Влез

View Full Version : когато говорят зад гърба ти ...

vesinka899
10-15-2009, 17:44
здравейте,може да ви се стори тъпа темата но на мен въобще не ми е лесно
Преди 2 месеца една колежка на майка ми я запали по айробика и двете си извадихме карта и тръгнахме
Понеже майка ми е на 40 г и нещо май страда от шипове и беше казала на инструктурката майката за това, и че откакто ходи на айробика се е оправила
На следващия ден отивам аз сама почнахме айробика и майка ми дойде след около 5 мин и чух как инструктурката казва на няква нещо за шипиве и се хилиха нещо ,разбрах че става дума за майка ми
От това ми призля не исках да ходя 1 седм на айробика и вече са ми много противни и неприятни тия жени...Не мога да си представя какво говорят зад гърба ми.Нямам мерак да ходя вече
Сега не се усмихвам ниго говоря с тея две жени
Кажете ми правилно ли правя и кок се спрявате вие с говореноте зад гърба и трява ли да ми пука :-o :-o

bloodyF
10-15-2009, 19:00
чух как инструктурката казва на няква нещо за шипиве и се хилиха нещо ,разбрах че става дума за майка ми

първо не можеш да си убедена
второ продължавай да си ходиш напук на тях ,щом ти харесва :)
трето пише се аЕробика ;)

ameli
10-15-2009, 19:14
важното е да млъкнат, като се обърнеш :P

elito0o0o0
10-15-2009, 19:51
айробика
:lol: :lol: :lol: :lol: А-Е-Р-О-Б-И-К-А

Колкото до проблема ... Амии... Спрете да ходите на аЙробика :lol:

kir40
10-15-2009, 20:20
Бахти женската злоба,оправия няма.. :-x

Di
10-15-2009, 20:22
Да съм им забил главите една в друга на тия.Пък и кво ти пука,казваш им 'майната ви' и готово. :)

LoveRetroMusic
10-16-2009, 13:17
да не ти пука ;]

mrtn
10-16-2009, 14:55
винаги ще има такива дето ще ти говорят зад гърба.. :)

xXmagisXx
10-17-2009, 11:32
винаги ще има такива дето ще ти говорят зад гърба.. :)

:wink:

LoveRetroMusic
10-17-2009, 11:38
айробика
:lol: :lol: :lol: :lol: А-Е-Р-О-Б-И-К-А

Колкото до проблема ... Амии... Спрете да ходите на аЙробика :lol:

най-тъпия съвет ..

Zarity
10-17-2009, 12:03
Ами къв е смисъла да ти пука,смисъл не може да им промениш мнението като са си кокошки...тъй де,кво ви интересува кво говорят,нали говорят за вас :D

Brook
02-25-2010, 22:15
Според мен не им обръщайте никакво внимание на тези клюкарки. Просто те не заслужават въобще да им обърнете никакво внимание. И на вас какво въобще ви интересува какво клюкарят тези две кокошки просто както казват хората през едното ухо да влезе през другото да излезе.Пък и това е неизбежно навярно те по природа са си клюкарки и злобарки.То жена да си пази боже все някав кусир ще намери.Много ще ми е интересно как ще се почувстват те ако случайно ти и майка ти почнете да говорете такива неща против тях сигурно не много добре.

YourBrutalNightmare
03-17-2010, 15:05
Не обръщай внимание на хорското мнение. Ако ти харесва аеробиката просто продължаваш да ходиш и ще игнорираш съответно тези хора.

iGenchev
03-17-2010, 19:03
Ще ти кажа моята философия относно такива хора : "If they're not contributing , FUCK 'EM!" :smt098

...или по просто казано - тегли им игнора и прави това което ти доставя на ТЕБ удоволствие.

п.п - също така ако си малко по отмъстителна и не ти се занимава с аеробиката вече , за довиждане ги почерпи с "питие а ла разхлабително" и се изнасяй (идеята е шега,но ако искаш го направи) :D

Bimmer
03-17-2010, 20:29
Двете неща, които ме нервят най-много на света, са някой да се опитва да ме изкара лъжец и някой да говори зад гърба ми.
Постъпи каквото смяташ за правилно, стига да не убиеш тая инструктурка
Покажи/докажи, че е пълна патка хич да не те е*е, най-добре кажи на баща си
ш' й е*а п*ката майна аз голяма инструкторка много голяма че и ше се хили
мразя ги такива хора
насери я просто някак

DevilWish
03-18-2010, 10:01
чух как инструктурката казва на няква нещо за шипиве и се хилиха нещо ,разбрах че става дума за майка ми

първо не можеш да си убедена
второ продължавай да си ходиш напук на тях ,щом ти харесва :)
трето пише се аЕробика ;)
+1

Krasencety
03-18-2010, 10:59
щом говорят значи завиждат..щом завиждат значи има за какво!
да не ти пука! 8)

anna93
03-18-2010, 13:45
Не обръщайте внимание. Да не ти пука кой какво говори за вас.

hiphopy0
03-18-2010, 13:46
Да ти цитирам част от една песничка:
''По добре на хората в устата отколкото на хората в краката, за тебе да говорят но само истината.. а от нея боли нали ?!

Не обръщай внимание !

SmilezZz
03-18-2010, 14:32
Не им обръщай внимание..+ щом ти харесва,продължавай да отиваш на аеробика..
А и както казаха преди мен:
"ВИНАГИ ще има такива хора" - най-важното е изобщо да не ни пука за такива типове

uBuTo
03-18-2010, 14:56
не може да си сигурна че говорят за майка ти .. :? .. а ако наистина говорят за нея убий ги бавно и мъчително и купи на женицата космодиск 8-)