View Full Version : Проблем с майка ми.
Цялата караница започна,когато казах че ще спя на село,а всъщност си бях в града.Хвана ме,наказа ме,изгубух си доверието.Веднъж й казах че съм на кафе(бях) но след 10 мин отидох до моя приятел и аз ей така реших да я излъжа(все още се питам защо).Веднъж тя беше на село и се прибра в 11,и завари моя приятел у нас(нищо не бяхме правили) пак наказание.Видя едни мои снимки(не точно голи,но се загатваше нещо..) пак наказание.Вчера ми върнаха класната по бел 3ка,исках да й каза днес,но тя разбрала по-рано от някой и ми вдигна скандал,за сметката на телефона също..Е писна ми.Не мога вече така,всеки ден почти се караме.Не издържам.Не мога да разбера,защо съм толкова наивна.Не мога да се понасям вече ....
Просто е такъв момента. :) Тя пък да ти са кара за няква 3-ка :/
elito0o0o0
10-15-2009, 20:00
така.. и кфо? :( дръж се малко по-отговорно и спри да я лъжеш.Аз ако съм на нея.. същото бих направила,освен това с тройката.. на всекиго се случва,но зависи.. при теб може да е навик да не си учиш уроците и да получаваш двойки и тройки :( .. Може да ти е писнало,но тя си е права ,въпреки че като ти налага наказания по някакъв начин тя те стимулира и следващия и по-следващия път да излъжеш и така... Това си е лично мое мнение и не искам никой да го коментира.. Всеки си има свое мнение.. ;)
наказанието има за цел точно обратното,да НЕ стимулира лъжата,но незнайно защо тийнейджърите го правят наобратно. :)
По-добре спри да лъжеж,защото майкати ще ти изгуби доверие и после ще те проверява за всичко.Пък и не е хубаво да живееш с с хора,които ти нямат доверие.Обстановката се подтиска :(
Значи ти няма доверие. .
и е временно : )
преди беше и при мен така..
поговори с нея,кажи и мнението си..
надявам се да те разбере и да не е толкова строга : )
Успех! :-)
DevilWish
10-18-2009, 16:52
Ти си си виновна...
Oпределено.
Уморила съм се да отговарям на теми ,като твоята.
Време е да се засрамите.
Благодарение на родителите ви сте на тоя шибан свят.
Те правят всичко за вас.
Жената сигурно по цял ден се блъска ,за да има пари за теб, а ти я лъжеш ,а след това се оплакваш ,че те наказва.
Естествено ,че ще ти се кара и за оценката.Не те ли е срам с тази тройка?Но това е най-малкото.
Един път загубиш ли доверието на родител е ужасно трудно да си го върнеш.
И ако съм на твое място ще се опитам още сега да си го върна.
Уважавай родителите си ,защото те са единствените ,които няма да те предадат каквото и да стане! ;)