наистина ТВОЕТО момче ;)

AwwwSugar
10-15-2009, 18:21
ох колко тъпо държание ем ти казва ,че те обича , ем не искал приятелка много кофти се получава за теб ,но съм съм сиг ,че той сам ще те потърси след време | ех надявам се де |

Korrnyy
10-15-2009, 18:32
Е много странно как така изведнъж е решил, че иска да е сам :-o :-o :-o

moneycomeme
10-15-2009, 19:47
Аз не споделям мнението на някои съфорумници,че трябва да говорите...Напротив!Че ще те боли -ще те боли,това е ясно.Често ще си спомняш ваши моменти,още по-малко,че ти е бил първото момче в интимния ти живот...Но помисли малко за себе си..няма смисъл да се унижаваш с излишни въпроси,обещания и моленки.Приеми го като голям човек,защото вече си достатъчно голяма и предполагам разумна-приеми го с достойнство и продължавай напред!Горе главата и ако някой път ти стане мноого гадно и ти се иска да излееш мъката си-давай!Плачи си,тъгувай си,но не пред него...човек има нужда да излива емоциите си,но после се съвземай бързо и намери мотив,с който да се подкрепяш и за който да градиш живота си... :) :)

Kukumqvka
10-15-2009, 19:57
Не е последната любов .. ще го забравиш.

hakera12
10-15-2009, 21:19
За мене всичко което съществува е материално следователно любовта не е материална не съществува.... любовта е силно чуство за споделяне на целувки,секс и споделяне на приятни топли приказки .... както и да е тфа е моето мнение а по темата ... трябвала си ти първо да му кажеш че си имала чуства към него пробваите пак да излете не му даваи да говорите говори за себе си колкото можеш повече и след това се доближи донего хвани го за ръката и го погледни право в очите и му кажи всичко което изпитваш към него и го попитаи какво мисли тои по този въпрос?

cinderella_gugutka
10-16-2009, 09:16
напълно те разбирам колко ти е тежко,но за момента просто си живей живота и 4акай с времето нещата да преминат.не се затваряй в себе си...с времето ще осъзнаеш 4е можеш да бъдеш щастлива и без него.с малко желание и воля от твоя страна ще го забравиш и по-добър от него ще срещнеш.пък и не се знае....след време може пак да се съберете :)

mOBSCENE
10-16-2009, 17:05
Горката :shock: :( :( Много е гадно така :( Аз съм на мнение да го потърсиш ако ти откаже да се срещнете по добре се помачи да го забравиш :(

Точно..
Това чувство,тази болка ..звуча изтъркано ,но е адски адски гадно :(
Опитай се да продължиш напред..
Усспех.. :-)

nicolepcd
10-17-2009, 13:01
Ужас, може би е само временно, и после пак ще се съберете? :-o

FallOutGirl
10-17-2009, 13:40
Аз не споделям мнението на някои съфорумници,че трябва да говорите...Напротив!Че ще те боли -ще те боли,това е ясно.Често ще си спомняш ваши моменти,още по-малко,че ти е бил първото момче в интимния ти живот...Но помисли малко за себе си..няма смисъл да се унижаваш с излишни въпроси,обещания и моленки.Приеми го като голям човек,защото вече си достатъчно голяма и предполагам разумна-приеми го с достойнство и продължавай напред!Горе главата и ако някой път ти стане мноого гадно и ти се иска да излееш мъката си-давай!Плачи си,тъгувай си,но не пред него...човек има нужда да излива емоциите си,но после се съвземай бързо и намери мотив,с който да се подкрепяш и за който да градиш живота си... :) :)

м да. много правилно :(

LofYou
10-18-2009, 17:56
Благодаря на всички които се опитаха да ми помогнат и настина в един момент успяха. А ние с момчето излизахме днес и отново се събрахме. Обичаме се прекалено много за да се нараняваме така :-) :grin:

NeopitomeNa
10-18-2009, 18:25
eхе на 15ти пусната тема и на 18ти вече хепи енд..съжалявам че го казвам,но тва ми звучи супер детинско.ии..ще перефразирам - вашата работа малко 3 дена тихо после иху....може някои д акажат че съм гадна злобна кучка,но все пак си имам мнение и ако съм обидила някои извинявам се...а иначе шастиеи успех на авторката,.Следващия път като ти каже така да не бързаш да ревеш по форумите ами изчакай 3 дни и пак ще се появи..както сега :-D

dark0s
10-19-2009, 19:43
Дано всичко е ок , и нещата се стекат по благоприятен и за двама ви начин

moneycomeme
10-19-2009, 19:56
Бравооо между другото ако трябва да съм искрена,като ти прочетох темата първо бях убедена,че няма да се съберете...Обаче съм страшно щастлива,че съм грешала...Честито...!!!

Dark_Angel_F
10-19-2009, 20:10
Забелязала съм ,че дота често мъжете изпозлват подобно извинение , когато слагат края на някоя връзка и незнайно защо не казват истинската прилина , която обикновенно е доста далеч от тази която изтъкват... Просто няма какво да направиш освен да продължиш напред и да чакаш времето за излекува раните ти . А пък и каквото е писано ще стане ;)

eXoti4nia
10-19-2009, 23:17
Забелязала съм ,че дота често мъжете изпозлват подобно извинение , когато слагат края на някоя връзка и незнайно защо не казват истинската прилина , която обикновенно е доста далеч от тази която изтъкват... Просто няма какво да направиш освен да продължиш напред и да чакаш времето за излекува раните ти . А пък и каквото е писано ще стане ;)

а ти трябва да се понаучиш да прочиташ нещата докрай...

Те са се събрали, да са живи и здрави и да се обичат :)

LofYou
10-20-2009, 08:58
Срахотни сте ей ... деня ми започва отново с усмивка благодарение и на вас :grin: ... А на NeopitomeNa ще кажа само, че не е права това е форум за споделяне, и аз исках да споделя нещо в труден момент не е важно дали ще 1-2-3 дена след случката или веднага, зависи как го чувстваш, но няма значение аз не съжелявам, че споделих точно тук. Много сте готини и добрички всичко, бях забравила какви хора има в този форум. Пожелавам много успехи и усмивки на всички :-)